5 Livrări de câine de calitate superioară care nu merită costul ridicat

Există multe produse de câine care spun ei sunt premium, dar adevărul este că pot fi departe de ea. Linia de jos este că, uneori, cheltuielile de bani pe consumabilele scumpe de câine nu merită. O mică cercetare vă va economisi să vă cheltuiți banii câștigați pe un produs de calitate scăzută.

Consumabile de câine de calitate superioară care nu merită costul ridicatOdată ce ați făcut câteva cercetări pe un anumit produs și ați testat diferite tipuri, veți afla pentru dvs. care merită banii dvs. Cu toate acestea, acesta este consumator de timp și costisitor.

Am rotunjit cele mai bune 5 produse de câine care pretind a fi o calitate premium, dar nu merită. Dacă ești ca mine, trebuie să Urmăriți-vă bugetul. Este foarte frustrant când cheltuiți bani pe un produs care nu este de înaltă calitate, deoarece susține că este.

Există mai multe dintre ele acolo, așa că faceți-vă o favoare și petreceți ceva timp pentru a face cercetări înainte de a cumpăra orice produse de companie.

Cercetați compania făcând produsele și materialele sau ingredientele pe care le utilizează. Dacă un produs este cu adevărat calitate, acesta va fi sigur, sănătos și eficient. Compania va fi reputațională, iar recenzentele clienților vor fi foarte probabil foarte pozitive.

RECOMANDAT: 80 de moduri de a economisi bani pe cheltuielile de câine [Infographic]

5 livrări de câine de calitate superioară care nu merită costul ridicat

Consumabilele de câine nu merită cost1 alimente pentru câini premium: este chiar merită?

Dog Food este cel mai controversat subiect din industria animalelor de companie. Toată lumea are propriile lor opinii, dar unele branduri profită de faptul că majoritatea proprietarilor de câini nu știu ce ar trebui să-și hrănească animalele de companie.

Majoritatea mărcilor de mâncare premium pentru câini spun este doar minciuni simple și am discutat puțin din acest lucru în Dog Food Ratings Articol. Există o mulțime de dezinformări care sunt răspândite prin resurse online, companii de produse alimentare pentru animale de companie și tone de concepții greșite care decurg din asta.

Pe scurt, există modalități pentru mărcile de mâncare pentru câini să mintă despre ceea ce este în hrana animalelor de companie doar prin utilizarea cuvintelor de alegere în anunțurile lor. Un mare exemplu al acestui lucru este atunci când spun "Toate alimentele naturale pentru câini.& # 8221; Spre deosebire de Alimentele de câini organice (care sunt certificate USDA), The & # 8220; toate-naturale & # 8221; Fraza este mult mai dificilă pentru ca proprietarii să accepte și mult mai simplu ca companiile să includă pe etichetele lor.

ASCULTA: Interviu privind siguranța mărcilor comerciale pentru câini

Alimente pentru câini organice și naturale

Branduri de alimente organice și naturale"Natural", potrivit AAFCO (Asociația Oficialilor Americanului de Control Alimentar), alimentele naturale de câine ar putea însemna că este fabricată din surse de plante, animale sau miniere fie neprelucrate, fie prelucrate în orice mod, cu excepția utilizării materialelor sintetice chimice.

Ceea ce înseamnă că alimentele de câine pot fi în continuare procesate fizic, prelucrate termic, redate, purificate, extrase, hidrolizate, enzimolizate sau fermentate și poate conține în continuare cantități de urmărire a unui aditiv sintetic chimic preluat de procesul de fabricație. Practic, există multe lucruri care pot fi în neregulă cu acel mâncare.

Deci, "alimentele naturale pentru câini" poate fi opusul complet al alimentelor cu adevărat naturale.

Acum, când vine vorba de organice, etichetele sunt mai greu de obținut și poartă un mesaj mai pozitiv despre brand. Cu toate acestea, asta nu înseamnă întotdeauna că alimentele de câine organic va fi atât de bine pentru câinele dvs. Citiți mai multe despre alimente de câini organice aici.

Podcast: Umanizarea hranei pentru câini cu dr. Jennifer Adolphe, dr

Produse secundare din carne

Ce este interesant este faptul că proprietarii de animale de companie au fost conduși să creadă unele dintre minciunile despre produsele decente decente, în cea mai mare parte datorită informațiilor de calitate slabă disponibile online.

De exemplu, făina by-produs în hrană pentru câini au un număr foarte gros, dar de fapt este cea mai nutritivă parte a oricărui animal. By-produs Făină este părțile animalului pe care oamenii nu mănâncă în mod normal, cum ar fi ficatul porcine și picioarele de pui.

Cu toate acestea, asta nu înseamnă că este în orice fel nesănătoasă pentru câine. De fapt, studiile au aratat că produsele secundare din carne sunt chiar mai bune în multe cazuri, și conține o concentrație mai mare de proteine. De asemenea, ei ajută Sustenabilitatea alimentelor pentru animale de companie.

Deci, asigurați-vă că vă citiți Etichete de hrană pentru câini cu precizie și sunt conștienți de ceea ce este rău pentru câinii noștri. Aflați unde sunt permise companiile de hrană pentru câini și unde ați primit informații false. Uneori, este mult mai ușor și chiar mai ieftin să cumpere alimente sănătoase de câine fără a merge toate produsele fără gluten, fără produse, fără produse și așa mai departe.

MAI MULT: Alimente de câine scumpe - merită costul ridicat?

2 asigurări de animale de companie: există argumente pro și contra

Asigurarea pentru animale de companie poate fi foarte costisitoare și poate face facturile dvs. de companie de fapt mai mari decât au fost în primul rând. Primele sunt de obicei super-ridicate, uneori până la 40 de dolari pe lună.

Când vă vedeți un specialist pentru un animal care are nevoie de îngrijire completă, rambursarea dvs. de la asigurări de animale de companie poate să coboare de fapt cu fiecare vizită. Dacă vă păstrați animalul sănătos și fericit, rar va trebui să mergeți la veterinar, cu excepția verificării și vaccinărilor ocazionale.

Dacă doriți să economisiți mai mult, în loc să plătiți pentru asigurarea de companie, începeți un cont de economii de companie sau un fond de urgență pentru animalul dvs. de companie.

Acest lucru vă va oferi timp pentru a salva banii în timp ce câinele este tânăr și sănătos. Se asigură că atunci când fido începe să îmbătrânească și să aibă mai multe probleme de sănătate, aveți bani salvați pentru ao acoperi (fără a fi nevoie să plătiți o taxă lunară).

Această metodă poate fi, de asemenea, ajustată la stilul dvs. de viață și la buget dacă există o lună când nu vă puteți permite să setați bani deoparte, puteți compensa-o pe o lună când aveți în plus. Primele de asigurare pentru animale de companie nu funcționează în același mod.

CITIT: 19 sfaturi pentru alegerea celui mai bun plan de asigurare pentru animale de companie [Infographic]

Parfumul 3pet pentru câini: într-adevăr?

Perfum pentru câini - într-adevărFast Sexy Fast & # 8221; PERFUMUL PET este noua tendință pe care mai mulți proprietari de câini încep să cumpere pentru a masca că Nasty & # 8220; Doggy Miros.& # 8221; Toate tipurile de produse de parfum de câine sunt făcute pentru a face ca câinele să miros mai bine la alți câini. Dar conform Veterinar Dr.borah Shores, nu numai că este inutil, dar poate fi dăunător câinelui dvs. datorită componentelor utilizate în aceste parfumuri.

Există, de asemenea, un argument care trebuie făcut ca câinii să aibă nevoie de miros propriu pentru a varietate de motive. Câinii au, de asemenea, modalități naturale de a marca teritoriul, astfel încât ceilalți câini îi pot recunoaște. Este natură, și nu există niciun motiv pentru care oamenii de sine ar trebui să interfereze cu acest proces.

De ce puneți ceva artificial pe câinele dvs. atunci când produce deja același lucru în mod natural? Și în loc să-și masca mirosul rău (ca și francezul obișnuit să se întoarcă în secolul al XVIII-lea), de ce nu vă spălați câinele?

Nu există niciun motiv bun pentru parfumul de animale de companie să existe. Amintiți-vă ce sa întâmplat cu Listerine? Este destul de mult inutil pentru ceea ce a fost destinat și poate, de asemenea provoca diabet. Mai mult decât atât, se pare că Chiar și flossing este supra-hyped. Deci, atunci când vine vorba de Pet Parfum, chiar și fără studii, este ușor să se concluzioneze că este un produs inutil și probabil dăunător pentru câinii noștri.

Acum despre preț. Parfumul de animale de companie pentru câini nu este chiar ieftin (aruncați o privire la acestea), deci de ce cheltuiți până la 65 de dolari pe el?! Dacă puneți împreună doi câini, ei vor fi interesați unul de celălalt și, cu siguranță, se vor mirosi reciproc, indiferent. Ei nu au nevoie de ajutor pentru a face prieteni prin mirosind un anumit mod. Ceea ce se aplică pentru noi nu se aplică neapărat câinilor.

Există o mulțime de știință Cum interacționează câinii unul cu celălalt și costul de a stropi încheierea acestui articol Wikipedia, parfumul de companie nu are absolut nimic de-a face cu procesul. De fapt, este probabil să perturbe modalitatea ca câinii să comunice.

4 pulbere de proteine ​​de câine: nu este prea mult?

Consumabilele de câine nu merită costAcesta este un alt dintre acele produse de câine care mă face să mă gândesc, "de ce?& # 8221; De ce câinele dvs. are nevoie de pulbere de proteine? Câinele dvs. nu obține suficientă proteină din masa obișnuită? De fapt, nu ar prefera să preferă alimentele normale asupra puțină pudră de proteine ​​artificiale?

Se poate spune că acest lucru este pentru câini de umplutură.& # 8221; Atunci aș fi trebuit să întreb, cum sunt acei câini care primesc și # 8220;? Ele ridică greutățile? daca tu Exercițiu cu pooch-ul tău și să lucreze în mod natural, nu există niciun motiv pentru care ar trebui să utilizați pulbere de proteine ​​de câine.

Desigur, dacă câinele dvs. are nevoie de acest supliment din motive nutriționale sau dietetice și a fost Recomandat de medicul veterinar, atunci poate fi o necesitate. Cu toate acestea, majoritatea veterinarilor nu vor recomanda pulbere de proteine.

De fapt, cred că majoritatea medicilor veterinari (dacă nu toți) veterinari sfătuiți să folosiți pulberea de proteine ​​pentru câini și să treceți la alimentele obișnuite pentru câini. Acestea vă vor recomanda să creșteți aportul de proteine ​​al câinelui prin dieta sa de zi cu zi, care este foarte simplă (și mai ieftină) să facă.

Consumabilele de câine nu merită costPudră de proteine ​​de câine poate provoca efecte secundare dăunătoare și poate fi foarte periculoasă, pe PETMD.

În plus, este un produs de câine scump care nu garantează costurile sale. Pulberea proteică pentru câini poate costa până la 100 $! În cele din urmă, există o diferență enormă între o dietă bogată în proteine ​​și utilizarea pulberii de proteine ​​de câine. Primul promovează o greutate sănătoasă, iar acesta din urmă este pentru clădirea musculară.

De asemenea, în cazul Gorila Max Pudră de proteine ​​de câine, ele arată pe sac un taur de carieră extrem de muscular, care este foarte stereotipic și poate duce la oameni care o folosesc pentru un scop greșit (câine luptă, oricine?)

Bullii de pituri sunt deja câini foarte musculoși în mod natural și nu au nevoie de această caracteristică care să fie exploatată mai mult. Promovează imaginea unui câine rău / periculos. În schimb, dacă vrem să păstrăm aceste rase ca animale de companie și să evit mai multe interdicții în țară, ce zici de toate încercăm să arătăm tauri de groapă pentru ceea ce sunt - o rasă de câine non-agresivă pentru orice proprietar.

LEGATE DE: 5 cele mai frecvente stereotipuri de rasă de câini au debunat

5 jucării scumpe de câine (și alte consumabile)

Jucării scumpe de câine și alte consumabile de câiniExistă atât de multe jucării de câine pe piață în aceste zile. Toți arată atrăgătoare și te pot face foarte confuză cu privire la cea mai bună alegere pentru FIDO. Cu toții vrem cei mai buni pentru prietenii noștri cu patru picioare, dar o mulțime de timp nu au nevoie de acele jucării de câine extravagante.

Vrei să te gândești mai mult la liniile a ceea ce câinele tău se va juca și nu doar distruge. O opțiune bună ar fi a Jucării câinelui Kong pentru că durează o lungă perioadă de timp (chiar și cu câinii care sunt foarte buni la distrugerea lucrurilor) și puteți pune câini de câine sau unt de arahide pentru câini în interiorul unui factor de distracție suplimentar. Și asta este cât de mult au nevoie!

Cu toate acestea, dacă navigați pur și simplu liste pentru jucării pentru câini pe site-uri precum Amazon, puteți vedea sute dacă nu mii de opțiuni, dintre care unele ajung la prețuri ridicole. Deci, întrebați-vă, câinele are într-adevăr nevoie de o jucărie care a fost bine comercializată pentru dvs. sau pur și simplu are nevoie de ceva care îl va dura mult timp?

Un alt articol mare de bani pe care unii proprietari de animale de companie le petrec sute de dolari este Kituri de antrenament de agilitate pentru câini. Doar dacă nu vă pregătiți canina pentru competiții profesionale, nu există niciun motiv pentru a cumpăra acele kituri de agilitate scumpă pentru câini.

Proprietarii de animale care doresc să-și antreneze trucurile de agilitate câinilor pentru distracție pot lua traseul DIY. Există atât de multe surse online care vă pot învăța cum să faceți propriile obstacole de agilitate canine folosind materiale care sunt ieftine și ușor disponibile. Aici este un ghid bun cu privire la asta.

Bineînțeles, dacă sunteți serios despre intrarea în competiții de agilitate pentru câini cu pooch-ul dvs. și doriți să începeți să concurezi profesional, un kit fabricat corespunzător poate fi de folos. Chiar și atunci, aș recomanda să mergi cu cea mai ieftină opțiune pentru a vedea dacă acest lucru este ceva pentru tine. Aici sunt mai multe despre concursurile de agilitate pentru câini Dacă te gândești la asta.

Și tu? Aveți sfaturi despre cum să salvați pe consumabile de câini? Ce produse ridicole de câine ați văzut pe rafturi sau online, care sunt complet inutile pentru proprietarii de animale de companie să cumpere?

Citiți următorul: 25 cele mai accesibile rase de câine cu costuri reduse

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 5 Livrări de câine de calitate superioară care nu merită costul ridicat