12 Moduri distractive de a lega cu câinele dvs

Trebuie să avem timp de calitate cu câinii noștri nu numai să construim încredere și obligațiuni, ci să le oferim stimularea mentală esențială.

Dar construirea unei relații bune cu câinele dvs. poate dura un timp și de lucru. Deși animalele noastre preferate sunt atât de ușor de plăcut și vor fi joc pentru aproape orice, cheltuielile și planificarea timpului de calitate și legarea în mod corespunzător este crucială. Iată 12 modalități minunate de a vă întări legătura cu animalul dvs. de companie:

Snuggle pe canapea

1. Snuggle pe canapea

Luați o pauză de la rutinele dvs. aglomerate pentru a vă strânge cu pooch-ul și petreceți o zi leneșă pe canapea. Acesta este cel mai simplu și mai satisfăcător mod de a lega cu câinele dvs., deoarece Cuddles poate fi un astfel de excelent de-stressor. Este posibil să nu realizați că caninele suferă de cantități serioase de stres În viața lor, fundul hei, cu siguranță iubesc aceste momente îngrozitoare cu proprietarii lor cât de mult iubesc timpul de hrănire și timpul de joc.

Du-te pentru o unitate

2. Du-te pentru o unitate

Pentru multe pooches, plimbările cu mașina ar putea fi asociate cu o excursie la veterinar. Dar caninele pot învăța să se iubească pentru o unitate odată ce se obișnuiesc cu ea și singura modalitate de a face acest lucru este să-ți iau în mod regulat câinele pentru o activitate pe care o bucură. Mergeți la o scurtă călătorie - prin intermediul unui magazin de înghețată pentru unele gustoase câine înghețată trata.

Exercițiu împreună

3. Exercițiu împreună

Exercițiul fizic este vital pentru sănătatea fizică și mintală a câinelui dvs., precum și pentru bunăstarea voastră. Plimbarea câinelui dvs., de exemplu, poate fi o activitate de îmbinare distractivă dacă faceți ceva diferit, cum ar fi să luați noi rute și să explorați noi teritorii. Planificați o excursie mai lungă a câinelui pentru a vedea un cartier nou și dați câinele dvs. mai stimulează mirosurile de a învăța de la. De asemenea, puteți încerca să jucați Frisbee sau remorcherea războiului împreună.

Asigurați-vă că plimbări zilnice

4. Asigurați-vă că plimbări zilnice

Vorbind de mers pe jos pooch-ul tău, atunci când te plimbi pe câinele tău, nu permiteți de câteva ori să vă opriți, astfel încât să vă puteți odihni și câinele dvs. poate mirosi ceea ce este în jurul lui pentru a-și stimula mintea. Nu fi mereu într-o grabă, trăgând pe lesa de pooch. Care a spus, întotdeauna să aibă grijă că nu se rătăcește prea departe de tine.

Face rutine distractive si pozitive

5. Face rutine distractive si pozitive

Știi că câinii nu-i plac orele de baie. Ei fac, de asemenea, o agitație atunci când vă periați dinții sau curățați urechile. Dar puteți face acest timp de lipire pozitiv dacă introduceți câteva jocuri sau trucuri pentru a face această activitate o experiență plăcută. De exemplu, puteți să vă învățați câinele cum să strângeți mâna în schimbul unui tratarea scăzută a calorii Înainte să-ți tăiați unghiile. Destul de curând, el nu va avea nici o problemă cu îngrijirea.

Faceți hrănirea manuală

6. Faceți hrănirea manuală

Vorbind despre tratamente, hrănirea câinelui cu mâna dvs. este o modalitate eficientă de a construi încrederea și de a vă întări legătura, potrivit Clubului Kennel American. Dar dacă nu doriți să o faceți cu mesele sale reale, încercați să-l hrănească în timp în timp în timp în timp. Această practică vă va ajuta, de asemenea, câinii dvs. să învețe despre controlul impulsului, mai ales dacă este un eater rapid.

Bucurați-vă de un picnic la parc

7. Bucurați-vă de un picnic la parc

Fiind în parc cu câinele dvs. este un mod minunat de a-și intensifica abilitățile sociale. Pe măsură ce vă bucurați de aerul proaspăt, câinele dvs. poate observa și învăța despre mediul său. Nu uitați să aduceți un coș de tratamente și apă pentru câinele dvs. Lăsați-vă poochul să se rătăcească în jurul parcului și să se angajeze cu străini sau cu alți câini, cu condiția ca toată lumea să fie de acord cu acest lucru și se face în siguranță. În caz contrar, acest lucru poate duce la unele dintre aceste parcuri de câine povesti de groaza.

Alăturați-vă pregătirii pozitive de armare

8. Alăturați-vă pregătirii pozitive de armare

Formarea pozitivă de armare stabilește o bază solidă în modul în care câinii văd proprietarii lor ca dăruitor și furnizor. Vor afla, de asemenea, cum cooperarea și comportamentul bun îi place maeștrii lor, care, la rândul lor, își formează comportamentul, ca pe societatea umană. Oamenii de știință au descoperit că acest lucru este nu numai cel mai mult Metoda eficientă pentru câini de formare, dar și cea mai plină de satisfacții pentru sănătatea lor mintală.

Du-te la plaja

9. Du-te la plaja

În timp ce nu iubesc scăldat, majoritatea câinilor iubesc cu siguranță apele deschise și în special oceanul sau marii. Deci, faceți o excursie la plajă cu câinele dvs. Ei vor iubi apa sărată și modul în care nisipul se simte pe labele lor. Este o încântare pentru simțurile lor, potrivit lui Colen Cleen Demling prin ea știe. Doar asigurați-vă că câinele dvs. nu bea prea mult apa de mare sau devine prea departe în apă, deoarece câinii se pot îneca și să fie atenți la alte pericole potențiale ale intoxicarea apei la câini.

12 moduri minunate de a lega cu câinele dvs

10. Jucați cu câinele dvs

Acest lucru este de la sine înțeles, dar am decis să o includ pe listă oricum pentru a consolida ideea. Jocul este o activitate atât de importantă pentru câinii nu numai pentru consolidarea legăturii dintre câini și proprietarii lor, dar este extrem de importantă pentru sănătatea mintală. Trebuie să dedicați câteva ore într-o zi pentru a juca cu animalul dvs. de companie. Cu cât petreceți mai mult timp, cu atât va fi mai puternică legătura dvs., iar cea mai sănătoasă va fi, mai ales dacă pooch-ul dvs. este deja un senior.

Dați-le spațiu

11. Dați-le spațiu

Uneori, trebuie, de asemenea, să dați câinelui dvs. spațiu pentru a răci, mai ales dacă există ceva nou în mediul înconjurător, cum ar fi sosirea unui a nou nascut copilul sau tocmai ați mutat într-un loc nou. Dați-vă timp de câine pentru a-și strânge rulmenții și pentru a vă obișnui cu această nouă adăugare sau schimbări în familie.

Călătoriți împreună

12. Călătoriți împreună

La următoarea călătorie din oraș, luați în considerare aducerea celui mai bun prieten al tău blând, astfel încât să puteți experimenta împreună noi aventuri și să întărească legătura dintre voi doi. Bucurați-vă de A camping călătoria sau planificați o evadare prietenoasă pentru câini sau explorați noi trasee de drumeții împreună într-o locație nouă. Schimbarea peisajului poate fi benefică pentru amândoi în mai multe moduri decât una.

Citiți următorul: 12 idei minunate pentru lista de găleți de câine

PIN-ul și împărtășiți cu alți proprietari de câini:

12 moduri distractive de a lega cu câinele dvs

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 12 Moduri distractive de a lega cu câinele dvs