19 Sfaturi pentru alegerea celui mai bun plan de asigurare pentru animale de companie [infographic]

Din 2009, numărul de companii de asigurări de sănătate de companie din America de Nord a explodat și mai mulți proprietari de animale de companie astăzi decât oricând înainte de a căuta companii mari și cel mai bun plan de acoperire. Dar ceea ce face un plan de acoperire, cel mai bun & # 8221; Pentru tine și pentru animalele de companie?

Scopul de a avea asigurări de sănătate pentru animalele de companie este de a economisi bani pe facturile dvs. de VET. Cu toate acestea, alegerea celui mai bun plan de asigurare pentru animale de companie poate deveni complicat atunci când nu sunteți sigur ce să căutați, iar opțiunea greșită vă poate costa mai mult în cele din urmă. Cu atât de multe asigurări de animale de companie alegerile disponibile astăzi, făcând cercetarea și compararea tuturor planurilor disponibile vă pot economisi sute de dolari în fiecare an. Deci, iată ce trebuie să știți înainte de a vă stabili pentru a alege tipul potrivit de plan și furnizor pentru câinii și pisicile dvs.

Sfaturi de asigurări de sănătate pentru animale de companie

Ca și acest infografic? Imprastie vestea! Distribuiți-l pe site-ul dvs .:

Vă rugăm să includeți atribuirea cu acest grafic.

19

Asigurari de sănătate pentru animale de companie Fapte și sfaturi
Cum să alegeți planul de bază și planul de acoperire?

De când industria asigurărilor de sănătate din SUA a primit primul început în 1982 (la nivel național a fost primul), a crescut la rate uluitoare. Asociația de Asigurări de Sănătate din America de Pet (Nahia) a raportat o creștere consecventă de-a lungul anilor.

19 sfaturi pentru alegerea celui mai bun plan de asigurare pentru animale de companieIată câteva numere curente:

  • 1.8 milioane de animale de companie asigurat în Statele Unite
  • 220.000 de animale de companie asigurat în Canada
  • 4.8 ani este vârsta medie a animalelor de companie asigurate

Primele medii anuale:

  • Accidente și planuri de boală - 496 dolari pe animal de companie
  • Accidente numai - 163 dolari pe animal de companie
  • Suma medie a cererii plătite - $ 264

Cele mai populare tipuri de acoperire:

  • Accidente și asigurare de boală - 98%
  • Accidente numai - 2%

Rata de creștere a industriei asigurărilor de sănătate a animalelor de companie nu este nimic mai impresionant. De exemplu, volumul total premium combinat la sfârșitul anului 2016 a fost raportat la $ 836.6 milioane (Acesta este un +21.Creșterea cu 4% față de anul precedent). Iată ce păreau în ultimii ani:

  • Sfârșitul anului 2015 - $ 688.9 milioane (+17.1% creștere față de anul precedent)
  • Sfârșitul anului 2014 - $ 588.4 milioane (+17.Creșterea cu 7% față de anul precedent)
  • Sfârșitul anului 2013 - $ 499.8 milioane

În prezent, există 12 furnizori majori de asigurări de companie din America de Nord și vom discuta despre cele de mai jos. Motivul existenței lor este îngrijirea de animale de companie scumpă pe care proprietarii de câini și proprietarii de pisici trebuie să se ocupe, care includ facturi veterinare, intervenții chirurgicale, bunuri de sănătate și tratamente preventive. Potrivit datelor colectate de către American Pet Products Association (APPA), proprietarii de animale de companie cheltuiesc sume uluitoare în fiecare an.

Vânzările totale estimate de sănătate pentru animalele de companie în U.S. pentru 2017:

  • Îngrijirea veterinară - 16 USD.62 miliarde de euro
  • Medicina OTC - $ 14.93 miliarde de euro

Acest lucru poate fi defalcat în mai multe categorii. În medie, mai jos este ceea ce un proprietar de animale de companie ar cheltui.

Cheltuieli chirurgicale:

  • Câine - 474 dolari pe an
  • CAT - 245 USD pe an

Cheltuieli de rutină a sănătății:

  • Câine - 257 dolari pe an
  • CAT - $ 182 pe an

Vitamine și suplimente:

  • Câine - 58 dolari pe an
  • CAT - 46 USD pe an

Aceasta este doar o fracțiune de cheltuieli de îngrijire a animalelor de companie care vor întâlni majoritatea proprietarilor de animale de companie din SUA și Canada. Toate aceste numere combinate au ca rezultat o sumă hefty, ceea ce explică de ce asigurarea de sănătate a animalelor de companie devine din ce în ce mai populară în fiecare an, deoarece proprietarii de animale de companie încearcă să ofere cea mai bună îngrijire posibilă, salvând în același timp o bucată bună de bani în acest proces.

19 sfaturi de asigurări de sănătate pentru animale de companie pentru a vă ajuta să alegeți cel mai bun plan

Cu atât de mulți furnizori de asigurări de sănătate pentru animale care oferă planuri de acoperire diferite, este din ce în ce mai dificil de înțeles și de a alege cea potrivită care se potrivește cu factura pentru dvs. și pentru animalul dvs. de companie. Iată nouă întrebări pe care probabil că ar trebui să le întrebați și pe furnizor înainte de a lua decizia finală.

1. Cine e cel mai bun?

Comparați toate planurile de asigurare disponibile pentru animalele de companie disponibile.

Faceți cercetarea și începeți să compariți toți furnizorii de asigurări de animale de companie și planurile lor, alături de costurile lor pentru primele, co-plătește, deductibile, rambursări și alte detalii vitale.

2. Câți ani este furnizorul?

Este o idee inteligentă să alegeți pe cineva cu mai multă experiență.

Furnizorul de asigurări de companie mai lungi a fost în jur, cu atât mai multă experiență și buget este probabil să aibă, oferind termeni mai buni. De asemenea, este mult mai ușor să găsiți feedback și recenzii ale unui furnizor mai vechi.

3. Sunt licențiate de stat?

Nu fiecare furnizor poate vinde în mod legal asigurarea în toate statele.

La cumpărarea de asigurări de companie online, asigurați-vă că compania i se permite să o vândă în statul dvs. Luați în considerare, de asemenea, dacă animalul dvs. de companie va fi acoperit în cazul în care vă deplasați într-un alt stat în viitor.

4. Există o garanție de returnare a banilor?

Acesta este un mod minunat de a testa furnizorul cu un risc minim.

Majoritatea furnizorilor de asigurări de companie vor oferi o perioadă de garantare a banilor, care este atunci când obțineți toate documentele și revizuiți-o cu atenție. Dacă sunteți nefericit, luați banii înapoi și continuați.

5. Sunt de încredere?

Verificați recenziile furnizorului de asigurare și înregistrarea.

După comparând planurile, treceți prin comentariile lor online, cereți feedback despre forumuri și faceți unele cercetări despre înregistrarea lor de urmărire, astfel încât să știți că puteți conta pe ele să plătească când vine timpul.

6. Oferă o revizuire medicală?

Aceasta este o listă de excluderi de acoperire care pot face sau sparge afacerea.

Asigurați-vă că furnizorul dvs. oferă și efectuează revizuirea medicală înainte de expirarea garanției bancare. În acest fel, dacă sunteți nemulțumiți de excluderile lor, puteți să vă deplasați pe următoarea.

7. Puteți alege propriul dvs. veterinar?

Unii furnizori nu vă pot permite să vă alegeți propriul veterinar.

În cele mai multe cazuri, este mai bine să vă permiteți să vă alegeți propriul veterinar. Compania atribuită medicului veterinar poate să nu fie aproape de locația dvs. sau pur și simplu nu este o persoană în care aveți încredere suficientă.

8. Clientul lor este bun?

Serviciile excelente ale clienților sunt adesea în valoare de costurile suplimentare.

Nu este nimic mai frustrant decât având furnizorul dvs. să ignore apelurile sau să vă mențineți în așteptare ore întregi. Înainte de a alege unul, apelați-le, trimiteți-le prin e-mail și verificați site-ul lor pentru a vedea cum fac.

9. Ce se întâmplă când ieșiți din stat?

Dacă intenționați să călătoriți cu animalul dvs. de companie din stat, acest lucru este important.

Verificați dacă planul dvs. acoperă vizitele veterinar sau specializate atunci când călătoriți din stat. Majoritatea furnizorilor de asigurări oferă acest lucru, iar unele oferă chiar o acoperire pentru vizitele VET în țările străine.

10. Vor exista restricții?

Citiți detaliile planului în întregime pentru a ști ce este acoperit animalul dvs. de companie.

Treceți prin planul de asigurare al furnizorului, pentru a ști ce poate afecta acoperirea animalului dvs. și exact ce este acoperit. Acordați o atenție deosebită condițiilor preexistente și ceea ce poate crește primele.

11. Ce este mai bine pentru cazul tău?

Alegeți doar un tip de acoperire care va funcționa în mod specific pentru situația dvs.

Citiți despre diferitele lor tipuri de acoperire și luați în considerare ceea ce merită și ce nu este pentru animalul dvs. de companie. Uneori, doar o acoperire de bunăstare de rutină este suficientă, în timp ce alteori vă puteți acoperi acoperirea completă.

12. Care este politica lor bilaterală a condițiilor?

Mulți furnizori au restricții privind politica condițiilor bilaterale.

Condițiile de sănătate cum ar fi displazia de șold sau rănile cruciate nu pot fi acoperite pe deplin cu unele planuri. Asigurați-vă că înțelegeți care este politica furnizorului cu privire la aceste condiții bilaterale.

13. Cum plătiți plătit?

Alegeți tipul de rambursare care se potrivește cu factura.

Furnizorii de asigurări au mai multe moduri pe care le calculează rambursarea. Luați în considerare dacă sunteți mai confortabil cu un program de beneficii, procentul de factură sau structura UCR.

14. Cât timp înainte de a fi plătit?

Aflați cât timp va trebui să așteptați înainte de a vă rambursa.

Veți plăti factura de veterinar din propriul buzunar, așa că după ce verificați tipul de rambursare, asigurați-vă că știți cât timp este nevoie de furnizorul ales pentru a vă plăti înapoi. Citiți recenzii pentru a confirma acest lucru.

15. Merita?

Gândiți-vă la prețul pe care îl plătiți pentru valoarea pe care o obțineți.

Asigurarea de companie poate să nu fie cea mai bună alegere pentru dvs. Dacă un furnizor este ieftin, dar nu oferă un plan care nu acoperă ceea ce are nevoie de animalele de companie, nu există nici un scop în utilizarea lor. Treceți la următoarea.

16. Cât de sănătos este animalul dvs. de companie?

Încercați să evitați să vă înscrieți animalul de companie atunci când este veche sau nesănătoasă.

Unii furnizori vor oferi fie o asigurare limitată, fie să perceapă un braț și un picior pentru animalele de companie mai vechi sau pe cei care au deja probleme de sănătate. În multe cazuri, asigurarea pentru animale de companie nu merită pentru animalele de companie mai vechi.

17. Ce zici de premium crește?

Acordați atenție când și cu cât de mult va crește primele dvs.

Toți furnizorii de asigurări de companie vor crește primele la un moment dat. Asigurați-vă că știți când și cine fac acest lucru și cât de mult ar trebui să vă așteptați ca primele dvs. să crească. Trebuie să fie în scris.

18. Ați negociat?

Nu doare niciodată să ceară reduceri sau planuri speciale.

După alegerea mai multor furnizori de asigurări, cereți orice reduceri posibile. Unii pot oferi un preț redus pentru gospodăriile cu mai multe animale de companie, în timp ce altele vă vor oferi o reducere pur și simplu pentru că ați întrebat.

19. Ați luat în considerare alte opțiuni?

Asigurarea pentru animale de companie nu este întotdeauna cea mai bună alegere pentru fiecare caz.

Dacă după toate cercetările pe care încă nu o puteți găsi un furnizor ideal pentru a se potrivi nevoilor dvs. de companie și pentru a lua în considerare sărituri de asigurare de companie și pur și simplu începe un "fond de urgență pentru animale de companie."Salvați-vă pentru acea zi ploioasă.

Comparând furnizorii de asigurări de companie populare

În timp ce numărul furnizorilor de asigurări de sănătate pentru animale de companie este în creștere, avem în continuare doar o mână de furnizori majori care sunt bine-cunoscuți proprietarii de animale de companie din SUA și Canada. Iată cele douăsprezece companii care au oferit cele mai bune planuri de asigurări de sănătate pentru câini și pisici în ultimul deceniu.

ASPCA PET Asigurări de sănătate

Site-ul web: https: // AspCapetinsurance.COM /

Planuri disponibile pentru câini și pisici care sunt de 8 săptămâni sau mai mari și nu există o limită superioară de vârstă.

Limitele anuale de acoperire variază de la 2.500 dolari la 20.000 de dolari în funcție de plan. Există opțiuni nelimitate disponibile cu privire la anumite planuri. Alegerea deductibilelor de la 100 la 500 de dolari și niveluri de rambursare de 70%, 80% și 90% din factura VET.

AKC Pet Insurance

Site-ul web: https: // Akcpeturusurance.COM /

Planuri disponibile pentru câini cu 8 săptămâni și peste și pentru pisici 10 săptămâni și mai în vârstă; până la orice vârstă pentru acoperirea accidentelor și înainte de a noua aniversare pentru acoperirea bolii.

Limitele anuale de acoperire variază de la 3.000 de dolari la 16.000 $. Există o limită de viață pe un prejudiciu sau o boală de 1.500 de dolari la 8.000 de dolari. Deductibile de la 100 la 1.000 $ și rambursarea până la 80% din taxele eligibile.

Îmbrățișează asigurarea de companie

Site-ul web: https: // Îmbrăcăminte de îmbrăcăminte.COM /

Planuri disponibile pentru câini și pisici până la vârsta de 14 ani.

Limitele anuale de acoperire variază de la 5.000 $ la 15.000 $. Alegerea deductibilelor de la 200 de dolari la 1.000 $ și niveluri de rambursare de 65%, 80% sau 90%.

Figo Pet Asigurări

Site-ul web: https: // FIGOPETINSURANSURINS.COM /

Planurile disponibile pentru câini și pisici în vârstă de 6 săptămâni și mai în vârstă, fără limite de vârstă superioară.

Limitele de acoperire anuale de 10.000 $, 14.000 de dolari și nelimitate. Alegerea deductibilelor de 50 de dolari, $ 100, 200 și 500 de dolari și niveluri de rambursare de 70%, 80%, 90% și 100%.

Asigurarea pentru animale de companie sănătoase

Site-ul web: https: // sănătoasePawspesuranurance.COM /

Planuri disponibile pentru câini și pisici de 8 săptămâni și până la vârsta de 14 ani.

Nu există capace anuale sau per incidente privind acoperirea și beneficiile de viață nelimitate. Alegerea deductibilelor variază de la 100 la 500 de dolari și nivelurile de rambursare de 70%, 80% și 90%.

Trupanion Pet Asigurări

Site-ul web: http: // Trupanion.COM /

Planuri disponibile pentru câini și pisici de 8 săptămâni și până la vârsta de 14 ani.

Există un singur plan fără limite de plată. Deductibilele variază între 0 și 1.000 de dolari.

Asigurarea pentru animale de companie la nivel național

Site-ul web: https: // Peinsurance.COM /

Planurile disponibile pentru câini și pisici până la vârsta de 10 ani.

Opțiunile anuale deductibile sunt de 100 $ sau $ 250.

Asigurare de animale de companie 24Petwatch

Site-ul web: https: // 24Petwatch.com / US / PET_Insurance /

Planuri disponibile pentru câini de 10 săptămâni și până la 10 ani și pentru pisici de 8 săptămâni și până la 12 ani.

Limitele anuale de acoperire variază de la 3.000 de dolari la 20.000 $, cu o rambursare de 100 USD și 80%.

În concluzie

Având toate informațiile necesare și compararea atât a companiei, cât și a planurilor acestora, pot contribui la luarea deciziei corecte, care nu numai că va oferi toate acoperirea necesară pentru îngrijirea sănătății pentru câinele sau pisica dvs., dar, de asemenea, economisiți o mulțime de bani la sfârșitul anului (în loc să facă opusul).

Cine vă furnizează furnizorul dvs., care planificați și de ce ați făcut această decizie?

Referințe:

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 19 Sfaturi pentru alegerea celui mai bun plan de asigurare pentru animale de companie [infographic]