Cum să-i spui celorlalți proprietari de câini că fac ceva greșit

Aici

Unul dintre lucrurile minunate despre a fi Un proprietar de animale de companie este știind că există și alți oameni asemănători care împărtășesc aceeași pasiune și adorație a câinilor lor, așa cum aveți pentru dvs. Problema este că îngrijirea unui animal de companie este mult ca și îngrijirea unui copil; toată lumea are propriul drum, și nu toți suntem de acord cu ceea ce este mai bun.

Diferența este că copiii nu au unghii ascuțite și dinți care ar putea răni grav pe cineva sau câinele lor dacă comportamentele rele nu sunt corectate. Uneori proprietarii de animale de companie încurajează comportamentul rău fără a-și realiza. Dacă a fost vreodată un moment în care ați vrut să "oferiți sfaturi și # 8221; la un alt proprietar de câine, dar nu ați vrut să creați conflicte, nu sunteți singurul.

De asemenea, citiți: 25 moduri de a fi un proprietar responsabil de câine

Câini de interior și în aer liber, ar trebui să spui ceva?

Câini de interior și în aer liber, ar trebui să spui cevaPrintre comunitatea de animale de companie există un dezacord cu privire la faptul că este sau nu în regulă Păstrați câinii în afara pentru perioade lungi de timp. De exemplu, statele mai fierbinți ca Texas și Arizona pot atinge temperaturi de peste 100 de grade. Stările mai reci ca Minnesota pot avea vreme înghețată în timpul iernii. Indiferent cât de mult îi place câinele dvs. în aer liber, nu este doar în siguranță sau bun pentru a le lăsa afară în acel fel de căldură sau rece.

Pe de altă parte, rasele ca și labradorii și câinii de bovine australieni sunt, în general, cea mai fericită fiind în aer liber, atâta timp cât vremea permite că sunt mulțumiți de câteva ore de sniffing și romping în iarbă. Deci, dacă aveți un vecin sau un membru al familiei care își lasă câinele afară pentru perioade lungi de timp și sunteți îngrijorat, faceți o clipă pentru a lua în considerare situația și abordarea dvs.

În loc să spui "Nu ar trebui să-l lași câinele în afara atât de mult timp"Redirecționați conversația la evenimentele recente din știri. De exemplu, nu este rară pentru străinii aleatorii să picătură bilele și jucăriile în curte și Domenii de redare a caniselor care conțin otravă de șobolani și alte tipuri de substanțe chimice fatale.

Încercați ceva de-a lungul liniilor "Ați auzit despre asta? Cineva a pus otrăvit în interiorul bilelor de tenis și aruncându-le peste garduri!"Spune o conversație naturală și o pune în mintea lor să aducă Fido într-un pic mai des. Chiar dacă sunt confortabili în afară, acest lucru este un motiv valabil pentru a fi preocupat.

Socializarea și introducerea caninei

Socializarea și introducerea canineiNu există nimic care să vă facă să faceți mai mult decât atunci când puteți detecta ceva rău în postura și limbajul corpului, în timp ce cealaltă persoană nu poate. Știm cu toții animalele de companie, și suntem conștienți de quirk-urile și obiceiurile lor. Cu toate acestea, este de asemenea important să recunoaștem comportamentul alte animale; Nu toți câinii sunt la fel de prietenoși ca a voastră, și dacă puii dvs. se apropie de o altă canină care se teme, ar putea începe cu ușurință o luptă.

Unii proprietari nu recunosc acest lucru, și încă abordați câinii ciudați nu știu. Pentru început, dacă animalul dvs. de companie pur și simplu nu-i plac alte animale, poate fi stresant, și este de înțeles să vrea să spună și să-i spună cealaltă persoană să scape departe. Cu toate acestea, cealaltă persoană poate lua infracțiune, iar situația ar putea să se escaladească.

În schimb, încercați să oferiți indicii vizuale care le avertizează de departe. Puteți găsi cu ușurință o vesta, o leșie sau un ham care îi sfătuiește pe oameni să practice prudență și să-și păstreze distanța. Dacă cineva insistă sau un copil dorește să-i petreci, pur și simplu le-a spus într-un mod politicos, dar ferm care "Nu-i plac străinii, vă rugăm să rămâneți la câțiva metri distanță."

Deși acest lucru poate fi oarecum într-o situație incomod, trebuie să vă protejați puii și să deveniți mediator atunci când siguranța lor este amenințată. Ar trebui să-și piardă un copil care încă se întinse la animalele de companie, câinele dvs. ar putea fi considerat "agresiv" și știm cu toții ce se întâmplă după aceea.

Câini cu oaspeți în casă

Câini cu oaspeți în casăCând ai un câine acasă și vrei să ai oameni, poate fi dificil să decidă dacă ar trebui să li se permită să participe la festivități, de asemenea. Acest lucru este deosebit de dificil atunci când aveți oaspeți și ei simt că știu mai multe despre comportamentul animalului dvs. de companie decât de tine.

O problemă majoră a proprietarilor de animale de companie se desfășoară sunt oaspeții care sunt puțin suprasolicitați cu timpul de joc. Ei primesc câinele cu rilioși și la înălțimea entuziasmului, invitația dvs. se îndreaptă spre casă pentru a obține o odihnă bună înainte de muncă. Între timp, ești blocat cu un pui care este peste lună cu energie și nu se va rezolva.

Nu este că cealaltă persoană a vrut să-ți facă viața dificilă; Acest lucru este probabil cum se ocupă de câinele lor acasă. În situații ca acestea, tot ce trebuie să faceți este să setați regulile în față; Acest lucru nu înseamnă că spui "Nu facem lucruri în casa mea."

În schimb, trimiteți un text de grup sau prietenii de e-mail înainte de timp și să-i spuneți că puii dvs. poate fi prezent în timpul întâlnirii dvs. Explicați-vă că doriți să aflați cum să socializați în mod corespunzător cu ceilalți, iar aceasta este o șansă de a le învăța să rămână calm atunci când oaspeții s-au terminat.

Uneori, entuziasmul într-un cadru social este inevitabil și, la un moment dat, poate fi necesar să vă păstrați pooch-ul într-o zonă retrasă. Este probabil mai bine ca ei să ia o dată o dată și să scape de toți oamenii care râd, strigând și jucând jocuri.

Un memento prietenos înainte de timp trimis tuturor, deși stabilește tonul înainte de începerea ocaziei și nu vă pune într-o poziție ciudată în care trebuie să lăsați Fred să știe că nu doriți ca armarea lui de comportament rău să se frece pe câine.

Nimeni nu vrea să fie tipul rău în orice situație, mai ales când vine vorba de a deține un animal de companie. Siguranța este importantă, și ar putea exista momente când oamenii nu vor să coopereze. Cel mai important lucru este să înveți cum să difuzi, beneficiază nu doar alți proprietari, ci și caninele lor!

Altceva?

Te-ai găsit vreodată într-o situație inconfortabilă atunci când ai nevoie de "# 8220; Corect & # 8221; un străin sau un prieten în cum să se apropie de un câine sau să le spună să nu facă ceva? Care a fost situația și cum ați făcut-o cu ea?

Citiți următorul: Câini reddit - cum să utilizați reddit pentru a deveni un proprietar mai bun

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să-i spui celorlalți proprietari de câini că fac ceva greșit