Studiul strălucește lumina de ce alegem anumiți câini

Studiul strălucește lumina de ce alegem anumiți câini

Majoritatea iubitorilor de câini au o anumită rasă pe care o dețin aproape și dragă la inima lor. Ei pot iubi pe toți câinii sau cel puțin majoritatea, dar există asta o rasă că ele pun pe un piedestal deasupra restului. Pentru mine, boxerii. Nu știu de ce. Nu am crescut cu boxerii. Am salvat de fapt un boxer când eram în mijlocul meu 20 și a fost primul boxer pe care l-am cunoscut vreodată. Deci, de ce am evaluat spre rasă?

De atunci am avut mai mulți boxeri și toți au fost la fel de minunați ca și primul. Dacă mergem vreodată oriunde și vedem un boxer, sunt atras de el și am obligat să-l întreb pe proprietar dacă îl pot strânge. Un studiu recent dezvăluie că poate exista o știință în urmă de ce alegem câinii pe care îi facem. Potrivit studiului de personalitate a echilibrului natural, americanii tind să se bucure de rase care sunt la fel ca ei.

Studiul strălucește lumina de ce alegem anumiți câini

LEGATE DE: Top 10 rase de câine drăguțe pe care nu le puteți rezista

Ce înseamnă asta, întrebați? Este posibil ca oamenii să graviteze spre rasele care mănâncă, socializează și interacționează cu lumea lor în același mod în care omul face. Sondajul chestionat de 1,015 u.S. câini de prieteni. A fost efectuată prin echilibrul natural alimente pentru animale de companie în colaborare cu Insights de date privind cursdipity.

Cercetarea colectată arată că 66% dintre oamenii extrovertiți au câini extrovertiți și 65% din Câini introvertiți au un proprietar introvertit. De asemenea, arată că, dacă sunteți un eater pretențios, câinele dvs. este mai probabil să fie și el. În mod similar, dacă vă identificați ca un cursant de-a lungul vieții, există o șansă de 72 la sută ca câinele dvs. să fie bun la învățarea trucurilor.

Studiul arată că câinii și oamenii, cel puțin în funcție de oameni, formează adânc Obligațiuni emoționale care merg departe de a lua plimbări și jucând făcute. 79% dintre părinții câinilor chestionați au declarat că animalele lor de companie și încercările în mod conștient de a le mângâia și 55% spun că pot vedea dragostea în ochii lui Fido când se uită la el. 52% dintre proprietarii de câini care au finalizat sondajul au declarat că au crezut că câinele lor ar putea simți când sunt trist.

LEGATE DE: Cum de a alege o rasă de câini: Faceți cea mai bună alegere

Orice iubitor de câine vă va spune că câinele lor are o personalitate proprie, iar majoritatea părinților de companie se gândesc la câinii lor ca membru blană al familiei. Poate că de aceea 90% dintre proprietarii de câini care au fost chestionați pentru acest studiu au crezut că, dacă au întârziat întoarcerea acasă de la serviciu sau ceva rău sa întâmplat cu ei, câinele lor ar fi îngrijorat de ei. 93% au spus că erau siguri că și-au văzut zâmbetul câinelui, iar 79% cred că câinele lor se poate simți jenă.

Studiul strălucește lumina de ce alegem anumiți câini

Dacă aș fi luat acest sondaj, aș fi trebuit să spun că probabil aș fi fost de acord cu fiecare declarație. Sunt unul dintre aceștia Iubitorii de câini care crede că caninele au sentimente și că au capacitatea de a se lega de oameni pe un nivel mai profund decât doar stăpân și câine. Nu-i numim cel mai bun prieten al omului pentru nimic!

Am deținut numeroși câini de-a lungul anilor și pot spune că ei cu siguranță au avut fiecare personalitate proprie. Da, unii dintre câinii noștri au fost similari, dar sunt, de asemenea, unici în felul lor. Cred că orice părinte responsabil responsabil ar trebui să facă cercetările înainte de a adopta un câine pentru a se asigura că ei aleg una care îndeplinește cerințele stilului lor de viață. Astfel încât să ceară întrebarea, se bazează pe cercetarea științifică sau majoritatea părinților de animale de companie educați despre rasă pe care o adoptă pentru a se asigura că câinele se potrivește cu familia lor?

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Studiul strălucește lumina de ce alegem anumiți câini