Puneți un câine la proprietarul dvs

Oamenii care examinează hârtii cu un câine

Închiriați-vă casa și Doriți să obțineți un câine? Felicitări pentru a decide că sunteți gata să devină proprietar de câine. Înainte de a putea ieși și Alegeți câinele drept pentru dvs, Trebuie să aflați dacă vi se permite să aveți un câine în casa dvs. de închiriat.

Sunt animale de companie permise în închirierea dvs?

Unul dintre posibilele dezavantaje ale Închirierea unei case sau a unui apartament trebuie să accepte restricțiile privind animalele de companie. Închirierea dvs. poate să nu precizeze că animalele de companie sunt interzise, ​​dar s-ar putea să fi fost implicit atunci când ați mutat mai întâi. Sau, închirierea dvs. poate sta în mod specific "fără animale de companie" sau "nici un câine."Dacă este cazul, probabil că nu veți putea obține un câine până când vă mutați în altă parte. Nu încercați să vă strecurați într-un câine sau ați putea ajunge la amenzi sau chiar evacuați.

Când ați semnat prima dată leasingul, proprietarul dvs. va fi probabil clar dacă restricția "fără animale de companie" a fost negociabilă sau nu. Cu toate acestea, dacă ați trăit acolo pentru o vreme, este posibil să meritați să întrebați din nou. Din păcate, poate fi dificil să vă schimbați mintea proprietarului.

Proprietarii de proprietăți au motive bune pentru că nu doresc câini pe proprietăți de închiriere. Proprietari de câini iresponsabili sunt notorii pentru podelele dăunătoare, iritanți vecini, având apartamente mirositoare, lăsând mesele de pretutindeni și fiind neplăcute în general despre câinii lor. Din perspectiva proprietarului dvs., este posibil să nu merităm să luați riscul.

Cum să-ți întrebi proprietarul dacă poți avea un câine

Mulți proprietari i-au permis inițial animalele de companie în unitățile lor de închiriere, dar una sau două experiențe rele le-au survenit asupra ideii. Dacă un chiriaș anterior mi-a permis câinelui să distrugă o cameră sau la lătrat toată noaptea, provocând numeroase plângeri, veți avea un timp greu să-l convingeți că veți fi diferit.

S-ar putea să vă puteți influența proprietarul în favoarea dvs. dacă sunteți dispus să semnați și să respectați un acord scris, indicând intențiile și obligațiile dvs. ca proprietar de animale de companie. Proprietarul dvs. poate avea deja un astfel de acord pentru a vă semna. Dacă nu, este posibil să doriți să prezentați proprietarul dvs. cu un acord pentru a vă arăta că sunteți angajați să fiți Proprietar de companie responsabil.

Exemplu de acord pentru animale de companie pentru chiriaș

I, [nume], chiriaș de [adresa], sunt de acord să respecte următoarele reguli în timp ce orice câine este în reședința mea și sub îngrijirea mea:

  • Curățați oricare dintre ei și toate mănâncă câinele meu pleacă oriunde pe proprietate
  • Asigurați-vă că câinele meu este prietenos și abordabil prin instruire și socializare
  • Împiedică ca câinele să devină o provocare prin antrenament - aceasta include lătratul, sărituri pe oameni și toate celelalte comportamente perturbatoare
  • Păstrați câinele meu sigur, supravegheat și sub control în orice moment - nu permiteți câinelui meu să se rostogolească liberă
  • Plătiți, reparați sau înlocuiți orice bunuri sau proprietăți care au fost deteriorate sau distruse de câinele meu

Sunt de acord că voi avea grijă de nevoile câinelui meu, inclusiv păstrarea câinelui meu:

  • Fără paraziți (viermi, purici etc.)
  • Bine pregătit în maniere de bază (sau vor participa la cursuri de ascultare)
  • În mod corespunzător socializat
  • Îngrijit în mod regulat în funcție de nevoile câinelui (fie profesional, fie făcute la domiciliu)
  • Complet vaccinat conform veterinarului meu

Nerespectarea acestor reguli va duce la relocarea și reluarea câinelui sau la relocarea chiriașului. Chiriașul înțelege că eșecul de aderare la prezentul acord este considerat o încălcare a contractului de închiriere / închiriere.

Negocierea cu proprietarul dvs

Luați în considerare solicitarea proprietarului dvs. dacă are preocupări specifice pe care dorește să le adreseze și să le adauge la contractul dvs. El vă poate dori să aderați la anumite restricții de dimensiuni sau chiar să aveți anumite rase pe care nu le dorește în clădirea sa. El vă poate cere să evitați puii sau Rase de câine cu energie mare.

Deoarece proprietarul dvs. are ultimul cuvânt, este în interesul cel mai bun pentru a fi de acord cu termenii săi. În cele din urmă, este proprietatea sa și are dreptul să forțeze orice reguli și reglementări pe care le dorește. Dorința dvs. de a se conforma îl poate face mai probabil să-și înmoaie cererile.

În plus față de semnarea unui contract, ar trebui să oferiți un depozit de animale de companie. Proprietarul dvs. poate necesita acest lucru, chiar dacă nu oferiți. Oferind unul înainte de a cere că unul este un gest de bună credință (sau o grevă preemptivă).

Trăind cu un câine în închirierea dvs

Dacă vă puteți convinge proprietarul, vă lăsați să obțineți un câine, asta este o veste mare! Dacă ați fost de acord cu anumiți termeni, asigurați-vă că le onorați atunci când căutați noul dvs. câine. Odată ce ați găsit noul dvs. Companion Canine, este esențial să urmați termenii acordului dvs. în timp ce trăind în casa dvs. de închiriat cu câinele dvs. Acest lucru nu numai că va face viața mai ușoară în timp ce locuiți în închiriere - vă poate ajuta, de asemenea, să obțineți o referință bună din proprietarul dvs. dacă vă deplasați în cele din urmă și aveți nevoie să închiriați o altă proprietate.

Uita-te acum: patul care-ți iau câinele din a ta

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Puneți un câine la proprietarul dvs