Este alimente de pisică organică mai bine pentru pisica mea?

Este alimente de pisică organică mai bine pentru pisica mea

Hrănirea animalelor de companie în ziua modernă poate fi atât de complicată. La fel ca pentru oameni, încercând să găsească cel mai bun stil de viață mai sănătos pentru animalul dvs. de companie implică multe întrebări și o mulțime de cercetări. Dacă sunteți vegan, care dintre animalele dvs. de companie poate fi, de asemenea, vegan? Este mai bine să-ți faci mâncarea? Puteți avea încredere în alimentele comerciale pentru animalele de companie să fie pe deplin nutritive? Este Produse alimentare organice de pisică mai bine? Ne place să abordăm aceste tipuri de întrebări - un răspuns la un moment dat. Deci, hai să mergem la mângâiere cu mâncare ecologică!

În legătură cu o postare: Cele mai bune alimente pentru pisici umede

Ce este alimentele de pisici organice?

Alimentele ecologice ne face să ne gândim la alimente care au fost cultivate în mod natural, fără substanțe chimice. Dar, după cum am discutat într-un articol anterior, termenii "Natural" și "organic" au diferențe juridice subtile. Înțelegerea a ceea ce este destinat în mod specific prin "organic" ne va ajuta să identificăm exact ceea ce vă puteți aștepta atunci când cumpărați alimente ecologice de pisici.

Alimentele ecologice sunt produse alimentare fără utilizarea pesticidelor. Pesticidele sunt substanțe chimice care sunt folosite pe culturi pentru a ucide dăunătorii, cum ar fi insectele și buruienile, care altfel ar deteriora culturile. În timp ce ele par a fi un instrument util pentru o recoltă eficientă, ele pot provoca o mulțime de daune mediului și dincolo de. Criticile de pesticide includ:

  • Ele sunt, prin definiție, toxice, care pot devasta biodiversitatea locală prin periclitarea speciilor locale și afectând echilibrul lanțului alimentar.
  • Ele ajung adesea la surse de apă, răspândind efectul toxic în alte zone dincolo de pășunile intenționate.
  • Toxicitatea lor poate fi un risc pentru oameni și alți consumatori, cum ar fi pisicile noastre.

Amploarea problemei că pesticidele prezintă oamenilor și mediului este dezbătut fierbinte. Multe studii au constatat că alimentele umane neecologice, având în același timp urme de pesticide, nu au de obicei suficiente pesticide prezente pentru a fi dăunătoare.

Regulile și definițiile pentru alimentele ecologice sunt determinate de Departamentul Agriculturii din Statele Unite (USDA). Ei au stabilit că alimentele ecologice sunt:

  • Culturi cultivate într-un câmp care a fost lipsit de pesticide timp de cel puțin trei ani
  • Animalele care sunt hrănite pe culturile organice, sunt crescute cu accesul exterior și nu li se administrează antibiotice sau hormoni de creștere.

Produsul agricol care îndeplinește acest standard poate fi etichetat "organic", însă există și problema numărului de ingrediente organice pentru ca un întreg produs să primească această etichetă. Pentru Mâncare pentru pisici, Asociația Organizației Americane de Feed a creat patru categorii distincte de alimente ecologice. Acestea sunt:

  • 100% organic.

Aceasta este alimentele care sunt, surprinzător, 100% organice. Nici unul dintre ele nu ar fi trebuit să aibă contact cu pesticidele în timpul procesului de creștere sau de creștere.

  • Organic

Puțin mai surprinzător, nu puteți presupune că un produs "organic" este 100% organic. Cu toate acestea, ca numai alimentele care sunt de cel puțin 95% organice pot primi această etichetă, nu veți fi departe.

  • Realizat cu organic

Această etichetă foarte vagă este dată alimentelor care utilizează mai mult de 70% ingrediente organice și mai puțin de 95%, care este încă în mod rezonabil ridicat, în funcție de modul în care doriți să fiți organici.

  • Mai puțin de 70% organice

În cele din urmă, alte alimente se pot descrie ca fiind "mai puțin de 70% organice", ceea ce este exact ceea ce se spune în tablă. Este demn de remarcat faptul că, din punct de vedere tehnic, acest lucru înseamnă că un aliment care este de 1% organic și unul care este de 69% organic poate avea aceeași etichetă, deci ai grijă.

Care sunt beneficiile?

În timp ce înțelegerea legalesei termenului "organic" este utilă, în cele din urmă, doriți să știți de ce ar trebui să luați în considerare efectuarea comutatorului. Există, în esență, două argumente cheie pentru trecerea la alimente ecologice de pisică:

  • Argumentul moral

Pesticidele sunt rele pentru biodiversitatea locală. Din păcate, alternativele actuale, cum ar fi heippking-ul, sunt consumatoare de timp și costisitoare. Aceasta este o problemă spinoasă cu voci pasionate pe ambele părți. Dar, indiferent, un beneficiu major de cumpărare a alimentelor de pisici organice este că știți sigur că nu contribuiți la distrugerea faunei sălbatice prin introducerea substanțelor chimice toxice. Animalele crescute din punct de vedere organic sunt, de asemenea, adesea tratate mai etic, cu acces la exterior pentru aer curat și exerciții fizice.

  • Argumentul de sănătate

Ca motivație majoră pentru majoritatea proprietarilor de pisici, problema beneficiilor de sănătate ale alimentelor ecologice de pisici este adesea contestată. Multe articole susțin că pisica ta va avea o viață mai lungă, un strat de strălucire și o digestie mai bună odată ce acestea sunt libere de substanțe chimice în alimentele normale de pisici, dar studiile recente au pus în discuție măsura în care pesticidele, hormonii de creștere și antibioticele pot fi transmise împreună cu alimentele. De asemenea, se susține că tratamentele de căldură industriale sunt suficiente pentru a ucide orice și toate pericolele din alimentele de pisică în timpul producției, de la e.coli la pesticide.

Indiferent, a fost demonstrat științific că există semnificativ mai puține pesticide găsite în alimentele ecologice decât alimentele neecologice, deci dacă aveți îngrijorări cu privire la efectele pe care aceste substanțe chimice le pot avea pe pisica dvs., ar trebui să încercați să treceți la alimentele ecologice de pisică.

Deci, este o mâncare de pisică organică mai bună?

Adevărul este că există într-adevăr doar o parte definită în jos pentru a trece la alimente ecologice de pisică - costul. Produsele alimentare ecologice sunt cunoscute a fi mult mai scumpe decât alimentele obișnuite pentru animalele de companie la 3 USD.66 pe kilogram, mai degrabă decât $ 2.28 pe kilogram. Interesant, alimentele naturale de animale de companie este de 2 USD.64 pe kilogram. Pentru mulți proprietari de animale de companie, aceasta înseamnă că nu își pot permite să ofere pisica lor Kitty cu alimente ecologice.

Ceea ce ar soluționa cu adevărat această dezbatere este crearea unui aliment ieftin, 100% organic de pisici, care este un pic mai bun pe portofele noastre. Apoi, ar fi ușor să justifice trecerea la organice pentru a ajuta la susținerea biodiversității și pentru beneficiile potențiale pentru sănătate pentru pisicile noastre.

Așa cum este, trebuie să cântăriți opțiunile pe cont propriu. Credeți că pesticidele reprezintă un risc pentru pisica dvs? Ești preocupat de impactul lor ecologic? Sau este prea mult de întrebat de bugetul dvs. lunar?

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Este alimente de pisică organică mai bine pentru pisica mea?