Top # 1: creșterea iresponsabilă a câinilor

Vă mulțumim pentru reglarea primul episod din Teoria animalelor de companie Afișați - un podcast pentru proprietarii dedicați de animale de companie unde discută toate lucrurile animale de companie. În acest episod, vorbesc Creșterea iresponsabilă a câinilor și modul în care acest lucru afectează populația generală a câinilor, precum și câinii specifici care sunt crescuți. Este un subiect important, și în special se aplică oricui se gândește la adoptarea unui catelus.

Pentru a asculta spectacolul, pur și simplu faceți clic pe & # 8221; pe videoclipul de mai sus (icoana YouTube & # 8216; Picture). Nu va fi totuși un videoclip; Obțineți doar fluxul audio.

Ce este teoria animalelor de companie Podcast? Pentru a afla mai multe despre teoria Podcast Podcast, vă rugăm să vedeți scurt video introductiv pe care l-am făcut pentru dvs.

Pentru cei neinițiați, publicăm actualizări de top Podcast Canalul nostru YouTube și pe vârfurile de câine de sus cu transcrieri complete din fiecare episod.

Dacă sunteți interesat doar de ascultarea numai a episoadelor podcast fără alt conținut sau dacă doriți Descarca lor, Abonati-va la podcast sau ascultați folosind un jucător în loc de YouTube, Vizitați site-ul oficial al site-ului web al animalelor de companie sau urmați linkurile enumerate mai jos.

Creșterea iresponsabilă a câinilor
(transcrierea podcast)

Creșterea iresponsabilă a câinilor

Primul meu podcast. Puțin despre mine și despre acest spectacol.

Bună ziua și bun venit la teoria animalelor de companie. Numele meu este Samantha Randall și acesta este primul meu podcast vreodată. Sunt atât de încântat să vă am aici și eu fac acest podcast, astfel încât să pot împărtăși informațiile pe care le-am adunat de-a lungul anilor fiind un proprietar de animale de companie.

Avem o mulțime de animale de companie în casa noastră acum: trei câini, trei pisici și doi iepuri. Am avut totul de la hamsteri la animale de-a lungul anilor, așa că sunt încântat să încep să vorbesc despre câini și să împărtășesc multe lucruri despre câini, pentru că animalul pe care am avut cea mai mare experiență și ei sunt cele pe care le cunosc cele mai multe despre.

Am petrecut ultimii ani de lucru cu animale de companie, scris despre animalele de companie, cercetarea și predarea altor persoane despre câini în mod special, așa că sunt dornici să fac mai multe episoade pe această podcast și să împărtășesc toate cunoștințele mele cu tine. De asemenea, fac acest podcast pentru a aduce cele mai exacte informații cu alți proprietari de câini și proprietari de animale de companie pentru a testa diferite produse și a vedea ce funcționează. Voi trece prin unele faze de încercare și de eroare și un fel de lege, astfel încât să nu aveți.

Voi cerceta, voi vorbi cu experții din industria animalelor de companie și încercând să învăț cât de mult pot să împărtășesc aceste informații cu dvs. și nu va trebui să faceți toată munca pe care am avut-o a face.

Scopul acestui podcast este doar pentru a ajuta pe alții să se asigure că toți luăm cea mai bună grijă de câinii noștri pe care îi putem. Toți ne place animalele noastre, sunt ca membrii familiei blană. Eu numesc animalele noastre Babies & # 8221;. Nici măcar nu pot pune în cuvinte bucuria pe care animalele de companie le aduc în viața noastră și știu că sunt atât de mulți dintre voi acolo care simt în același mod.

Bineînțeles că vrem să oferim animalelor noastre de companie cea mai bună îngrijire pe care o putem, indiferent dacă este o dietă adecvată, îngrijire veterinară adecvată, îngrijirea, exercițiile fizice - există atât de multe aspecte ale îngrijirii animalelor de companie, încât mulți dintre noi nu ne gândim la o bază zilnică. Știm că există lucruri pe care trebuie să le facem pentru îngrijirea animalelor noastre în fiecare zi, dar este ca și cum ați trece prin mișcări: faceți aceeași îngrijire, vă hrăniți aceeași dietă, faceți același regim de exerciții fizice & # 8230;

Dar ceea ce am învățat din cercetare recent este că pot exista mai multe diete, un exercițiu mai bun și că câinii noștri sunt la fel ca în melodie cu lumea din jurul lor, așa cum suntem și nu le place să facă aceleași lucruri după zi; Nu le place să mănânce aceeași masă după zi.

Dacă putem schimba lucrurile puțin pentru ei și le putem da cea mai bună îngrijire posibilă, atunci acesta ar fi scopul meu cu acest podcast de câine și sper că veți ajunge și la împărtășirea informațiilor dvs. Voi fi intervievând experții din industria animalelor de companie, alți proprietari de animale de companie, oameni diferiți care sunt implicați în îngrijirea animalelor în fiecare zi și voi împărtăși aceste informații cu voi toți prin acest spectacol.

Ajută-mă să îmbunătățesc acest spectacol.

Ceea ce vă voi întreba acum este dacă ascultați acest podcast, dacă vă bucurați de spectacol, după ce ați terminat cu acest episod, vă rugăm să sari doar pe iTunes și să-mi dați o recenzie.

După cum am spus, acesta este primul meu podcast și voi continua să eliberez aceste săptămâni, astfel încât să le puteți verifica. Cu cât pot să cresc acest lucru, cu atât mai mult o amabilitatea pe care o voi avea, ceea ce înseamnă că voi fi în măsură să aduc mai mulți experți în spectacol pentru a ne oferi toate perspectivele din spatele scenei sau a unei sfaturi utile și corecte.

Sper că ascultătorii noștri mă vor ajuta în încercarea mea să ajung cât mai mulți proprietari de câini posibil și cel mai simplu mod de a face acest lucru este de a ne oferi o evaluare și o revizuire a iTunes. Așa cum am încercat să lucrez cu experți cu animale de companie și să fac interviuri și Q & AS, cu atât mai mare acest podcast poate crește cu atât mai mult posibil, vom putea avea pentru toate tipurile de experți în diferite domenii. Aș aprecia foarte mult contribuția dvs.

Acum, pe subiect și # 8230;

Creșterea iresponsabilă este motivul pentru care avem nevoie pentru a salva animalele astăzi.

Pentru prima mea podcast astăzi am vrut să vorbesc despre ceva apropiat și de dragul meu. De multe ori când faci ceva în industria de divertisment sau în industria de artă, indiferent dacă vă pictați, indiferent dacă scrieți, indiferent dacă faceți un podcast - orice altceva pe care îl puneți acolo pentru alți oameni pentru a vedea, a asculta sau a citi, cel mai de obicei spun că ar trebui să faci ceea ce știi cel mai bine.

Am fost un proprietar de animale de companie și un proprietar de câine toată viața mea. De asemenea, am avut pisici și alte animale, așa că am vrut în mod evident să mă implic în asta, în măsura în care cariera mea. Și acum, în ultimii ani, am scris și am făcut videoclipuri și acele lucruri și acum sunt gata să sarăm în primul meu podcast și din nou vreau să încep cu câinii și voi explora mai mult ca pe mine Podcast-ul merge împreună, dar pentru că acum vom rămâne cu câini.

Singurul lucru pe care îl cunosc cel mai bine despre câini este salvat. Asta e ceea ce am încercat mereu să fac de mulți ani. Am luat mulți câini de salvare în casa noastră. În calitate de copil, familia mea a luat întotdeauna câini de salvare, și asta a fost întotdeauna o pasiune a mea, este întotdeauna ceva pe care am fost pasionat, vorbind cu alți oameni și educarea altor părinți despre acest subiect.

Împreună cu salvarea vine subiectul reproducerii de animale de companie iresponsabile și la fel de mult cum îmi place să susțin oamenii să salveze animalele, îmi place să o iau cu un pas mai departe și să-i educăm pe oameni și să ne sprijinim să facem împreună ca o comunitate și ca o societate pentru a încerca să facă tot ce putem pentru a scăpa de reproducerea iresponsabilă a câinilor și a altor animale.

Creșterea iresponsabilă este motivul pentru care trebuie să salvăm atât de multe animale. Este motivul pentru care atât de multe animale sunt luate din locuri cum ar fi mori de catelus, și motivul că există adăposturi pline de animale din întreaga lume. Creșterea iresponsabilă este un subiect pe care mă simt foarte pasionat, este ceva și eu petrec mult timp vorbind, educarea oamenilor despre, este ceva pe care îl petrec mult timp de cercetare.

Există întotdeauna informații în știrile despre aceste lucruri. Tot ce trebuie să faceți este să căutați rapid Google și veți găsi cele mai recente moara catelului din vestea că au luat puii din moara catelului sau unul dintre lucrurile mari în ultima vreme în știri a fost piața de carne in alte țări. Evident că nu este legal aici, dar reproduce acești câini pentru carne și acele lucruri.

Creșterea iresponsabilă este o problemă care afectează crescătorii, precum și părinții potențiali de companie. Se lovește în mod deosebit aproape de inima mea, deoarece am salvat mulți câini, mulți dintre ei au avut complicații datorită reproducerii iresponsabile. În prezent, avem un boxer numit Chloe și când încerc să explic povestea lui Chloe, nu este că pot, în câteva cuvinte, deoarece Chloe are într-adevăr o istorie puternică și toate acestea legate de reproducerea iresponsabilă. Totul se întoarce în jurul creșterii necorespunzătoare care a avut loc pentru Chloe să vină în această lume.

Rezultatele creșterii iresponsabile și a povestii lui Chloe.

Cred că voi începe când am adoptat Chloe, boxerul meu. Chloe a fost aruncată pe marginea drumului. Ea a fost salvată de un bun samaritean care a adus-o la un birou veterinar local care se întâmplă să fie biroul veterinar pe care îl aduc câinii mei. Boxerii sunt rasa mea de alegere. Avem un laborator și un beagle chiar acum, dar am avut boxe de mulți ani și am salvat mulți boxeri.

Ori de câte ori salvează un câine, îi aduc întotdeauna la veterinarul meu, asta este prima noastră oprire pe drum spre casă. Ei sunt verificați doar pentru a vă asigura. Dacă primiți un câine de la o salvare sau dintr-o organizație de adăpost, șansele au avut deja o dată de la un veterinar, dar îmi place să-mi arăt vedeterale personale. Uneori văd ceva ce a ratat un alt expert, uneori doar o simt pentru câine, personalitatea câinelui și pot fi capabili să vadă unele dintre aceste probleme care au fost aduse în atenția mea de la salvare sau de la adăpost. Pot aduce asta în atenția veterinarului meu și apoi vor avea acel fundal în mișcare înainte de câine.

Așa că întotdeauna este prima noastră oprire. Am avut același veterinar de peste un deceniu, ea știe că salvează boxerii. Chloe nu a avut un nume la acea dată, dar au adus acest boxer, ea a fost acoperită de Frostbite, suferea destul de sever de la malnutriție, nu mâncase sau nu mâncase nimic care ia dat nutriția asta Avea nevoie de o lungă perioadă de timp, iar persoana care a adus-o deja avea trei câini și nu au putut să-l țină pe Chloe.

Acum, unii oameni spun și nu pot să cred că ai ridica acest câine și nu l-ai păstra, & # 8221; Dar acesta a fost de fapt un lucru foarte responsabil pentru persoana respectivă să urce și să spună: Vreau să salvez acest câine. Vreau să ajut acest câine, dar personal nu ne putem permite să avem grijă de ea.& # 8221; Dacă au încercat să-și ia povara lui Chloe, probabil că ar fi ajuns într-un adăpost câteva căi în jos pe drum.

Oricum, pentru că această familie nu ar fi putut să-și permită și unii dintre ceilalți câini ar fi fost afectați de asta. Deci a fost un lucru responsabil pentru ei să facă. Ei au cerut clinicii Vet dacă s-ar uita la ea și dacă ar trebui să o lase la veterinar sau dacă ar trebui să o ducă la adăpost. Biroul nostru veterinar a spus & # 8220; lăsați-o aici, are nevoie de îngrijire imediată și are nevoie de o mulțime de îngrijire imediată. O vom lua, vom face munca și vom încerca apoi să găsim casa ei.& # 8221; Așa că au lăsat-o cu veterinarul.

După aproximativ o săptămână au dat lui Chloe o mulțime de fluide, au luat-o să mănânce niște mâncare de câine și au primit o parte din degetul ei îngrijit, dar avea încă un drum lung spre recuperare. Ea era pregătită pentru o casă favorabilă acum. Am primit un telefon de la medicul veterinar, a spus ea, știu că ați salvat mulți boxeri, "# 8221; Se întâmplă să avem un boxer pus în jos cu aproximativ trei luni înainte de asta și a avut leucemie și am pierdut-o, "# 8221; și VET-ul nostru a spus & știm că ai pierdut una câteva luni înapoi. Dacă nu ați găsit altul, dacă căutați altul, avem această fată aici, ea este foarte dulce, știm că o veți da o casă bună și asta este ceea ce căutăm , și chiar dacă ați putea să o promovați pentru o perioadă scurtă de timp până când ne-am găsit casa care ar fi foarte benefică.& # 8221;

Așa că am avut un alt boxer la vremea respectivă, am adus acel boxer, care a fost și o femeie, Mattie, l-am adus pe Mattie pentru a vizita Chloe și s-au descoperit foarte bine, așa că am luat-o pe Chloe în casa ei. O poveste foarte lungă, ea avea nevoie de multă grijă imediat, avea nevoie de o mulțime de tampoane, avea nevoie de creme speciale pentru a-și întoarce pielea înapoi acolo unde trebuia să fie, avea nevoie de o nutriție specială pentru a reveni pe pista nutrițional în cazul în care ea trebuia să fie.

Chloe a fost crescută. VET-ul nostru a estimat că a fost undeva între doi și trei ani și am fixat Chloe pentru că nu era spayed când o avem. Când veterinul nostru a deschis-o, ea putea să-i spună din cicatrizarea pe uterul ei că ea avea deja trei sau patru gunoi de pui, așa că la doi ani, că doar nemaiauzia. Majoritatea câinilor nu sunt deloc crescuți până când au lovit doi ani, așa că a fost crescută că de multe ori înseamnă că a fost crescută în orice căldură pe care o avea în viața ei până acum și Asta e foarte nesănătoasă pentru câine.

A stârnit creșterea lui Chloe și unele dintre problemele sale de sănătate poate din cauza asta. Așa că am avut Chloe spayed și am crezut că suntem destul de clară, ne îndreptăm, am tratat pielea și facem lucrurile pe care trebuie să o facem pentru a face înapoi pe pista nutrițional.

Aproximativ șase luni după ce am adoptat Chloe ea a avut un episod după ce lucram acasă în acea zi și după muncă am mers sus și nu am putut găsi Chloe. Era în camera noastră și se așezase, avea dificultăți în respirație și au fost multe probleme. Aș putea spune că ceva nu era bine cu ea.

Am luat-o în VET de urgență și după o ședere de cinci zile la clinica VET de urgență din zona noastră sa stabilit că Chloe avea cardiomiopatie care este o boală congenitală, ceea ce înseamnă că câinele născut cu boala și este un an Boala de debut adult. Deci câinele se naște cu boala, dar nu încep să prezinte simptome până când nu sunt un adult.

De obicei, vârsta medie pentru boxeri pentru a arăta semne de cardiomiopatie ar fi la vârsta de nouă ani. Chloe a fost, așa cum am menționat, poate trei la vremea aceea, astfel încât acest lucru a fost foarte devreme și ei - din nou, veterinarul nostru este absolut uimitor, nu putem vorbi destul de mult despre ea - toți au lucrat împreună, au contactat un cardiolog canin. Locuiesc în Maine și nu există unul în statul nostru, așa că au contactat în următorul stat, în New Hampshire chiar peste graniță, au vorbit cu acel cardiolog și au lucrat cu Chloe timp de cinci zile pentru a-și obține medicamentele corecte. Acum ia două medicamente, una durează de două ori pe zi, una durează de trei ori pe zi, astfel încât cinci pastile pe zi să-și regleze bătăile inimii.

Acum, aducând acest lucru înapoi și legându-l, acum că știți Chloe, puțin despre Chloe și puțin despre istoria ei, Chloe sa născut cu această boală, aceasta este o problemă care ar fi trebuit să fie testată înainte de Chloe Mama a fost crescută, dar nu a fost. Evident, a fost transmis catelusilor din gunoiul lui Chloe.

VET și cardiologii și echipa care lucrează cu Chloe cred că aceasta a fost fie o organizație de tip pui de pui, fie doar un crescător de curte foarte iresponsabil, care a creat mai multe generații de câini cu cardiomiopatie. Fie că au testat câinele original și au știut despre asta și au făcut-o oricum sau nu au făcut testarea corectă că ar trebui să aibă generații în urmă.

Poate că marele bunic al lui Chloe a avut-o, a trecut-o la bunica ei mare, a trecut-o la bunica, a trecut-o la mama, acum a trecut la Chloe și pentru că rulează atât de gros în genetica ei, Din anumite motive, simptomele lui Chloe au apărut foarte devreme. Nu a așteptat până când avea opt sau nouă ani; Au apărut când era trei.

Astfel încât echipa care a lucrat cu Chloe consideră că din cauza acestor simptome arată atât de devreme, a fost un semn că acest lucru a fugit foarte greu în genetica lui Chloe. Și asta înseamnă că există generații de câini acolo undeva, generații de boxeri din familia lui Chloe care au această boală, majoritatea probabil că nu au supraviețuit.

Cardiologul despre care am vorbit cu a spus că de multe ori când un câine este diagnosticat cu acest lucru, deoarece este o astfel de boală costisitoare de diagnosticare și este o astfel de boală costisitoare de a trata (plătim aproximativ o sută 20 de dolari pe lună Prescripțiile lui Chloe; asta nu este ceva pe care fiecare familie le poate permite), atât de multe ori dacă o familie nu-și poate permite că au câinele pus jos. Deci, dacă vă gândiți la asta, gândiți-vă la toate generațiile din linia lui Chloe, care au trăit fie o durată de viață mai scurtă, fie au fost scoase din cauza acestei boli și toate acestea conduc la reproducerea iresponsabilă a câinilor.

Aș spune în familia mea acesta este cel mai rău scenariu al problemelor de sănătate care au venit într-un câine din cauza reproducerii iresponsabile. Am avut alții, de multe ori sunt mai ușoare, unele probleme de șold și lucruri de genul asta, dar în acest caz cu Chloe a fost foarte severă în cazul în care suntem foarte mulțumiți în fiecare zi că ea este încă aici cu noi și Nu luăm vreun zi cu ea de la sine pentru că știm că viața ei va fi tăiată foarte scurtă din cauza asta.

Din nou, acest lucru este ceva care lovește foarte aproape și dragă inimii mele, este ceva ce ca proprietari de animale de companie trebuie să fim conștienți, este ceva ce crescătorii trebuie să fie în mod evident. Dacă sunteți un crescător și ascultați acum, lucrați cu o organizație calificată, cum ar fi Clubul American Kennel sau Asociația American de crescători de câini, obțineți aceste proiecții pentru părinții puii că veți fi reproduceți.

Acum, acestea pot fi toate sarcini diferite. Dacă sunteți un crescător, probabil știți deja despre ele: există teste de ochi și teste de șold și lucruri de genul asta, pentru a testa bolile genetice și boala congenitală, cum ar fi Chloe. Dacă sunteți un crescător, trebuie să luați acest lucru foarte serios. Cu toate acestea, dacă sunteți un crescător deja știți despre acest lucru, știți despre aceste riscuri și vă încurajez foarte mult, așa cum am spus, pentru a face ceea ce trebuie să lucrez cu o organizație care vă poate ajuta prin pașii de reproducere adecvată , pentru a vă face cercetarea înainte de a vă decide să deveniți un crescător.

Adoptarea unui cățeluș de la o crescătorie de cățeluș sau din spate.

În acest podcast, în special vreau să mă concentrez asupra cazului dacă sunteți un potențial părinte de companie și motivul pentru care îmi place să educăm oameni despre reproducerea iresponsabilă a câinilor și să vorbim despre asta. De multe ori oamenii doresc să adopte un câine de la o moară de catelus, oamenii doresc să adopte un câine de la un crescător de curte care nu este cel mai responsabil crescător pentru că se simt rău pentru puii. Scopul lor este de a scoate un cățeluș din acest mediu, din situație și cred că "Dacă adoptă acest catelus, nu mai trebuie să trăiască în acest mediu.& # 8221;

Ei cred că fac un lucru bun și asta are sens și văd cum s-ar putea gândi la asta, dar dacă îl răsturnați și priviți-l de cealaltă parte, așa cum știm cu toții, există două părți Fiecare poveste și # 8230; Dacă te uiți la el de cealaltă parte, ceea ce faci este, de exemplu, dacă aș fi primit Chloe ca un cățeluș, am plătit acest crescător pentru acest câine, eu aduc acasă Chloe, acum am dat acest crescător cinci , șase, opt sute, o mie de dolari, orice ar putea fi, am plătit pentru acest catelus. Mi-am dat crescătorul banii și acum acest crescător va folosi acești bani pentru a se întoarce și a continua să fie un crescător iresponsabil, să cumpere mai mulți câini adulți. Pentru a aduce mai mulți câini în mediul lor, adoptați un alt câine în casa lor pentru a fi crescuți.

Îi oferiți bani pentru a da acestor pui de mâncare, pentru a hrăni părinții, acel fel de lucruri și ați putea crede și le-am dat bani, astfel încât să poată avea grijă de câinii pe care o duc să aibă oricum.& # 8221; De fapt, dacă nu adoptați unul dintre acele puii acolo este altceva pe care îl puteți face pentru a vă ajuta să salvați puii și câinii pe care acea persoană le îngrijește acum și este și ceva ce puteți face asta Pentru a ajuta puii viitoare care pot ieși din acea unitate.

Lăsați unitatea și mergeți și sunați la ofițerul local de control al animalelor, ASPCA dvs. locală. Acești oameni vor intra, vor face o inspecție și vor vedea ce se întâmplă și dacă acești câini nu sunt îngrijiți în mod corespunzător pentru că vor elimina câinii din casă. Ei vor elimina câinii adulți și puii. Deci, prin a nu adopta un câine, nu cheltuiți banii pentru a continua să continuați această unitate și veți putea să plecați de la situație și să apelați pe cineva care să ajute la obținerea acestor câini într-un mediu mai bun unde vor fi îngrijiți în mod corespunzător.

Acum înseamnă că acest crescător nu va ieși și începe din nou? Nu vă pot spune că, totuși, ce vă pot spune este că, de multe ori, este o pornire mare pentru a cumpăra acești câini, pentru a cumpăra câinii adulți să se reproducă, și să înceapă costul pentru a avea grijă de pui la început înainte de a le putea vinde și acele lucruri. Dacă câinii sunt îndepărtați, este posibil ca crescătorul iresponsabil să nu aibă banii să se întoarcă și să înceapă o întreagă afacere de afaceri.

Asta poți face, este ceva ce va fi benefic pentru că catelul pe care ai vrut să-l salvezi, dar va fi benefic pentru toți câinii care au trecut prin acea unitate și toate câini care pot trece prin acea unitate în viitor. Asta îmi recomandăm dacă găsiți un ameliorator pe care îl credeți că este un crescător iresponsabil. Nu adoptați un cățel care credeți că faceți ceva bun, plecați, apelați autoritățile corespunzătoare și vă pot ajuta cu asta.

De ce nu ar trebui să cheltuiți bani pe adoptarea câinilor de la crescători.

Acum, celălalt dezavantaj pentru a cheltui banii pentru acest câine, mă voi întoarce și voi folosi Chloe ca exemplu: dacă aș fi adoptat Chloe, dacă aș fi plătit pentru ea, petrec 500 de dolari pe Chloe. Îi iau acasă și acum trei ani în jos pe drum avem toate aceste probleme care apar pe care le-am văzut cu cardiomiopatia și avem toate aceste teste de inimă și cumpărăm aceste pastile de prescripție și toate chestia asta.

Acum petrecem peste o sută de dolari pe lună, asta este peste douăsprezece sute de dolari pe an doar pe medicamentele lui Chloe, care nu include mâncarea ei, nevoile ei de îngrijire, toate bunurile pe care trebuie să le cumpărăm pentru ea deasupra a douăsprezece sute de dolari pe an doar pe medicamentele ei. Acum am cheltuit deja bani pentru a adopta câinele și, evident, ca proprietar de animale de companie atunci când adoptați un cățeluș, nu vă gândiți că ați putea avea o mie de dolari, cincisprezece sute de dolari vrăjit undeva în cazul în care câinele dvs. are nevoie de o intervenție chirurgicală de urgență sau Căci când câinele dvs. trebuie să fie spayed sau sterilizat sau astfel de lucruri care sunt lucrurile responsabile de făcut, încurajez foarte mult.

Cu toate acestea, dacă aveți cincisprezece sute de dolari, care să plătească pentru prescripțiile lui Chloe timp de un an, care nu va plăti pentru nici una dintre celelalte îngrijiri medicale. Proiectul de lege pe care l-am primit după șederea ei de cinci zile la veterinarul de urgență a fost de aproape patru mii de dolari, așa că dacă ai fi salvat cincisprezece sute de dolari, asta nu este nici măcar jumătate din ceea ce ai nevoie pentru acel weekend rămâne la VET de urgență. Deci, plătiți pentru câine și acum mai departe pe drum pe care nu aveți banii pentru a avea grijă de câine, ce opțiunile dvs. devin apoi?

Cu un câine ca și Chloe, nu aveți multe opțiuni pentru că nu puteți transforma acest câine la un adăpost. Acum puteți găsi un tip de organizație de salvare care o poate lua și își poate permite să plătească pentru îngrijirea ei, dar va fi foarte dificil să faceți acest lucru dacă ați putea. Dacă nu sunteți în stare să vă permiteți să vă îngrijiți, câinele vor fi puse în jos. Ați cheltuit 500 de dolari pe acest câine, ați iubit acum și îngrijiți acest câine în casa dvs. timp de trei ani și va trebui să pierdeți acel câine din cauza reproducerii necorespunzătoare.

Așa că este într-adevăr pierderea pierde pe ambele capete dacă plătiți pentru câine, ajutați că amelioratorul continuă să facă ceva care nu ar trebui să se întâmple, vă încurajați că programul de reproducere iresponsabil. De asemenea, veți plăti pentru el pe termen lung, deoarece vă veți pierde fie câinele devreme sau veți plăti mult mai mulți bani decât ați anticipat că plătiți pentru îngrijirea acestui câine peste întreaga lor viață.

Găsirea crescătorilor de reputație și responsabilă.

Dacă sunteți un părinte potențial de companie, trebuie să căutați un crescător de renume, deoarece adoptarea unui câine de la un crescător iresponsabil nu va lucra, indiferent de felul în care vă uitați la el, este un lucru negativ, așa că doriți Căutați un crescător responsabil. Am atins puțin când vorbeam despre crescători care pot asculta acest podcast chiar acum. Doriți să căutați un crescător care a făcut acele testări adecvate și nu doriți să luați cuvântul cuiva pentru aceasta, trebuie să existe o documentare a acestui lucru.

Vor fi testarea făcută pe ochi, testarea făcută pe șolduri, testarea genetică făcută pentru bolile care sunt transmise genetic și doriți dovada acestui lucru, doriți să vedeți dovada scrisă a acestora. De asemenea, vi se permite să vizitați facilitatea. Dacă numiți un crescător și spuneți, căut să adoptăm unul dintre puii voștri. Am văzut anunțul dvs. online & # 8230; A văzut anunțul dvs. în hârtie, "# 8221; sau oricare ar fi cazul, am văzut semnul dvs. de drum. Vreau să intru, vreau să verific aceste pui.& # 8221; Dacă există vreun fel de scuze, dacă vă dau run-ul pentru a încerca să întârzieți acest lucru sau ceva de genul ăsta "# 8230;

Un crescător responsabil te va întâmpina în, în mod absolut. Haideți, veniți să vedeți câinii, veniți să vedeți adulții, veniți să vedeți mama și tatăl, veniți să vedeți unitatea de care lucrăm.& # 8221; Pentru că, la sfârșitul zilei, un ameliorator responsabil va fi la fel de curios de tine, cum veți fi despre ei. Vrei să știi că sunt un crescător susant, că fac ceea ce trebuie să facă pentru a îngriji în mod corespunzător câinele lor. Și pe partea flipului doresc același lucru de la dvs.

Ei vor să știe că persoana care ia unul dintre puii lor este un proprietar de animale de companie, va fi ceva care va da acest câine dragostea, îngrijirea și îngrijirea că are nevoie de restul este viață. Deci, asta înseamnă că vor să vadă cum interacționați cu câinele, vor să știe despre istoria voastră. Lucrați de acasă? Lucrezi din casă? Câte ore pe zi ai plecat? Câștigul va fi singur tot timpul? Aveți copii? Aduceți câinele călătoresc cu dvs? Drumeții? Lucruri de genul acela. Ce cauti?

Acum, crescătorul va face acest lucru din mai multe motive. Primul fiind că, desigur, vrea ca câinele să meargă într-o familie care să le iubească și să-i pasă de ei. A doua fiind că doresc, de asemenea, să se asigure că rasa pe care o au va fi o potrivire pentru familia ta și vrei să faci același lucru. Un crescător ar trebui să vorbească despre ceea ce căutați într-un câine.

Adoptarea unui câine de la un crescător responsabil.

De exemplu, avem un retriever labrador. Laboratoarele sunt o energie foarte mare, au o mulțime de energie, ei iubesc să alerge, ei iubesc să fie ocupați. Labs CAN & # 8230; ele sunt predispuse la supraponderali, pentru că ei iubesc să mănânce, așa că trebuie să fie într-o casă unde primesc o mulțime de exerciții fizice, primesc o mulțime de activități. Laboratorii iubesc să fie în aer liber, îi place să fie în apă.

Așa că dacă te-ai dus la un crescător care a crescut labradori și ai spus, știi că am plecat foarte mult. Lucrez 12 ore pe zi și apoi voi deplasa o oră sau două, așa că am plecat timp de aproximativ 13 ore pe zi. Eu locuiesc singur, nu am copii și de multe ori în weekend-uri Eu conduc comisiile și mă duc la prânz cu prietenele mele și fac lucruri și câinele în canisa uneori în weekend , # 8221; sau # 8220; doar câinele în weekend, & # 8221; sau oricare ar fi cazul. Probabil că vor să vă încurajeze să vă uitați la o altă rasă de câine și, de fapt, dacă viața voastră este atât de ocupată, probabil că nu ați fi gata pentru un câine oricum.

Dar înțelegi ce spun, dacă aveți un stil de viață pe care un câine nu se va potrivi în crescător vă poate spune doar că, știți că acești câini sunt într-adevăr de mare energie, ei iubesc & # 8230; Sunt un câine de familie, îi place să fie în jurul copiilor, ei iubesc să fie activi, ei iubesc să fie în aer liber, și pur și simplu nu aveți acel tip de stil de viață.& # 8221; Dacă ați trăit într-un apartament, de exemplu, puteți spune și locuiți într-un apartament puțin dormitor, puteți să vă luați câinele pentru două plimbări pe zi, încât într-adevăr nu este suficient pentru un laborator. Poate ar trebui să căutați o rasă mai mică sau o rasă care să fie mai potrivită pentru viața apartamentului.& # 8221;

Deci, crescătorul dorește să știe la fel de mult despre tine așa cum vrei să știi despre ei și ar trebui să fie foarte primitoare și foarte deschise de asta. Ei ar trebui să vă las absolut să vizitați instalația în orice moment, fără scuze. Adică, desigur, dacă facilitatea este închisă, dacă cineva a plecat pentru ziua sau orice altceva, dar dacă vă dau rularea de două sau trei ori într-un rând care, nu pot Fă-o azi și nu știu cu adevărat, va trebui să te sun înapoi cu un timp mai bun și # 8221; Și acele lucruri, vrei să stai departe de asta, într-adevăr nu vrei să mergi nicăieri care nu te primește cu brațele deschise.

Ei ar trebui, de asemenea, atunci când intri în instalație ar trebui să poți vedea. De cele mai multe ori puteți vedea ambii părinți, în mod tradițional, chiar dacă un crescător studiază un câine. Dacă au femeia și ei studiază pentru bărbat, fie că vor avea viziunea de sex masculin acolo, astfel încât să puteți întâlni câinele sau vor avea o istorie pe Tatăl, ca să știți despre asta. Ar trebui să aibă niște fotografii, poate că unele videoclipuri și, cu siguranță, istoria tatălui.

Acum, mama, desigur, ar trebui să fie la fața locului, care să aibă grijă de cățeluși, așa că vrei să se întâmple, și ar trebui să poți interacționa și cu câinii adulți. Vrei să vezi istoriile pentru ambii părinți. Breeder din nou dacă au atât câini la fața locului, fie că nu ar trebui să aibă o istorie foarte detaliată pentru ambii părinți. De asemenea, ar trebui să lucreze cu un veterinar, de unde ar trebui să provină istoria.

Ei ar trebui să lucreze cu un veterinar care cunoaște istoria părinților și au văzut puii de mai multe ori. Dacă intrați pentru a obține un câine și știți că nu puteți adopta până nu au cel puțin opt săptămâni, dar intră pentru a verifica puii când au vârsta de șase săptămâni, acești câini ar trebui să fie văzuți de un veterinar deja de două sau trei ori în acele șase săptămâni. Ar fi trebuit să aibă deja anumite fotografii și ar fi trebuit să fie verificate de un medic veterinar.

Deci, vrei să fii conștient de asta, întreabă cine este Vet, vezi dacă există vreo documentație de la asta. Dacă nu au multe informații, dați VET un apel, opriți-vă de birou și doar spuneți, "Hei, mă interesează aceste pui.& # 8221; Îți vor da cinci minute de timp pentru a vă vorbi despre ceea ce știu despre puii și despre părinți.

De asemenea, unul dintre lucrurile pe care doriți să le căutați atunci când mergeți la facilitate este că nu ar trebui să existe mai mult de o rasă de câine. Dacă vor reproduce labradorii și boxerii și Chihuahuas toate în același loc care poate fi un semn că există un fel de moară de catelus sau un program de reproducere foarte iresponsabil. De obicei, pentru o mică instalație, ar trebui să fie doar un gunoi în orice moment; o rasă și o gunoi în orice moment.

Uneori mai mari locuri dacă sunt o unitate de reproducere mai mare, ei pot avea opt sau zece câini adulți și pot avea mai mult de un gunoi la un moment dat, dar trebuie să judecați pe baza dimensiunii instalației. Și când intri și tu turnee vei putea vedea de multe ori dacă au mai mult de un gunoi la un moment dat, vor avea pe cineva să ajute să intre și să ajute la acei ceilalți câini, nu este doar un mic puțină facilitate cu doi sau trei adulți, au mulți câini adulți și pot avea mai mult de un gunoi, dar de multe ori este o singură gunoi la un moment dat și cu siguranță o rasă la un moment dat. Crescătorii responsabili de obicei aleg o rasă și se lipesc cu acea rasă. Așa că e ceva de căutat.

Din nou, dacă găsiți un câine care este într-o situație în care nu sunt îngrijiți în mod corespunzător, dacă doriți să adoptați un cățeluș și puteți să vă aflați "! Unele dintre aceste declanșatoare pe care le observați că poate crescătorul nu este la fel de responsabil cum trebuie să fie, nu încercați să ajutați pe unul dintre acei pui prin adoptarea lor. Pasul înapoi, apelați ofițerul de control al animalelor, apelați ASPCA locală și faceți ceva pentru a ajuta pe toți acei pui și părinții lor. Acesta este sfatul meu pentru oricine.

Aveți întrebări sau sugestii pentru îmbunătățiri?

Dacă aveți comentarii, dacă aveți o poveste de împărțit, dacă aveți un câine ca Chloe sau dacă sunteți un crescător și doriți să împărtășiți câteva informații pe care nu le-am împărtășit, vă rugăm să nu ezitați să vă simțiți liberi fa aia. Puteți verifica site-ul nostru care este Teyoryofpets.COM. Ar fi trebuit să menționăm și la început.

Nu uitați să-mi lăsați o recenzie despre iTunes, încerc să ajut cât mai mulți proprietari de câini ca pot, ajunge la cât mai mulți proprietari potențiali de animale de companie ca pot și să obțin aceste informații acolo pentru a ajuta la educarea oamenilor. Deci, cu atât mai repede că podcast-ul meu crește, voi fi capabil să ajung la mai mulți părinți de companie și mai mulți potențiali părinți de companie, deoarece crește, voi fi, de asemenea, capabil să ajung să aduc experți mai calificați pentru interviuri și întrebări și răspunsuri sesiuni care vor ajuta proprietarii de animale de companie pe care am ajuns cu podcast-ul meu. Deci, vă rugăm să mergeți la iTunes și să-mi dați o recenzie rapidă și o evaluare, este nevoie doar de o secundă și va fi un ajutor imens pentru acest spectacol.

Pe Teyoryofpets.COM site-ul web, sub fiecare post episod, puteți găsi și note de spectacol și voi avea toate informațiile de bază aici, toate sunt listate aici în gloanțe, astfel încât să puteți vedea frumos și ușor. Dacă doriți să trimiteți altcineva sau doriți să mă ajutați să educăm proprietarii de animale de companie despre importanța creșterii responsabile, aș fi fericit să vorbesc cu dvs. despre asta. Orice întrebări sau ceva de genul asta din nou, vizitați Teyoryofpets.COM, Găsiți acest episod specific (Top 001), puteți găsi notele de spectacol și, dacă totuși nu puteți găsi răspunsurile pe care le căutați există o secțiune de comentarii, puteți lăsa un comentariu sau puteți pune întrebări, acolo " De asemenea, un loc unde puteți înregistra o întrebare.

Și săptămâna viitoare când mă întorc cu un episod nou, pentru săptămâna viitoare orice întrebări care se aprind acolo, oricare dintre ele sunt adresate de mai multe ori sau ceva de genul că voi alege câteva întrebări și voi răspunde la acestea În aer săptămâna viitoare. Deci, dacă înregistrați o întrebare, puteți fi pe podcast-ul săptămânii viitoare astfel încât să încercați și o încercare. Sper că voi vă bucurați cu adevărat de prima mea podcast, din nou sunt atât de încântată să împărtășesc toate astea cu dvs. și sper că voi să vă ajutați săptămâna viitoare pentru cel de-al doilea episod. Vă voi vedea duminica viitoare.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Top # 1: creșterea iresponsabilă a câinilor