9 Rase de câine mari care nu aruncau

Destul de posibil unul dintre primele întrebări pe care oamenii le întreabă atunci când cercetează o rasă de câine este: "Dar nu scade?"În timp ce câinii care vărsau pot face tovarăși minunați, având să curețe blana de câine sau să-l îndepărteze de la haine pot fi frustrant pentru niște proprietari de câini. În plus, modelul care este creat de câini care vărsați poate irita alergiile, făcând câini non-vărsați alegerea preferată pentru mulți. În timp ce majoritatea câinilor au vărsat cel puțin un pic, poate fi abia vizibilă cu anumite rase. Dar nu toate rasele de câine sunt deopotrivă. Când studiați câinele perfect pentru familia dvs., nu este doar nivelul de vărsare pe care trebuie să-l luați în considerare; Este, de asemenea, temperamentul câinelui, nivelul de activitate și nevoile de îngrijire specifice care trebuie luate în considerare. Ca atare, dacă nu sunteți tipul "Dog Dog" și, în schimb, preferați compania că un câine mai mare poate oferi, aruncați o privire la unele dintre cele mai populare rase de câine mari care nu au vărsat.

Airdale Terrier rasă

Airedale Terrier

Înălțimea medie: 23 inci

Greutate medie: 50-70 de lire sterline

Cunoscut sub numele de "Regele Terrierilor", Terrierul Airedale este cel mai înalt dintre familia terrier. Are o construcție foarte musculară, un bot de lungă durată și ochi mici. Caracteristica sa standout este barba sa, care prezinta maro maro si blana neagra. Sunt câini foarte frumosi, dar sunt, de asemenea, foarte activi. Din acest motiv, viața orașului nu este ideală Doar dacă nu pot obține o mulțime de exerciții fizice. Ei sunt tovarăși mari pentru copiii activi care sunt dispuși să joace sau să se ascundă și să caute cu ei.

Bouvier des Flandres

Bouvier des Flandres

Înălțimea medie: 24.5-27.5 inci (bărbat), 23.5-26.5 inci (feminin)

Greutate medie: 70-110 de lire sterline

Bouvierii sunt câini cu o natură foarte plăcută, făcând un mare câine de familie. Cu toate acestea, familia unui Bouvier des Flanandres ar trebui să fie capabilă să ia timp pentru ao contesta atât mental, cât și fizic. Sunt foarte inteligente și sunt foarte bune, nu numai comenzi de învățare, ci le păstrează. Blana lor este înspăimântătoare și ușor dură și poate fi una dintr-o varietate de culori. Haina lor groasă, shaggy, rezistentă la intemperii este minunată pentru a face față vremii nefavorabile, dar ea trebuie să fie periat cel puțin săptămânal pentru a împiedica să devină materii.

Giant Schnauzer câine rasă

Gigant schnauzer

Înălțimea medie: 25.5-27.5 inci (bărbat), 23.5-25.5 inci (feminin)

Greutatea medie: 60-85 de lire sterline (masculin), 55-75 de lire sterline (feminin)

Această rasă germană a fost creată cu mult timp în urmă de reproducerea Sheepogs cu Marele Danes, folosit în cea mai mare parte pentru vânătoare de bovine. Picioarele lor lungi și coada slabă sunt un contrast cu capul lor pătrat și cu barbatul barbă - aspectul semnăturii lor. Urechile lor sunt o formă de V în jos în jos, iar coada lor poate fi tăiată, care este aspectul standard pentru o schnauzer gigant. În ceea ce privește stratul de schnauzer gigant, este de obicei negru în culoare sau poate fi sare și piper. Giant Schnauzers sunt câini de familie loiali, dar pot fi agresivi față de alte animale de companie fără antrenament adecvat.

Komondor câine rasă

Komondor

Înălțimea medie: 27.5 inci minim (bărbat), 25.5 inci minim (femeie)

Greutatea medie: 100 de lire sterline sau mai mult (masculin), 80 de kilograme sau mai mult (feminin)

Cu "Dreadlocks" notoriu ", Komondor este una dintre cele mai unice rase în ceea ce privește haina sa. Blana de blană albă, în mod natural, atunci când sunt lăsați să crească, și seamănă cu fermitate cu un mop drăguț, cu patru picioare. Având în vedere dimensiunea lor mare, komondorii sunt foarte atletici și necesită o mulțime de exerciții fizice. Datorită instinctelor lor de păzire, ei au tendința de a reacționa negativ la câinii necunoscuți, așa că nu ar trebui să fie introduse la parcuri de câine fără prudență. Ei fac totuși un câine de protecție bun și ei protejează cu fermitate a familiilor lor.

Bărbați de câine Collie Bearded

Bărbați collie

Înălțimea medie: 21-22 inci (bărbat), 20-21 inci (feminin)

Greutate medie: 45-55 de lire sterline

Coloanele barbă seamănă cu tărie, cu haina lor gri și wight Shaggy. Sunt câini de familie mari, sigur că oferă o mulțime de distracție și râs datorită naturii lor goofy. Ei fac, de asemenea, bine cu alte animale. Pentru a vă asigura că veți obține cele mai bune rezultate dintr-un collie barbă, ar trebui să oferiți o cantitate bună de exerciții în aer liber, indiferent de vremea din afară. Yard-urile împrejmuite sunt minunate pentru coloanele cu barbă, deoarece oferă capacitatea de a plasa și de a juca liber cu animalele sau tovarășii umani. Dacă vă place să mergeți pe aventuri în aer liber, cum ar fi drumeții și camping, Așteptați să vă luați collie-ul barbă cu voi, pe măsură ce îi place să facă parte din distracție.

Portugheză Rasa de apă de apă

Câine de apă portugheză

Înălțimea medie: 20-23 inci (bărbați), 17-21 inci (Femeie)

Greutatea medie: 42-60 de lire sterline (masculin), 35-50 de lire sterline (feminin)

Numit drept datorită iubirii lor de apă, câinele de apă portugheză este foarte activ, prietenos și dornic să vă rog. Ei prosperă pe laudă și având inteligența lor superioară provocată. Haina lor tinde să fie îngrijită într-una din cele două moduri: fie ca un retriever cu întregul strat de aproximativ 1 inch lung, fie cu postul sferturii și buszle ras până la piele. Pe cont propriu, blana este ondulată la Curly și de obicei negru. Dacă sunteți o persoană activă care trăiește în apropierea apei și caută un tovarăș, câinele de apă portugheză este o alegere excelentă.

Standard Poodle Dog Rass

Pudele standard

Înălțimea medie: peste 15 inci

Greutatea medie: 60-70 de lire sterline (masculin), 40-50 de lire sterline (feminin)

Una dintre cele mai elaborate îngrijite de la toate spectacolele de câine este pudelul, cu capul său moppy, picioarele ras și mingea pufoasă la vârful coastei sale. Deși acest lucru este un aspect comun, majoritatea proprietarilor de pudel preferă un mirele de bază care nu este atât de elaborată și, în schimb, urmează conturul corpului Pudelului. Poodlele sunt foarte inteligente și sunt populare printre rasele mixte, prin urmare popularitatea termenului "Doodle."Poodlele standard sunt mult mai mari decât omologii lor de jucărie și miniatural. Ei fac câini de familie buni și au nevoie de exerciții moderate, așa că așteptați să jucați o mulțime de preluare cu această rasă, deoarece au fost crescuți să recupereze. În ceea ce privește îngrijirea, părul lor plin de păr, are nevoie de periaj regulat pentru a împiedica să devină materii.

GOLDENDOODLE DOG RAED

Goldendoodle

Înălțimea medie: 15 inci

Greutate medie: 50 lbs

Nu putem să menționăm pudele fără să menționăm câteva rase de "doodle" care sunt atât de populare, începând cu Goldendoodle - jumătate de pudel și jumătate de aur retriever. Este important să știți că, deoarece există diferite dimensiuni de podele, există diferite dimensiuni ale "doodlelor."Goldendoodle tipic este o combinație a unui retriever de aur și a unui pudel standard. Iată un site dacă sunteți interesat să adoptați. Cu toate acestea, există, de asemenea, mini-Goldendoodles, care sunt un amestec de pudel miniatural și un retriever de aur. În ceea ce privește vărsarea, ele nu vărsau, dar unii ar putea să vărsăm mai mult decât alții, deoarece recuperatorii de aur vărsați în mod natural. Goldendoodle va avea aceleași trăsături ca un retriever de aur și un pudel, deși unii ar putea fi mai evident decât alții, în funcție de câine. Sunt o rasă excelentă pentru oamenii care iubesc temperamentul prietenos, dulce și harnic al unui retriever de aur, fără părul. Dacă sunteți interesat de adoptarea, aici este un site minunat pentru a verifica unele.

Labradoodle câine rasă

Labradoodle

Înălțimea medie: 17 inci

Greutate medie: 65 lbs

Similar cu Goldendoodle, un labradoodle este, de asemenea, un amestec de pudel, dar este o cruce între un retriever labrador și un pudel. Blana lor tinde să fie mai scurtă și mai dreaptă decât o aurdendolă și poate chiar mai grosieră. Din nou, din moment ce Labrador Retriever acoperă, unii labradoodles pot, de asemenea, să vărsă mai mult decât alții. Ele pot fi, de asemenea, mai mari sau mai mici în funcție de tipul de pudel din amestec. Așteptați ca un labradoodle să se bucure de înot, să prelue și să facă o mulțime de activități în aer liber, deoarece laboratoarele sunt atât de energetice.

În timp ce există alte rase de câine mari care nu vărsau, acestea sunt doar unele dintre cele mai frecvente. Când căutați completarea perfectă a familiei dvs., amintiți-vă că câinii non-vărsați au nevoie de periaj regulat, deci asigurați-vă la buget timp pentru un pic de îngrijire acum și apoi. Perindu-le în mod regulat atunci când sunt un cățelușul îi va ajuta să devină aclimatizați la adulți.

Citiți următorul: Revizuire: Pat de câine Big Barker pentru rasele mari

9 rase de câine mari care don

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 9 Rase de câine mari care nu aruncau