Acest lucru poate fi doar cea mai sănătoasă alimente de câine de pe piață

Noroc

Crazeul alimentar pentru sănătate nu este doar măturat industria alimentară umană; Se mărește și piața alimentară pentru câini. Părinții PET doresc alimente de calitate superioară și tratează pentru carnea lor iubită. Încep să hrăniți animalele de companie în același mod în care își hrănesc membrii familiei umane - cu produse ecologice, toate naturale, care sunt libere de materiale de umplutură, conservanți și aditivi. Producătorii de alimente pentru câini încep să ia în considerare această tendință, iar mulți dintre ei încep să meargă mai sus și dincolo de, creând unele dintre cele mai sănătoase și mai nutriționale alimente din industria animalelor de companie a văzut vreodată.

Frații completează Ultra Premium Dog Alimente este una dintre acele companii. Familia a deținut și a operat un magazin alimentar pentru câini în Florida din 2006. Ei au purtat cele mai sănătoase și mai nutritive alimente de câine disponibile și au educat clienții cu privire la importanța nutriției caninei de cea mai bună calitate. În ciuda eforturilor lor constante, problemele cu industria alimentară pentru animale de companie au persistat. Ei au continuat să vadă aceleași probleme de sănătate în câinii lor de câini al clienților lor din nou.

LEGATE DE: Cel mai bun câine tratează

Unele dintre cele mai frecvente probleme au auzit despre mâncărime și zgârieturi, lins și mestecând labe, infecții ale urechii, alergiile alimentare, stomacurile sensibile, aruncarea, diareea recurentă, dureri articulate, cancerul și diabetul zaharat. Ei au decis că trebuie să facă ceva pentru a schimba industria alimentară a câinelui și asta au făcut-o cu frații lor complete de alimente pentru animale de companie.

Acest lucru poate fi doar cea mai sănătoasă alimente de câine de pe piață

După ani de cercetare și de a conduce nenumărate diete de eliminare cu sute de câini al clienților lor, au venit cu o mâncare uimitoare de câine care a arătat câteva rezultate pozitive uimitoare în canini. Au început prin eliminarea tuturor cerealelor, zahărului și cartofului din rețeta lor. Ei și-au proiectat kibul uscat cu niveluri ridicate de proteine, peste 90% dintre acestea fiind proteina bazată pe animale adecvate pentru specii. De asemenea, ei surprinde toate ingredientele lor în Statele Unite.

Ei și-au dorit mâncarea să promoveze vindecarea și să genereze un câine sănătos atât în ​​interiorul, cât și în afară, astfel încât au încorporat concepte nutriționale avansate care s-au concentrat pe generarea unui puternic sistem imunitar și vindecarea tractului intestinal. Frați alimentele de câine complete sunt fabricate în loturi mici și păstrate într-o unitate de stocare cu aer condiționat pentru ao păstra cât mai proaspătă posibil.

Mâncarea lor este ambalată în pungi de înaltă performanță, folie metalizată din Washington State de către compania Pacific Bag. Aceste pungi împiedică migrarea umidității și intruziunea ușoară. Acestea sunt echipate cu o supapă brevetată cu o singură cale, care eliberează aerul și minimizează schimbul de aer pentru a menține alimentele câinelui cât mai proaspătă posibil. Ei oferă chiar și o garanție de 100%, fără probleme pe toate produsele lor.

LEGATE DE: 7 VET Suplimente recomandate pentru câini

Acestea sunt unele dintre cele mai scumpe alimente de câine pe care le-am văzut. Veți plăti 23 de dolari.39 pentru o geantă de 5 lire, 43 de dolari.49 pentru o geantă de 10 lire, $ 82.49 pentru o geantă de 25 de lire și 310 USD.99 pentru o geantă de 100 de lire. Chiar dacă această mâncare este de cea mai bună calitate, asta e a mulți bani pentru alimente pentru câini! Mulți părinți de companie nu au acești bani în bugetul alimentar pentru câini. Dacă o faci, vei fi greu de apăsat pentru a găsi o alimentație mai sănătoasă, mai nutrițională pentru companionul tău canin.

Experiența familiei în industria alimentară pentru animale de companie le-a arătat lacunele în calitatea alimentelor pe care le hrănim animalele de companie și cât de slabă nutriție este direct legată de sănătatea unui câine. Este minunat că au decis să facă ceva pentru a rezolva problemele pe care le-au văzut; Este doar regretabil că trebuie să vină cu un astfel de etichetă de preț abrupt. Hrănirea animalului dvs. un aliment de calitate ar trebui să fie cu siguranță pe lista dvs. de prioritate, dar prețul acestei alimente va conduce cu siguranță mulți consumatori departe.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Acest lucru poate fi doar cea mai sănătoasă alimente de câine de pe piață