8 Semne că nu trebuie să obțineți o pasăre de animale de companie

8 semne că nu trebuie să obțineți o pasăre de animale de companie

Noi petrecem mult timp discutarea tuturor beneficiilor de a obține un animal de companie și de compania în experiența educațională, există multe avantaje pentru a discuta. Cu toate acestea, este, de asemenea, important să înțelegem motivele pentru care nu ar trebui să obțineți un animal de companie. Să ia păsări, de exemplu, ele sunt tovarăși frumoși, interesanți, prietenoși și sociabili, dar dacă nu le puteți da viața și casa de care au nevoie și merită, ar fi nedrept să adopți unul.

Selectiv Focus Bright Green Amazon Parrot

Fiind un proprietar responsabil de păsări

Un mit destul de comun despre deținerea unei păsări este că acestea sunt ușor de petrecut pentru a avea. Se crede adesea că o mică pasăre într-o cușcă nu poate fi prea multă muncă, timp sau efort, dar, ca toate lucrurile vii, ei au nevoie de multă atenție și îngrijire. Deși poate fi adevărat că câteva rase de păsări sunt relativ mai puține decât puii deosebit de inteligenți și excitani, ei încă mai solicită îngrijirea zilnică.

Îngrijirea unui animal este mult mai mult decât hrănirea și Curățați-l. Dacă cumpărați pasărea pe un impuls, este posibil să începeți neglijarea nevoilor lor mai complexe și acest lucru poate afecta negativ fericirea și comportamentul păsării. Păsări care nu primesc atenția că trebuie să înceapă de multe ori mușcătura, strigând sau țipând și alege la pene.

Acest lucru îi determină pe mulți dintre ei să fie dați departe adăposturilor. Abandonarea papagalului este o problemă serioasă, în creștere în Statele Unite, iar sanctuarele se luptă să facă față. Unele sanctuare primesc sute de cereri de a lua papagali Un an - estimările merg până la 700 sute! Toate păsările au nevoi unice și complexe, deci trebuie să fiți pregătiți să le întâlniți înainte de a le adopta.

Indiferent cât de mult doriți să dețineți o pasăre proprie, fiind realistă și cinstită despre situația dvs. este o parte importantă de a fi un proprietar responsabil de păsări. Există multe probleme potențiale care ar putea afecta capacitatea dvs. de a adopta o pasăre, astfel încât să vă ajute să luați decizia corectă pentru circumstanțele dvs., aici sunt opt ​​motive să nu adoptați o pasăre:

1. Nu poți să te descurci

Toată lumea iubește o casă curată. Arată mai bine, miroase mai bine și este, în general, mai primitoare. Dacă vă prețuiți să aveți o casă curată, majoritatea animalelor de companie nu vă vor face fericiți, iar acest lucru include păsările. Ele provoacă haos și mizerie prin ruperea ziarelor și a jucăriilor, scuipădu-și jumătate din mâncarea lor și își stropi apa. Dacă sună ca un coșmar, faceți unele cercetări în animalele de companie Tidier, cum ar fi, în mod surprinzător, un șobolan de companie.

S-ar putea să credeți că având o pasăre într-o cușcă înseamnă că mizeria este conținută, dar, din păcate, o mulțime de pot răspândi în jurul cuștii, deoarece păsările se bucură de a arunca lucrurile. Există, de asemenea, mirosul de a vă obișnui și trebuie să vă amintiți că majoritatea păsărilor trebuie să-și petreacă o parte a zilei în afara cuștii. Păsările care au nevoie de exerciții fizice sau de timp social cu dvs. pot folosi libertatea lor zilnică ca o oportunitate de a vă distruge canapeaua și, în general, pentru mai multe haos.

2. Aveți un apartament cu pereți subțiri

Dacă împărtășiți oricărui pereți cu vecinii dvs. sau trăiți în general în imediata vecinătate cu alte persoane, o pasăre nu este probabil un animal de companie excelent pentru circumstanțele dvs. Păsări Faceți o mulțime de zgomot, de la Parrot Chatter la Squawking și scârțâie, și pot face acest lucru în orice moment al zilei. Mulți chiar preferă Dawn și Dusk. Acest lucru nu va pune vecinii dvs. într-o stare bună.

Dacă doriți să păstrați o relație bună cu oamenii care locuiesc în jurul vostru, obținerea unei păsări de companie este o idee rea. Nu vă lăsați păcăliți de dimensiunea unei păsări. Păsările mici au fost cunoscute ca fiind chiar mai puternice decât papagalii uriași. De asemenea, nu vă puteți baza pe instruire. Deși unii papagali pot fi instruiți să-și păstreze minimul să-și păstreze puțin, nu veți scăpa niciodată de ea.

3. Nu aveți suficient timp

Păsările sunt animale foarte sociabile și este important să petreceți o mulțime de timp cu ei pentru a sprijini acest lucru. Unele păsări sunt atât de sociabile încât trebuie să fie cumpărate în perechi! Păsările sociale necesită manipularea la fel de mult ca o dată pe zi. Această interacțiune este vitală pentru fericirea și sănătatea lor, deoarece, fără ea, ei pot începe să se plictisească și vor acționa prin țipare sau peste îngrijire.

Există câteva rase care nu necesită acest aspect social al îngrijirii, cum ar fi finchii, dar vor beneficia în continuare de prezența și atenția dvs. În timp ce păsările care nu le place să fie atinse nu ar trebui să fie atinse, sau poate fi mușcat, nu este nimic de a vă opri să discutați și să petreceți timp cu pasărea voastră. La urma urmei, un beneficiu secundar de a petrece mai mult timp cu animalul dvs. de companie este că este posibil să observați probleme de sănătate potențiale mult mai devreme.

Zebra Parrakeet Masa de mers pe jos Fructe

4. Nu vă puteți permite îngrijirea animalelor de companie

Există o mulțime de costuri ascunse atunci când vine vorba de îngrijirea animalelor de companie și trebuie să vă asigurați că le puteți întâlni. Prea multe păsări sunt renunțate deoarece costurile lor devin prea multe. Nu este doar pasărea însăși pe care o cumpărați, trebuie să furnizați o cușcă, accesorii, jucării, alimente, jucării de înlocuire atunci când primul lot este distrus în mod inevitabil și taxele lui Vet.

Postări asemănatoare: Cele mai bune cuști de păsări și Cele mai bune jucării de păsări

Faceți cercetarea, aflați cât de mult rasa de păsări pe care o cumpărați va costa întreaga viață, nu doar cât costă să o cumpere. Asigurați-vă că aveți un veterinar local sau un specialist adecvat și că știți cât de mult se percepe. Amintiți-vă, există și alte modalități de a petrece timp cu animalele dacă nu vă puteți permite să vă ocupați unul singur - voluntar la un adăpost local sau un sanctuar! Ei pot face întotdeauna cu ajutorul și poate fi o mare practică pentru ziua în care vă puteți permite să luați unul în.

5. Călătorești mult

Mizeria pe care o fac păsările, natura lor socială și nevoia lor de hrănire zilnică înseamnă că nu puteți lăsa pasărea dvs. de companie numai pentru mai mult de o zi. Chiar dacă poate părea că nu termină mâncarea și apa pe care le dați, ei se murdăresc adesea atât de repede cu fecale și mizerie, încât ambele nevoie de schimbări regulate. În mod similar, lăsându-le singuri pentru perioade lungi de timp le va face mai agresivi și nefericiți din cauza lipsei de atenție.

Puteți călători adesea pentru muncă sau vă puteți bucura de luarea unor sărbători foarte lungi, dar, indiferent de motiv, nu puteți lăsa o pasăre de companie numai pentru mai mult de 24 de ore. Dacă vă puteți permite un babysitter regulat sau îngrijitor, atunci este posibil să vă continuați călătoriile, dar mulți papagali pot fi destul de agresivi față de străini, așa că asigurați-vă că această persoană este o față familiară și iubită.

6. Aveți alergii

Unul dintre avantajele de a avea o pasăre de companie este că ei se potrivesc gospodăriilor în care unul sau mai mult, oamenii au alergii la blană, dar știai că puteți fi și alergic la pene? Atât pene, cât și pene Dander pot fi alergeni pentru oameni. Feather Dander este pulberea albă care acoperă pene parrots. Poate fi ușor prin aer pentru tine și familia ta să respiri.

Din păcate, mulți oameni alergici la blană vor avea, de asemenea, această reacție alergică, ceea ce face foarte greu să aibă grijă de pasărea ta. Încercați să vă asigurați că toți cei care vor veni în contact regulat cu pasărea dvs. este alergică. Nu vrei să găsești că trebuie să returnezi pasărea la doar câteva zile după ce ai luat-o.

7. Aveți copii mici

Deși pot arăta atât de dulci și inofensivi, toate păsările pot fi foarte periculoase. Unele sunt mai periculoase decât altele datorită formelor, mărimii și clarității ciocului și temperamentului lor, dar toți au potențialul de a se aprinde și de a ataca dacă se simt amenințați. Copiii sunt, din păcate, o cauză comună de stres în animale de companie, deci este o idee proastă de a avea o gospodărie atât cu păsări, cât și cu copii mici.

Unele păsări sunt incompatibile cu copiii de orice vârstă, deoarece sunt în mod natural agresivi, dar multe păsări vor deveni agresive doar în auto-apărare. Aceste păsări sunt doar incompatibile cu copiii mici, care nu înțeleg despre o îngrijire bună a animalelor, așa că poate să-ți atingă păsările. Nu cumpărați o pasăre până când sunteți încrezători că copilul dvs. este suficient de responsabil pentru a respecta spațiul păsării dvs. și nu îl intimidează.

frumos adorabil galben cockatiel papagal cușcă

8. Nu sunteți sigur de planurile viitoare

Păsările sunt un angajament pe toată durata vieții. Unii pot trăi până la 70 de ani. Asigurați-vă că cunoașteți durata de viață a noului dvs. animal de companie și planificați în consecință. Există o mulțime de întrebări despre viitorul dvs. pe care trebuie să-l luați în considerare dacă doriți să adoptați o pasăre:

  • Vrei să muți frecvent casa?
  • Veți avea un copil, care poate teroriza sau provoca pasărea?
  • Puteți să fiți suficient de stabili din punct de vedere financiar pentru a sprijini această pasăre, eventual, decenii?
  • Ce se va întâmpla cu pasărea dvs. dacă vă va experimenta?
  • Cel mai important, vă puteți angaja să vă îngrijiți de această pasăre pentru ca decenii să vină?

În cele din urmă, există câteva păsări cu durată de viață mai scurtă de până la 10 ani pe care o puteți alege dacă doriți o pasăre fără angajamentul pe termen lung, dar întotdeauna faceți cercetarea și fiți conștienți de potențialul de viață al animalului și cum ar putea afecta viața.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 8 Semne că nu trebuie să obțineți o pasăre de animale de companie