Bouvier des flandres: profil de rasa de caini

Bouvier des Flandres

Bouvier des Flocandres este un câine încrezător și puternic, cu o haină aspră și o construcție mare, robustă. Barba de rasă este una dintre caracteristicile sale distinctive. De fapt, porecla olandeză a rasei, Vuilbard, înseamnă "barbă murdară."Bouvierul este un câine mare, robust, care este inteligent și agil. Mai presus de toate, această rasă este un tovarăș loial care preferă să fie cu oamenii săi.

Privire de ansamblu de rasă

Grup: Herding

Înălţime: 23.5 la 27.5 inci la umăr

Greutate: 70 la 100 de kilograme

Coat și culoare: Long, Shaggy, haina dublă dură în negru, sare și piper, gri, fawn sau brindle

Speranța de viață: 10 până la 12 ani

Caracteristicile Bouvier des Flandres

Nivelul de afecțiuneÎnalt
PrietenieMediu
Copil prietenosÎnalt
Prietenos cu animalele de companieScăzut
Nevoi de exercițiiÎnalt
JucăușăÎnalt
Nivel de energieÎnalt
TrainitateMediu
InteligențăÎnalt
Tendința de a blocaÎnalt
Cantitatea de vărsareScăzut

Istoria Bouvier des Flanandres

Bouvier des Flanandres a provenit din Belgia, unde a fost dezvoltat ca un câine de fermă multi-scop în timpul secolului al XIX-lea. Se crede că au fost crescuți de la Wolfhounds Irlandez, Deerhounds scoțian și câini de fermă locală. Acestea au fost folosite ca uscate, proiecte de animale și protectori. Rasa a fost cunoscuta cel mai bine ca un fascinant excelent de bovine, care este sensul cuvântului francez Bouvier. Porecle pentru rasa inclusă vuilbard (barbă murdară), Koehond (câine de vacă) și Toucheur de Boeuf (driver de bovine).

Până la începutul secolului al XX-lea, Bouvierul a crescut în popularitate. Un standard oficial de rasă a fost înființat în 1912. Primul război mondial și câmpurile de luptă ale Belgiei au șters rasa, deoarece au fost folosite în scopuri militare. Din fericire, unii supraviețuiți și entuziaști au păstrat rasa merge.

Bouvier a sosit în Statele Unite la sfârșitul anilor 1920 și a fost recunoscut de Clubul American Kennel (AKC) în 1929. În Belgia, titlul unui campion încă mai solicită ca câinele să câștige o competiție de câini de lucru.

Bouvier de Flandres Care

Bouvierul necesită frecvente și intensive îngrijirea Pentru a păstra stratul de shaggy în formă bună. Fire de păr sunt reținute în haina dublă și trebuie să fie combate. O lipsă de îngrijire adecvată poate duce la maturi grave. Acest lucru poate implica excursii la un groomer profesionist. Unii proprietari preferă să păstreze stratul tăiat scurt, dar veți avea nevoie de un groomer care știe calea cea bună de a tăia acest câine sau nu veți obține aspectul potrivit. Deși cerințele îngrijite ale bouvierului sunt ridicate, un beneficiu al tipului de strat este acela că acesta acoperă foarte puțin.

Veți găsi haina acestui câine va ridica în mod natural resturile de la plimbările zilnice. Astfel, va trebui să petreceți ceva timp după fiecare sesiune de exerciții care curăță câinele și casa dvs. de la ceea ce va urmări.

Bouvierul este condus și inteligent. Ca majoritatea câinilor de vânători, posedă o acționare puternică de pradă. Prin urmare, rasa necesită o bază solidă de Instruirea cu ascultare și disciplina strictă. Acesta este un câine foarte mare, care poate fi dificil de manevrat fără o pregătire bună.

Bouvierul poate părea calm și pus înapoi, dar rasa încă necesită zilnic exercițiu. O curte împrejmuită este benefică, dar sesiunile de joc și plimbări sunt încă foarte importante. Stabiliți o rutină zilnică de plimbări și jucați pentru a oferi atât exerciții fizice, cât și stimulării mentale bouvierului dvs. S-ar putea să-ți găsești instinctul natural de herding care să-ți citească când te plimbi împreună.

Bouvierul poate face un animal de companie minunat pentru multe tipuri de gospodării, dar această rasă nu este pentru toată lumea. Utilizați prudență în jurul pisicilor și alte animale mai mici până când aveți o idee bună despre Drive-ul dvs. de pradă Bouvier. Bouvierii vor face cel mai bine cu animale mai mici atunci când au fost ridicate împreună.

Această rasă se poate înțelege bine cu copiii, dar să fie conștientă de faptul că poate încerca să le dea, în special copiii mici. În plus, bouvierii tineri nu își pot da seama de dimensiunea lor și să bată peste puțini copii. Instruirea consecventă și structurată, împreună cu exercițiile fizice, este esențială. Ridicarea acestei rase în mod corespunzător poate duce la o companie lungă, fericită și satisfăcătoare. Bouvier des Flandres este un câine loial și prietenos care dorește compania umană.

Un bouvier are nevoie de interacțiune cu familia sa, deci nu este mai bine lăsată singură pentru perioade lungi de timp. În caz contrar, câinele dvs. poate dezvolta comportamente cum ar fi mestecarea și lătratul. Bouvierii sunt rezervați în jurul vizitatorilor și străinilor. Dacă nu este socializat în mod corespunzător, această rasă poate deveni prea protectivă sau timidă.

Probleme comune de sănătate

Crescătorii responsabili se străduiesc să mențină cele mai înalte Standardele de rasă Așa cum a fost stabilit de cluburile de kennel cum ar fi AKC. Câinii crescuți de aceste standarde sunt mai puțin susceptibili de a dezvolta condiții ereditare, dar pot apărea unele probleme de sănătate ereditare în rasă, inclusiv:

Dieta și nutriția

Bouviers ar trebui să fie hrăniți două mese pe zi, cu un total de 3 până la 5 cești de alimente de câine uscate, cu suma determinată de nevoile și nivelul de activitate al câinelui. Ca o rasă mare, ele sunt predispuse la torsiune de balonare și stomac, care se poate întâmpla dacă își dau mâncarea sau pot mânca prea mult la un moment dat. Aceasta este o urgență medicală.

Puii Bouvier des Flures au nevoie de o dietă cu calorii reduse pentru a se asigura că nu cresc prea repede, ceea ce le poate face mai predispuși la tulburări osoase.

Bouvierii sunt cunoscuți pentru mirosul flatulență. Monitorizați greutatea câinelui pentru a vă asigura că nu primește excesul de greutate, ceea ce îl va predispune la mai multe condiții de sănătate. Nevoile câinelui dvs. se vor schimba pe tot parcursul vieții sale. Ar trebui să discutați acest lucru cu medicul veterinar pentru a obține recomandări pentru hrănirea programelor, cantitatea de alimente, tipul de alimente și exercițiile fizice.

10 rase de câine gigant care fac animale de companie excelente
PROS
  • O rasă rară și o privire distinctă

  • În mod natural condus și inteligent

  • Un tovarăș loial

Contra
  • Nevoi specifice de îngrijire

  • Acționarea puternică de pradă

  • Necesită un nivel ridicat de stimulare fizică și mentală

Unde să adoptați sau să cumpărați un Bouvier des Flanandres

Crediții privați de câini Bouvier des Flandres pot fi găsiți în jurul țării. Acești câini tind să fie destul de scumpe, mai ales atunci când cumpără un câine de rasă pură de la un crescător experimentat.

  • American Bouvier Rescue League este o organizație non-profit dedicată găsirii casei responsabile și iubitoare pentru bouvierile necorespunzătoare, neglijate și nedorite.

Mai multe rase de câine și cercetări suplimentare

Ca și în cazul oricărei rase, dacă credeți că Bouvier des Flanandres este potrivit pentru dvs., asigurați-vă că faceți o mulțime de cercetări înainte de a obține unul. Discutați cu alte proprietari Bouvier des Flanandres, crescători de renume și grupuri de salvare pentru a afla mai multe.

Dacă sunteți interesat de rase similare, uitați-vă la acestea pentru a compara argumentele pro și contra:

Există o mare varietate de rase de câini a alege din. Cu puțină cercetare, puteți găsi cea potrivită pentru a aduce acasă.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Bouvier des flandres: profil de rasa de caini