10 Vaccinuri că câinii pot fi alergici la

Vaccinuri populare pe care câinii pot fi alergice la

Vaccinurile protejează câinii noștri De la anumite boli și boli. Ele sunt extrem de importante. Vaccinurile sunt clasificate ca "nuclee", care ar trebui să fie date tuturor câinilor și "noncore", care sunt recomandate pentru anumiți câini și vor depinde de vârsta de companie, de rasa, de sănătatea sa generală și de riscul de expunere la boală. Cu toate acestea, există unele Vaccinurile pe care câinii pot fi alergice la.

Vaccinurile pot provoca reacții alergice și efecte secundare la câini, la fel ca oamenii. În timp ce acest lucru este rar, este important să știți simptomele pentru a căuta odată ce câinele dvs. a primit orice vaccinare. Veterinarul dvs. ar trebui să treacă peste aceste semne cu dvs. la momentul vaccinării; Dacă nu, asigurați-vă că întrebați.

Vaccinarea câinelui este esențială pentru sănătatea sa generală, deoarece bolile și bolile pe care le protejează câinele pot fi foarte grave și potențial amenințătoare.

Beneficiile care provin din vaccinarea animalelor de companie depășesc cu mult riscurile și Trebuie să vă amintiți că cele mai multe efecte secundare și reacții alergice sunt de obicei ușoare. VET dvs. va fi capabil să trateze orice reacții și efecte secundare care au loc.

10 vaccinuri că câinii pot fi alergici la

Vaccinurile pe care câinii pot fi alergice la

1. Parvovirus

Vaccinul parvovirus este unul dintre vaccinurile de bază pe care câinii pot fi alergici la. Câinele dvs. va cere cu siguranță să rămână sănătos, dar poate suferi durere și umflături la locul injectării. El putea fi, de asemenea, mai puțin energic pentru o zi sau așa după ce a fost dată injecția.

Este, de asemenea, probabil ca câinele dvs. să fie o febră ușoară și să aibă o scădere a apetitului. Aceste simptome vor dispărea într-o zi sau cam asa ceva. Parvovirusul este contagios și foarte periculos. Este mult mai sigur să vă dați câinelui vaccinarea decât nu.

2. Canin distemper

Vaccinul de distemură al caninului este un altul din vaccinurile de bază și este absolut esențial pentru câinele dvs. Canina Distemper este o afecțiune gravă de sănătate care va afecta cu adevărat animalul dvs. de companie și organele sale. Vaccinul poate provoca reacții și acestea pot include o durere la locul injectării, niveluri mai mici de energie și poate o febră ușoară.

Articol conex: Ce fotografii au nevoie de pui? Programul de vaccinare pentru câini

Aceste simptome vor dispărea într-o zi sau după ce câinele dvs. a primit injecția. Vaccinul de distemator canin a fost legat de inflamația creierului, de asemenea. Adresați-vă medicului veterinar despre acest lucru și simptomele pe care ar trebui să le căutați.

3. Hepatită

Vaccinul hepatitei este un altul din vaccinurile de bază pe care câinii pot fi alergici la. Animalul dvs. de companie va avea nevoie cu siguranță să rămână sănătoși. Reacțiile alergice pot apărea și există efecte secundare pentru a privi. Acestea pot include o reducere a apetitului, o febră ușoară și o durere la locul injectării.

Vaccinurile pe care câinii pot fi alergice la

4. Rabies

Vaccinul rabiei este un altul din vaccinurile de bază și vă va proteja câinele de la rabie, ceea ce este o boală foarte gravă. Câinii care au fost vaccinați împotriva rabiei vor avea o șansă foarte mică de a contracta boala. Vaccinul de rabie poate provoca, de asemenea, reacții și efecte secundare, acestea sunt, totuși, de obicei ușoare.

Câinele dvs. poate fi mai puțin energic după vaccin și poate fi licitat la locul injectării. Injecția de rabie conține un virus ucis și Aceste vaccinuri au fost cunoscute pentru a provoca șoc anafilactic la câțiva câini.

Aceasta este o urgență medicală foarte gravă care provoacă convulsii, vărsături, șocuri și diaree. Tratamentul de urgență este esențial.

5. Parainfluenza

Acesta este un vaccin non-bază, deci depinde de dvs. și pe veterinarul dvs. dacă doriți ca câinele să îl primească sau nu. Se recomandă câinilor care stau în canițe, facilități de îmbarcare sau adăposturi și pentru câinii care merg la spectacole. Dacă doriți ca câinele să aibă acest vaccin, atunci îl puteți administra în fiecare an, pentru al menține sănătos.

LEGATE DE: 12 Beneficiile de sănătate ale uleiului de nucă de cocos pentru câini

Ca și în cazul altor vaccinuri că câinii pot fi alergici la, animalul dvs. de companie poate dezvolta o reacție după ce a primit acest lucru. Semnele de vizionat pentru a include sensibilitatea la locul injectării, nivelurile de energie mai mici și, eventual, o febră ușoară.

6. Bordetella

Bordetella este un altul din vaccinurile noncore că câinii pot fi alergici la. Veterinarul dvs. vă va sfătui dacă FIDO trebuie sau nu să aibă acest vaccin. Vaccinul Bordetella va Protejați-vă câinele împotriva tusei de canisa, care îi poate face o mare suferință.

Tusea de la Kennel este extrem de contagioasă la câini, deci este mai bine să vă vaccinați câinele dacă frecventează o instalație în care această boală este predominantă, cum ar fi canioanele sau facilitățile de îmbarcare. Dacă câinele dvs. are un risc ridicat de a dezvolta tuse de canisa, veterinarul dvs. va recomanda ca el să aibă vaccinul Bordetella.

7. Leptospiroza

Acesta este un vaccin noncore, deci din nou, veterinarul dvs. va fi cel mai bun pentru a vă sfătui dacă câinele dvs. are nevoie într-adevăr. Aproape 30% dintre câini nu răspund bine la acest vaccin.

Efectele secundare ale vaccinului de leptospiroză sunt ridicate. Acesta conține un virus ucis care poate provoca un șoc anafilactic, care poate fi fatal dacă nu este tratat suficient de repede. Simptomele acestui lucru pot include convulsii, șocuri, vărsături și diaree.

Vaccinurile pe care câinii pot fi alergice la

8. Coronavirus

Acesta este un alt vaccin noncore și este recomandat pentru câinii care prezintă un risc ridicat de expunere. Acești câini pot vizita canioane, spectacole și adăposturi și sunt amestecând frecvent cu alți câini. Dacă locuiți într-o zonă în care este prezentă coronavirusul canin, atunci este recomandat să vă vaccinați câinele împotriva acestuia.

Reacțiile și efectele secundare sunt de obicei ușoare și ar putea include o durere la locul injectării, letargie, o febră ușoară și o pierdere a apetitului. Aceste simptome vor dispărea într-o zi sau astfel după ce a fost dată injecția.

9. Lyme

Acesta este un alt vaccin noncore și este recomandat să protejeze câinii de la bolile suportate infecțioase. Boala Lyme este o afecțiune gravă și va face ca câinele să se simtă foarte prost într-adevăr. Pentru a vă asigura că este protejat de boala Lyme, veterinarul dvs. va recomanda acest vaccin pentru dvs.

LEGATE DE: Holistic Dog Health 101: Ultimate Ghid bazat pe știință

Efectele secundare și reacțiile la acest vaccin sunt moderate și ar trebui să vă uitați la simptome care includ letargie, pierderea apetitului, sensibilitatea la locul injectării și, eventual, o febră ușoară.

10. Canin adenovirus -2 (cav -2)

Canin adenovirus -2 este un vaccin noncore care este recomandat pentru câinii care pot fi expuși riscului de tuse de canisa. Acest vaccin este recomandat pentru câinii care stau în canițe, adăposturi și pentru cei care merg la spectacole. Acest vaccin are efecte secundare, iar câinele dvs. ar putea dezvolta și o reacție alergică.

Canin adenovirus -2 poate face ca câinele să-și piardă apetitul pentru o zi sau cam asa ceva și poate avea, de asemenea, durere la locul injectării. Letargia este obișnuită și, de asemenea, este o febră ușoară. Acest vaccin poate, de asemenea, provoca inflamarea ochilor la câțiva câini.

Vaccinurile pe care câinii pot fi alergice laNe iubim câinii noștri și dorim ca ei să rămână puternici și sănătoși. Prin vaccinarea câinelui tău, într-adevăr îl ajuți să prospere.

Bolile și bolile pe care vaccinurile le protejează de animalele de companie sunt foarte grave și îl vor face extrem de bolnavi. Ei ar putea fi potențial amenințând viața.

Principalul lucru pe care trebuie să-l amintiți este că majoritatea câinilor vor răspunde bine la vaccinuri și nu vor dezvolta efecte secundare sau reacții. Dacă o fac, reacția va fi, de obicei, ușoară. Unii câini sunt mai sensibili decât alții și pot dezvolta reacții alergice, dar, atâta timp cât vă urmăriți câinele cu atenție pentru orice reacție adversă, el va fi bine.

Deși există vaccinuri că câinii pot fi alergici la, veterinarul dvs. va fi capabil să trateze orice reacție pe care fiți-o poate avea. Vaccinarea câinelui dvs. este extrem de importantă și își poate salva viața.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 10 Vaccinuri că câinii pot fi alergici la