Câinele marin lucca primește onoruri de top

Câine marin, Lucca, primește onoruri de top

Câinii militari oferă un rol atât de vital trupelor noastre. Ei salvează vieți, aduc companie și predau respectul și loialitatea. Întâlnește Lucca, un câine care se ridică la nivelul de vârf al acelui set deja de înaltă calitate și este personal responsabil pentru salvarea a sute de vieți - cu riscul propriului ei.

Doar săptămâna trecută, a primit cel mai înalt nivel de onoare de orice u.S. Câinele Corpului Marine, dispensarul poporului pentru animalele bolnave (PDSA) Dickin Medalie, pentru curajul și convingerea ei.

Lucca este un păstor german minunat, care în timpul carierei sale decorate, a fost pe peste 400 de turnee de luptă cu trupele aliate, atât în ​​Irak, cât și în Afganistan. Ea a servit șase ani de serviciu pentru U.S. Corpul marin. În timpul acestor excursii, ea a salvat mii în timp ce merge în ziua ei și își desfășoară activitatea.

Lucca nu a falsificat niciodată, niciodată nu a rămas în îndatoririle ei și ar putea fi luată în considerare pentru a efectua indiferent de timpul zilei sau de noapte - indiferent dacă era obosită sau nu în starea de spirit. Lucca era mereu în starea de spirit. Ea a iubit ceea ce a făcut și a iubit să fie o parte a echipei.

LEGATE DE: Revizuirea cărților: Buster - Câinele militar care a salvat o mie de vieți

Câine marin, Lucca, primește onoruri de top

Nimeni nu sa îndoit vreodată de abilitățile ei și toți erau în siguranță când Lucca era pe patrulare cu ei. Lucca făcea parte dintr-o echipă care a detectat IEDS. Nivelul de precizie necesar pentru această abilitate neprețuită este bine înțeleasă.

Cariera lui Lucca a fost oprită brusc când și-a pierdut piciorul pe turul său final de luptă în martie 2012, în provincia Helmand, Afganistan.

Lucca era pe patrulare, la datorie și a semnalat pe un IED pe calea spre compusul lor. Așa cum a început să mărească pentru IED-urile secundare, o elaborată detonată sub ea și a aruncat piciorul din față inferior.

Explozia a fost imensă și am temut imediat cel mai rău pentru Lucca, & # 8221; Lucca e Handler în timpul acestei misiuni, Cpl. Juan Rodriguez a spus conform comunicatului de presă al PDSA. 

Am alergat la ea și am văzut-o luptându-se să se ridice. Am ales-o și am alergat la adăpostul unei linii de copac din apropiere; a aplicat un turnichet pentru piciorul ei rănit și a numit medicii să ne adună.& # 8221;

Un alt Fan Lucca, Gunnery Sgt. Chris Willingham afirmă cu mândrie că Lucca și-a salvat viața în multe ocazii. Câinii sunt sensibili și Willingham spune că a văzut personal câinii trec prin mult mai puțin decât rănirea lui Lucca și suferă mult mai mult. Nu lucca lui.

Câinele stupid are același zestul pentru viață, așa cum a făcut înainte de rănire. Lucca are aceeași personalitate după rănirea tragică pe care a avut-o înainte de a pierde un picior la ultimul turneu devastator. O calitate care este ceea ce Willingham iubește cel mai bine despre cel mai bun prieten al său.

"Ea este singurul motiv pentru care am făcut-o acasă familiei mele și sunt norocos că am servit cu ea. Astăzi, fac tot posibilul pentru ao împiedica sporit în pensionarea ei bine meritată.& # 8221; - Gunnery Sgt. Chris Willingham

Spiritul ei este ceea ce Willingham admiră cel mai mult și acum, ca veteran pensionar de 12 ani, acțiuni Lucca anii ei de aur cu Willingham și familia sa. Dar, potrivit lui Willingham, ea este la fel de activă ca niciodată, care este evidentă prin videoclip, arătând această fată fericită vie-la-cel mai completă, care se bucură de pensionare. Viața este minunată, spune Lucca. Viața este într-adevăr mare.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Câinele marin lucca primește onoruri de top