Asigurarea pentru animale de companie vs. Contul de economii de companie: care este mai bine pentru dvs?

Proprietarii de animale de companie se așteaptă la costuri de rutină pentru vizitele VET. Ceea ce de obicei le scoate din gardă este o urgență neașteptată de animale de companie sau o boală. Asigurarea pentru animale de companie și un cont de economii de companie pot ajuta cu asta, dar care este mai bine și chiar trebuie să investiți în oricare?

Asigurarea Pet Asigurari de animale de companie Contul de economii - care este mai bine pentru tineDe exemplu, una dintre cele mai frecvente probleme de sănătate este câinele care mănâncă lucruri nedorite. Puii sunt notorii pentru a mânca obiecte care nu cad în categoria Alimentară. Trupe de păr, lenjerie de corp, și chiar bilele de tenis întregi sunt rapid de a gobna de puii jucăuși. Chiar și o bandă mică de păr poate provoca daune extinse organelor interne ale unui câine. De cele mai multe ori când un câine înghite o intervenție chirurgicală a obiectului străin este nevoie.

Îmbrățișează asigurarea de companie estimări Costul veterinar pentru eliminarea chirurgicală a unui obiect înghițit între $ 1.600 la 4.300 $. Chiar și fără intervenție chirurgicală, costul pentru cățelușul tău mănâncă jucăria preferată poate fi încă între 300 și 1.200 de dolari.

Ce este asigurarea de companie?

Asigurarea pentru animale de companie este similară cu asigurările dvs. de sănătate, dar pentru animalul dvs. de companie. Alegeți un plan de asigurare care se potrivește cel mai bine nevoilor animalului dvs. de companie. Înscrieți-vă în planul ales, efectuați plăți lunare, apoi continuați să utilizați medicul veterinar al animalului dvs. ca de obicei. Asigurările de sănătate umană și asigurarea de animale de companie împărtășesc câteva dintre aceleași cerințe, cum ar fi plățile premium, deductibilele și cererile de asigurare de depunere.

Având ca animalul dvs. de companie acoperit de Asigurarea PET, de asemenea, diferă de asigurarea noastră de sănătate în alte moduri. De exemplu, majoritatea medicilor veterinari au nevoie să plătiți întreaga factură atunci când oferă un serviciu animalului dvs. de companie, cu excepția cazului în care medicul veterinar este de acord să dețină factura până când depuneți cererea de asigurare pentru animale de companie. Apoi, faceți o reclamație pentru suma menționată și compania de asigurări de animale de companie restituie pentru costul proiectului de lege.

Ce acoperă asigurarea de companie?

Sfaturi de asigurări de sănătate pentru animale de companieCompaniile de asigurări de companie își stabilesc propriile reguli cu privire la ceea ce planurile lor vor acoperi. Ceea ce acoperă se bazează, de asemenea, pe planul specific pe care l-ați ales.

Cele mai multe planuri de asigurare pentru animale de companie vor acoperi următoarele elemente de bază în cadrul planurilor lor:

  • Taxe de examen veterinar
  • Tratamente de diagnosticare
  • Medicamente pe bază de prescripție medicală
  • Imaginarea (RMN, ultrasunete, radiografie, etc.)
  • Interventie chirurgicala

Există multe considerații care trebuie făcute înainte de a alege planul de asigurare a animalelor de companie și puteți vedea Ghidul complet aici.

Cât costă asigurarea animalelor de companie?

Costul asigurărilor de companie variază. Există câțiva factori care joacă un rol în ceea ce veți plăti, inclusiv planul pe care îl alegeți și prima dvs.

Premiul dvs. este de obicei plătit lunar sau anual. Costul primei dvs. va depinde de rasa câinelui dvs., dimensiunea și vârsta (cu vârsta, de obicei, jucând cea mai mare parte).

Prima dvs. pentru asigurarea de companie poate începe la fel de scăzută ca sub 30 de dolari pe lună. Pentru un plan mai cuprinzător sau o rasă care este predispusă la problemele de sănătate, puteți vedea costul dvs. depășind 100 de dolari lunar.

Cum funcționează asigurarea de companie?

Pentru a vă înscrie în asigurări de companie, veți alege mai întâi un deductibil. Deductibilul dvs. depinde de o sumă anuală sau de o sumă per-incidentă. Apoi, veți decide cât de mult ați dori compania de asigurări să vă ramburseze. Ultimul lucru pe care trebuie să-l faceți este să plătiți prima dvs. lunară.

Odată ce ați înscris animalul dvs. de companie, puteți căuta tratament la orice medic veterinar autorizat. PET dvs. va primi îngrijire și veți plăti factura veterinară în față. După ce vă plătiți factura, puteți trimite o reclamație la compania de asigurări de companie. Ei vor examina cererea dvs. Dacă acoperă serviciile, veți primi o rambursare bazată pe planul pe care l-ați ales.

Companiile de asigurări de companie vă vor rambursa în termen de 10-14 zile după aprobarea dvs. de revendicare.

Ce este un cont de economii de companie?

Un cont de economii de companie este exact ceea ce sună - un cont de economii bancare cu fonduri pentru nevoile dvs. de companie. Deschiderea unui cont de economii de animale de companie nu este ceva de companie de animale de companie consideră adesea, dar ar trebui să fie într-adevăr unul dintre primele lucruri pe care un nou proprietar ar trebui să le facă.

Puteți face ca contul dvs. de economii de companie să funcționeze la fel ca asigurarea de companie - depozite lunare care pot fi utilizate ulterior pentru facturile veterinare. De asemenea, puteți vizualiza un cont de economii de companie ca o modalitate de a compensa costul asigurărilor de animale de companie și de a utiliza atât în ​​loc să alegeți doar unul.

Care sunt avantajele unui cont de economii de companie?

Un beneficiu major de deschidere a unui cont de economii de companie este că puteți utilizați banii pentru orice nevoie de animalele de companie - Este contul dvs. și banii dvs. Întrucât cu asigurare de companie, aceasta acoperă numai costurile legate de asistența medicală pentru animalele de companie și nu sunteți responsabil de fonduri.

Urmărirea și păstrarea unui cont de economii de companie este ușoară, de asemenea. Tu ești cel care depune banii, făcându-vă conștient de cât de multe fonduri intră și în afara contului, precum și având capacitatea de a vedea echilibrul în orice moment.

Cele mai multe bănci din u.S. Oferiți interes pentru contul dvs. de economii. În timp ce nume mari precum JP Morgan Chase sau Bank of America vor oferi doar o dată 0.1% dobândă, alte bănci precum aliatul oferă în prezent 1.Rata dobânzii de 9%, care ajută la deprecierea banilor din cauza inflației. Lăsați contul de economii al animalului dvs. să crească și să urmărească interesul cresc cu el.

Cu un cont de economii de companie, de asemenea, nu trebuie să negociați lucruri precum co-plătiți și deductibile, așa cum aveți de-a face cu compania dvs. de asigurări de companie.

Ce puteți utiliza un cont de economii pentru animalele de companie?

Puteți utiliza un cont de economii pentru animale de companie pentru nevoile de sănătate ale animalului dvs. de companie. Având un cont de economii poate, de asemenea, să acopere alte nevoi asociate de îngrijire a animalelor de companie care depășesc cele legate de asistență medicală:

  • Mâncare pentru animale de companie
  • PET tratează
  • Instruire
  • Jucăriile de animale de companie
  • Paturi
  • Alimentele și bolurile de apă
  • Îngrijirea animalelor de companie
  • Pendiar de câine
  • Flux și Tick Tratament și Prevenire

Dacă aveți nevoie să faceți modificări neașteptate la domiciliu pentru siguranța animalului dvs., utilizați contul de economii pentru animalele de companie.

Un alt beneficiu al deschiderii unui cont de economii pentru animalul dvs. de companie este că fondurile sunt disponibile în orice moment. Dacă ați depus fondurile, vor fi acolo imediat când aveți nevoie de ele, ceea ce este perfect în cazul unei situații de urgență.

Care sunt contul unui cont de economii de companie?

Cea mai mare con de a deschide un cont de economii de companie legături cu beneficiul major al deschiderii unu - puteți utiliza fondurile pentru orice, inclusiv nevoile personale și uneori poate fi tentant să luați fondurile pentru ceva ce nu fiți presupus la.

Dacă vedeți un nou costum, nu puteți trăi fără, puteți decide să vă dați în contul de economii al animalului dvs. de companie. Dar dacă sunteți în stare să vă ocupați de banii dvs., precum și să nu dați în ispite, atunci banii disponibili nu poate fi o problemă pentru dvs.

Un alt con de a deschide un cont de economii de companie este momentul - este nevoie de o vreme pentru a construi suma necesară de bani pentru facturile mai mari. Să presupunem că vă decideți să urmați calea multor proprietari de animale de companie și să depuneți suma de primă de asigurare lunară estimată a animalului de companie în contul de economii: de exemplu, 40 de dolari pe lună. Într-un an, ați fi depus 480 de dolari în contul dvs. de economii al animalului dvs. de companie.

Apoi, animalul dvs. de companie are un prejudiciu neașteptat, cum ar fi un prejudiciu comun al ligamentului genunchiului. 480 de dolari nu acoperă aproape jumătate din costul estimat al tratamentului. În 2016, costul mediu pentru tratarea costului de rănire a genunchiului câinelui a fost estimată la 3,456 USD.

Pentru ca contul dvs. de economii al PET să lucreze cu succes pentru nevoile dvs., trebuie să faceți depozite regulate. De asemenea, va trebui să urmăriți utilizarea contului de economii. Utilizarea fondurilor poate fi utilă dacă sunteți sau un membru al familiei într-o rutină. Nu este înțelept să le folosiți pentru lucruri care nu sunt necesare.

Asigurarea pentru animale de companie vs. Cont de economii de companie
Care este mai bine pentru tine?

În cele din urmă, acestea sunt două abordări similare, dar diferite. Contul de economii de companie și asigurarea de companie au propriile argumente pro și contra și nici unul nu este mai bun decât celălalt Dacă luați în considerare economisirea de bani și asigurați-vă animalele de companie în caz de urgență. S-ar putea să vă gândiți doar la retrospectivă pe care ați fi putut fi mai bine pentru dvs., dar nu există nici o modalitate de a prezice viitorul.

Există, de asemenea, câteva întrebări pe care trebuie să le întrebați înainte de a decide dacă asigurarea de companie sau un cont de economii de companie este mai bună pentru dvs. și pentru animalul dvs. de companie:

  • Pot să finanțez un cont de economii de companie pe cel puțin o bază lunară?
  • Îmi pot permite prima lunară pentru asigurarea de companie?
  • Asigurarea de companie acoperă serviciile nevoilor mele de companie?

Companiile de asigurări sunt în afacerea de a face bani. Nu veți căuta o rentabilitate reală în bani dacă plătiți o primă lunară sau anuală pentru asigurarea de companie, cu excepția cazului în care se întâmplă neașteptate. Nu lăsați să vă descurajeze de gândul înscrierii, totuși.

Folosind cele două împreună

Cea mai bună alegere pentru un fond de urgență pentru animale de companie este de fapt Trei opțiuni Disponibil pentru dvs .: Deschideți un cont de economii de companie și înscrieți-vă în Asigurări de companie, apoi obțineți, de asemenea, un credit pentru îngrijirea animalelor de companie.

Având aceste trei opțiuni sunt costisitoare la început, dar va ajuta când vin planificate și neplanificate facturile VET și nu va trebui niciodată să vă faceți griji. Creditul permite proprietarilor de animale de companie să aibă grijă de nevoile animalelor de companie chiar și atunci când contul lor bancar așteaptă ziua de plată.

Evident, nu toată lumea își poate permite toate cele trei opțiuni. În acest caz, va trebui să vă gândiți la situația dvs. personală și să alegeți ce abordare funcționează cel mai bine pentru dvs. În timp ce nu există o alegere clară că este mai bună decât cealaltă, pentru un număr mai mare de proprietari de animale de companie care nu pot folosi cele trei opțiuni împreună, ar putea fi mai bine să prioritizeze astfel:

  1. Asigurări de animale de companie
  2. Cont de economii de companie
  3. Contul de economii pentru animale de companie cu credit

La un moment dat, contul dvs. de economii de companie poate crește suficient de mare pentru a acoperi facturile veterinare mai mari. Asociat cu un credit mai mare de îngrijire a animalelor de companie, acest lucru ar putea fi suficient pentru o pernă pentru acele urgențe și probabil că puteți să nu mai plătiți primele de asigurare pentru animale de companie în acel moment și să vă bazați numai pe fondurile dvs. de cont de economii de companie și la creditul disponibil.

Cont de economii de companie + asigurare de companie + credit disponibil

În timp ce vă construiți contul de economii de companie, utilizarea celor trei împreună este ideal. Un cont de economii pentru animale de companie vă permite să aveți fonduri pentru oricare dintre nevoile dvs. de companie, dar economisiți în cea mai mare parte pentru viitor. Asigurarea pentru animale de companie între timp vă permite să obțineți o rambursare pentru facturile de îngrijire de urgență.

Pentru a solicita asigurări de animale de companie, veți avea nevoie să plătiți singur factura VET după ce PET dvs. primește servicii. Puteți utiliza fonduri din contul dvs. de economii de companie sau de credit disponibil pentru factura respectivă. După ce compania de asigurări de companie vă rambursă, puneți aceste fonduri înapoi în contul de economii de companie și continuați să îl construiți până la momentul în care vă puteți simți în cele din urmă anulând anularea asigurărilor de companie.

Citiți următorul: Asigurare pentru animale de companie - Ghidul unui începător

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Asigurarea pentru animale de companie vs. Contul de economii de companie: care este mai bine pentru dvs?