Există un cost ascuns de 15.000 de dolari pentru proprietatea câinilor la londra

Acolo titlu =

Nu există nici o îndoială despre IT - câinii sunt scumpe. Mai întâi există costul inițial de a cumpăra un catelus sau de a-ți adopta noul animal de companie. Puii au nevoie de fotografii și orice canină nouă va necesita o spălătorie Lista de consumabile. Să nu mai vorbim de spargere / sterilizare, verificări regulate, prevenirea puricii și bifați și toate celelalte costuri de sănătate suplimentare de ridicare a unui câine. Nu putem uita costurile ascunse ca intervențiile chirurgicale de urgență, dar asta nu este jumătate din ea pentru proprietarii de câini din Londra.

Prețurile cu proprietăți ridicate și o tendință care împinge mai mulți proprietari pentru a scrie "Fără animale de companie permise" pe acordurile lor de închiriere face ca găsirea unui loc de muncă adecvat pentru mulți părinți de companie din capitala Regatului Unit. Părinții de companie au un timp greu de a găsi case care vor accepta tovarășii lor canini, dacă, desigur, sunt dispuși să ponei Depunere enormă.

Multe proprietăți de închiriere în Statele Unite încarcă un depozit suplimentar de $ 100- $ 300 pentru câini (și unele sunt mai mari), dar la Londra unii proprietari de câini sunt obligați să plătească un supliment de 10.000 de lire sterline - este doar peste 15.000 de dolari. Apartamentul mediu din Londra costă aproximativ 10.000 de lire sterline pe lună și necesită un depozit mediu de 15.000 de lire sterline. Dacă un chiriaș are un câine că depozitul ar putea crește până la 25.000 de lire sterline!

LEGATE DE: Animale de companie pe un buget: cele mai bune locuri pentru a găsi produse ieftine câine

Acolo

Pe partea de sus a cheltuielilor adăugate, mulți proprietari vor include, de asemenea, o clauză în acordurile lor de închiriere care necesită proprietari de câini să plătească pentru servicii de curățenie profesională înainte de a se deplasa. Acest lucru poate adăuga sute de kilograme la ei povară financiară. În ciuda costurilor ascunse de ridicare a canininelor crescând exponențial, proprietatea câinilor la Londra a crescut prin salturi și limite în ultimii 10 ani. Această tendință este văzută în întreaga Marea Britanie, iar în multe alte părți ale lumii.

Problema pentru părinții de companie din Londra nu se oprește doar la prețuri mai mari de depozit. De asemenea, este alimentat de faptul că peste 40% din toate proprietățile primare din centrul Londrei nu permit câinii deloc. Lucrurile sunt atât de rele încât mulți părinți de companie mințesc despre faptul că ei dețin un câine doar pentru a intra într-un apartament. Mi-ar presupune că sunt evacuați dacă cineva află că au una, dar asta este o altă problemă.

Unii proprietari declară că durează aproximativ 7 ori mai mult pentru un chirias cu un câine pentru a închiria un apartament decât cineva care nu deține animale de companie. În ciuda costurilor suplimentare și a povara de a găsi o casă, nu oprește oamenii să dețină câini în Londra. Cererea pentru cățeluși și câini adulți este în continuare în creștere.

Acolo

LEGATE DE: 14 sfaturi despre cum să trăiți la un buget cu câini

Nu cred că câinii fac o mare parte din diferența atunci când vine vorba de faptul că o proprietate este păstrată. Dacă un chiriaș este responsabil și fiabil, probabil că vor fi, probabil, în fiecare aspect al vieții lor, inclusiv fiind un părinte de companie. Sunt șanse, acestea chiriașii responsabili sunt, de asemenea, proprietarii de câini responsabili care curăță după animalul lor de companie, înlocuiesc orice daune de animale de companie și își păstrează casa curată. Chiar dacă un câine este distructiv, un părinte responsabil responsabil îl va lega când a plecat singur sau îl va trimite la îngrijirea copiilor.

Pe de altă parte, o persoană care este un chiriaș iresponsabil va fi probabil așa, dacă dețin un câine sau nu. Casa lor va fi dezordonată, nu vor avea grijă de proprietate și probabil că nu vor ține pasul cu întreținerea de zi cu zi. Această problemă ar fi cu siguranță alimentată de murdăria în plus și de un câine, dar casa ar fi încă slab păstrată indiferent de orice animale care trăiesc acolo.

>
Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Există un cost ascuns de 15.000 de dolari pentru proprietatea câinilor la londra