Top # 37: wet vs dog dog alimente ft. Dr. Jennifer adolphe, phd

Una dintre întrebările mai frecvente ale noilor proprietari de animale de companie este vorba de cea mai bună dietă pentru câinii lor și comparând brandurile hrană umede vs uscate. Ce tip de dietă este mai bine pentru canini și care sunt avantajele și dezavantajele fiecăruia?

Pentru a răspunde la această întrebare specifică, am Petcurean"# 8216; s Dr Jennifer Adolphe, PhD în nutriție, înapoi pe podcast. Dr Adolphe oferă o mulțime de sfaturi de ajutor pentru animale de companie, și discutăm, de asemenea, diferențele dintre alimentele umede și kibble uscate, avantajele lor și contra, precum și importanța ambalajelor în siguranță a alimentelor pentru animale de companie și modul de tranziție a animalelor de companie pe un nou dietă.

Ascultați episodul din videoclipul de mai sus și găsiți transcrierea completă de podcast mai jos. Pentru mai multe, vizitați postul acestui episod despre oficial Teoria animalelor de companie Website.

Umed vs alimente de câine uscat
(transcrierea podcast brut)

Umed vs alimente de câine uscat

Intro: Bine ați venit înapoi pentru un alt episod de teorie a animalelor de companie. Și dacă te-ai uitat la titlul, știi, evident că vorbesc cu dr. Adolphe din nou astăzi de la Petcurean. Ea a fost un expert frecvent pe spectacolul meu, care este minunat și întotdeauna apreciez asta.

Ea se întoarce în această lună, deoarece Petcurean a lansat o nouă linie numită acum proaspătă. Și există câteva lucruri diferite despre această linie care se întindea cu adevărat. Astfel încât acestea sunt furie și alimente umede. Ele sunt tocane și ele pate. Deci sunt o formă de alimente umede sau conserve cu mâncare pentru câini. Nu sunt mâncarea conservată tradițională despre care te gândești.

Așa că va explica puțin despre asta. Și vom vorbi, de asemenea, despre ambalajul Tetra Pak pe care îl folosesc pentru această linie, evident, pentru că este o mâncare de câine umedă. Ceva pe care o mulțime de părinți de companie nu se gândesc când cumpără produse sunt containerele pe care le intră în.

Știu mai des decât nu, acum vedem alimente umede de câine, în special cele mai noi, care vin în acești mici, arată ca Tupperware. Sunt aceste containere mici din plastic. Este minunat pentru că de obicei sunt controlați porțiuni pentru dvs., așa că nu trebuie să faceți niciunul dintre acestea. Și este nevoie de un fel de presupunere de a lucra din porțiuni pentru câinii tăi. Dar, de asemenea, ceva pe care proprietarii de animale de companie nu se gândesc este că majoritatea acestor produse sunt făcute cu plastic. Și în timp ce unii dintre ei se gândesc la ambalaj, alții nu. Și există substanțe chimice în plastic. Deci, în timp ce cumpărați un aliment organic, care ar trebui să fie sănătos pentru câinele dvs., cumpărați și un container care este umplut cu toxine și substanțe chimice care pot scurge de fapt în alimente din recipient din container. Așa că este ceva ce trebuie să te gândești.

Și este ceva ce dr. Adolphe vorbește astăzi cu noul ambalaj Tetra Pak pe care îl vedem și că se găsește în linia proaspătă acum de la Petcurean. Dar îl puteți găsi, de asemenea, în câteva alte produse alimentare pentru alimente / animale de companie acum. Deci, este mai popular, dar o mulțime de proprietar de companie nu știu despre asta. Așa că am vrut dr. Adolph să ne vorbească despre ambalajul Tetra Pak. Dar, de asemenea, un alt lucru care se evidențiază despre această linie este faptul că este o mâncare umedă. Deci, ea va discuta, de asemenea, diferențele dintre kibblele umede și uscate, argumentele pro și contra ale fiecăruia și cum puteți decide care dintre ele va fi cel mai bun pentru animalul dvs. de companie.

Interviu cu Dr. Jennifer Adolphe

Dr. Adolphe: Petcureanul este cu adevărat încântat să introducă acum alimentele umede de tetra PAK acum pentru câini și pisici. Și acest produs a fost lansat în vara anului 2017 și este o nouă adăugare la gama noastră.

Samantha: Acest lucru are unele beneficii unice, iar unul dintre aceste beneficii este de fapt că sunteți în căutarea și # 8212; Desigur, vă uitați la mâncarea și produsul, dar vă uitați și la ambalajul cu acesta.

Și ați făcut ceva diferit de acolo, deci puteți să ne spuneți puțin despre ambalajul pe care îl utilizați și de ce este atât de important?

Dr. Adolphe: Da. Așa cum ați spus, mâncarea în sine este cu adevărat importantă, dar pachetul pe care îl are este la fel de important din punct de vedere al mediului și al calității. Deci, pentru alimentele umede acum proaspete, am ales să folosim cutii de carton Tetra Pak care sunt & # 8212; Suntem foarte familiarizați cu ei în magazinul alimentar, dar sunt mai puțin frecvente în magazinul de produse alimentare pentru animale de companie. Așa că am ales Tetra Pak, deoarece sunt inovatoare pentru industria de specialitate pentru animale de companie, dar foarte bine stabilită și în mod similar în industria alimentară umană.

Produsele noastre funcționează foarte bine în formatul Tetra Pak, iar cel mai mare lucru despre cutii este că acestea sunt ușor de stivuit, astfel încât acestea să ia mai puțin spațiu pe raft, mai puțin spațiu când sunt expediate în magazinele de vânzare cu amănuntul. Deci, aceasta înseamnă că există mai puțin un impact asupra mediului.

De asemenea, cartierele în sine sunt o opțiune extrem de durabilă. Acestea sunt fabricate din forestier, hârtie certificată de consiliu, care este făcută din 65% din materiale regenerabile. De asemenea, odată ce ați terminat cu carton, ele sunt ușor reciclabile. Și le-am folosit cu cei trei câini și sunt minunați. Când le aruncați în coșul de reciclare, puteți să le compuneți pe deplin, așa că nu iau o mulțime de spațiu.

Unele dintre celelalte beneficii ale Tetra Pak sunt că sunt căptușite cu A & # 8212; Acestea au un strat de polipropilenă de grad alimentar, care este BPA fără BPA, iar căptușeala este aprobată de FDA pentru contactul cu alimente. Deci, este foarte asemănător cu ceea ce este folosit sau același cu ce este folosit în industria alimentară umană.

Ceva pe care îl iubesc personal despre cutiile Tetra Pak este că nu există margini ascuțite. Sunt foarte ușor de deschis. Este doar o vârf perforată, așa că doar să rupi asta, deschide-l. De fapt, vorbeam cu un coleg și ea a spus că o va folosi cu câinele ei ca o tratare de formare. Este alimente nutritive super-gustoase, iar când ea merge să-i răsplătească pupul, ea doar lasă câinelui să lingă puțin din container și o valoare super-recompensă.

Samantha: Oh curat. Asta e grozav, asta este o altă modalitate diferită de ao folosi că majoritatea oamenilor nu s-ar gândi. Asta e rece.

Dr. Adolphe: Da, total. Am crezut că a fost o idee cu adevărat inovatoare. Așa că da, așa că ambalajul, ambalajul este într-adevăr, într-adevăr fantastic și inovator.

Samantha: Și cred că este ceva pe care o mulțime de părinți de companie se vor gândi cu adevărat atunci când cumpără mâncare. O mulțime de diete de alimente umede vor veni în recipiente din plastic. Și, uneori, acelea nu sunt făcute cu ingrediente de înaltă calitate, iar substanțele chimice din materialele plastice pot scurge de fapt în alimente. Deci, în timp ce s-ar putea să se uite la un aliment organic din toate naturale, într-adevăr sănătos de bună calitate, de fapt, are expunere la substanțe chimice prin ambalaj și asta este ceva pe care o mulțime de oameni nu se gândesc cu adevărat.

Dr. Adolphe: Da. Deci, acum alimente umede proaspete oferă ingrediente proaspete 100%. Toate ingredientele sunt grade umane și sunt fabricate într-o unitate de grad de oameni. Niciunul dintre ingrediente nu este proiectat genetic, deci non-GMO. Nu conține ingrediente redate și fără boabe sau gluten, iar unul dintre celelalte ingrediente din alimente este bulionul osos de curcan, care este o aromă mare de carne pe care câinii și pisicile iubesc într-adevăr.

Și pentru că mâncarea este gătită și în cutii, este gratuit de conservanți și se gătește chiar acolo, astfel încât nu există riscul de contaminare încrucișată.

Samantha: Oh, astfel încât mâncarea de fapt gătește chiar în ambalaj.

Dr. Adolphe: Asta e corect. Deci, odată ce mâncarea este gătită, este sigilată chiar în ambalaj, în timp ce gătitul astfel nu există nici un risc al agenților patogeni sau bacterii care intră în container, astfel încât este într-adevăr de înaltă calitate din perspectiva siguranței alimentare.

Samantha: Da, asta e fantastic.

Majoritatea oamenilor hrănesc o dietă Kibble, este cea mai populară cea mai mare parte pentru că este cea mai ieftină. Este, de asemenea, foarte ușor de hrănit, tot ce trebuie să faceți este să-l scoateți, să-l măsurați și să-l puneți în castron și este, așa cum am spus, cel mai ieftin.

În timp ce ar putea fi un pic mai scump pentru a hrăni o dietă umedă, puteți să ne spuneți despre beneficiile de hrănire a animalelor de companie un aliment umed peste kibul uscat?

Dr. Adolphe: Da desigur.

Kibble este minunat, așa cum ați spus; Are multe avantaje pentru hrănirea animalelor de companie, este economică, sigură, convenabilă și sănătoasă.

Dar există două beneficii principale pentru hrănirea unei diete umede, iar acestea sunt conținutul de umiditate și capacitatea palatului. Deci, dacă vă gândiți la asta, apa este de fapt cel mai important nutrient pentru animalele de companie, deoarece într-adevăr nu putem susține viața fără apă și este esențial pentru viață pentru multe roluri importante "# 8212; În circulație, digestie, îndepărtarea deșeurilor.

Așa că este important ca animalele de companie să obțină în mod continuu o sursă de umiditate. Unii oameni cred că gâfâitul la câini este un semn de deshidratare, dar de fapt nu este. Îi ajută pe câini să-și regleze temperatura corpului și se răcește în jos. Dar este important să vă asigurați că animalele de companie, atât câinii cât și pisicile, să obțină suficientă umiditate din alimentele și apa potabilă.

Pisicile în special nu sunt consumatori de apă naturală, astfel încât să obțină apa din alimentele lor este importantă. Pisicile care mănâncă doar kibble uscate pot fi la un risc crescut de pietre de calea urinară, deoarece lipsa de apă îi determină ca urina să fie prea concentrată, ceea ce poate crește mediul pentru dezvoltarea pietrelor.

Astfel, hrănirea unei alimente umede ca opțiunile proaspete de tetra Pak sunt o modalitate excelentă de a adăuga apă în dieta dvs. de pisică. De asemenea, puteți adăuga apă la pisica dvs. Kibble pentru a ajuta la creșterea fluidelor în hârtie. Trebuie să vă amintiți că odată ce adăugați apă devine ca o mâncare proaspătă, iar mâncarea trebuie să fie refrigerată dacă nu este rapid consumată.

Alimentele umede tind să fie super gustoase atât pentru câini, cât și pentru pisici. Astfel, alimentele umede pot fi folosite ca o adăugare la hrănirea Kibble pentru a adăuga varietate și pentru a îmbunătăți acceptarea alimentelor. Dacă aveți un animal de companie care este un mâncător preluat, adăugând unele alimente umede în amestec poate fi un mare ajutor.

Samantha: Ai vorbit despre asta doar pe scurt, dar există niște animale de companie care pot beneficia de o dietă umedă mai mult decât altele? Știu că ați menționat animalele de companie cu probleme urinare sau chestiuni renale, dar există și alte animale de companie care ar putea beneficia mai mult de o dietă umedă?

Dr. Adolphe: Deci, atunci când alegeți o mâncare pentru animalul dvs. de companie, este important să luați în considerare nevoile individuale ale animalului dvs. de companie. Gândiți-vă la starea de sănătate a animalelor de companie, vârsta, rasa și stilul de viață. Și este într-adevăr compoziția de nutrienți generală care este de obicei mai importantă decât formatul alimentar per se, fie că este umed față de uscat.

Dar alimentele umede, din cauza formatului, ele pot fi mai mari în grăsimi și proteine, deci ceva de reținut este că grăsimea este un nutrient foarte dens de energie, astfel încât aceste rețete pot ajuta câinii care sunt sub greutate pentru a obține o greutate, și, de asemenea, deoarece alimentele sunt foarte gustoase, ele pot ajuta la promovarea creșterii în greutate în animalele de companie subponderali.

Dar, adică, cea mai mare parte a populației de companie tinde să fie pe partea mai grea, nu pe partea mai ușoară. Așa că este ceva de gândit pentru animalele care ar putea avea nevoie să piardă câteva kilograme, o dietă bogată în grăsimi, nu poate fi recomandată.

Pentru mâncătorii pretențioși, poziția palatului îmbunătățită a alimentelor umede este grozavă. Alimentele umede sunt, de asemenea, moi, astfel încât acestea pot fi mai ușor de mestecat pentru câini cu puțini sau fără dinți.

Samantha: Și există câini care nu ar trebui să mănânce alimente umede? Există probleme de sănătate sau ceva de genul că poate că ar trebui să rămână departe de o dietă alimentară umedă?

Dr. Adolphe: Din nou, trebuie să luați în considerare conținutul de nutrienți și deoarece unele alimente umede sunt foarte mari în proteine ​​sau grăsime, din nou un câine care trebuie să vărsați câțiva kilograme poate să nu fie potrivit pentru o dietă de grăsime mai mare. O dietă bogată în grăsimi nu este, de asemenea, recomandată pentru câinii care se recuperează din pancreatită, deci este important să se gândească la compoziția nutritivă a alimentelor atunci când alegeți ce să vă alimentați animalul de companie.

Samantha: Deci, să spunem că un proprietar a căzut întotdeauna că câinele lor a bătut întreaga viață și acum el a devenit un senior, el a pierdut niște dinți, are niște probleme de sănătate dentară și se uită la ei treceți la o dietă umedă. Deci, bineînțeles, evident, ei vor să vorbească cu un nutriționist canin sau cu medicul veterinar pentru a găsi mâncarea umedă care va fi potrivită pentru nevoile câinelui lor.

Odată ce găsesc că, aveți orientări sau sfaturi pentru comutarea câinelui de la hible la alimentele umede?

Dr. Adolphe: Oh. Avem câteva resurse excelente pe site-ul nostru de pe Petcurean.com care vorbesc despre tranziție. Chiar avem un mic videoclip care să vă ajute.

Dar cel mai important lucru de reținut este că trecerea la un aliment nou ar trebui făcută încet și cu grijă. Deci, trebuie să permiteți o șansă de companie să se adapteze la schimbarea pentru a evita tulburarea digestivă.

Astfel încât perioada de tranziție ar trebui să fie de minimum 10 zile și ar putea dura până la două săptămâni sau mai mult, în funcție de sensibilitatea animalului dvs. de schimbare. Și dacă animalul dvs. de companie experimentează orice fel de supărat digestiv în acest timp sau este un pic prețios, încercați să încetiniți procesul pentru a le permite să se adapteze la noua mâncare. Deci, ce vreau să spun prin încetinirea procesului este "# 8212; Nu adăugați cât mai multă mâncare nouă la mâncarea veche a animalelor de companie, astfel încât să puteți introduce mai încet alimentele noi.

Deci, ceea ce vă recomandăm este în prima zi în care adăugați alimentele noi, adăugați aproximativ 10% din alimentele noi, aproximativ 90% din alimentele vechi, astfel încât acestea au un fel de gust de alimente noi. Și apoi crește încet că în fiecare zi până când animalul dvs. este pe deplin pe noua mâncare.

Animalele de companie diferite reacționează diferit la modificările dietei. Câinii mei sunt destul de rezistenți. Îmi pot schimba mâncarea de peste câteva zile. Sau cum am prieteni cu animale de companie care iau mult mai mult.

Unele vărsături și diaree pot fi o parte normală de introducere a alimentelor noi, deoarece schimbările digestive au loc și reajustul bacteriilor naturale. Dar dacă există probleme semnificative, dacă sunteți îngrijorat, desigur, vorbiți cu medicul veterinar. Și, de asemenea, din nou, înapoi și face această tranziție încet.

Samantha: Acestea sunt câteva sfaturi minunate, știu. Și este foarte benefică, nu neapărat de la Kibble la alimente umede, dar kibble la kibble, chiar dacă doar comutați marca. Această tranziție treptată este într-adevăr esențială pentru asta, așa că mulțumim că ați împărtășit asta.

Așadar, am vorbit puțin cam proaspăt și unele dintre beneficiile pe care le va oferi o nouă formulă, precum și acele cutii de carton tetra Pak, care sunt cu adevărat unice. De asemenea, așa cum ați spus, le puteți găsi în industria alimentară pentru animale de companie. Dar cu siguranță nu la fel de obișnuit ca în industria alimentară umană.

Există altceva pe care ar trebui să-l cunoaștem despre știrea acum proaspătă că nu ați vorbit deja despre deja?

Dr. Adolphe: Avem noul suc proaspăt și Pates. Avem patru opțiuni pentru pisici și două opțiuni de aromă pentru câini. Ei fac o mare adăugare la dieta animalului tău.

Samantha: Ar fi, de asemenea, o adăugare bună dacă hrănești o dietă uscată Kibble și ați vrut doar să adăugați un pic pentru un topper sau dacă aveți un mâncător pretențios și încercați să-l aduceți să mănânce, adăugați-l doar ca un topper ca bine? Sau sunt mai mult "# 8212; ar trebui să fie mai folosite pentru o dietă completă?

Dr. Adolphe: Folosirea acestora ca un topper este o opțiune excelentă de a adăuga o aromă, aromă suplimentară și varietate în dieta dvs. de companie. Aceasta este o idee minunată și o mare utilizare pentru noul dietă proaspătă de tetra Pak.

Podcast - umed vs dog dog alimente ft dr. Jennifer Adolphe, drSamantha: O mare mulțumire din nou pentru dr. Adolphe pentru a fi la duș. Ea este un vizitator frecvent aici și apreciem cu adevărat contribuția ei de fiecare dată când vine. Aceasta a fost câteva informații minunate despre diferențele dintre alimentele umede și uscate și care ar putea fi potrivită pentru câinele dvs.

Dacă aveți întrebări suplimentare cu privire la dieta animalului dvs., pe umed versus kible uscat, oricare ar fi cazul, nu ezitați să sari pe site-ul nostru, teyoryofpets.COM. Puteți să vă înregistrați întrebarea și să-mi trimiteți-o și aș putea să o folosesc pe o viitoare podcast pentru a ajuta alți părinți de companie care ar putea să se întrebe același lucru. Sau puteți să-mi trimiteți un e-mail și pot fi acea întrebare sau dacă nu sunt sigur de răspunsul, voi trece la medicul adolphe și văd dacă vă pot aduce un răspuns la orice întrebări pe care ați putea au reușit să ajute și ea.

Podcast anterior: Cum se afișează anotimpurile nevoilor dietetice ale câinelui

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Top # 37: wet vs dog dog alimente ft. Dr. Jennifer adolphe, phd