Top 5: cea mai bună mâncare de câine ieftină, care este o valoare bună pentru bani

Nutriția caninei nu este ceva ce proprietarii ar trebui să ia ușor. Toată lumea este pe un buget, dar tot trebuie să vă asigurați că animalul dvs. de companie mănâncă un aliment sănătos și nutritiv. Desigur, trebuie să găsiți o dietă pe care o puteți permite, așa că am rotunjit cele 5 Cel mai bun alimente de câine ieftin branduri pentru a vă ajuta.

Cele mai bune alimente de câini ieftineProdusele de calitate slabă a câinilor pot duce la cheltuieli veterinare mari pe drum. Ingredientele din alimentele cu calitatea scăzută au fost legate de boli canine majore De la alergii la cancer.

Salvarea câtorva dolari pe hrana pentru câini în fiecare lună ar putea avea ca rezultat mii de dolari în costurile de chirurgie veterinară pe termen lung sau mai rău. Produsele de calitate slabă a animalelor de companie a fost, de asemenea, legată de o durată de viață mai scurtă.

Ca noi, ceea ce mănâncă un câine este direct legat de sănătatea sa generală și de bunăstare. Hrănirea unei alimente de calitate mai bună este probabil să ducă la un animal de companie mai sănătos. Alimentele de calitate vă oferă câinelui dvs. mai multă energie, ele sunt mai ușor pentru corpul său de a digera și îi ajută pe corpul său să crească și să se dezvolte. Dacă căutați o nouă dietă pentru câinele dvs., uitați-vă la cele mai bune mărci de mâncare de câine ieftin.

Top 5: Cea mai bună mâncare de câine ieftină
Salvarea unor bani pe alimente pentru animale de companie de bună calitate

1diamond natural alimente uscate pentru câini adulți

Cel mai bun dog dog doging & cele mai ieftine dog alimenteAceasta este o hrană pentru câini sănătoși și speciali pentru animalele de companie adulte. Este fabricat din masă de carne de vită, masă de pește, orz și orez și mai mult de o duzină de alte ingrediente naturale. Cea mai bună mâncare de câine ieftină de la Diamond naturals Are niveluri echilibrate de vitamine, minerale, acizi grași esențiali, antioxidanți și alți nutrienți. Soiurile de pui și miel sunt, de asemenea, disponibile.

  • Citiți recenzii ale altor proprietari de animale de companie

Această preparare a alimentelor uscate oferă o modalitate sănătoasă și convenabilă de a alimenta animalele de companie. Biturile crocante sporesc, de asemenea, sănătatea dentară. Cumpărătorii au iubit acest hrană pentru câini nutritive din motive bune și sănătoase. Ingredientele din carne sunt biți reali de carne și nu doar umpluturi de carbohidrați. Pentru o masă fără umplutură, diamantele naturale sunt de fapt în capătul mai ieftin.

Deoarece acest hrană pentru câini are conținut ridicat de proteine, un indice glicemic scăzut și este bogat în vitamine și minerale, animalele de companie sunt mai sănătoase și arata bine cu hainele Shinier. Un lucru mai mult, câinii mănâncă acest chow uscat cu entuziasm. Unii câini care au dezvoltat anterior alergii pe alimente naturale iubesc această masă sănătoasă și nu aveau mâncărime sau nici o altă reacție adversă la diamant natural alimente uscate pentru câinii adulți.

Unii părinți de companie au raportat probleme de digestie și gaze cu câinii lor după ce au hrănit această masă. Câțiva câini au avut mai rău și a experimentat diaree. Acestea sunt cazuri izolate, ceea ce dovedesc doar că nu toți câinii simt sau reacționează la fel la anumite alimente. Diamond Naturals rămân un favorit pentru cele mai bune alimente de câine ieftin, totuși, din cauza nutrienților și a ingredientelor naturale, apelul său la câini și este un preț relativ ieftin.

Pro:
  • Dieta naturală
  • Fără filtru
  • Conținut ridicat de proteine
Contra:
  • Unii proprietari au raportat o problemă de digestie și gaze

Cel mai bun hrană pentru câini ieftini & ieftin de câineCel mai bun comentariu al proprietarului câinelui (Citiți Full Amazon Review): & # 8220; prețul pe lb + calitatea ingredientelor are mine și meu 155lb noufoundland iubesc aceste lucruri. În economia de astăzi este frumos să nu scapi pe câine în timp ce încă mai păstrează lucrurile la prețuri accesibile și # 8221;

2hill`s Science Dieta Mare Hrana Dog Dog Hody

Cel mai bun dog dog doging & cele mai ieftine dog alimenteAcest hrană pentru câini uscați provine de la un producător care a produs hrană pentru câini de peste 70 de ani. Dieta de știință a lui Hill face acest pachet în principal de la pui, cereale integrale și un echilibru de vitamine și minerale. Este formulată pentru a spori sistemul imunitar al câinelui, a construi mușchii și a îmbunătăți funcțiile corporale.

  • Citiți recenzii ale altor proprietari de animale de companie

Acest produs a fost dezvoltat de-a lungul anilor de către experții care înțeleg de ce este important să păstrați un câine la greutatea sa ideală, în loc să-i facă grăsime. Câini ca această mâncare uscată, ceea ce le dă energia pentru revoltele lor; În plus, dă haina lor o strălucire sănătoasă. Proprietarii de animale de companie nu au putut fi mai mulțumiți de aceste rezultate în plus față de observația că câinii lor își devin fericiți mesele.

Dieta de știință a lui Hill Mare Mașină de câine uscată a fost o marfă de încredere de-a lungul anilor. Clienții care au fost patroni ai mărcii spun că nu vor schimba dieta câinelui lor. Este mai ieftin decât majoritatea mărcilor comparative, de asemenea.

Cel mai bun dog dog doging & cele mai ieftine dog alimenteCâțiva câini au dezvoltat aversiune, cum ar fi diaree și probleme de gaz, după primele câteva mese. Instrucțiunile producătorului, totuși, sunt destul de explicite în furnizarea de sfaturi pentru 7 până la 10 zile de tranziție. Omiterea acestui pas important ar putea fi motivul unor probleme digestive obținute din recenzii. Soiurile de masă sunt disponibile și ar fi benefice atât pentru proprietarii de animale de companie, cât și pentru animalele de companie să verifice compatibilitatea alimentelor și a rasei câinelui acestora.

Pro:
  • Formulate pentru a spori sistemul imunitar, construi mușchii și îmbunătățește funcțiile corporale
  • Benefice pentru sănătatea pielii și a stratului
  • Promovează greutatea sănătoasă
Contra:
  • Unii proprietari au menționat problemele de gaz și diaree după trecerea la acest produs alimentar

Cel mai bun hrană pentru câini ieftini & ieftin de câineCel mai bun comentariu al proprietarului câinelui (Citiți Full Amazon Review): Hill`s a fost în jur de mult timp acum. Asta ar trebui să-ți spună ceva. Da, da, sunt alte "alimente mai bune care ți-au costat o tona de bani, cu" mai multe proteine ​​"și / # 8216; ingrediente proaspete" etc. Dar C`mon. Am avut câini pentru toți cei 50 de ani și, în acel moment, i-am hrănit o varietate de alimente & # 8221;

Motocicleta uscată 3Premium pentru câinele adulți

Cel mai bun dog dog doging & cele mai ieftine dog alimenteCâinii adulți cu hipersensibilitate la multe tipuri de alimente vor beneficia foarte mult de acest produs. Edge premium este o combinație de somon și masă de pește, cartofi, lapte uscat degresat și alte ingrediente sănătoase pentru a crea un echilibru sănătos pentru câine. Nu declanșează reacții alergice, vărsări excesive sau hipersensibilități la alimente. Taurina este adăugată la cele mai bune alimente de câine ieftine pentru a spori sănătatea inimii.

  • Citiți recenzii ale altor proprietari de animale de companie

Alimentația completă este asigurată de toate fructele proaspete, legumele și granulele, care sunt în continuare fortificate cu vitamine și minerale. Când piața este plină de alimente de animale de companie "bune", clienții filtrează pentru mărcile mai ieftine. Cumpărătorii acestui produs sunt de acord că decizia lor a fost făcută deoarece este mai accesibilă în comparație cu alte branduri din aceeași categorie.

Câinii nu numai că iubesc mâncarea, este, de asemenea, mult mai prietenos pentru stomac și piele decât alte mărci de mâncare de câine ieftin. Premium Edge Food uscat pentru câinii adulți rezolvate M OST Piele Probleme, iar câinii au straturi de straturi ca rezultat.

Un dezavantaj major al celor mai bune alimente de câine ieftin, care au făcut mai mulți clienți ezită să cumpere, a fost absența unei declarații a producătorului că marginea premium nu conținea nici un etoxichin, un conservant comun care a fost legat de problemele de sănătate. Aceasta a fost o reținere comună între cumpărători. Unii cumpărători au primit o asigurare de la companie că produsul lor nu conține acest conservant și antioxidant sintetic, și astfel continuă să patrona această companie.

Pro:
  • O opțiune excelentă pentru câinii hipersensibili
  • Taurina a adăugat pentru a spori sănătatea inimii
  • Fabricat cu ingrediente proaspete
Contra:
  • Nicio declarație privind ambalajul spunând că nu conține etoxhin, un conservant comun legat de problemele de sănătate.

Cel mai bun hrană pentru câini ieftini & ieftin de câineCel mai bun comentariu al proprietarului câinelui (Citiți Full Amazon Review): Balanța naturală, aurul solid și marginea premium au primit evaluări de 4 stele la analiza alimentelor pentru câini. Cea mai mare problemă cu marginea premium (și toate alimentele cu diamante - inclusiv NB și SG) a fost faptul că nu au fost scrise și # 8221;

4Taste de sălbăticie

Cele mai bune alimente de câine ieftinAcest cel mai bun vânzător este fabricat din bizon prăjit real și de venion, amestecate cu fructe și legume pentru a furniza animale de companie cu proteine ​​naturale și antioxidanți. Cea mai mare geantă din Gust de sălbăticie cântărește 30-lb, dar sunt disponibile și dimensiuni mai mici. Cumpărătorii pot alege, de asemenea, din soiuri de carne de macariu sau de miel, wildfowl, somon, rață și carne de vită.

  • Citiți recenzii ale altor proprietari de animale de companie

Acest lucru cel mai bun alimente de câine ieftin împachetează energia în mesele animalului dvs., folosind cartofi dulci și mazăre în loc de boabe. Este, de asemenea, fortificată cu vitamine și minerale. Mulți clienți care dețineau animale de companie cu probleme de sănătate - de la mâncărime minore la convulsii îngrozitoare - găsite o soluție în acest produs fără cereale.

Părinții de companie au găsit gustul superior sălbatic față de brandurile anterioare pe care le-au folosit. Cele mai multe alimente pentru câini care transportă eticheta "fără cereale" transportă și etichete de preț exorbitant. Cumpărătorii acestei mărci consideră că sunt la prețuri rezonabile și rentabile.

Acest aliment nu este pentru fiecare câine, totuși. Unele reacții de câini au inclus deshidratarea, vărsăturile și diareea. Deoarece acest produs alimentar fără granule este bogat în proteine, acele tranziții de la alimentele din cereale trebuie să facă acest lucru foarte treptat pentru a evita tulburarea sistemului digestiv al animalelor de companie. În general, câinii care au hrănit pe acest lucru au luat-o repede. Potrivit proprietarilor, ei au fost, de asemenea, mai energici, mai apropiați de greutatea lor ideală și deținerea unor haine de strălucire invidie.

Pro:
  • Făcute cu carne prăjită reală și suplimentată cu legume și fructe
  • Free-free de cereale
  • Formulate pentru toate etapele de viață
Contra:
  • Deoarece este fără cereale, proprietarii de animale de companie trebuie să urmeze instrucțiunile de tranziție foarte atent

Cel mai bun hrană pentru câini ieftini & ieftin de câineCel mai bun comentariu al proprietarului câinelui (Citiți Full Amazon Review): # 8220; acest gust al sălbatic (TOTW) se potrivește cu factura foarte frumos și ei o iubesc. De la trecerea la o dietă fără cereale, laboratorul galben nu a mai avut convulsii în mai mult de un an, iar laboratorul negru are cea mai mare haină pe care ați văzut-o vreodată și alergiile lui de piele sunt complet plecate și # 8221;

5Canidee Etape de viață Mâncare de câini uscați pentru cățeluși, adulți și seniori

Cel mai bun dog dog doging & cele mai ieftine dog alimenteAcest lucru cel mai bun alimente de câine ieftin simplifică hrănirea, în special pentru clienții care dețin un pachet de câini de diferite vârste și rase. Acest mâncare de către Canidae este o formulare bogată din proteine ​​făcută din pui, pește, miel și curcan. Conține orez brun și mazăre pentru energie și papaya și salvie pentru o masă delicioasă care nu este hrănitoare și delicioasă.

  • Citiți recenzii ale altor proprietari de animale de companie

Mâncarea de câine Canidae este ambalată cu antioxidanți, acizi grași esențiali și probiotice. Aceste ingrediente sporesc sistemul imunitar, îmbunătățesc starea pielii și a hainei și mențin un sistem digestiv sănătos. Nu există materiale de umplutură, ingrediente sintetice sau conservanți, doar o bunătate sănătoasă. Mulți clienți au folosit acest produs timp de zece ani acum și se arată doar cât de fiabile a fost pentru ei. Pentru ei, câinii lor nu vor fi mulțumiți de orice altă marcă.

În timp ce câinii așteaptă cu nerăbdare să meserii cu candioame viața de viață uscată pentru cățeluși, adulți și vârstnici, ei nu se plâng și sunt adesea saturați rapid. Prin urmare, păstrarea greutății lor ideale nu este niciodată o problemă. Proprietarii de animale care s-au mutat la Cynidae au fost încântați de modul în care au fost rezolvate problemele pielii animalelor și modul în care stratul de animale de companie strălucește după mai puțin de o lună de hrană pentru câini. Sacul Hefty 44-lb vine la un preț foarte accesibil, pe care proprietarii de animale de companie le găsesc greu de rezistat.

Cel mai bun dog dog doging & cele mai ieftine dog alimenteUnii consumatori cu adevărat pretențioși și câini de vârstă au avut dificultăți de a tolera acest hrană mai bună de câine ieftină. Din nou, acestea se pot datora particularități la câini sau în condiții speciale care fac ca câinii să preferă un brand peste altul. Cumpărătorii și animalele lor de companie au fost, în general, mulțumite de acest produs, găsindu-l de o mare valoare la un preț care nu și-a scurs conturile bancare.

Pro:
  • Formulate pentru toate etapele de viață
  • Niveluri garantate de probiotice, antioxidanți și Omega 6 & 3
  • Realizate în Statele Unite
  • Consumatorii au ras despre beneficiile pielii și haine ale acestui produs alimentar
Contra:
  • Unii consumatori pretențioși nu i-au plăcut acest produs

Cel mai bun hrană pentru câini ieftini & ieftin de câineCel mai bun comentariu al proprietarului câinelui (Citiți Full Amazon Review): & A fost cam o lună de când am început câinele nostru de 12 ani pe această mâncare. El a plecat într-adevăr în jos în ultimele 6 luni, cu artrită - așa că suntem "# 8221;


Dezvăluire: Putem câștiga comisioane afiliate fără costuri pentru tine de la link-urile de pe această pagină. Acest lucru nu a afectat evaluarea produselor noastre. Citiți mai multe aici si gaseste Dezvăluirea completă aici.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Top 5: cea mai bună mâncare de câine ieftină, care este o valoare bună pentru bani