Suprafață excelentă la superzoo 2015

Suprafață excelentă la SuperZoo 2015

SuperZoo 2015 a început! Deși spectacolul național pentru comercianții cu amănuntul de companie tocmai a început astăzi, există deja câțiva producători care stau din mulțime. Una dintre acele companii este Wenet, Producătorii de branduri de alimente naturale de animale vechi Hubbard, Wellness, Select Holistic și Eagle Pack.

Food inovator de animale de companie ingrediente au luat etapa centrală la SuperZoo 2015 și cu toate reamintele recente despre alimentele de companie și tratează, este ușor să vedem de ce. Wellet a folosit evenimentul pentru a lansa câteva produse noi. Au debutat noi rețete naturale care se concentrează pe proteina de predicație întregi, superfood-uri și probiotice.

LEGATE DE: Cele mai bune mărci de mâncare fără cereale

Aceste lansări noi de produse includ HOLISITC Selectați cereale Free Adult Rabbit Fail & Chickpeas Dog Alimente și un tratat de câine inspirat RAW, care permite proprietarilor să se hrănească crud fără mizerie. Selectarea holistică a anunțat, de asemenea, noile lor dog tratate de câine, care sunt făcute cu culturi de iaurt vii, papaya și dovleac pentru sănătatea digestivă.

Chanda Leary-Coutu, Senior Marketing Manager pentru Weltonet, a spus că compania știe cât de importante ingrediente de calitate superioară sunt părinților de companie și de aceea se străduiesc să-și facă listele de ingredient cât mai ușor de citit posibil. Compania nu utilizează arome artificiale, umpluturi, culori sau greu de pronunțat conservanți în oricare dintre rețetele lor.

Suprafață excelentă la SuperZoo 2015

Ea a mai spus că compania conduce tendința de a crește Conținutul de proteine în alimente pentru câini și includeți superfood-uri în rețetele de mâncare pentru câini. La începutul acestui an, compania a lansat un trufood de wellness, noul lor brand de hrană pentru animale de companie și tratează că sunt făcute cu proteine ​​întregi, superfood-uri bogate antioxidante și produse crude. Mâncarea este amestecată de mână și coapte în loturi mici, la fel ca mesele pe care le gătesc proprietarii de animale de companie acasă.

LEGATE DE: 10 alegeri ale celor mai bune branduri de mâncare câinilor ieftine

Bifturile de proteine ​​de la Be Wellness au făcut debutul la SuperZoo 2015. Aceste tratamente de câine sunt uscate cu aer și ambalate cu carne de vită sau pui proaspătă de 70%, precum și superfood-uri dens de nutrienți, cum ar fi broccoli, afine și semințe de in. Aceste tratamente de câine sunt în mod natural pline de antioxidanți, vitamine, minerale și alte beneficii nutriționale.

Rădăcinile lui Wellet datează din 1873, dar primul lor brand, Old Mame Hubbard, nu a fost fondată până în 1926. Acum, compania are o echipă de nutriționiști, veterinari și iubitori de animale care se angajează să onoreze patrimoniul puternic al companiei și să găsească noi modalități de a aduce excelență nutrițională și produse de cea mai bună calitate la industria alimentară pentru animale de companie.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Suprafață excelentă la superzoo 2015