5 Cele mai sănătoase branduri de hrană pentru câini (certificat organic usda)

Cele mai bune mărci de mâncare sănătoase

Proprietarii de câini încep să-și dea seama că dieta pe care o hrănesc animalul lor este, în cele din urmă, cel mai bun lucru pe care îl pot face pentru sănătatea sa generală. Timp de mulți ani, dietele comerciale ieftine au crescut în popularitate, dar acum că pendulul începe să leagă invers. Din ce în ce mai mulți proprietari de animale de companie caută Cele mai multe branduri de alimente pentru câini sănătoși, și mulți doresc ca câinele să mănânce o mâncare care a fost certificată organică de către USDA.

Cele mai multe branduri de hrană pentru câini sănătoși (certificat organic USDA)Pe măsură ce se face mai multe cercetări Cum se face alimente comerciale pentru câini, O mulțime de părinți de companie își realizează cât de nesănătoase sunt unele dintre cele mai populare branduri.

Care le conduce să caute alternative mai bune. Unii proprietari au decis chiar să-și facă propriile hrană pentru câini acasă. Acest lucru le permite să selecteze fiecare ingredient și să pregătească alimentele câinilor la standardele lor.

Foods Ready-Mananca pentru câini brute sunt disponibile pentru cei care nu au timp să pregătească și să gătească pentru animalele de companie în fiecare zi. Aceste mărci de mâncare pentru câini sănătoși economisesc la timp și se asigură că câinii primesc cerințele lor nutriționale zilnice. Trebuie să vă asigurați că ați verificat cu medicul veterinar înainte de a vă schimba câinele într-o nouă dietă, dar poate că unul dintre acestea va fi cel mai bun pentru prietenul tău blană.

5 cele mai sănătoase branduri de alimente pentru câini
Acestea sunt toate organice USDA Certificat

1 SOJOS Completați mixul alimentar natural natural

Cele mai multe branduri de hrană pentru câini sănătoși (certificat organic USDA)Aceste amestecuri uscate de alimente crude vin în mai multe variante, inclusiv pui, carne de vită, rață și cartofi, și această rețetă de curcan fără cereale. Aceste alimente de câine de la Sojos sunt fabricate din ingrediente de înaltă calitate care sunt potrivite pentru consumul uman. Acesta este unul dintre motivele principale pe care Sojosul este una dintre cele mai sănătoase branduri de mâncare pentru câini. Nu au fost adăugate produse secundare, amestecuri artificiale sau ingrediente clasificate la GMO.

  • Recenzii pentru alimente pentru câini sănătoși: Citiți recenzii ale altor proprietari de animale de companie

Veterinarii recomandă acest hrană pentru câini, deoarece este certificat USDA, echilibrat nutrițional și atrăgătoare pentru câini. Un sac de 8 lb produce aproximativ 40 de kilograme de alimente delicioase după ce a fost amestecat cu apă în raportul recomandat de 2: 1. Consumatorii care au încercat majoritatea variantelor găsesc Turcia fără cereale se amestecă cel mai favorizat de animalele de companie. Are o consistență groasă și cremoasă în comparație cu celelalte amestecuri care sunt fie murdare, fie uscate.

Acest amestec gata are arome și aroma unei mese gătite la domiciliu minus hassle. În afară de aceasta, proprietarii de animale de companie găsesc Sojos Complete Foot Food Natural Food Amestec pentru a ajuta la ameliorarea unor probleme de alergie alimentară cu experiență anterior de către animalele de companie. Pe de altă parte, unii clienți au observat că câinii lor păreau să fi pierdut greutatea și au fost constant foame.

Cele mai multe branduri de hrană pentru câini sănătoși (certificat organic USDA)Deoarece produsul este uscat prin înghețare, proprietarii au fost greu de spus dacă există suficientă carne conținută în pachet. Repetarea cumpărătorilor, cu toate acestea, a remarcat că pierderea în greutate și a mușchilor clădirii este sănătoasă, iar dorința pentru cele mai sănătoase branduri de alimente pentru câini este de fapt un lucru bun. Pentru ei, Sojos este cu siguranță sursa de capse a câinilor lor de cerințe nutriționale.

Pro:
  • Disponibil în mai multe soiuri
  • Realizate cu ingrediente de grad umane
  • Nu există subproduse, amestecuri artificiale sau ingrediente clasificate la GMO
Contra:
  • Unii proprietari au remarcat pierderea în greutate și au revendicat că câinii lor erau constant foame după trecerea la acest produs alimentar

Cele mai multe branduri de alimente pentru câini sănătoșiCel mai bun comentariu al proprietarului câinelui (Citiți Full Amazon Review): 0 # 8220; După trecerea de la balanța naturală Duck și cartof, am trecut prin mai multe pungi din Turcia Sojo pe parcursul mai multor luni, așa că simt că pot să scriu o revizuire corectă. Câinii noștri sunt amestecuri mici de pudel, salvare și # 8221;

2ORGANIX GRATUIT GRATUIT Puiul de pui și rețete de cartofi

Cele mai multe branduri de hrană pentru câini sănătoși (certificat organic USDA)Puiul fără cereale și rețeta de cartofi de către Organix Conține ingrediente all-organice. Acestea includ mazăre, cartofi, linte și, desigur, pui - ingredientul principal pentru conținutul său de proteine ​​32%. Acest produs este garantat gratuit de îngrășăminte sintetice, pesticide chimice, antibiotice sau hormoni de creștere adăugată. Ca una dintre cele mai sănătoase branduri de mâncare pentru câini, USDA a certificat acest produs ca organic.

  • Recenzii pentru alimente pentru câini sănătoși: Citiți recenzii ale altor proprietari de animale de companie

Fără soia, grâu, porumb sau umpluturi care pot declanșa alergiile au fost incluse în oricare dintre formulele. Pregătirea a fost strict făcută în bucătării certificate organic. Acest produs are o urmărire foarte puternică, în special în rândul proprietarilor de animale de companie cu câini de hiper sensibil. Odată ce acești câini încep să mănânce, problemele pot deveni nesfârșite.

Proprietarii de animale de companie nu doresc ca, și au fost atât de recunoscători pentru a găsi organix cereale gratuite de pui și rețete de cartofi. Nu conținea niciunul dintre diferiții alergeni cei mai mulți câini reacționează la. Aceasta spune multe despre cât de mare acest produs este atât ca o sursă nutrițională, cât și măsurători de prevenire a alergiei. Mulți părinți de companie folosesc acest lucru ca hrană obișnuită a câinelui lor. Alții folosesc acest lucru pentru a completa alimentele cu câini gătite acasă.

Cele mai multe branduri de hrană pentru câini sănătoși (certificat organic USDA)Inițial, unii cumpărători au crezut că acest produs conținea soia, care nu este cea mai bună sursă de proteine ​​pentru câini. Din acest motiv, ei nu erau la fel de entuziasmați de acest hrană pentru câini. La învățarea acelui Organix, una dintre cele mai sănătoase branduri de mâncare pentru câini, este de fapt fără soia, ei reconsiderează acum părerile lor inițiale. Proprietarii de câini au raportat, de asemenea, absența unor probleme de digestie și gaze la câinii lor după câteva zile de la acest hrană pentru câini.

Pro:
  • 32% conținut de proteine
  • Garantat fără îngrășăminte sintetice, pesticide chimice, antibiotice sau hormoni de creștere adăugată
  • Pregătit în bucătărie certificată organic
Contra:
  • Unii proprietari de câini au crezut că conținea soia - nu

Cele mai multe branduri de alimente pentru câini sănătoșiCel mai bun comentariu al proprietarului câinelui (Citiți Full Amazon Review): Șeful meu german de 6 ani iubește această mâncare de câine și a făcut minuni pentru pielea ei. Ea se află pe un tratament de alergie imunosupresoare, dar tratează numai alergiile de mediu. În plus față de 3 tipuri de acarieni de polen, praf și cereale, ea este, de asemenea, alergică la orez, drojdie, porumb, grâu, carne de vită și cal, # 8221;

3Grandma Lucy`s Freeze-Free-Freeze Dog Dried Alimente

Cele mai multe branduri de hrană pentru câini sănătoși (certificat organic USDA)Această rețetă de pui este Bunica Lucy`s Abordarea chunkierului la alimentele cu câini uscate și fără cereale. Conține proteină de înaltă calitate derivată din pui proaspăt fără antibiotice, hormoni sau steroizi. Proteina bogată se construiește și sprijină mușchii puternici și slabi, această mâncare este, de asemenea, ideală pentru câinii cu cereale și alte forme de alergii. Aceasta este una dintre cele mai sănătoase branduri de hrană pentru câini, deoarece vine cu ingrediente aprobate de USDA de înaltă calitate. Acestea includ carne de pui USDA, morcovi, mere, papaya, spanac, năut și țelină.

  • Recenzii pentru alimente pentru câini sănătoși: Citiți recenzii ale altor proprietari de animale de companie

Această rețetă bogată în proteine ​​și cu conținut scăzut de grăsimi este ușor de pregătit: adăugați doar apă caldă și amestecați. Se răcește pentru câteva minute și servesc. Acest hrană pentru câini primește votul proprietarilor de animale de companie cu câini delicați - îmbătrânirea sau preluarea medicamentelor. Câinii iubesc această rețetă de pui și arată o îmbunătățire semnificativă a sănătății lor atunci când sunt comutate la această dietă.

Un câine supus chimioterapiei a devenit mai energic cu acest hrană pentru câini. Câinii cu alergii s-au oprit zgârierea. Proprietarii de animale de companie au fost, de asemenea, mai încântați de mirosul și vederea acestei mese de câine decât au fost în orice alte preparate alimentare încercate. Bunica Lucy`s Pureformance Freeze-uscat Dog Alimente foloseste ingrediente limitate. Acest hrană pentru câini este foarte digerabilă.

Cele mai multe branduri de hrană pentru câini sănătoși (certificat organic USDA)După utilizare lungă, unii câini au trebuit să li se administreze un alt regim alimentar. Cea mai mare parte a legumelor din formulare ar putea fi prea mult pentru ca acești câini să digeră. Unele diaree raportate, altele Pierdere în greutate. Trebuie remarcat faptul că majoritatea acestor câini au avut probleme serioase de sănătate pentru a începe. Aceasta înseamnă că ar putea exista și alți factori. Totuși, majoritatea clienților au fost mulțumiți de acest produs pentru ingredientele organice de grad de grad umane, absența boabelor și alergeni, a unei valori nutriționale cu proteine ​​ridicate și a grăsimilor.

Pro:
  • Rețetă cu conținut ridicat de proteine ​​cu conținut ridicat de proteine
  • Ușor de pregătit
  • Miroase mult mai bine pentru proprietarii de câini decât alte produse similare
Contra:
  • Vractul de conținut este legumele, care s-au dovedit a fi greu pentru câțiva câini să digeră

Cele mai multe branduri de alimente pentru câini sănătoșiCel mai bun comentariu al proprietarului câinelui (Citiți Full Amazon Review): Am un buldog american de 3 1/2 ani care a trecut prin mii de dolari în facturile VET și speculații fără valoare. Ea a fost pusă pe bunica Lucy Rabbit Pureformance timp de câteva zile și am observat și # 8221;

4Canidee Etape de viață Mâncare de câine uscate

Cele mai multe branduri de hrană pentru câini sănătoși (certificat organic USDA)Canidae`s Etapele de viață este o formulă unică care amestecă 4 mese de carne de înaltă calitate pentru o nutriție echilibrată: miel, curcan, pui și pește. Aceasta este una dintre cele mai sănătoase branduri de alimente pentru câini, deoarece conține ingrediente de calitate bogate în antioxidanți pentru a consolida sistemul imunitar. Este, de asemenea, scăzut în grăsimi, iar amestecul de proteine ​​este ideal pentru câini mai puțin activi, mai în vârstă și supraponderali. Acest hrană pentru câini include, de asemenea, probiotice adecvate pentru a asigura o digestie adecvată și Omega 3 & 6 pentru pielea și stratul sănătos.

  • Recenzii pentru alimente pentru câini sănătoși: Citiți recenzii ale altor proprietari de animale de companie

Are niveluri adecvate de condroitină și glucozamină pentru câinii seniori și supraponderali care suferă de dureri osoase și articulare. Acest hrană uscată de câine este formulată în mod specific pentru a satisface nevoile câinilor în toate etapele vieții de la puii la vârstnici. Acesta a fost un produs de încredere pentru mulți clienți. Cele mai multe dintre ele au folosit acest lucru de peste cinci ani.

Câinii de îmbătrânire au devenit mai activi și au arătat mai mult interes pentru alimente fără a deveni supraponderali. Proprietarii de animale de companie sunt foarte bucuroși să rețină că câinii lor nu au avut nicio reacție alergică la alimente, iar hainele lor au devenit netede și lucioase. Conținutul de glucozamină și condroitină poate fi, de asemenea, responsabil pentru a face viața mai ușoară pentru câinii care suferă de durere artritică. Părinții PET care au cumpărat Etapele de viață Canidae Mâncarea de câine uscată au fost capabili să conștientizeze medicamentele și cred că mâncarea are ceva de-a face cu asta.

Cele mai multe branduri de hrană pentru câini sănătoși (certificat organic USDA)Au fost câini care au reacționat diferit - au devenit letargici, au câștigat mai multă greutate, și chiar au fost foarte bolnavi. Fără îndoială, nu toți câinii se adaptează la alimente noi în același mod și acesta este cazul acestor averi. Pentru majoritatea cumpărătorilor, aceasta este una dintre cele mai sănătoase branduri de mâncare pentru câini și este ideal pentru câinii lor în diferite etape de viață. Mulți proprietari de animale de companie au încredere în Canidae pentru a fi una dintre cele mai sănătoase branduri de mâncare pentru câini.

Pro:
  • Ideal pentru câini în toate etapele de viață ale catelusilor la seniori
  • Fabricat cu 4 mese de carne de înaltă calitate pentru o nutriție echilibrată
  • Scăzut în grăsime
  • Include ingrediente pentru a consolida sistemul imunitar, a promova sănătatea pielii și a acoperirii și asigurarea digestiei corespunzătoare
Contra:
  • Puțini câini s-au îmbolnăvit după ce au fost comutați la această dietă

Cele mai multe branduri de alimente pentru câini sănătoșiCel mai bun comentariu al proprietarului câinelui (Citiți Full Amazon Review): & A fost cam o lună de când am început câinele nostru de 12 ani pe această mâncare. El a plecat într-adevăr în jos în ultimele 6 luni, cu artrită - așa că nu l-am putut face prea mult și a început să câștige greutate și să devină și # 8221;

5Stella & Chewy Freeze Surf Surf & Turf pentru câini

Cele mai multe branduri de hrană pentru câini sănătoși (certificat organic USDA)Aceste paturi de cină de la Stella & Chewy`s provin din carne de vită, fructe organice, legume și surse de vitamine și minerale esențiale pentru o nutriție optimă. Acest produs este fără hormoni și fără antibiotice. Nu au fost adăugate granule, colorante, umpluturi, zahăr, sare sau conservanți artificiali. Variantele vin în carne de pui, vânat, rață, miel și Turcia.

  • Recenzii pentru alimente pentru câini sănătoși: Citiți recenzii ale altor proprietari de animale de companie

Acest lucru poate fi hrana suplimentară a câinelui sau sursa completă de alimente. Aceste paturi sunt garantate minim procesate, achiziționate de la furnizori fiabili și manipulate cu meticulozitate de către facilitățile certificate de USDA. Câinii iubesc acest produs atât de mult încât nu există nici o dificultate de hrănire chiar și cel mai mic animal de companie. Proprietarii de animale de companie atestă faptul că această pregătire a alimentelor a fost extrem de benefică pentru ei.

Un câine cu probleme de urechi recurente a devenit fără simptome cu această dietă de carne crudă și a oprit de fapt medicația. Scaunele au fost cu siguranță mult îmbunătățite, după cum sa menționat de mulți proprietari de câini care au achiziționat Stella & Chewy`s Freeze-uscat Surf & Turf Cina pentru câini. Mulți au găsit această alternativă cea mai practică și mai rapidă la hrănirea de carne brută.

Cele mai multe branduri de hrană pentru câini sănătoși (certificat organic USDA)Unii clienți, totuși, nu și-au putut conține dezamăgirile cu livrări întârziate și controlul slab al calității în produs. După mulți ani de patronați Stella & Chewy și crezând că au fost una dintre cele mai sănătoase branduri de mâncare câine, unii clienți au găsit un lot care conținea obiecte străine. Clienții loiali speră că acesta a fost un caz izolat. Câinii lor nu sunt conștienți de aceste probleme și vor continua să demonstreze aprecierea produsului - prin lingerea bolurilor de hrănire curate de fiecare dată.

Pro:
  • Hormon și antibiotic-free
  • Fără cereale, coloranți, umpluturi, zahăr, sare sau conservanți artificiali
  • Vine în mai multe soiuri
  • Garantate minim procesate, achiziționate de la furnizori fiabili și manipulate cu meticulozitate de către instituțiile certificate de USDA
Contra:
  • Unii clienți s-au plâns de livrări întârziate și de controlul calității produselor slabe

Cele mai multe branduri de alimente pentru câini sănătoșiCel mai bun comentariu al proprietarului câinelui (Citiți Full Amazon Review): Șeperdul meu german nu va mânca patții brute înghețate indiferent de marca pe care o încerc, dar el mănâncă toată înghețarea lui Stella și chewy uscată fără ezitare. Cumpar în vrac pentru a economisi bani și a le da 6-9 patties uscate pe zi pe zi. A ajutat cu adevărat problemele sale de la urechea de când am încorporat acest lucru în dieta lui & # 8221;


Dezvăluire: Putem câștiga comisioane afiliate fără costuri pentru tine de la link-urile de pe această pagină. Acest lucru nu a afectat evaluarea produselor noastre. Citiți mai multe aici si gaseste Dezvăluirea completă aici.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 5 Cele mai sănătoase branduri de hrană pentru câini (certificat organic usda)