Nu-ți dai câinele

Ilustrație de motivele pentru a nu renunța la câinele dvs

Când alegeți să obțineți un câine, este important să fiți a Proprietarul câinilor responsabili. Din păcate, nu toți proprietarii câinilor acționați responsabil, abandonând câinii lor atunci când devin incomod. Cea mai iresponsabilă proprietarilor de câini va lăsa câinii să se descurce într-o casă liberă sau înlănțuită într-o curte. Acest lucru este tragic și inacceptabil. În plus, este ilegal să vă abandonați câinele în majoritatea zonelor Legile de cruzime animale. Nu este corect să scapi de câinele tău. Este responsabilitatea dvs. să vă asigurați că câinele dvs. este îngrijit corect.

Uneori viața devine dură și trebuie să facem alegeri serioase. În unele cazuri, asta înseamnă renunțarea la un animal de companie iubit. Din fericire, există multe modalități de a evita acest lucru. Înainte de a vă decide să scapi de câinele dvs., vă rugăm să luați în considerare unele alternative.

Mă în mișcare și noul meu loc nu permite câinilor

Puteți încerca mai mult să găsiți o reședință prietenoasă pentru animale de companie? Oricine a încercat Închiriați un apartament cu un câine știe că nu este întotdeauna ușor. Să fie sârguincios și cel mai probabil veți găsi locul potrivit. Încercați să negociați condițiile cu potențiali proprietari și să fiți dispuși să cheltuiți puțin bani în plus. Dacă absolut trebuie să vă deplasați imediat și nu puteți găsi un loc care să vă permite ca câinele, să vorbească cu prietenii și familia. Cineva pe care îl cunoașteți ar putea fi dispus să aibă grijă de câinele dvs. pentru o perioadă lungă de timp în timp ce căutați alte aranjamente. Același lucru este valabil dacă mutarea dvs. este temporară și câinii nu sunt cu adevărat permise.

1:46

Uita-te acum: 9 moduri simple de a-ți iubi animalul de companie

Am un copil

Felicitări pentru știrile tale fericite! Cu toate acestea, nu aveți nevoie să renunțați la câinele dvs. din cauza noului copil. Crescând cu un câine este grozav pentru copii. De fapt, dovezile sugerează că expunerea timpurie la câini poate împiedica dezvoltarea de alergii la copii.

Câini și copii poate fi o combinație excelentă dacă este tratată corect. Este esențial ca câinele dvs. să fie instruit corespunzător și expus la bebeluși și copil mic Înainte de nașterea copilului dumneavoastră. Apoi, asigurați-vă că introduceți copilul la câine în mod corespunzător. În plus, este important ca tu Ridicați-vă copiii să respectați câinii.

Asigurați-vă că includeți câinele dvs. în cât mai multe evenimente, excursii și întâlniri ale familiei. Dacă câinele dvs. își cunoaște locul în familie, puteți avea o unitate de familie mai sigură și mai liniștită. Câinele dvs. și copiii dvs. trebuie să înțeleagă cum să acționeze în mod corespunzător unul pe altul. Dacă se face bine, crescând cu câinii este unul dintre cele mai bune daruri pe care le puteți oferi unui copil.

Câinele meu are probleme de sănătate sau comportamentale care nu sunt controlate

Probleme de sanatate se întâmplă din când în când. Dacă câinele dvs. are o boală cronică, este datoria dvs. de a vă ajuta să o gestionați. Găsiți un medic veterinar Cine te înțelege pe tine și câinele tău. Dacă terapia curentă nu funcționează, cereți o trimitere la un specialist sau obțineți oa doua opinie. Spuneți veterinarilor dvs. că sunteți la capătul frânghiei dvs. și aveți nevoie de ajutor. Desigur, unele probleme de sănătate nu pot fi gestionate și numai ca câinii să sufere mai mult. În acest caz, ar putea fi timpul Luați în considerare umane eutanasia.

Problemele de comportament pot fi extrem de frustrante. În general, câinii noștri acționează așa cum le pregătim să acționăm, deci este responsabilitatea noastră de a face față Probleme de comportament. Desigur, există o mulțime de câini cu probleme de comportament care au fost cauzate de istoria anterioară sau din motive necunoscute. Cu toate acestea, atunci când vă ocupați de responsabilitatea unui câine, trebuie să luați binele și cel rău. Discutați cu veterinarul dvs. pentru a exclude o cauză legată de sănătate. Apoi, găsiți a formator sau comportamentist. Dacă nu vă puteți permite acest lucru, Aflați despre formarea câinilor de unul singur. Discutați cu oricine va asculta - puteți găsi pe altcineva care a experimentat aceeași problemă.

Toate acestea fiind spuse, există câini care au probleme de sănătate sau comportament care nu pot fi rezolvate. Este important să evacuați toate opțiunile atunci când încercați să vă ajutați câinele. Dumping un câine tulburat pe altcineva nu este niciodată răspunsul. Cu toate acestea, este posibilă rețentarea cu atenție. În unele dintre cele mai grave cazuri, profesioniștii vă pot sfătui că cel mai uman lucru pe care îl puteți face este eutanasie. Aceasta este, desigur, ultima soluție și ceva care ar trebui făcut numai după ce ați încercat totul.

Nu-mi mai pot permite câinele meu

Luptele financiare se pot întâmpla oricui, și este de înțeles că, oferindu-ți câinele poate deveni foarte dificil. Aflați despre Costul proprietății câinilor, apoi faceți un buget care include cheltuielile necesare ale câinelui dvs. pentru a determina dacă acest lucru este cu adevărat cazul. Puteți găsi că vă puteți permite câinele dvs. la urma urmei, mai ales dacă faceți alegeri înțelepte pentru a economisi bani pe cheltuielile de îngrijire a câinilor.

Pentru a reduce cheltuielile pe termen lung, faceți tot ce puteți Păstrați câinele sănătos. O dietă nutritivă, un exercițiu regulat și o îngrijire veterinară preventivă, toate joacă roluri majore în păstrarea costurilor viitoare. Căutați sfaturi de economisire a banilor pentru a vă ajuta să strângeți banii.

  • Vizitați clinici cu costuri reduse pentru vaccinări de rutină. Contacteaza Societate umana sau adăpostul local de animale. Sau, întrebați magazinul local de furnizare a animalelor de companie pentru informații.
  • Rezistați nevoii de a cumpăra extras, cum ar fi un nou guler, pat de câine sau sac de tratamente. Asigurați-vă propriul pat de câine sau faceți un prieten pentru ajutor. Învață să faci consumabile de câine în loc să le cumpere. De asemenea, puteți oferi morcovii câinilor sau merele ca gustări sau faceți tratamente de casă.
  • Nu opriți să dați viermi de inimă și prevenirea puricii. În schimb, faceți cumpărături pentru reduceri (dar asigurați-vă că produsele sunt legitime- Cereți-vă medicului înainte de a cumpăra).
  • Nu hrăniți alimente de câine generic / economie doar pentru a economisi bani. Dietele de calitate scăzută pot provoca o sănătate slabă pe termen lung. Nu trebuie să investiți Food de câine premium sau a Dieta holistică / naturală. Căutați o dietă mijlocie care are carne ca primul ingredient. Diete fără cereale nu sunt cu adevărat necesare pentru majoritatea câinilor. Dacă tot doriți ca câinele să aibă cele mai bune ingrediente caldy, ia în considerare a Dieta de casă. Adresați-vă medicului veterinar pentru recomandări. O dietă de calitate nu trebuie să fie scumpă.

Am o boală sau altă limitare fizică și nu mai pot avea grijă de câinele meu

Acesta este un motiv foarte ușor de înțeles pentru a renunța la câinele dvs., dar pot exista alte opțiuni. Întoarceți-vă la familia și prietenii pentru ajutor. Câinele dvs. va fi cel mai probabil un confort pentru dvs. în timpul bolii dvs., deci va fi benefic să-l păstrați în jur. Unele orașe și orașe au programe de informare în care vin voluntarii și îngrijesc animalele de proprietari bolnavi. Contactați local Grupuri de salvare a animalelor pentru sugestii.

Dacă sunteți îngrijitorul unui proprietar de câini care trebuie să intre într-o casă de îngrijire medicală sau o facilitate similară, luați în considerare păstrarea câinelui singur sau plasați câinele cu prietenii sau familia. De asemenea, tot mai multe facilități de îngrijire înțeleg că impactul pozitiv pot avea animalele de companie. Unii permit animalelor de companie să viziteze sau chiar să trăiască cu rezidenții.

Mi-am epuizat toate opțiunile mele și chiar nu-mi pot ține câinele

Nu va fi ușor, dar uneori singura opțiune este să renunți la câinele tău. Asigurați-vă că ați explorat cu adevărat toate căile înainte de a lua o decizie finală. Milioane de câini sunt eutanasiați în fiecare an din cauza supraaglomerării în adăposturi, așa că încercați să nu contribuiți la acest număr.

Abandonarea nu este niciodată acceptabilă (și este de obicei ilegală). Sunteți responsabil pentru Găsirea cea mai bună casă posibilă pentru câinele dvs. Asigurați-vă că aveți toate înregistrările medicale ale câinelui dvs. și orice alte documente importante (cum ar fi informații despre microcip sau lucrări de rasă).

Unele grupuri de salvare a animalelor vor accepta câini în anumite circumstanțe. Ați putea fi de așteptat să plătiți o taxă în unele cazuri. Unele grupuri solicită ca câinii să fie actualizați cu vaccinurile și în stare bună de sănătate. Asigurați-vă că câinele dvs. a fost recent la veterinar și că urmați recomandările VET.

Dacă nu puteți găsi un grup de acasă, un aranjament sau un grup de salvare care vă poate lua câinele, este posibil să fie necesar să vă predați câinele la adăpostul local local sau la controlul animalelor. Fiți conștienți de faptul că mulți câini nu se adoptă din aceste adăposturi și pot ajunge la moarte. Aceasta ar trebui să fie ultima dvs. stațiune.

Surse de articole
Animalele de molid utilizează numai surse de înaltă calitate, inclusiv studii evaluate de colegi, pentru a sprijini faptele din cadrul articolelor noastre. Citiți procesul nostru editorial pentru a afla mai multe despre modul în care verificăm și păstrați conținutul nostru precis, fiabil și demn de încredere.
  1. Hesselmar, Bill și colab. Pet-păstrarea în viața timpurie reduce riscul de alergie într-o manieră dependentă de dozăPlus unu vol. 13,12 E0208472. 19 decembrie. 2018, DOI: 10.1371 / Jurnal.ponei.0208472

  2. Prezentare generală a nutriției: animale mici. Merck Manual veterinar

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Nu-ți dai câinele