8 Sfaturi pentru leasing apartament / casă ca proprietar de animale de companie

Găsirea unui bun apartament sau o casă ca proprietar de animale de companie poate fi dificil deoarece un proprietar este probabil să prefere un chiriaș fără animale de companie. În funcție de stat, proprietarii au, de asemenea, un drept legal de a refuza închiriarea persoanelor cu animale de companie, cu câteva excepții care se încadrează în actul de locuințe echitabile care împiedică discriminarea între chiriași. În acest caz particular, legea permite persoanelor cu dizabilități să aibă un Suport emoțional animal (ESA) sau un animal de serviciu, chiar dacă proprietarul are o politică "fără animale de companie".

Chiar dacă 72% din chiriași în u.S. Animalele de companie și 45% din chiriași spun că permițând animalele de companie este cea mai importantă caracteristică pe care o pasă atunci când caută un loc de închiriat sau chiar cumpărarea unei case, potrivit unui sondaj de către Chirie.COM, Proprietarii sunt încă ezitanți să accepte animale de companie. Iată 8 sfaturi pentru a vă ajuta să găsiți un loc frumos de închiriat dacă sunteți proprietar de animale de companie și doriți să evitați probleme.

De asemenea, citiți: Animalele de companie vs proprietari - cum să adoptați un câine dacă închiriați

1. Căutați mai întâi locuri prietenoase cu animalele de companie

Căutați mai întâi locuri prietenoase cu animalele de companieCel mai evident început în căutarea casei dvs. este de a căuta mai întâi apartamente sau case prietenoase cu animale de companie în zonă. Este cea mai bună opțiune care vă va permite să vă deplasați cu animalul dvs. fără a fi nevoie să pledeți cu proprietarul. Nu toate site-urile web permit această caracteristică, dar unele asemănătoare Declanșare.COM Permiteți să căutați închirieri prietenoase cu animale de companie.

Alternativ, contactați-vă cu societatea umană locală sau agenția de îngrijire și control animale. Ele vă pot ajuta să găsiți comunități de apartamente care să permită animale de companie sau punct în direcția cea bună. În cele din urmă, dacă închirierea sau cumpărarea, este de obicei cea mai ușoară să angajeze un agent imobiliar pentru a vă ajuta cu căutarea dvs. În unele orașe și state (Austin, de exemplu), acești locați nu vă vor percepe nimic; Comisia lor iese din buzunarul proprietarului.

2. Evitați comunitățile mari de închiriere

Cu cât sunt mai mulți oameni din zonă, cu atât câinii mai mari nu vor fi acceptați. Concentrați-vă pe proprietarii individuali la domiciliu și condominiu, deoarece va fi mai ușor să le convingeți decât o mare comunitate corporativă. Există, de asemenea, locuri care permit anumite animale de companie, cum ar fi pisici sau câini mici. Căutați locuri cu orientări privind păstrarea animalelor cu obligații rezidente specificate.

3. Afișați responsabilitatea

Afișați responsabilitateaDovedi că sunteți responsabil să câștigați încrederea proprietarului. Furnizați documentația pentru aceasta. O scrisoare de referință din proprietarul anterior care afirmă că sunteți un proprietar responsabil de companie. Certificarea care arată că câinele dvs. are o pregătire completă sau că catelul dvs. este în clasă chiar acum. O dovadă de la medicul veterinar pe care animalul dvs. de companie este la curent cu vaccinurile și că animalul dvs. de companie este spayed sau sterilizat, deoarece animalele sterilizate sunt, în general, mai calme.

4. Oferta de a plăti mai mult

Spuneți proprietarului dvs. potențial că sunteți pregătit să acoperiți un depozit suplimentar de securitate sau să plătiți un pic mai mult pentru chirie pentru a vă asigura că orice daune pe care îl poate face animalul dvs. de companie la proprietate sunt acoperite. Un număr rezonabil ar putea fi un extra 20-25% pentru depozitul de securitate sau 10% pentru chirie suplimentară.

Unii proprietari vor cere imediat acest lucru de la dvs. Conform Citylab.COM, Un sondaj de e-mail la nivel național 2014 de 3000 de renume de apartamente a arătat că aproape 80% din proprietarii de animale de companie au plătit un depozit de animale de companie. Este de obicei în cantitate de câteva sute de dolari, iar în unele state este nerefundabilă.

5. Adresa preocupărilor proprietarului

Adresa proprietaruluiDemonstrați că sunteți un proprietar responsabil gata să aibă grijă de animalul de companie și să aveți ceea ce aveți nevoie la îndemână. Discutați cu proprietarul dvs. potențial despre preocupările lor și abordează-i. Dacă proprietarul se teme de deteriorarea proprietății, oferă o acoperire cu asigurările de renume care include răspunderea legată de animalul dvs. de companie sau de a plăti un depozit de animale de companie sau de închiriat. Dacă aceștia sunt preocupați de tulburarea altor chiriași, promisiunea (arată dovada) că animalul dvs. de companie este bine comportat și instruit.

Dacă proprietarii se tem de purici sau probleme similare, arată dovada modului în care vă asigurați întotdeauna că vă păstrați animalul și casa liberă de purici și aveți toate uneltele pentru el. Convinge proprietarul că animalul dvs. va fi abia observat de ei și de alți chiriași, pe care îl veți curăța după animalul dvs. de companie și că ar putea accepta cererea dvs. chiar dacă locul are o politică "fără animale de companie".

6. Promovați-vă animalul

Spuneți proprietarului că vă poate întâlni animalul sau îl invită să vă viziteze la casa dvs. curentă. Asigurați-vă că animalul dvs. de companie este proaspăt îngrijit pentru întâlnire și că se comportă bine. Dacă nu puteți aranja o întâlnire, faceți o scurtă descriere a animalului dvs. de companie și includeți cele mai bune fotografii sau scrieți un CV pentru animalul dvs. de companie. Aceste lucruri vă vor ajuta să faceți o impresie puternică și pozitivă.

7. Sugerează o perioadă de probă

Dacă proprietarul sau managerul de proprietate este încă pe gard după tot ceea ce ați făcut, propuneți o perioadă de încercare a săptămânii sau a două. Care va permite proprietarului să vadă cum vă comportați dvs. și animalul dvs., ceea ce ar putea fi suficient pentru a le împinge peste margine spre o decizie mai favorabilă.

8. Ia-o în scrisÎnchirierea cu câini - 8 sfaturi pentru casa de apartamente de leasing ca proprietar de animale de companie

Odată ce obțineți permisiunea de a avea un animal de companie, asigurați-vă că ați reușit în scris. Semnați un plus de companie în acordul dvs. de închiriere. Dacă contractul de leasing vine cu o clauză "fără animale de companie", un acord verbal nu va fi de ajuns și clauza ar trebui eliminată din ea înainte de a semna. Asigurați-vă că copia proprietarului dvs. este aceeași.

Dacă vi se cere să plătiți un depozit de animale de companie sau o chirie de animale de companie, care ar trebui să fie pusă în scris. Cereți o copie a oricăror reguli referitoare la animalele de companie și spuneți proprietarului că veți urma regulile și respectați preocupările altor rezidenți.

Citiți următorul: De Vanzare - 15 moduri de a face casa dvs. mai prietenos cu animalele de companie inainte de a vanda

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 8 Sfaturi pentru leasing apartament / casă ca proprietar de animale de companie