Rețetă: mâncarea câinilor de casă de casă și legume

Cel mai bun lucru despre a-ți face propria ta Hrana pentru câini este că puteți adăuga la rețetă și faceți înlocuirea care se potrivesc nevoilor câinelui dvs. Dacă animalul dvs. de companie este sensibil la unele dintre cele mai frecvente surse de proteine, cum ar fi puiul și carnea de vită, puteți utiliza vânat, bizon, rață sau altă proteină mai puțin frecventă. Pentru această rețetă, am ales să folosesc venion și câteva legume din grădina noastră.

Făcând alimentele și tratamentele câinelui vă permit să aveți control total asupra ingredientelor utilizate. Dacă doriți să cumpărați proaspete, naturale, Ingrediente organice Poti sa faci asta. Dacă preferați să utilizați ingrediente din grădina proprie, puteți face acest lucru.

Hrana pentru câini de casă este complet personalizabilă!

La fel ca tine, câinele tău nu se bucură să mănânce aceeași masă după masă timp de zile la sfârșit. Făcând alimente de casă vă permite să oferiți câinelui dvs. o varietate de surse de proteine, legume, fructe și alte ingrediente nutritive.

Venison și vegetal de casă de casă de casă de casă

Rețeta de carne de venion și legume

Ingrediente

  • 4 cești de vânat de sol (sau altă sursă de proteine ​​la alegere)
  • 4 cești de bulion de sodiu scăzut de sodiu
  • 1/2 ceasuri laminate
  • 1/2 ceașcă de fasole verde tocată
  • 1/2 ceasca morcate tocate
  • 1/2 ceasca broccoli tocata

Instrucțiuni

După cum vă explic în ghidul meu video pas cu pas de mai sus, aceasta este o rețetă foarte ușoară de făcut. Este pregătirea alimentelor care ia cea mai mare lucrare. De obicei petrec aproximativ 15-20 de minute pregătiți înainte de a putea găti acest vânat și tocană de legume.

LEGATE DE: Pui, orez și legume de casă de casă de casă

Primul pas este să brown carnea pe care o utilizați. Nu este nevoie să gătiți tot drumul, cum veți fi, de asemenea, fierbeți tocilarul mai târziu. Gatiti carnea pana la aproximativ 3/4 facuta intr-o tigaie. Dacă utilizați o carne slabă, cum ar fi Venison, veți dori să adăugați un pic de ulei de măsline la tigaie pentru a preveni lipirea.

În timp ce carnea gătește, va trebui să tăiați legumele. Am ales broccoli, morcovi și fasole verde pentru că sunt ușor disponibile în grădina noastră chiar acum. Puteți înlocui orice legume pe care le puteți avea deja în frigider sau că puteți ajunge la piața locală a fermierului dvs.

Rețetă: mâncarea câinilor de casă de casă și legumeAlte legume pe care le-ați putea lua în considerare includ:

  • Castraveți
  • Țelină
  • Cartofi dulci
  • Spanac
  • Dovlecel
  • Dovleac

Există și alții, dar doar asigurați-vă că ați verificat cu medicul veterinar sau cu un nutriționist canin înainte de a adăuga orice vetergie nouă în dieta puilor.

Odată ce carnea dvs. este gătită și legumele sunt tocate, este timpul să amestecați toate ingredientele împreună într-o oală mare. Rotiți arzătorul la căldură medie și adăugați carnea gătită, bulionul, legumele și ovazul laminat în pot.

Aduceți amestecul la fierbere și apoi gătiți timp de 15 minute, amestecând ocazional. Veți observa că legumele și ovii se înmulțesc bulionul. Așa cum veți vedea în videoclipul meu, amestecul începe foarte curbat, dar se îngroașă în timp ce gătește.

Odată ce tocul se răcește, îl puteți hrăni imediat la animalul dvs. de companie sau puteți să-l păstrați în frigider într-un recipient cu aer etanș pentru până la 5 zile. Vă explic în videoclipul din partea de sus a acestei pagini Cum îmi porționez alimentele pentru câini de casă, astfel încât este mai ușor să serviți. Acest lucru face, de asemenea, mai ușor pentru ceilalți membri ai familiei mele să ne hrănească câinii fără prea mult sau subțire.

Dacă aveți o rețetă pe care să o împărtășiți, vă rugăm să faceți acest lucru în comentariile de mai jos. De asemenea, puteți să vă distribuiți fotografiile și rețetele Pagina noastră de Facebook! Cine știe, pot chiar să-ți găsesc rețeta în următorul meu videoclip!

LEGATE DE: Unt de arahide și o rețetă de biscuiți de ovăz

Rețeta de carne de venion și legume

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Rețetă: mâncarea câinilor de casă de casă și legume