25 Sfaturi inteligente despre cumpărăturile pentru alimentele de câine pe un buget strâns

Ca un părinte de companie pe care doriți să îl oferiți Cea mai bună calitate alimentară pentru câinele dvs., dar când șirurile de pungi sunt strânse, poate fi o luptă. Dar există câteva modalități inteligente pe care le puteți găsi cel mai bun alimente pentru câini de buget care să fie sănătoși pentru pooch-ul dvs. în timp ce locuiți în cadrul bugetului dvs.

Cu atât de multe opțiuni de branduri de hrană pentru câini acolo în diferite variante de prețuri, unele dintre ele merită costul, unele sunt supraevaluate, iar altele sunt clasificate ca cele mai bune hrană pentru câini pentru bani Având în vedere ingredientele și eticheta de preț.

Altele decât alegerea celor mai bune mărci de mâncare de câine buget, există câteva sfaturi pe care le puteți utiliza pentru a găsi mâncare bună pentru câini atunci când sunteți într-un buget strâns. Am fost un proprietar de animale de companie pe un buget de mai mulți ani, care mi-a forțat să-mi dezvolt propria strategie pentru cumpărăturile pentru alimentele câinilor fără a intra în datorii. Iată cele mai bune sfaturi dacă sunteți într-o situație similară.

De asemenea, citiți: Prețurile la produsele alimentare pentru câini - 30 de mărci de mâncare câine și valoarea lor în comparație

25 sfaturi pentru a alege cele mai bune alimente pentru câini de buget

25 sfaturi pentru a alege cele mai bune alimente pentru câini de buget

1. Descărcați aplicații care oferă economii de bonus

În funcție de locul în care faceți cumpărături și cum faceți cumpărături pentru hrana pentru câini, puteți utiliza aplicații smartphone pentru economii suplimentare. De exemplu, țintă oferă Cartwheel App care oferă cupoane direct pe telefonul dvs. care pot fi combinate cu cupoanele producătorului. Target este un loc minunat pentru a face cumpărături pentru produsele alimentare pentru animale de companie și produsele de companie și au adesea oferte, vânzări mari și chiar publicați cupoane de mâncare pentru câini pe aplicația și site-ul lor.

2. Uită-te la ingrediente

Dacă vă aflați în alegerea între două mărci de alimente pentru câini care se află în bugetul dvs., acordă atenție ingredientelor și analizei garantate. Alimentele cu ingrediente de umplutură mai inutile vor dura un timp mai scurt decât alimentele cu mai multe alimente întregi și nutrienți disponibili, deoarece dimensiunile de servire ale acestor alimente pentru animale de companie sunt, în general, mai mari.

3. Verificați etichetarea AAFCO

Aveți grijă atunci când cumpărați cel mai mult Branduri ieftine pentru dog Deoarece nu toate alimentele sunt etichetate pentru o nutriție completă și echilibrată. Alimentele pentru animalele care sunt etichetate pentru hrănirea suplimentară sunt, în general, mai accesibile, deoarece nu conțin un profil de nutriție complet și sunt o achiziție opțională (nu o necesitate) pentru părinții de companie.

4. Cercetarea producătorului

Când cercetați alimente în cadrul bugetului dvs., asigurați-vă că știți cine este fabricarea sau ambalarea acelui brand specific alimentar pentru câini. Cele mai multe companii de produse alimentare pentru animale de companie externalizează producția și ambalarea, astfel încât două alimente pot părea neconectate, pot fi produse atât în ​​aceeași plantă. Acest lucru contează pentru că, în timp ce vă puteți gândi că un aliment din bugetul dvs. este mai bun deoarece nu a avut rechemate, acesta poate fi fabricat de o companie cu o istorie a multor rechemate de alimente de câine de alte mărci.

5. Verificați recenziile online

Obțineți online și analizați recenziile alimentelor din cadrul bugetului dvs. Citiți site-urile de revizuire a alimentelor pentru câini; Site-uri precum Amazon și Chewy au propriile opinii secțiunea - Citiți-le. Care sunt alți părinți de companie spunând? Există mai multe revizuiri negative decât pozitive? Câinii cu aceleași preocupări de sănătate pe care ale tale par să prospere pe mâncare?

Verificați câteva liste de mâncare de câine dovedite, cum ar fi expertul în produsele alimentare cu animale de companie Sarah Top branduri de alimente pentru câini și Cele mai bune branduri de hrană catelus, precum și cel puțin trei surse de revizuire separate de reputație pentru a obține o idee corectă despre ceea ce alții gândesc despre mâncarea pe care o contempliți.

6. Prioritizați ceea ce aveți nevoie de vs. Ce vrei

Toți îi place să oferim câinilor noștri cele mai bune alimente posibile, dar constrângerile noastre bugetare nu fac întotdeauna acel fezabil. De exemplu, când alergia și mâncarea lui Labrador de la Labrador Labrador și Red Lentil Food au împușcat până la 90 de dolari, a fost ceva ce nu mai puteam să-mi înghit în bugetul meu. Deci, am făcut o listă a ceea ce avea nevoie de la noua sa mâncare față de ceea ce am vrut.

Lista arăta așa ceva:

Vrei Nevoie
Buffalo sau sursă de proteine ​​Bison Sursa de proteine ​​unică
Producătorul cu o înregistrare cu retragere cu pristine Free-free de cereale
Prețul între 40 și 50 de dolari Preț între 50 și 60 de dolari
Alimente disponibile la nivel local Nici un pui de pui
Conținut scăzut de sodiu
Conținut scăzut de fosfor

Acest lucru ma ajutat să vin cu câteva opțiuni alimentare la prețuri accesibile care încă întâlnisem nevoile mele nutriționale ale puilor și câinele meu sa bucurat de gustul ei.

7. Magazin de prețuri

Odată ce ați redus opțiunile dvs. de alimente la unul sau două magazin de prețuri pentru a obține cea mai bună afacere pe care o puteți. Comparați prețurile de bază, precum și ofertele speciale și prețurile de livrare automată. Verificați site-urile web care au cele mai bune oferte alimentare pentru câini și vezi dacă există ceva în vânzare.

8. Vizionați vânzările

Vorbind despre tranzacții, amintiți-vă că, practic, fiecare magazin de vânzare cu amănuntul eliberează duminică, majoritatea comercianților cu amănuntul online vor face același lucru. Păstrați un ochi pentru aceste pliante, astfel încât să găsiți cele mai bune prețuri pe alimentele dvs. de alegere. Doar amintiți-vă, prețurile de vânzare bune fac ca alimentele să vândă mai repede așa să fie pregătit să cumpere alimente în momentul în care îl vedeți la vânzare.

9. Cumpărați în vrac

Dacă pungile mai mari ale alimentelor dvs. sunt disponibile (și practice), pungile mai mari oferă de obicei o reducere față de pungi mai mici. Mâncarea de câine poate dura o vreme, astfel cumpărați mai mare și salvați câțiva dolari suplimentar suplimentar pe sac sau (dacă mâncarea dvs. este transportată în cluburile de depozit acolo și cumpărați mari). De asemenea, puteți să vă păstrați toate produsele alimentare într-o specială Container de alimente pentru câini Pentru a-și păstra prospețimea pentru mai mult timp.

10. Utilizați cupoane

Păstrați un ochi pe acele fluide de vânzări de duminică, deoarece conțin și cupoane! Cuponul mediu al alimentelor cu animale de companie variază de la 1 la $ 2 pe sac pe sac și pe termen lung pot reduce considerabil costul. Țineți minte, totuși, este, în general, numai alimentele de câine de marcă comercială care oferă economii de cupoane, nu alimentele artizanale sau de specialitate.

Nu uitați să verificați lista noastră de Cele mai bune site-uri de cupoane pentru câini În cazul în care avem o cantitate imensă de site-uri care oferă oferte excelente pentru alimentele pentru animale de companie. Cupoanele Amazon sunt una dintre cele mai populare alegeri, deoarece oferă adesea reduceri suplimentare la anumite mărci de mâncare câine.

11. Auto-livrare

Dacă vă confortabil comanda online a câinelui dvs., uitați-vă la magazine care oferă servicii de transport auto-livrare. Majoritatea comercianților cu amănuntul online oferă o reducere la livrarea automată, în funcție de cât de mult comandați. Faceți tot posibilul să vă înscrieți pentru livrarea automată cu cele mai mari economii care oferă, de asemenea, transport gratuit pe comenzile "Auto-nave".

Unele dintre site-urile care oferă reduceri auto-nave includ Amazon.COM (numit & # 8220; Aboneaza & # 8221;), chewy.COM, PETCO.COM, Petsmart.com, și petflow.COM. Și nu vă fie frică să anulați automat livrarea dacă găsiți un alt retailer online cu o reducere mai mare.

12. Descărcați un plug-in cupon pentru browser-ul dvs. și utilizați site-uri comerciale de comparație pentru a găsi cele mai bune prețuri

Dacă faceți cumpărături pentru alimentele dvs. de companie online, încercați să descărcați un plug-in cupon pentru browserul dvs. Există mai multe persoane care vă găsesc cele mai bune prețuri pe produse și aplică cel mai bun cod promoțional disponibil pentru a vă salva mai mult; Cu toate acestea, am constatat că, recent, ei nu fac treaba la fel de bine ca și ei să mă descurc mai bine prin navigarea pe site-urile sau googling-ul pentru cele mai bune oferte de mâncare și produse.

13. Magazin de tranzacții zilnice și oferte de fulgere

În plus față de vânzările de alimente pentru câini și cupoanele, păstrați un ochi pe oferte zilnice și oferte de fulgere pe site-uri precum Amazon și Chewy. Verificați în fiecare zi pentru viitoare "Deals pentru animale de companie" pentru a vedea dacă oricare dintre alimentele pe care le hrăniți sunt incluse în vânzări în acea zi. Iată o pagină Amazon pentru el.

14. Configurarea alertelor

În cazul în care hrana de câine pe care o hrăniți este planificată pentru o vânzare de timp limitată pe site-uri precum Amazon, utilizați plug-in-ul de browser Amazon pentru a vă avertiza de îndată ce mâncarea merge în vânzare, arătându-vă o fereastră pop-up. Ofertele de fulgere durează adesea doar câteva ore, dar ofertele de hrană pentru câini se vinde mai repede decât în ​​cea mai mare parte a timpului. Puteți descărca aplicația de urmărire pentru acest lucru cunoscut sub numele de "# 8220; asistent Amazon" - Descărcați formularul IT aici.

15. Examinați programe de recompensă

Unele companii de mâncare câine și unele magazine de mâncare câine oferă recompense pentru achizițiile dvs. Pentru magazine precum PETCO, acest lucru poate veni sub formă de puncte de recompensă pe care le puteți răscumpăra mai târziu pentru a obține bani de pe hrana pentru câini. Pentru unele companii de animale de companie și magazine de specialitate pentru animale de companie Acesta este un "Cumpărare x saci de alimente, obțineți-vă x sac gratuit."

Adesea folosesc un magazin local de hrană pentru câini, care oferă o "cumpărare 9 saci de mâncare câine, obțineți 10a Free "Deal, deci cel puțin o dată pe an primesc o pungă gratuită de 30LB de hrană pentru câini.

16. Luați în considerare gătitul acasă

Dacă câinele dvs. are nevoi dietetice complicate care vă lasă să cumpărați alimente de câine scumpe, luați în considerare învățarea cum să gătiți acasă pentru câinele dvs. Gătitul la domiciliu poate fi adesea mai puțin costisitor decât specialitatea Kibble, mai ales atunci când faceți cumpărături la Cluburile de Depozit. De asemenea, puteți găsi "co-ops hranei brute" locale pentru a vă oferi proteinele și obțineți prețuri excelente. O altă modalitate excelentă de a găti acasă este să cumpărați pur și simplu o porțiune mai mult din alimentele pe care le aveți pentru cină (presupunând că este alimente prietenoase pentru câini). Să gătiți porțiunea de pui separat fără condimente și adăugați suplimentele necesare și acolo îl aveți!

Sfaturile de top câine Rețete de alimente pentru câini de casă Biblioteca este o resursă excelentă pentru a învăța cum să gătiți acasă pentru câinele dvs., unde să începeți și să aveți o grămadă de videoclipuri de rețetă.

17. Contactați compania pentru cupoane

Unele companii nu oferă în mod deschis cupoane în fluturile de duminică sau pe site-ul lor, dar dacă contactați compania prin e-mail și întrebați, vă vor trimite adesea cupoane prin poștă. Aceasta este o modalitate excelentă de a salva câțiva dolari suplimentari pe sac și majoritatea companiilor vă vor trimite câteva cupoane la un moment dat.

18. Solicitați eșantioane

Dacă nu sunteți prea sigur de un nou alimente bugetare, dar ați făcut-o pentru puii dvs., cereți-vă Probele de hrană pentru câini liberi. Dacă este o mâncare pe care veterinarul tău le poartă, întreabă-le despre eșantioane. Dacă este o mâncare care nu este oferită de medicul veterinar, contactați compania pentru a cere eșantioane înainte de a vă schimba dieta câinelui.

Acest lucru vă va oferi probe ieftine sau gratuite pentru câini, dar vă va permite, de asemenea, să determinați dacă un aliment este de acord cu sistemul digestiv al câinelui. În acest fel, nu pierdeți bani cumpărați o pungă mare dacă nu este o mâncare potrivită pentru puii dvs.

19. Utilizați promoții în avantajul dvs

O modalitate de a salva o mulțime când vă aflați într-o legătură este de a utiliza promoții în avantajul dvs. și să fiți puțin inteligenți despre asta.

De exemplu, multe magazine online de animale de companie oferă carduri cadou atunci când vă înscrieți pentru un nou plan de auto-livrare. Înscrieți-vă pentru un plan, obțineți prima dvs. livrare, cartea dvs. cadou va fi trimisă prin e-mail, apoi anulați-vă de livrare automată. Apoi, puteți utiliza cartea cadou pentru următoarea achiziție și odată ce sacul de alimente este terminat, înscrieți-vă pentru o nouă livrare automată în timpul următoarei perioade de promovare pentru a obține o altă recompensă a cărții cadou!

20. Contactați băncile alimentare pentru animale de companie

Dacă bugetul dvs. este mai mic decât un buget de încălzire și câinele dvs. se desfășoară în mod scăzut pe alimente, luați în considerare contactarea băncilor locale de produse alimentare. Aceste bănci există pentru a ajuta proprietarii care au dificultăți financiare pentru a-și menține animalele de companie. Acest lucru funcționează și în beneficiul comunităților, deoarece păstrează populația locală de adăpost, deoarece părinții PET nu își pot permite mâncarea câinelui, adesea își dau câinele până la adăpost.

Pentru a găsi o bancă de hrană pentru animale de companie, contactați-vă societatea umană locală sau conduceți-vă la Google și căutați "Banca Alimentară locală" sau "Cantarul de produse alimentare locale". Acest lucru va trage o listă de resurse disponibile aproape de dvs.

Nu vă fie rușine să contactați o bancă de alimentare cu animale de companie, cei care lucrează acolo vor fi bucuroși să vă ajute să vă păstrați câinele într-o casă liniștită, caldă, cu o familie pe care o iubesc.

21. Uită-te la alimentele generice de câine de marcă

Dacă ați hrănit mereu alimente de câine de marcă, consultați-vă în alimentele generice de brand. Stabiliți-vă bugetul și aveți o listă de ingrediente în numele dvs. alimente de marcă la îndemână. Acum, pe măsură ce faceți cumpărături pentru alimente generice, comparați această listă de ingrediente la brandurile generice de alimente. Este posibil să găsiți că un aliment generic are lista de ingrediente identică, dar un preț mult mai mic!

22. Înscrieți-vă pentru alerte de e-mail online

Am menționat mai sus că majoritatea magazinelor online de animale de companie eliberează zbierilor de vânzări în zilele de duminică, dar nu toți fac. Mergeți la site-ul dvs. preferat online al magazinului de companie și înscrieți-vă pentru notificările lor de știri sau e-mail pentru a vă asigura că primiți o notificare atunci când cele mai bune alimente pentru câini de buget preferat merg la vânzare.

23. Stockpile

Dacă mâncarea dvs. de câine este în vânzare la un preț ridicol de scăzut, stoc! Cumpărați cât de mult vă permiteți să cumpărați, dar nu mai mult decât puteți folosi cu ușurință în termen de 6 luni. De asemenea, asigurați-vă că depozitați alimente nedeschise într-un spațiu întunecat rece, departe de umiditate și posibile dăunători sau utilizați a Container de alimente pentru câini special conceput pentru depozitarea alimentelor pentru animale de companie.

24. Cumpărați cu un card de credit cashback sau recompense

Dacă aveți o cartelă de credit cashback sau recompense, puteți economisi bani pe termen lung prin achiziționarea alimentelor dvs. de companie cu acea carte. Asigurați-vă că ați plătit alimentele în fiecare lună, astfel încât să nu fiți încărcați dobândă și să permiteți să se acumuleze puncte de recompensă pentru răscumpărare.

25. Scrie o scrisoareTop 25 sfaturi inteligente despre cumpărăturile pentru alimentele câinilor pe un buget strâns

În cele din urmă, una dintre cele mai bune modalități de a obține ajutor cu ajutorul alimentelor câinelui dvs. este de a scrie companiei care o face. Lăsați-i să știe că sunteți un client loial, cum alimentele lor de companie ți-au ajutat puiul și să ceară dacă au la dispoziție asistență sau programe de economii, explicând că sunteți în prezent într-un vârf financiar. Ai fi surprins de modul în care unele companii vor fi bucuroase să ajute într-un fel sau altul.

Citiți următorul: Cele mai bune alimente pentru câini pentru bani - 17 branduri merită prețul lor (de la ieftine la costisitoare)

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 25 Sfaturi inteligente despre cumpărăturile pentru alimentele de câine pe un buget strâns