Vechi english sheepdog: profil de rasa de caini

Vechiul English Sheepdog lipit de limbă

Dacă aveți nevoie de a Câine de lucru de lucru sau un animal de familie cuddly, veți fi mulțumit de un vechi englezesc de lângă dvs. La parcul de câine, bătrânii englezi englezi fură întotdeauna spectacolul datorită coafurii lor adorabil dezordonate. Personalitățile lor bubble le fac doar mai mult.

Sub Shaggy, Fluffy Coat, Acești câini sunt toți mușchiul. Sheepgogii englezi din engleză au ieșit din tipurile de câini de vânătoare din Anglia, unde au ajutat istoric fermierilor să conducă bovine și oi pe piață.

Sheepdogii vechi din engleză sunt originalul "câine Shaggy."Sunt adorabili, jucăuși, sociabili și ascultători. Ca și în cazul oricărui animal de companie, Sheepdogs necesită un atent și proprietar responsabil care le va da dragostea pe care trebuie să o prospere.

Privire de ansamblu de rasă

grup: Grupul de herding (AKC)

Înălţime: 22 inci și în sus (bărbați) - 21 inci și în sus (femele)

Greutate: 60 la 100 de kilograme

Strat și culori: Haina dubla, de obicei alb, cu marcaje gri - indivizi pot prezenta, de asemenea, Grizzle, Merle si orice nuanta de colorat albastru.

Viaţă Speranța: 10 până la 12 ani

Caracteristicile vechiului English Sheepdog

Nivelul de afecțiuneÎnalt
PrietenieÎnalt
Copil prietenosÎnalt
Prietenos cu animalele de companieMediu
Nevoi de exercițiiMediu
JucăușăÎnalt
Nivel de energieMediu
TrainitateMediu
InteligențăÎnalt
Tendința de a blocaMediu
Cantitatea de vărsareÎnalt
Nevoi de îngrijireÎnalt

Istoria Vechiului Sheepdog englezesc

Experți speculați pe pedigree a vechii chestiuni engleze, argumentând asupra cărora sa descărcat din Europa. Există o mână de câini, cum ar fi Collie-ul scotch și Briad francez, care ar putea juca un rol în strămoșii de oaie, dar o linie de sânge definitivă nu a fost decisă.

Vechiul English Sheepdog este o rasă destul de modernă care a apărut în primul rând în Anglia în anii 1800. Agricultorii le-au folosit ca "câini Dover", de a conduce animale la piață, precum și tragere căruțe și vagoane. Drucul de câini sunt cunoscuți pentru rezistența lor, stabilitatea și curajul lor.

Proprietarii de multe ori și-au legat cozile pentru a dovedi că au lucrat câini, care au dat vechii tăi englezi de porecla "Bob" sau "Bobtail."Sheepdogii englezi vechi se nasc cu o coada, dar cresterii le pun adesea cand sunt de cateva zile.
Clubul american Kennel A recunoscut această rasă ca membru al grupului de herding în 1888, iar bătrânii englezi englezi au devenit repede un câine de succes și un animal de companie iubit.

Old English Sheepdog Care

Cerințele de exercițiu variază în rândul femeilor vechi englezești. Această rasă nu este în nici un caz un cartof de canapea, dar este fericit să laze în jur de cele mai multe ori. În ciuda acestui fapt, ei au nevoie de unii sport regulat măcar o dată pe zi. Plimile zilnice le vor menține fericiți, iar o sesiune suplimentară de joc în aer liber este chiar mai bună pentru această rasă bouncy. Old English Sheepdogs iubesc munca și herding, deci a Jocul de preluare sau ține departe este una dintre activitățile lor preferate.

Acești câini au de obicei excelente în interiorul manierelor, așa că jucătorul lor nu este de obicei o problemă atunci când este timpul să coborâți în interior. Există o linie dificilă între timpul de joc și relaxați-vă timpul și vechii tăi englezi știu bine.

Acești câini se înțeleg bine cu copiii și alte animale atunci când au dat o pregătire adecvată de socializare în timpul puppyhood. Ei au un comportament prietenos și nu sunt de obicei văzute lătrat sau păzind teritoriul lor, dar pot fi protejați atunci când este necesar. În ceea ce privește altele Formarea comportamentului, Olddogii englezi englezi sunt destul de receptivi la formare care oferă feedback pozitiv folosind recompense precum tratate sau dragoste.

Această rasă este o alertă și cea receptivă, ceea ce face ca instruirea să fie mai ușoară, dar este și o rasă de gânditori independenți. Sheepdogii englezi englezi pot veni în cele din urmă cu o modalitate de a se comporta modul în care preferă mai degrabă decât așa cum le-ați antrenat. Atunci când antrenează vechea economie engleză, este imperativ să fii un lider ferm și o coerență practică în timpul exercițiilor, atât de gândire independentă este mai puțin probabilă.

Doar uitam la mopul voluminos al vechiului englez englezesc este de ajuns pentru a face un shudder groomer. În realitate, îngrijirea acestor câini este la fel de dificilă ca și îngrijirea oricărui alt câine cu părul lung. Haina lor este o întreținere ridicată, iar îngrijirea poate fi consumatoare de timp, dar este crucială pentru menținerea unui fericit și sănătos. Proprietarii prospectivi de vârstă engleză în engleză ar trebui să țină cont de angajamentul față de îngrijirea regulată.

Deoarece părul lor este lung și predispus la încurcări, Periajul zilnic este încurajat. Acest lucru va păstra haina câinelui dvs. sănătos și fără noduri și maturi care pot colecta murdărie și bacterii. Periajul zilnic vă va ajuta, de asemenea, să gestionați vărsarea lor grea. Periajul regulat vă va împiedica, de asemenea, că în cele din urmă să mergeți la un groomer profesionist scump. Dacă apar covoare, ele trebuie adesea tăiate sau ras. sarcini potențial periculoase care sunt cel mai bine lăsate la un pro.

Mulți proprietari încă preferă să-și ia vechii tăi englezi englezi la un profesionist, deoarece scăldat că acești pui mari pot părea descurajantă. Asigurați-vă că găsiți un groomer responsabil cu câini cu părul lung.

Probleme comune de sănătate

Unele probleme de sănătate care pot apărea în bătrânii englezi englezi includ:

  • Displazie de șold (formarea anormală a articulației de șold care poate duce la lamere)
  • Condiții oculare
  • Hipotiroidismul (Funcție de tiroidă scăzută, care poate provoca probleme cu stratul de câine, pielea și nivelul de activitate)
  • Blotat (o afecțiune care provoacă stomacul unui câine la răsucire și contract, ducând la moarte)

Băietorii buni vor avea puii lor să fie examinați pentru aceste condiții și să poată certifica sănătatea părinților câinelui, deci este important să acordați atenție acestor rezultate atunci când vă luați vechea talie engleză.

Îngrijirea regulată poate împiedica problemele de sănătate, cum ar fi problemele și infecțiile comune, deci este important să vă păstrați curat și periat. Părul lor poate bloca adesea viziunea lor, așa că păstrați această zonă tăiată după cum este necesar.

Hrănirea adecvată poate, de asemenea, ajuta la prevenirea problemelor, particularități care rezultă din alimentarea prea repede. Dacă observați că mâncarea rapidă este o problemă cu animalul dvs. de companie, căutați în boluri de alimentare lentă sau luați în considerare alimentarea meselor mai mici, mai frecvente pentru a permite o digestie mai lentă.

Condițiile de sănătate sunt adesea dificil de detectat într-un catelus în creștere, astfel încât alegerea unui crescător dedicat sănătății este cel mai bun mod de a vă asigura că vechii tăi englezi este în formă bună.

Dieta și nutriția

Rămânând conștienți de o dietă veche de oțel englezească este incredibil de importantă. Blana de pădure a câinelui poate face adesea dificil să vadă creșterea în greutate, astfel încât să le păstreze pe o dietă consistentă și nutritivă va ajuta la prevenirea obezității și a altor efecte negative asupra sănătății legate de creșterea în greutate.

Verificarea culoarului alimentar pentru câini poate fi înfricoșător - există atât de multe mărci, dar care este cel mai bun pentru pooch-ul tău? Poate fi dificil și consumator de timp să se stabilească pe una. Determinați dacă o anumită mâncare va fi potrivită pentru vechii tăi economici englezi, uitându-se la ingrediente și conținut de proteine. Cea mai bună dietă va include carne slabă în proteine, cum ar fi puiul sau curcanul și alte alimente întregi. Deoarece cântecele vechi englezești nu sunt extrem de active, conținutul de grăsimi ar trebui să fie minim.

Alegerea între hrănirea câinelui alimentele umede sau uscate pot fi una provocatoare. Kibble uscate încurajează mestecarea și curăță dinții câinelui dvs. în timp ce mânca și mâncarea umedă conservată este mai ușoară asupra sistemului lor digestiv și este o modalitate eficientă de a obține mai multă apă în sistemul animalului dvs. de companie. Veterinarii recomandă adesea utilizarea alimentelor umede conserve ca o adăugare la Kibble uscate. Folosirea celor două în combinație vă va satisface prietenul dvs. de blană, menținând sănătatea.

Suma pe care o puteți hrăni animalul variază. Unii proprietari se lipesc de o rutină de o singură hrănire, în timp ce alții se sprijină spre mai multe mese mici pe tot parcursul zilei. Acest lucru va depinde de preferințele individuale ale câinelui dvs. Unii câini vom vărsa de la foame când sunt doar hrăniți o dată pe zi, dar alții vor refuza să mănânce atât de des. Discutați cu veterinarul dvs. despre cea mai bună rutină pentru câinele dvs. și experimentați-vă cu ei pentru a vă asigura că dieta lor este o potrivire bună.

Dacă vă aflați că aveți nevoie să schimbați alimentele câinilor, asigurați-vă că faceți-o încet pe o perioadă de câteva săptămâni, pentru a permite sistemelor lor digestive să se adapteze.

Descoperiți cei 12 câini de câini cu cel mai pufos
PROS
  • Mare companie de familie

  • Tolerant la climatul rece

  • Persoana care invata rapid

Contra
  • Nevoi extinse de îngrijire

  • Greu de recunoscut creșterea în greutate sub haina sa voluminoasă

  • Un gânditor independent - se poate abate de la comportamente instruite

Unde să adopți sau să cumpărați o veche overdog englezească

Vechiul Club de Sheepdog din America (OESCA) recomandă achiziționarea de cățeluși de la crescătorii responsabili care își ridică câinii în conformitate cu Standard AKC. Verificați dacă amelioratorul va înlocui sau restrânge costul catelului dacă se constată că are un defect care pune viața în pericol.

Crediții vor furniza instrucțiuni scrise privind hrănirea, sănătatea, formarea și îngrijirea, precum și asigurarea că catelul este:

  • Fără displazie de șold, defecte ale ochilor și paraziți interni
  • La curent cu vaccinări din boli comune
  • Cel puțin opt săptămâni de vârstă
  • Garantat împotriva defectelor ereditare

OESCA oferă trimiteri la crescătorii responsabili, precum și un director de organizații de salvare De-a lungul U.S.

Mai multe rase de câine și cercetări suplimentare

Pentru a determina dacă acest bouncy, câine de protecție protectoare cel mai potrivit pentru dvs., ia în considerare stilul tău de viață și de angajament înainte de a alege prietenul tău următor. Sheepdogii englezi englezi fac animale de companie minunate, dar necesită, de asemenea, timp și resurse pentru instruire și îngrijire.

Check out câteva dintre celelalte profiluri de rasă de câini pentru animale similare înainte de a alege:

De ce nu mai stai acolo? Există o mulțime de rase de câini pentru a afla despre înainte de a vă îndrăgosti de propria voastră.

Uita-te acum: 12 rase de câine gigant și ceea ce le face special

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Vechi english sheepdog: profil de rasa de caini