Podul rainbow: ce trebuie să faceți atunci când câinele dvs. Moare

Pierderea celui mai bun prieten poate fi unul dintre cele mai grele ori în viață. Nu știți niciodată când timpul dvs. aici pe Pământ este făcut și timpul petrecut cu cel mai bun prieten nu pare niciodată suficient de lung. Podul Rainbow este o temă pentru poezii despre călătoria animalelor după moarte și un titlu perfect pentru acest articol.

Pregătirea pentru pierderea unui animal de companiePodul curcubeu

Pierderea animalelor de companie este un proces dificil de trecut. Oamenii trăiesc mai mult decât animalele de companie, astfel încât să se confrunte cu pierderea unui prieten de animale care ți-a luat inima și a găsit un loc în casa ta și familia poate fi devastatoare.

Lifespan de un câine este de aproximativ 20% din persoana obișnuită. Majoritatea câinilor trăiesc în medie 10 până la 13 ani și cu îngrijire de calitate poate trăi câțiva ani foarte fericiți. De fapt, studiile arată că, prin evaluarea stării corpului câinelui, este posibil Extindeți durata de viață a animalelor de companie.

Cu toate acestea, pot apărea accidente și boli, luând prietenul tău blând fără nici un avertisment. Multe boli fatale sunt comune în rândul câinilor. În cele din urmă, pooch-ul tău ar fi putut să trăiască o viață completă și să fie pur și simplu aproape de zilele sale finale și să începi să te gândești la ceea ce este ca să pierzi un prieten de încredere și un tovarăș loial. Poemul Podului Rainbow și acest articol este exact despre asta.

Este dureros să-ți pierzi un prieten, dar cel mai important lucru este modul în care te confrunți cu scopul împreună. Fiind acolo pentru cel mai bun prieten al tău în dragoste și sprijin pentru a aduce pacea este important, deoarece câinele tău poate simți emoțiile și temerile tale. Dacă sunteți pregătit și știți ce să căutați, acesta poate ajuta când vine timpul și puteți fi mai mult un confort pentru animalul dvs. de companie.

De asemenea, citiți: 7 sfaturi pentru a vă ajuta să vă ocupați de pierderea unui animal de companie

Podul curcubeu
Ce să faci când câinele tău moare

Podul Bridge Rainbow

Podul curcubeu

Puteți găsi o vindecare în credințele voastre. Podul Rainbow este o idee bazată pe mai multe lucrări de poezie care au apărut în anii 1980 și 1990 și a cărui autoritate adevărată este necunoscută.

Poemele de pod curcubeu vorbesc despre o credință într-un loc special în care animalele noastre merg să se vindece și să fie făcute din nou întregi, unde pot alerga, juca și pot fi libere. Este un loc în care așteaptă în bucurie și armonie cu alte animale de companie până când vine ziua pentru ca tu să te întâlnești cu ei pentru a traversa podul de curcubeu pentru a ajunge la poarta cerului împreună la capătul călătoriilor tăi. Această poveste poate ameliora temerile pentru copii mici, iar ideea deține adevărată pentru mulți adulți.

Iată textul podului curcubeu care merită citit:

Doar această parte a cerului este un loc numit Podul Rainbow.

Când un animal moare care a fost deosebit de aproape de cineva aici, acel animal de companie merge la podul Rainbow. Există pajiști și dealuri pentru toți prietenii noștri speciali, astfel încât să poată alerga și să se joace împreună. Există o mulțime de alimente, apă și soare, iar prietenii noștri sunt calzi și confortabili.

Toate animalele care au fost bolnave și vechi sunt restaurate la sănătate și vigoare. Cei care au fost răniți sau maimed sunt din nou și puternici din nou, așa cum ne amintim de ei în visele noastre de zile și de vremuri. Animalele sunt fericite și conținut, cu excepția unui lucru mic; Fiecare dor de cineva foarte special pentru ei, care trebuiau să rămână în urmă.

Toți alerg și se joacă împreună, dar vine ziua când se oprește brusc și privește în depărtare. Ochii lui strălucitori sunt intenționați. Corpul lui dornic. Dintr-o dată începe să fugă din grup, zboară peste iarba verde, picioarele îi purtau mai repede și mai repede.

Ai fost văzut și când tu și prietenul tău special întâlnește în cele din urmă, te agățați împreună în reuniune plină de bucurie, niciodată să nu fiți despărțiți din nou. Ploaie fericită ploaie pe față; Mâinile tale mângâie din nou capul iubit și te uiți încă o dată în ochii de încredere ai animalului tău de companie, atât de mult timp plecat din viața ta, dar niciodată absent din inima ta.

Apoi traversați podul Rainbow împreună și # 8230;

Ce să faceți atunci când sfârșitul este aproape

Podul curcubeu și care se ocupă de pierderea animalelor de companieCând știți că sfârșitul este aproape pe baza Calitatea scării de viață, Veterinarul dvs. va recomanda cel mai probabil eutanasia pentru a scuti câinele dvs. de moarte de orice disconfort. Puteți alege să aveți Câinele mor acasă. Veterinarii pot oferi eutanasia la domiciliu sau puteți opta pentru o moarte naturală.

Discutați cu medicul veterinar despre jurisdicțiile locale și despre ce opțiuni aveți pentru îngroparea câinelui sau Cresterea câinelui, și ce să facă cu rămășițele. Veterinarul dvs. vă poate spune că este bine să vă îngropați câinele în curtea din spate (în funcție de legile locale). Dacă nu, puteți găsi că există un cimitir local de companie în orașul dvs. sau un serviciu de incinerare pentru animale de companie.

Mulți aleg să-și creadă câinii și să fie stocați într-o urnă memorială. Alții pot alege să îngroape un câine cu un special sicriu pentru animale de companie. Există unele state, iar jurisdicțiile vor permite ca rămășițele câinilor dvs. să fie stocate până când puteți fi îngropați împreună.

Semnele de avertizare Sfârșitul este aproape

În afară de bătrânețe, există multe motive care pot provoca pierderea unui câine. Accidentele, cum ar fi accidentele auto, pot să apară brusc și să-ți iau animalul fără avertizare. Acestea sunt rare și în majoritatea cazurilor, aveți unele semne de avertizare dacă pooch-ul dvs. trece printr-o etapă de boală sau în vârstă; Știi că câinele tău se poate apropia de timpul lui aici.

S-ar putea să fi vizitat recent medicul veterinar și ați descoperit că câinele dvs. are o condiție fatală și știți că este doar o chestiune de săptămâni sau luni. În acest caz, Veterinarul dvs. vă poate ajuta cu o rutină de bună îngrijire pe care o puteți urma, care va minimiza disconfortul câinelui dvs. și va face tot ce mai bine din ultimele sale zile cu dvs.

Poate că câinele dvs. a trăit o viață întreagă și ați fi observat că Fido-ul dvs. a încetinit în mers pe jos, are unele probleme în picioare, dar încă se bucură de viață și sunteți îngrijorați de semnele pe care ar trebui să le urmăriți când timpul este aproape. VET-ul dvs. vă poate oferi câteva linii directoare, dar există câteva semne de bază pentru a urmări:

1. Oboseală extremă

Majoritatea câinilor vor arăta semne de oboseală când se îmbolnăvesc. Cu toate acestea, atunci când vine timpul, câinele dvs. va simți o formă și mai extremă de oboseală. Câinele dvs. poate căuta un colț confortabil sau o zonă liniștită pentru a se stabili sau nu poate să se deplaseze deloc.

Dacă câinele dvs. prezintă semne de oboseală, vă puteți ajuta să vă liniștiți oferind un pat confortabil și un loc liniștit pe care câinele dvs. îl poate odihni fără a fi deranjat de alți membri ai gospodăriei.

2. Vărsături

Când corpul câinelui începe să se închidă, sistemul digestiv poate face rău pe câinele dvs., provocând stomacul deranjat și vărsăturile. S-ar putea să vă simțiți îngrijorați că câinele dvs. nu pare să-și păstreze mesele.

Poate fi util pentru câinele dvs., pentru a-și schimba programul de mâncare la multe porțiuni foarte mici pe zi, în loc să încerci să mănânci odată. De asemenea, asigurați-vă că umeziți și alimentați numai mâncarea conservată, deoarece alimentele uscate pot fi prea dificile în acest moment. Acest lucru poate fi util pentru câinele dvs. în menținerea unei porțiuni de alimente în fiecare zi.

3. Dificultate în mișcare

În timp ce vârstele dvs. de câine, ați observat deja o scădere treptată a capacității câinelui dvs. de a vă deplasa și de a ajunge în jur. Pe măsură ce moartea se apropie, veți observa că câinele dvs. poate deveni foarte instabil pe picioarele sale și nu poate fi capabil să se ridice deloc. Acest lucru se poate datora durerii sau datorită funcționalității creierului depreciat.

Puteți să vă ajutați câinele dvs., evaluând cu atenție nivelurile de durere și sub îndrumarea medicului veterinar, administrează NSAIDS sau alte medicamente prescrise care pot ameliora durerea.

4. Incontinenţă

Când câinele dvs. moare, acesta va arăta un declin progresiv în toate funcțiile sale corporale atât fizic, cât și mental. După cum se întâmplă acest lucru, câinele dvs. va începe în cele din urmă să piardă controlul și va începe să aibă accidente.

Acesta este un moment pentru a vă mângâia câinele. Dă-ți câinele să se afle pe tampoane absorbante sau să poarte scutece, dar mai presus de toate, menținând zona curată și arătând o degradare calmă și confortabilă, vă va ajuta câinele prin asta.

5. Tremurând

Câinele dvs. poate arăta semne de răcire, cum ar fi tremurarea sau răsucirea involuntar. Temperatura corpului câinelui dvs. poate să fi început să scadă și este un semn că corpul său ar putea închide.

Dacă câinele dvs. este confortabil de odihnă, o pătură ușoară va oferi confort, precum și atingerea dvs. Câinele dvs. este liniștit de prezența voastră, iar căldura și atingerea păturii vor ajuta să calmeze agitația.

6. Lipsa de interes

Multe animale, inclusiv câini, aleg să se tragă singuri sau să caute un loc pentru a fi singuri atunci când vine timpul să moară. Câinele dvs. poate chiar să aleagă să vă ignorați când sunați și să începeți să ignorați oamenii preferați, jucăriile și mâncarea.

Nu luați la inimă, câinele dvs. își găsește pur și simplu pacea proprie, deoarece corpul său începe să se închidă. Găsirea unui loc cald și liniștit pe care câinele tău îl poate odihni confortabil, departe de stresul familiei, va face mai ușor pentru câinele dvs. și puteți monitoriza interacțiunile și progresia bolii de acolo.

7. Confuzie mentală

Este trist să urmăriți o îmbătrânire iubită pe care o începe să alunecă de la noi. Confuzia mentală în câinele dvs. poate fi graduală ca îmbătrânească sau ar putea fi brusc, ceea ce ar putea indica semne de accident vascular cerebral. Consultați biroul dvs. medical veterinar imediat dacă suspectați semne de accident vascular cerebral.

Confuzia mentală ca rezultat al îmbătrânirii sau închiderii în apropierea morții poate fi dificil pentru animalul dvs. de companie. Câinele dvs. nu mai poate recunoaște împrejurimile sau dvs. ca proprietar.

Puteți ajuta animalul dvs. de companie eliminând toate distragerile din mediul său și permițându-vă câinelui un loc propriu. Încă poți să-ți liniștești câinele, păstrând calm și participând cu iubire, chiar dacă nu te mai mai recunoaște.

8. Pierderea poftei de mâncare

Câinele dvs. poate avea o pierdere completă a apetitului. Pe măsură ce câinele dvs. prezintă semne de moarte, sistemul său digestiv va începe să închidă. Va deveni mai dificil pentru câinele dvs. să păstreze ceva în stomacul său. În cele din urmă câinele dvs. va pierde interesul în toate alimentele și apa și nu va mai putea să păstreze mult.

Dacă se întâmplă acest lucru, vă puteți mângâia câinele, rugându-vă mesele la mușcături de puiete digerate mai mici pe tot parcursul zilei și oferind apă cu un eyedropper. Menținerea umedelor de animale umede poate să o păstreze mai confortabilă și puteți deține și să discutați cu câinele dvs. în același timp.

CITEȘTE: Cum să îngropați un câine în mod legal când tovarășul tău canin trece departe

Mergand inainte

Plecat prea curândEste posibil să aveți ideea că nu puteți trăi fără cel mai bun prieten al vostru, dar mergeți înainte cu o inimă de vindecare poate fi ceea ce este mai bun nu numai pentru dvs., dar puteți avea alți membri ai familiei sau animale de gândit. Unele animale se leagă profund, și chiar dacă vă simțiți o mare pierdere, celelalte animale vă simțiți și ei. Sperăm lucrurile cum ar fi poemul de pod curcubeu și alte citiri pe care le puteți face vă va păstra mai puternice.

Dacă câinele dvs. a avut un partener sau amic, poate fi deosebit de dificil pentru ei. Este important în acest timp pentru a vă menține spiritele optive și pentru a arăta o atenție suplimentară la celelalte animale. Puteți contribui în acest timp, la un adăpost local în numele sau voluntarul animalului dvs. Poți, de-a lungul timpului să găsești camera în inima ta să se împrietenească un alt câine.

Citiți următorul: Sunt prea multe casete de animale pentru câini? Avem nevoie de ele?

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Podul rainbow: ce trebuie să faceți atunci când câinele dvs. Moare