15 Sfaturi despre animalul de protecție a casei dvs. În pregătirea pentru un câine nou

Am auzit sfatul că părinții noi ar trebui să se târască literalmente în jurul casei lor pentru a obține o idee despre ceea ce ar putea intra pe copilul lor în creștere. Câinii și căpușii noștri sunt adesea considerați drept copii mici, blană, dreapta? Nu ar trebui să fie o surpriză faptul că avem nevoie să le părinți cu același fel de atenție la siguranță, iar Pet de verificare a casei dvs. este o mare parte din asta.

Sfaturi despre PET Verificarea casei dvs. în pregătirea pentru un câine nouPet de protecție a casei dvs. nu este ceva ce veți face o singură dată când aduceți acasă un câine sau un catelus nou. Este vorba despre crearea unor obiceiuri bune de zi cu zi. Păstrarea câinilor dvs. în siguranță poate adăuga ani în viața sa. Nimeni nu ar trebui să trăiască cu povara de a ști că rănirea unui câine sau moartea ar fi putut fi împiedicată cu un pic de pregătire sau conștientizare a gospodăriei.

Probabil că nu ți-ai pune câinele în pericol în mod deliberat, dar o gândire a unei secunde este tot ce este nevoie. Să fiți pregătiți întotdeauna pentru accidente și răni cât mai mult posibil. Păstrați numerele de telefon de urgență, cum ar fi controlul veterinar și al PET otrăvitor de către telefon și păstrați articolele de bază de prim ajutor și înregistrările medicale la îndemână.

De asemenea, citiți: 15 sfaturi trebuie să cunoască noi proprietarii de câini

15 sfaturi despre animalul de protecție a casei dvs. în pregătirea pentru un câine nou

Pentru a evita acest tip de probleme

1. Câinii nu sunt singurii care au nevoie de reguli de mobilier

Mobilierul înclinat și scaunele de balansare pot fi cu adevărat periculoase pentru animalele de companie. Câinii mici și cățeluși pot fi prinși dedesubt, în timp ce sunteți încă blocați pe scaun. Ele pot cădea și în paturi și canapele. Să fiți conștienți de locul în care este câinele dvs. și dacă este un loc sigur pentru a fi.

2. Urmăriți scările

Puii nu sunt născuți grațioși sau coordonați. Chiar dacă au învățat cum să meargă în sus și în jos, ei pot avea în continuare un accident și pot cădea pe scări. Aceasta poate fi o problemă cu câinii mai în vârstă, deoarece pierd mobilitatea în anii lor seniori.

Păstrați animalele de companie departe de scări, până când sunteți sigur că nu va fi o problemă. Utilizați o poartă PET pentru a bloca scările și alte zone nedorite. Antrenează-ți câinele că scările nu sunt un loc de jucat sau de a urmări fie. Porțile de companie pentru câini funcționează de obicei cel mai bine, în special pentru cățeluși. Urmăriți videoclipul comparativ al Cele mai bune porți de câine pentru a vedea cum funcționează.

3. Praful te face să strănut? Nu ești singurul

Câinii sunt mult mai aproape de pământ decât suntem, și pot fi alergici sau iritați de praf, la fel ca oamenii. Păstrarea casei dvs. curată și ordonată este o modalitate excelentă de a vă menține câinele în siguranță, preveniți accidentele și reduceți alergeni pentru dvs.

4. Dacă este la îndemână, câinii tăi cred că este corect

DonRidica hainele, pantofii și țesuturile sau orice altceva situat în jur. Câinii nu pot spune întotdeauna jucăriei unui copil de la unul dintre ei. Aruncă perne, lumânări, decorațiuni de masă de cafea și plante de casă pot deveni toate țintele. Cutii de gunoi vor fi întotdeauna atractive, deoarece sunt pline de mirosuri de alimente.

Nu aș avea încredere în antrenament pentru a reduce instinctul natural al câinelui. Este mai bine să puneți un zăvor pe dulap sau de gunoi. Siguranța câinilor necesită o atenție suplimentară în jurul sărbătorilor, cu cadouri și alte decorațiuni.

CITESTE ACEST: 15 motive pentru a lua în considerare porțile de siguranță pentru animalele de companie pentru câinele dvs

5. Păstrați cablurile și firele departe de animal de companie

Nu vă așteptați că catelul sau câinele dvs. să știe că cablurile și firele nu sunt cabluri de jucărie. Cablurile de alimentare ar putea electrocuta câinele sau ar putea să se stea cu cablul pentru blind-uri. Puteți cumpăra protectori speciali pentru corzile care sunt prea ușor accesibile, dar ar putea fi o idee bună să vă puneți lampa dvs. preferată până când câinele dvs. este făcut "și înțelege regulile casei.

6. Păstrați medicamentele la îndemâna

Sticlele de medicamente pentru copii și organizatorii de pilule nu sunt neapărat o dovadă a animalelor de companie. Ar putea părea natural să vă păstrați pastilele pe tejghea, o masă sau o noapte de noapte, dar ingestia de vitamine, pot fi pastile de peste-contra fatal pentru puii tăi. Dacă aveți un oaspete de casă, asigurați-vă că au un loc sigur pentru depozitarea medicamentelor și a articolelor de toaletă departe de câine.

7. Faceți o curățare curată în casa dvs

Păstrați toate produsele de curățare și substanțele chimice, cum ar fi vopsea sau fără unghii, într-un loc sigur, departe de animalul dvs. de companie. Produsele naturale de curățare pot fi otrăvitoare pentru un câine. Puneți-le la îndemâna, într-un dulap fixat sau dulapul de protecție împotriva copilului.

Urmați orice instrucțiuni privind etichetele de produs pentru utilizarea și stocarea în siguranță. Nu luați riscul inutil ca câinele dvs. să nu deschidă ușa sau să intre în ambalaje și containere. Nu este neobișnuit ca câinii să învețe cum să deschidă ușile de dulapuri sub chiuvetă, deci dacă veți stoca produse de curățare, există sigur că obțineți o încuietoare pentru ușile dulapului.

LEGATE DE: Cele mai bune podele pentru siguranța câinilor în conformitate cu știința

8. Obiceiuri de baie pentru tine și câinele dvs. (e)

Împiedicați că catelul dvs. de la bătăi din toaletăDacă aveți un câine sau alt animal de companie, argumentul despre păstrarea capacului toaletei în sus sau în jos tocmai sa stabilit pentru totdeauna. Câinii iubesc să bea din toaletă și, dacă lasă frecvent un aparat de curățat în interior pentru a înmuia sau folosi un produs pentru a curăța cu fiecare spălare, este dresată cu otrăvuri.

Lăsați-vă spray-ul de duș și alți curățători ar putea mirosi suficient de interesant pentru a linge. S-ar putea să aveți nevoie chiar să investiți într-o zăvor de protecție pentru copii pentru toaletă și sau să păstrați închiderea ușii de baie.

9. Țineți câinele din cutia de gunoi

Nu numai că este obligată să facă pisica de familie furioasă, fecalele de pisică pot face pui și câini bolnavi sau răspândiți paraziți intestinali. Pisicile pot sari de obicei peste o poarta pentru copii, dar catelusi curios nu pot.

Este posibil să trebuiască să obțineți creativi pentru a vă oferi pisicii dvs. confidențialitatea băii pe care o are nevoie prin punerea cutiei pe o platformă sau într-o zonă a casei Câinele nu poate intra. Dacă aveți o pisică acasă și pur și simplu aduceți un câine nou, vă recomandăm să vizionați acest videoclip Cum să introduceți un câine unei pisici pentru sfaturi de siguranță.

10. Garajele și halele pot avea obiecte periculoase

Trebuie să depozitați instrumente, materiale de construcție și lichide în aer liber (cum ar fi antigel și ulei de motor) în siguranță. Nu păstrați lucrurile cum ar fi cutii de gaz, chimicale de piscină sau îngrășământ pe podea, unde vor fi ușor accesibile animalului dvs. de companie.

Chiar dacă credeți că câinele nu va intra în aceste zone, există întotdeauna o șansă ca cineva să părăsească ușa deschisă și să vă expună puii la pericolele potențiale. Încă o dată, utilizați Pet Gates poate împiedica puii dvs. curioși să investigheze zonele care pot fi complet nesigure și periculoase pentru noul dvs. câine.

11. Gazonul și grădina dvs. trebuie să fie în siguranță

Îngrășămintele, insecticidele și erbicidele ar putea să vă facă grădina voastră invidia cartierului, dar niciodată nu știți ce va pune câinele dvs. în gură sau încearcă să mănânce. Chimicalele de gazon se îndreaptă spre labele și blănurile și de acolo este doar un linge departe.

Cel mai bine este să evitați aceste tipuri de produse în zonele pe care le folosește câinele dvs. Verificați pentru a vă asigura că nu creșteți plante sau fructe de padure care sunt otrăvitoare pentru câinele dvs. (vezi Lista ASPCA). Multe plante de grădină comună pot fi otrăvitoare pentru câini, inclusiv:

  • AzaleasAsigurați-vă că grădina și gazonul sunt prietenoase câinilor și în siguranță
  • Aloe vera
  • Daffodils
  • Crizanteme
  • Lalele
  • Poinsettias
  • Plante de tomate

12. Știți când să faceți afară

Fumatul în afara a crescut în popularitate acum că oamenii sunt mai conștienți de pericolele fumului secundar, care este la fel de rău pentru câini ca și pentru oameni. Buturile de țigară, scrumiere, țevi și pachete de produse din tutun trebuie să fie ținute departe de câine și din gură. Ele sunt foarte periculoase pentru animale de companie.

13. Plimbările de iarnă pot purta propriile toxine

Sarea drumurilor și chimicalele de topire a gheții pot înmuia picioarele câinelui în vremea sllushy sau se colectează pe tampoane și blană. Acest lucru poate provoca iritație dureroasă și poate face fido bolnav atunci când își linge labele. Sunt Pet-prietenos gheață se topește pe care le puteți utiliza, bineînțeles.

Cu toate acestea, trebuie totuși nevoie să vă curățați labele câinelui și stomacul cu o cârpă de spălare umedă după o plimbare cu un obicei pe tot parcursul anului. Ați putea dori, de asemenea, să luați în considerare achiziționarea unui set de Pantofi de câine Pentru el, care va oferi o protecție suplimentară pentru labele sale.

14. Siguranța apei pentru animalul dvs. de companie

Piscina poate fi periculoasă pentru câini, de asemenea. Chiar dacă câinele dvs. poate înota, asigurați-vă că nu are acces ușor la piscină sau să o folosească ca un vas de apă gigantic. Amintiți-vă că clorul poate fi foarte iritant pentru blana lui, așa că dacă el va sări, va avea nevoie de o clătire bună după.

15. Câinii iubesc, de asemenea, o petrecere bună sau un bambal de curte gustoase

Unii câini-oameni iubesc să-și aducă animalele de companie peste tot, dar nu este întotdeauna un picnic. Câinii trebuie să fie ținuți departe de alimente care au fost scoase pentru oaspeți, băuturi alcoolice și gunoi ca plăci de hârtie.

Există o varietate de alimente și băuturi care vor face un bolnav de câine, inclusiv ciocolată, cofeină și îndulcitori artificiali. Evenimentele speciale înseamnă o mulțime de oaspeți în jurul valorii care ar putea să nu aibă în minte câinele dvs. curios, iar obiceiurile dvs. zilnice în jurul alimentelor ar trebui, de asemenea, să fie ajustate pentru a vă menține câinele în siguranță.

Citiți următorul: 25 cele mai grave simptome de sănătate a câinelui care nu pot fi ignorate

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 15 Sfaturi despre animalul de protecție a casei dvs. În pregătirea pentru un câine nou