7 Sfaturi despre cum să economisiți bani pe facturile vet

Deținerea unui animal de companie devine costisitoare, dar trebuie să fiți pregătiți să vă îngrijiți financiar Pentru el, indiferent de ce se întâmplă. Aceasta înseamnă bugetarea pentru facturile veterinare - atât cele așteptate, cât și neașteptate.

Cum să economisiți bani pe facturile VETO verificare rapidă, probabil, nu va fi atât de scumpă, dar majoritatea procedurilor vor ajunge la costurile de sute de dolari. Sunt cateva Sfaturi pentru economisirea de bani pe facturile VET care vă pot ajuta să respectați bugetul dvs. Asta înseamnă mai mulți bani pentru tratarea câinilor!

Aceste sfaturi nu sunt menite să vă încurajeze să vă relaxați pe îngrijirea veterinară pentru animalul dvs. de companie. Nu luați câinele dvs. la veterinar atunci când are nevoie de îngrijire este inacceptabilă! Ca proprietar de câine, trebuie să aveți niște bani lăsați la economii în cazul în care câinele dvs. are nevoie de îngrijire veterinară de urgență.

Împărtășesc aceste sfaturi pentru a economisi bani pe facturile VET pentru a vă ajuta să obțineți Cel mai bun bang pentru buckul tău. Unele dintre aceste sfaturi sunt simple. Dar mulți părinți de companie nu își dau seama că au opțiunea. Ele vă pot ajuta doar să radeți câțiva dolari de pe fiecare proiect de lege, dar asta va adăuga la economii mari pe termen lung.

7 sfaturi despre cum să economisiți bani pe facturile VET

Sfaturi pentru economisirea de bani pe facturile VET

1. Îngrijire preventivă

Menținerea unui stil de viață sănătos este cea mai bună modalitate de a economisi bani pe cheltuielile dvs. veterinare. Multe vizite VET sunt prevenite. Știați că mai mult de 50% din animalele de companie din U.S. sunt supraponderali sau obezi? Acest lucru duce la mii de vizite de VET inutile în fiecare an!

Fiind supraponderali pune câinele dvs. la un risc mai mare de a dezvolta diabet zaharat, artrită și chiar anumite tipuri de cancer - toate acestea vor fi extrem de costisitoare pentru a trata sau controla. Îngrijirea dentară este o altă măsură de prevenire comună care poate reduce drastic riscul de boală al câinelui dvs. mai târziu în viață.

Câteva minute de mers pe jos câinele și periajul dinților în fiecare zi ar putea adăuga până la mii de dolari în economii pe parcursul vieții sale. Dacă întrebi majoritatea părinților de companie de ce nu își dau câinele sau nu se ocupă de dinți, probabil că vă vor spune că nu au timp. Poate că vor regândi dacă au înțeles efectele negative asupra sănătății pe care le-ar putea avea asupra tovarășului lor canin.

2. Încercați un colegiu veterinar

Acesta este unul dintre sfaturile pentru economisirea de bani pe facturile VET pe care mulți proprietari de câini nu se gândesc la. Elevii colegiului veterinar trebuie să practice pe animale vii. Nu numai că acești studenți au deja ore de timp de laborator și instruire sub curelele lor, ei au, de asemenea, un expert veterinar bine instruit, coaching-o la fiecare pas al drumului.

LEGATE DE: 8 resurse pentru alegerea celui mai bun medic veterinar

Nu veți putea obține servicii de urgență, dar pot oferi unele dintre cele mai comune proceduri, inclusiv examene anuale, spargeri și neutering și vaccinări. Aceasta este o modalitate excelentă de a reduce bugetul dvs. de îngrijire veterinară și de a ajuta elevii să lucreze la diplomele lor. Este o victorie câștigătoare!

Sfaturi pentru economisirea de bani pe facturile VET

3. Fii sincer cu veterinarul tău despre bugetul tău

Da, acesta poate fi unul dintre cele mai dificile sfaturi pentru economisirea de bani pe facturile VET, dar merită să merite. Explicați situația dvs. financiară și vedeți dacă VET-ul dvs. poate ajuta. Uneori există medicamente sau proceduri mai ieftine care vor avea același efect.

VET dvs. poate fi, de asemenea, capabil să recomande un remediu la domiciliu sau un remediu natural care te-ar salva pe bază de prescripții costisitoare. Nu toată lumea veterinar va face acest lucru, deci Poate că trebuie să faceți cumpărături pentru un veterinar care este mai interesat de sănătatea și bunăstarea câinelui dvs. decât de bani.

4. Solicitați o estimare

Aceasta este doar o estimare, dar vă va salva de la o surpriză mai târziu. Dacă este posibil, solicitați estimarea în scris. Apoi veți putea vedea descompunerea serviciilor și exact ce este plătit pentru. Dacă aveți întrebări cu privire la acuzațiile pe care le veți putea cere înainte de a face ceva pentru câinele dvs.

5. Magazin de preț pentru prescripții

Ia-o de la cineva care știe. Avem un boxer de 5 ani care a fost diagnosticat cu o condiție cardiacă congenitală. Ea ia 5 pastile în fiecare zi pentru a-și reglementa bătăile inimii. Aceste prescripții ne-au costă mai mult de 120 de dolari în fiecare lună, dar am preț cumpărat și unele farmacii ne-au perfugat mai mult de două ori mai mult!

De obicei, cutia mare și farmaciile lanțului își cumpără medicamentele în vrac și sunt capabili să transmită acele economii la clienții lor. De asemenea, multe farmacii au acum programe de economii în special pentru prescripțiile de companie.

Farmacia pe care o am apel la programul lor Meds & # 8221; Program, și ne salvează aproape 80 de dolari în fiecare lună - acum aproape 1.000 de dolari în fiecare an!

Sfaturi pentru economisirea de bani pe facturile VET

6. Hrăniți o dietă de înaltă calitate

Când discutați sfaturi pentru economisirea de bani pe facturile VET, nu puteți trece cu vederea dieta câinelui tău. Nutriția slabă este una dintre principalele cauze ale problemelor de sănătate canine. Mulți proprietari de câini nu-și dau seama de asta Cele mai multe alimente de câini comerciale sunt pline de ingrediente artificiale, substanțe chimice și umpluturi cu puțin la nici o valoare nutrițională.

Doar un chat rapid cu medicul veterinar poate explica cât de oribile unele dintre cele mai populare branduri de mâncare câine pot fi pentru sănătatea câinelui tău. Mulți proprietari nu vor să-și petreacă banii pentru o alimentație mai bună, dar vă vor economisi bani pe termen lung. Sănătatea câinelui dvs. este direct legată de dieta sa, iar pupa mai sănătoasă, cu atât mai puțin călătoriile către Vet va trebui să faceți.

Recomandat citit: 3 boli comune canine legate de hrana pentru câini

7. Luați în considerare achiziționarea de asigurări de animale de companie

Dacă sunteți în căutarea celor mai bune sfaturi pentru economisirea de bani pe facturile VET, asigurarea de companie va apărea de fiecare dată. Pentru unii proprietari de animale de companie pare prostie, altora pare a fi o cheltuială inutilă. La fel ca asigurarea noastră de sănătate, nu veți avea cu adevărat Apreciați având asigurări de companie Până când ai nevoie de ea.

Imaginați-vă ce ați face dacă câinele dvs. avea nevoie de o intervenție chirurgicală de urgență pentru că a mâncat ceva toxic sau o bucată de la unul dintre jucăriile sale de mestecat în intestine. Acestea sunt probleme comune care se întâmplă tot timpul, iar câinele dvs. nu este scutit de o urgență. Cum ați plăti pentru o intervenție chirurgicală ca aceasta?

Câțiva dintre noi pot să-și permită acest tip de procedură, dar majoritatea dintre noi s-ar transforma într-un card de credit sau membru al familiei pentru a împrumuta bani. Nu ar trebui să faceți asta dacă ați avut asigurare de companie. Această mică cheltuială lunară este cea mai bună modalitate de a economisi costurile veterinare și este probabil să vă salveze mii de dolari pe parcursul vieții câinelui tău.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 7 Sfaturi despre cum să economisiți bani pe facturile vet