101 Cele mai populare branduri de mâncare câine din lume

Cele mai populare branduri de alimente pentru câini

Nu sunt negri că mâncarea de câine de bună calitate este ceea ce face pentru un câine sănătos. Majoritatea părinților de companie care își adoptă puii încep să cerceteze care mărci de mâncare câine va fi cel mai bine pentru câinii lor tineri sau pentru câinii adulți. Mai jos vă prezentăm o listă gigantică de 101 cele mai populare branduri de mâncare câine.

Există câteva lucruri pe care le-am dori să le clarificăm în prealabil, totuși. În primul rând, aceste mărci de mâncare pentru câini au fost listate pe baza vânzărilor lor online și nu a fost efectuată nicio cercetare pentru a calcula câte unități ale acestor branduri de alimente câine au fost vândute în magazinele de caramida si mortar. Luați în considerare această listă parțială a celor mai populare branduri de mâncare câine în cel mai bun caz.

O altă notă importantă pe această listă este că, în timp ce aceste mărci de alimente pentru câini sunt foarte populare, care nu face această listă cu cele mai bune mărci de mâncare câine, deoarece numărul de vânzări nu are nimic de-a face cu cât de sănătoși sunt aceste alimente pentru câini.

Au fost făcute cercetări pentru a găsi cele mai sănătoase, aprobate de FDA, USDA certificat Brand Alimentat pentru câini și doar foarte puține companii fabricate acel tip de hrană pentru câini. A fost acoperit într-un articol din numit Alimente holistice pentru câini cel mai bine pentru câini.

Alternativ, proprietarii care caută alegeri sănătoase de alimente pentru câini recomandate de medicii veterinari, ar fi inteligent să aruncați o privire la liste precum VET Alimente pentru câini recomandate.

În cele din urmă, fără a mai fi ado, aici este lista celor mai populare din lume Branduri alimentare pentru câini Numai în scopuri de informare. Aceasta este pentru tine, părinți curioși câini.

101 cele mai populare branduri de mâncare câine

1Taste de hrană pentru câini uscați sălbatici, Hi Prairie Canine Formula cu bizon prăjit și venion

2Taste de mâncăruri de câine Pacific Wild Pacific

Pentru pescarul frustrat din fiecare câine, acest produs de câine uscat fără cereale servește o combinație bogată antioxidantă antioxidantă de fructe, legume și somon. Oferă aromă și beneficii pentru sănătate chiar și un grizzly ar iubi. Fantastic de pește! În plus, aceasta este una dintre cele mai populare branduri de mâncare câine pe care majoritatea părinților de companie aleg online, în funcție de numerele de vânzări de la mai mulți comercianți cu amănuntul online, cum ar fi Amazon.

3 Wellness Core Natural Granul Natural Free Dog Dog Alimente

O cornucopie de proteine ​​și antioxidanți mai mici de cereale & # 8212; Legume, fructe, pui, curcan și somon și ulei Omega Omega & # 8212; Acest produs alimentar este formularea originală a nucleului de wellness. Acesta include un glucozamină și chondroitină de sprijin comun și este 100% natural. Cum ar fi tocană.

4diamond natural alimente uscate pentru câine adult, carne de vită și orez

Un amestec gustos, inclusiv masă de carne de vită și pește, antioxidanți, fructe uscate, legume, legume, quinoa și orz, acest hrană pentru câini adulți oferă o nutriție sănătoasă în bunătatea de curățare a dinților. Haina și sănătatea pielii sunt susținute de omega 3 și șase acizi grași. Surf și gazon, părinți de companie, pentru că acesta este de departe unul dintre cele mai populare branduri de alimente uscate de câine pe care le puteți găsi online.

5Purina Pro Plan Plan Focus alimente uscate de câine

Această formulare nu include grâul, soia sau porumbul, este artificială artificială - și fără culoare și se bazează pe somon slab și bogat în proteine. Ovăzul și masa de orez sunt incluse pentru a ajuta la ușurința digestiei la câinii cu stomacuri sensibile, iar stratul suplimentar și suportul pielii provine de la acizi grași suplimentari. Este o poveste mare de pește!

6hill`s Science Dieta Adult Mare Casa uscata Dog alimente

Un favorit de medic veterinarieni pentru asigurarea unei alimentații corecte și echilibrate, această alimentație de dietă științifică pentru cei mai mari câini adaugă glucozamina și chondroitina lor articulațiile lor mari, cu 100% pui real, mâncare de pui, grăsime de porc, legume, fructe și unele boabe, pentru a umple lor și să le păstreze în mișcare. Un echilibru alimentar uscat de minerale și acizi grași asigură sănătatea pielii și a stratului. Un standard vechi.

7Purina pro plan plan savura alimente uscate de caine

Bazat pe pui, amestecul său moale și tare kibble are gust de pui și oferă fibre de orez și grâu pentru sisteme digestive active și sănătoase și acel sentiment bun cu burtă. Proteina optimizată: Raportul de grăsime suportă bunăstarea generală și starea de acoperire bună. Cock-a-doodle-câine!

8Taste a zonelor umede sălbatice alimente de câine uscate

Pentru câinele oricărei rase care visează să fie un laborator de vânătoare de rață, acest hrană pentru animale de companie acoperă o varietate de păsări afumate și prăjite, în principal rață, amestecate cu legume și fructe. Este potrivit pentru toți câinii adulți și este 100% fără cereale. Dacă se plimba ca o rață, ea are gust ca o rață. Acest câine Kibble se află la opt poziția celor mai populare branduri de mâncare pentru câini, deoarece părinții de companie aleg în mod regulat acest hrană pentru animale de companie peste multe altele.

9hill`s Dieta Dieta adult Sensibil la stomac si de caine uscata

Cea mai bună prietenă a omului are nevoie de un pic de haină suplimentară și o îngrijire digestivă și această formulă uscată pe bază de orez și de pui poate fi doar chestia. Cu toate ingredientele esențiale ale altor alimente științifice, orezul, sorgul, orzul și mazărea în ingredientele de bază ajută la digestia și absorbția pentru sănătatea generală bună și pielea mare. Familiar și umplere.

10Blue Buffalo Protecție pentru viață Dog alimente

Un amestec de carne de miel și orez brun asigură fundamentul acestei alimente non-păsări, care este, de asemenea, soia, grâu și fără porumb. Furnizarea nutriției nivelului de dietă brută, biții de salvare "# 8220; Kibbles oferă, de asemenea, un echilibru de antioxidanți, minerale și vitamine (Ne pare rău, nici un premiu de bivol albastru inclus). Niciodată un lucru rău. Cu toate acestea, cu știrile recente despre Blue Buffalo, acest Kibble poate lăsa în curând casele părinților de companie ca una dintre cele mai bune mărci de mâncare pentru câini.

11CESAR 3.5OZ Multi-Pack Wet Dog Alimente: Filet Mignon și Porterhouse

Acest aliment gustos gustos este formulat special pentru câini mici de pui, carne de vită și ficat și aromat ca friptura: Filet Mignon și Soiuri Porterhouse, șase din fiecare caz. Gluten, amidonuri și un ajutor de făină în digestie pentru trasee intestinale mici și includ un amestec sănătos de vitamină / minerală. Steakhouse în seara asta!

12Canidee Toate etapele de viață pentru câini

Baza de proteină din carne din acest produs uscat provine de la pui, curcan, miel și pește și este formulată pentru câini de rang înalt până la catelusi. Cu vitamine, minerale și antioxidanți aplenty, această bunăstare generală de inducere a alimentelor are, de asemenea, probiotice pentru a stimula sănătatea digestivă. Gândiți-vă iaurtul aromatizat de carne, ceea ce face câinele!

13hill`s Science Dieta Adult Advanced Fitness Original Dog Dog Alimente

Cu toate ingredientele fundamentale incluse în produsele altor dealuri, această formulare se bazează pe pui real cu un amestec optim de boabe și legume, vitamine și minerale. Câinii activi de toate dimensiunile sunt produsele cele mai bune client. Atletul On!

14 Balanța L.I.D. Ingredientul limitat Diets® Conserve de câine Conserve: Venison și cartofi dulci

Această carne de casă și dulciuri conserve de cartofi dulci pot fi servite singure sau adăugate la Kibbles pentru a-și spori valoarea nutrițională. În loc de boabe și leguminoase, acest produs utilizează cartofi pentru a furniza substanță și suport digestiv. Lipsită de ceva artificial, veterinarii și nutriționiștii animalelor au ajutat la dezvoltarea acestui tratament gustos. Nu puneți capacul pe el!

15pedigree dog dog alimente: nutriție completă adultă

Formula sa mare-kibble este concepută pentru a promova dinții sănătoși, sănătoși și include glucozamină / condroitină pentru sănătatea articulară și vitaminele E și C pentru livrarea antioxidantă. Porumbul și mesele de carne și oasele au stabilit fundația pentru acest produs care include legume rădăcină, soia, boabe și leguminoase, o combinație care oferă un produs general la preț redus. Nisa deliciosi albi!

16 Wellness Completați sănătate naturală uscată alimente

Mici kibbles fac această nutriție bazată pe curcan și de ovăz, în special prietenos cu câini mici. Acest produs are toate ingredientele necesare pentru a sprijini sănătatea articulară, a pielii și a stratului, precum și beneficiile pentru sănătate ale absenței porumbului, soiei, grâului, subproduselor din carne și aromelor / culorilor artificiale. Mighty Mite-acustive. Wellness este un brand aprobat de părinții foarte bine-cunoscuți și de câini, motiv pentru care cealaltă formulă este a doua cea mai populară hrană pentru câini.

17RACHAIL RAY NUTRISH Doar 6 Ingredient Limited Dog Dog Alimente, Reteta de miel & Rice

Miezul pe bază de miel și lipsită de cereale, materiale de soia și de porumb, acest produs FIDO are doar șase ingrediente sănătoase: carne, legume, orez, uleiuri sănătoase, fructe și suplimente nutriționale. Toate naturale, nu conține conservanți artificiali. Gourmet sănătos. Pentru gourmet de grădină.

18Taste a formulei de puppy de înaltă prerie, cu bizon și mâncarea de câini uscată prăjită prăjită

Chiar puii ca alimentele fine de la domiciliu pe gama! Această formulă Bison și Venison este fără cereale, # 8212; Puii nu beneficiază de umpluturi atunci când cresc și # 8212; și plin de proteine ​​de pește și acizi grași și fructe și legume bogate în antioxidant. Nu ca ei pot prinde propriile lor! Câinii iubesc peștele și știm cu toții că peștele pentru câini este o alegere sănătoasă. Această marcă de mâncare populară demonstrează că mulți proprietari de câini sunt de acord.

19Teste de hrană pentru câini de munte sălbatic Sierra: miel

Mielul oferă proteina de bază în acest amestec de bunătate fără cereale și grădină care poate fi hrănită pentru pui, adulți și câini de rang înalt. Fructele se adaugă la antioxidanți legume, iar aroma provine din bogăția de carne de miel (care nu este de fapt sălbatică, deși "# 8230;). Lambtastic!

20 Wellness Core Natural Grand Free Dog Dog Alimente: Ocean Formula

Fructe de mare & # 8212; Salmon, whitefish, hering și masă de pește Menhaden & # 8212; cuprinde miezul proteic al acestei formule. Combinate cu legume antioxidante și fructe, fructe sănătoase de piele și păr, și uleiuri de pește și glucozamină pentru articulații, acest boabe și alimente fără umplutură este un surf pentru fiecare doggie. Surf`s Up Moon-Doggie!

21Purina pro plan plan de mâncare uscată

Puiul și grăsimile din carne oferă cele 30 de proteine ​​și 20% nutriție de performanță a grăsimilor în acest copil. Creșterea aminoacizilor la mușchii hrăniți și reparați, glucozamina pentru sănătatea articulară și acizii grași omega 3 combină, de asemenea, pentru a ajuta câinii activi să rămână activi și fără durere. Îmbunătățirea performanțelor din fermă.

22 blue Buffalo Brasa mică de pui de pui și orez alimentar câine

În mușcăturile mici pentru puțini bătrâni adulți sau câinii mari cu dinți răi, puiul și orezul brun din această formulare oferă proteine ​​și sporesc digestibilitatea. Un amestec echilibrat de totul natural, minerale, vitamine și antioxidanți îi ajută pe cei mici să se simtă ca și cum ar putea alerga cu câinii mari. Toți câinii au creat egal și # 8230;

23 Hill`s Diet Diet Puppy Bread Mare Hody Dog Dog

Da, puii de mari dimensiuni și cățelușii mici au nevoie de alimente diferite & # 8212; Chiar și dimensiunea gurii face o diferență! Formulate cu ingredientele găsite în alte arome și tipuri de dietă științifică, această hrană de catelus este special concepută pentru o digestie ușoară și o absorbție maximă pentru o creștere sănătoasă. Astfel încât puii mari devin mai mari!

24 Blue Buffalo Libertatea de mâncare fără cereale

Aici este încă un alt Buffalo Blue Kibble, care este evaluat ridicat pe lista noastră cea mai populară a mărcilor de mâncare pentru câini. Carne de pui, cartofi dulci, mazăre și morcovi sunt combinate într-o tocană de pui virtuală pre-kibble pentru a face acest hrană de bază, toate naturale pentru adulți. Nu există subproduse de carne, soia, grâu, porumb sau ingrediente artificiale adăugate pentru alimentație solidă fără ingrediente neesențiale. Lucruri bune în valoare de cerșit pentru.

25 Well Must Natural Hear Break Dog Hrauthing; Rețetă mică de rasă

Mici kibbles pentru maws de câine mici proteinează de curcan și de pui și de curcan făcând acest produs alimentar un hrană de rasă mică. Toate ingredientele naturale și care conțin 100% pentru a susține sănătatea articulară, a pielii și a stratului, acest produs de cereale / porumb / mâncăruri de soia face ca câinii mici să se simtă mare. Nici un fault cu această păsări!

26 Wellness Complet Health Health Natural Dog alimente: rasa mare

Mai multă wellness Kibble se numără printre pozițiile de top ale celor mai populare branduri de alimente pentru câini. Compuse din pui de pui și orez brun pentru nutriție și satisfacție și incluzând toate ingredientele regulate pentru piele, haina, sănătatea articulară și intestinală, acest produs este pentru băieții și fete mari. De asemenea, este lipsit de produse secundare din carne, ingrediente artificiale și umpluturi de soia, porumb și grâu. Pui mare pentru câinele mare.

27Dick Van Patten`s Balanța naturală L.I.D. Limited Ingredient Diets® Dulce Cartofi și Venison Dog Dog Formula

Venison și cartofii dulci se combină în acest kible pentru a reduce carbohidrații și umpluturile și pentru a crește proteinele și nutriția. Uleiurile și grăsimile, inclusiv canola și omegas, sunt incluse pentru bat și suportul pielii, iar proteina de vânat reduce consumul de grăsimi nesănătoase pentru câinii pe care servește Van Patten. Calitatea chef-to-the-stele.

28rachael Ray Nutrish Dog Dog alimente, Pui / Rețetă de legume

Grains sănătoasă se amestecă cu carne proaspătă de pui pentru a formula acest hrană pentru câini naturali. Legumele sunt un alt ingredient cheie, umpluturi, mese, grâu și gluten sunt absente în mod considerabil în acest produs all-ras,. De asemenea, sunt incluse antioxidanții, acizii grași și glucozamina pentru sănătatea corpului. Există un astfel de lucru ca un pui de vegan?

29Dick Van Patten`s Balanța naturală L.I.D. Dieta de ingrediente limitată Miez de miel și orez brun "

Bușinile mari pentru rasele mari din aceste alimente sunt făcute în principal de miel și orez. Nu sunt incluse aditivi artificiali sau culori, iar toți aditivii obișnuiți de wellness sunt. Mușcăturile sunt mari, dar puii mari pot mânca acest produs alimentar, precum și adulții. Face cainii să se simtă ca niște stele TV.

30hill`s Dieta Dieta Advanced Fitness Small Bites Drum Dog Alimente

Amestecul de dietă științific tipic de ingrediente sănătoase cuprinde acest produs alimentar care are un pic suplimentar de toate lucrurile pe care câinii adulți activi au nevoie de nutriție, sănătate și energie. Pentru proteina suplimentară necesară de câini super-activi, pot fi adăugate o alimentație conservată cu proteine ​​ridicate. Down-Home Home.

31DICK VAN PATTEN BALANCE NATURAL L.I.D. Dieta de ingrediente limitată Miez de miel și orez brun "

La fel ca restul van patten l.I.D.S, acesta este plin de ingrediente de bază, nutritive, cum ar fi mielul și orezul, vitaminele și mineralele și legumele și fructele. Niciodată ingrediente albite sau artificiale. Câinii nu pot aștepta ca capacul să coboare!

32Dick Van Patten`s Balanța naturală L.I.D. Limited Ingredient Diets® Dulce Cartofi și Venison Dog Dog Formula

Joc de carne de venion și legume rădăcină, în special cartofi dulci, livrează o nutriție cu conținut scăzut de grăsimi, scăzute, cu gust cu gustul gătit la domiciliu. Aceasta conține chiar o proteină nedivulgată de gradul uman pentru beneficiul suplimentar pentru puii prin adulți. Câinii iubesc secretele ingrediente!

333Castor & Pollux Organix Adult Canine Formula Dry Dog Alimente

Ingrediente organice de-a lungul tablei: pui, legume, fructe, quinoa și orez brun. Acestea oferă o nutriție echilibrată cu fibre și fără boabe de umplutură sau soia. Vitamine, minerale și acizi grași rotunjesc totul. Este bine, câinii pot scrie organici.

34Dick Van Patten`s Balanța naturală L.I.D. Limited Ingredient Diets® Cartofi dulci și Formula de câine uscată pește

Ca toate l.I.D. Brandurile, alimentația nutrițională echilibrată se realizează prin rapoarte de proteine ​​și carburi bune, acea sursă de proteină secretă și lucruri bune, cum ar fi potasiul, alte suplimente și omegas din ulei de somon. Și am crezut că tipul ăsta era prea ocupat, făcând televizor să facă mâncare pentru câini!

35hill`s Science Dieta Adult Light Dog Dog Alimente

Unele rase, câini vârstnici și cei cu un exercițiu puțin mai puțin decât au nevoie de beneficii de la o alimentație mai slabă. Acest produs alimentar pe bază de pui înapoi caloriile fără a compromite proteina pentru mușchi și greutate sănătoasă. Un pic de umplutură foarte scăzută păstrează durerile de foame departe. Pentru pudelul de grăsime Wanna-be în fiecare câine.

36Purina alimente de câine uscate de bunăvoie

Este cunoscut în special pentru mâncarea umedă de tocană, acest produs alimentar uscat conține legume de pui și de pradă și boabe, împreună cu 23 de suplimente esențiale. Proiectat cu o zecime de calorii din alimentele pe bază de carne de vită pentru câini care au nevoie să se ușureze, dar să rămână puternici. Nici măcar nu observă că Purina a făcut un cuvânt și # 8230;

37nUtro max max matrice dog hrana uscata

Puiul, orezul și grâul cu cereale integrale sunt coapte în acest critchy kibble împreună cu glucozamină / condroitină, acizi grași și suplimente nutritive pentru a menține câinii mari care rulează cu câinii mai mari. Ei vor avea dinți destul de mult când zâmbesc în timp ce se desfășoară și ei. Face cainii să se simtă atât Nuttro, cât și Nitro!

38diamond natural alimente uscate pentru câini adulți, pui și orez formula

Proiectat pentru a menține costurile alimentare scăzute, această formulare de pui și orez include toate elementele de bază și # 8212; Antioxidanți, vitamine, minerale, probiotice și acizi grași & # 8212; Pentru o dietă echilibrată. Nu știu dacă are gust de pui; Câinii nu vorbesc "!

39 de dietă științifică de știință mică și de jucărie

40DICK VAN PATTEN BALANCE NATURAL L.I.D. Ingrediente limitate Diete de cartofi și Duck Dog Formula de câine

Ca și clătitele de cartofi cu sos de rață coaptă într-o crăpătură nutritivă, proteina din acest aliment este gradul uman, iar cartofii păstrează carbohidrați, dar de înaltă calitate și digestie de ajutor. Uleiul de somon contribuie cu acizi grași suplimentari pentru sănătatea generală și pielea și haina bună. Va face ca câinele să-l quack pentru asta.

41Taste de hrană pentru câini uscați fără cereale sălbatice

Acest gust al sălbăticii are un nume diferit, dar este același cu formula de mare prairie canină de Bison și Venison. Ea solicită fără cereale să sublinieze că valoarea fără umplutură a cumpărătorului. Pentru câinii care au nevoie de proteine ​​bogate și o mulțime de ele fără gluten, aceasta ar putea fi alegerea lor. În orice caz, ei le place sunetul de carne sălbatică de înaltă prerie!

42Dick Van Patten`s Balanța naturală a corpului Întregul corp de sănătate Dog Dog Formula

Puiul este combinat cu făină de rață și de pui pentru a face acest produs alimentar bogat proteine, iar cartofii, ovăzul și orezul brun îi dau carbohidrați sănătoși și sprijină digestia ușoară. Practic fără umplutură, această mâncare este concepută pentru a fi hrănită de trei ori pe zi, astfel încât câinele care primește are o nutriție bogată și nu primește foame. Nici o mârâie nu este permisă, inclusiv stomacul.

43hill echilibru ideal de pui și maro orez recită de câine

Oamenii de dietă științifică au creat, de asemenea, acest brand uscat care rămâne complet departe de ceva artificial și se concentrează pe o formulare de proteine ​​și orez: pui și maro. Mere, afine și legume se combină cu uleiuri de in și omega pentru sănătatea și vigoarea corpului. Este un act de echilibrare pentru câini.

44Taste de salvare fără cereale fără cereale, hrană uscată pentru câini pentru catelus

Somon și alte proteine ​​de pește, fructe și legume, combinați în acest aliment pentru puii mici care doresc să crească mari și sănătoși. Este fără cereale, ceea ce este bun, deoarece puii au nevoie de putere, nu de umpluturi. Ar putea fi următorul cel mai bun lucru pentru laptele mamei pentru puii care ar dori să pescuiască, dar nu poate înota încă!

45pedigree chits taie soiuri pachet, hrană pentru câini umed

Bazat de pui, atât furia de coajă, cât și cutii aromate de carne de vită din acest pachet de soiuri de 12 numărare includ bucăți de pui de pui / cereale / fructe / legume amestec în sos. Fiecare poate conține acizi grași și suplimente au nevoie de câini. Acest produs pedigree poate fi servit singur sau utilizat pentru a mări aroma în alimentele cu câini uscați. Este un stil gustos de topping.

46hill`s Dieta de știință mature adult activă longevitate mică mușcături uscate Dog alimente

Micșici mici pentru câini mici, acest mix de dietă științific bazat pe pui este conceput pentru a ajuta cei mici să fie activi mai mult. Mixul ingredientului suportă greutatea ideală și tonul muscular, organele sănătoase, sistemul imunitar și nivelurile bune de energie. Cine vă numiți mici?

47Diamond natural alimente uscate pentru câini adulți, lame și orez formula

Ca toate naturalele cu diamante, această formulă de miel și orez este proiectată să fie o nutriție echilibrată pentru câini și să ajute proprietarii să-și echilibreze carnea de cec cu hrană pentru câini accesibili. Kibble este conceput pentru a menține sănătatea dentară și gumă, de asemenea. Și asta nu este niciodată un lucru Bahhhhd!

48Purina alimente de câine umed umed de bunăvoință

Acest hrană pentru câini umed arată la fel ca tocul și pachetul de soiuri includ un amestec cu aromă de pui, miel și carne de vită. Fiecare varietate include orez, mazăre și morcovi, iar alte cereale precum orz sunt, de asemenea, incluse. Toate livrează un amestec de proteine ​​brute, antioxidanți, umpluturi și suplimente pentru câinii mici. Ei fac un aditiv de câine uscat gustos pentru câinii mai mari. La urma urmei, câinii nu pot avea sundae de ciocolată.

49royal canin adult dog dog hrana, mini

Formulate special pentru rasele adulte mici sau mini, acest hrană pentru câini este realizată de compania care livrează și nutriția bazată pe mărime.& # 8221; Bazat de pui, aceste mini-kibble includ orez, porumb, gluten de grâu și grăsimi de pui, precum și sfeclă. Soldul nutriției alimentelor provine din suplimente și acizi grași. Pentru oamenii care îi tratează câinii ca și drepturile.

50hill`s Science Dieta Adult Light Micul Bites Drum Dimin Hody

Cu aceeași mixă nutrițională, pe bază de pui a tuturor alimentelor de întreținere a dietei științifice, acest produs oferă mușcături mici pentru canini mici și include umpluturi low-cal care ajută la prelungirea poftelor între mese. La urma urmei, nici un câine nu vrea să meargă foame!

Soiul 51Nature Instinct Instinct Raost Boost Free Dog Dog Dog

Acest produs alimentar combină kibblele standard bazate pe pui, cu biți uscați prin congelare de pui brut pentru a oferi câinilor atât surse de proteine ​​prelucrate, cât și cele naturale. Free-free & # 8212; soia, porumbul și grâul "# 8212; și acid gras, antioxidant și bogat de probiotice, această mâncare vine în bucăți potrivite pentru câini mari și mici. Este 100% natural și noul concept și # 8212; Raw & # 8212; în produsele alimentare pentru animale de companie.

52Nature`s varietate prairie uscat dog hrana

Formulate holistic, acest pui și orez brun Kibble conține umpluturi zero (cum ar fi grâul, porumbul și soia) și numai boabe sănătoase cu carboi scăzută. Merele, afinele și cranberries sunt combinate cu diferite legume pentru a echilibra proteinele cu antioxidanți și fibre. Fiecare Kibble are o acoperire de pui brut cu congelare combinând știința veche și nouă. Câțiva câini ca fiind la modă!

53stella & Chewy`s Freeze Drieze uscate pentru câini pentru adulți, cină de surf și turf

O combinație de somon sălbatic și fără congelare cu somon sălbatic și gită de carne de vită și legume și fructe de legume și fructe, aceste paturi de cină sunt înmuiate înainte de gata să mănânce. Acestea includ minerale suplimentare, vitamine, probiotice și antioxidanți pentru completitudinea nutrițională. Koga `Dog-Food Organic-Raw Groovy!

54Merrick boabe gratuit Texas carne de vită și cartofi dulci

Acest hrană pentru adulți începe cu carne de vită de-dezamăgit, mamă de miel și adaugă cartofi dulci, mazăre și alte legume pentru a furniza o carne de nutriție: raport legume de 70%: 30%. Toate ingredientele sunt china-produs și fără cereale. Merrick Foods Primul ingredient stabilește aroma, iar acesta este Texas Beef. Yeehaw!

55Royal Canin Adult Dog Dog alimente, mini

Ca toate regalele Canin, această formulare bazată pe orez de pui și bere este dezvoltată în echilibru nutrițional cu dimensiunea câinelui. Câinii mari primesc mai multă proteină; câinii mici primesc mai puțin. Un calorii la rata de energie necesară este calculul pe care compania le folosește pentru a determina ce câini au nevoie de ce și cât de mult. Royal Canin Canine Calorie Counter.

56hill`s Science Diet Puppy Dezvoltare sănătoasă Micul mușcăturile uscate Dog alimente

Fiecare câine începe ca un cățeluș, iar cățelul are nevoie de nutriție specializată pentru a deveni câini mari sau mici. Aceasta are mușcături mici pentru puii mici. Formula acestui deal are balanța de proteine ​​și calorii, de la pui și grâu care dau un copil în creștere un început bun. Mare sau mică, toate regulile de catelus!

57Dick Van Patten`s Balanța naturală L.I.D. Diete de ingrediente limitate de cartofi dulci & bizon Dog Dog

Lean Bison Carne combină cu cartofi dulci pentru a păstra grăsimi rele la Bay și o bună proteină și carbohidrați în fruntea acestui hrană pentru câini de adulți uscați. De asemenea, potrivit pentru unele pui, această formulă fără granule este bogată în antioxidanți, vitamine și minerale. Acesta vă va face ca câinele să se aștepte și va primi cel puțin 15 minute de faimă.

58hill`s Science Diet Puppy Dezvoltare sănătoasă Dezvoltare Original Dog alimente

Exact aceleasi alimente catelus ca # 55, aceasta pur si simplu caracteristici mai mari pentru catelusi care vor fi caini mari. Unele pui au provocări de stomac cu trecerea de la lapte la solide, iar grâul poate ajuta la rezolvarea lor. Este important ca puii să-și poată digera toate alimentele bine pentru a obține tot beneficiul său. Cresc copilul!

59 Balanța naturală Formula vegetariană de câine uscată

Ocazional, un veterinar ar putea recomanda o dieta vegetariana pentru un caine care are probleme de a digera proteina din carne. Aceasta poate fi hrana potrivită pentru câinele pentru aceste incidente cu formula de orez brun, ovăz, orz, cartofi și mazăre. 100% natural, conține, de asemenea, suplimente și antioxidanți echilibrați. Vegan pentru câini nu este o alegere, totuși; Este un diagnostic. Sunt omnivore după toate!

60 de cereale gratuite de pui liberă și cartofi dulci

Această carne de 70%, 30% alimente uscate de legume din Merrick este totul despre pui. Este facut de pui, miroase ca puiul si gusturile ca puiul. Cartofi dulci și mazăre se combină cu alte legume pentru a face acest produs alimentar sănătos-carb bogat și ușor digerabil. Sună destul de bine ca oamenii să mănânce, dar merge la câini!

61hill`s Dieta de știință Perfect greutate uscată Dog alimente

Făină de pui și bazată pe grâu, acest produs uscat pentru adulți este formulat pentru a menține câinii predispuși la câștigul în greutate la greutatea lor optimă. Un pic mai mic calorizat și carbohidrați, este proteina în sus pentru rezistența corpului slab și moderați grăsimile. Câini ca procesul de a obține grăsime, dar nu îi ajută să trăiască mai mult și # 8230; și, uneori, ceilalți câini sunt nepoliticoși despre el și # 8230;

62Wellness Complet Health Health Natural Dog alimente

Formulat de pește albă și cartofi dulci, acest produs adult nu conține produse secundare, materiale de umplutură sau ingrediente artificiale. Proteina de pește este uneori mai digerabilă decât proteina de carne pentru câini, iar acest produs este conceput pentru ei și câini care îi plac peștii fără porumb, grâu sau soia. Bine, toți câinii ca peștele.

63 kibbles & # n bituri uscate de câine

Acest hrană pentru câini de porumb și de masă de soia include carne de vită și oase pentru proteine. Conține Hard Kibbles cu biți moi și este aromat pentru gust, cum ar fi carnea de vită și carnea de pui. Acesta include 23 de ingrediente minerale / vitamine și antioxidanți esențiali. Pentru câinii adulți, care sunt singurii suficient de vechi pentru a-și aminti kibbles și biți add ditty.

64Canidee Etape de viață făină de pui și orez pentru câini

Acest aliment uscat de câine este conceput pentru a fi hrănit tuturor câinilor, catel prin geriatrie. Construit pe făină de pui și orez, această formulă include diferite extracte de plante și legume pentru antioxidanți și probiotice pentru sănătatea intestinală. Orzul și mazărea se adaugă la amestecul său de carbură și fibre. Destul de mult totul, dar chiuveta de bucătărie și toate yummy.

65nUtro Ultra Ultra Adult Dog Dog Alimente

Această formulă pentru adulți mari combină proteina de pui cu antioxidanți din fructe și legume cum ar fi roșii și afine (bine, ambele fructe), cât și carbohidrați de la orez, ovăz și chiar semințe de floarea-soarelui. Suplimente comune, vitamine și minerale se combină pentru a echilibra nutriția. Câinii sănătoși sunt câini fericiți!

66Nature`s Valley Instinct Originale Hrană pentru câini fără cereale

La fel ca celelalte kibble uscate brute / înghețate, această formulare include o coacere coaptă cu o coajă de alimente brute. Aceasta este proteina pe bază de pui și nu are umpluturi de soia / porumb / grâu. Acizii grași și antioxidanții rundă de echilibru nutrițional. Adresați-vă medicului veterinar dacă digestia câinelui vă place crude, apoi RAW pe!

67Castruct & pollux Natural Ultramix Adult Dog Dog

Pentru câinii adulți, acest amestec începe cu pui reali și fructe și vaggie și evită grâul, porumbul și umpluturile de soia în favoarea boabelor de nutriție superioară. Mazăre și morcovi, cranberries și cartofi dulci ajută la rotunjirea designului de nutriție de bază, iar vitaminele și minerale suplimentare sunt adăugate în. Supa: # 8230; în formă kibble.

68ReCk Granul gratuit Bivol Buffalo și dulciuri dulci Dog Dog

Buffalo de dezamăgit aduce proteine ​​slabe în oferta de carne de 70% a acestui produs alimentar. Celelalte 30% sunt mazăre, cartofi dulci și alte legume. Acest brand se concentrează în mod deosebit pe evitarea produselor din China și a produselor de umplutură și se adaugă în compuși de susținere articulară și multi-vitamine / minerale. În cazul în care buffalo roam!

69ROYAL CANININ MEDIU BULLDOG Mâncare de câine uscată

Companiile alimentare pentru câini au adesea un câine pe sac, dar ingredientele din interior nu sunt specifice rasei. Acesta este. Buldogii sunt cunoscuți pentru flatulență (gazele intestinale au trecut), articulații problematice și problemele pielii. Această formulă de mâncare de pui adaugă unele ingrediente în suplimente tipice de câine pentru a ajuta la atenuarea acestor probleme. Du-te buldogs!

70 Bucătăria onest Kenen: Turcia și alimente întregi de cereale integrale

Turcia fără cutii de gradul uman este fundamentul acestei alimente naturale dehidratate naturale, care include ovăz, cartofi, mere și alte fructe și legume. Înmuiați patții în apă timp de cel puțin trei minute și se umflă să umple câinele fără grâu, porumb, soia și alte materiale de umplutură. RAW este bun pentru câinii este bine pentru.

71rachael Ray nutrish Hrană pentru câini uscați naturali, carne de vită și orez brun

Carnea de vită augmentată de făină de pui și orez brun cuprind ingredientele nutriționale de bază ale acestui produs alimentar. Cereale și legume adaugă antioxidanți și fibre. Unele boabe și produse sunt incluse împreună cu o serie de suplimente de vitamine / minerale și acizi grași. Doggia dvs. are un televizor preferat?

72hill`s Science Dieta adult mobilitate sănătoasă Mașină mare de câine uscat alimente

Cu toată fundația obișnuită de mâncare a brandului, această formulare adaugă suplimente suplimentare de susținere a articulațiilor și reduce caloriile pentru a ajuta câinii să mențină greutatea corporală sănătoasă, să reducă uzura articulațiilor și să sprijine flexibilitatea. Pentru câini și adulți mari, boabele sunt ușor de digerat. Câinii mari se unesc!

73Purina un hrană pentru câini uscați smartblend

Pentru cățeluși și adulți, această pui, orez, porumb și o formulare de masă by-produs de păsări de curte include o gamă completă de suplimente și arome. Omega 6 acizi grași sunt incluși pentru suportul pielii / stratului, precum și pentru glucozamină pentru îmbinări. Orezul și boabele ajută la digestia și diminuează foamea între masă. Nimeni nu vrea un câine înfometat!

74hill`s Dieta Science Mature Adult Dog Hell Intreprinde alimente umede

Apa și carnea de vită sunt fundamentul alimentelor de câine în stil de carne de vită la sol umed, cel mai bine folosit ca aditiv pentru alimente uscate pentru a induce foamea și fericirea la câini care nu sunt câinii de găină. Ficat și porumb rotunjesc aceste ingrediente, împreună cu unele suplimente. Uneori un câine are nevoie doar de ceva suplimentar ceva și # 8230;

750Sojos MIX FOOD DE Dog

Acest produs brut-pattie, doar-add-apak-usak este fabricat din curcan, cartofi dulci, ou, broccoli si telina, mere si cranberries, nuci și diverse alte ingrediente. Nu are mulți aditivi și este scăzută. Fabricat din ingrediente de gradul uman și 100% natural, poate fi lucrul pentru câinele de alimente brute. Cereți veterinarul!

76acana pajiștilor uscați pentru câini

Mâncarea se bazează pe carne de miel, iar miel, rață și masă albă combinată cu diverse leguminoase și cartofi. Verzii și fructe de pădure cu frunze sunt incluse și furnizează conținut antioxidant. Produsele din această marcă au, de asemenea, un conținut de vitamină și minerale echilibrate. Nimic în acest hrană pentru câine că este deloc Bahhhhhd.

77Voderm natural revolving Meniu Turcia Rețetă

Acest aliment uscat începe cu mesele de curcan și de curcan, fasole și mazăre; Avocado și o varietate de vitamine, minerale și alte suplimente rotunjite. Un sortiment de uleiuri alimentare naturale sunt, de asemenea, incluse pentru a ajuta la menținerea pielii și a stratului sănătos. De ce să nu aveți o burtă și o piele netedă, sănătoasă și o haină strălucitoare?

78 Blackwood Toate etapele de viață Dieta specială Buffalo Masă de masă și câmp de cereale fără cereale fără câini uscați

Masa de bivol asigură proteina de bază în acest produs uscat, iar mazărea și lintele oferă cea mai mare parte a carbohidraților. O varietate de legume de grădină & # 8212; morcovi, sfecla, țelină, mazăre, salată și spanac și # 8212; Finalizați amestecul nutrițional. Această mâncare este vorba despre omnivore în fiecare doggie fericită, foame și sănătoasă.

79BROHers complete de vânat și alergie la ouă îngrijire pentru câini uscați

Mâncarea de carne oferă cea mai mare parte a proteinei în acest aliment, împreună cu unele mese de curcan și ficat de pui. Dovleac și o varietate de legume de grădină sunt incluse, de asemenea. Această mâncare este bogată probiotică și fără cereale și concepute pentru câini care au alergii legate de ingrediente în unele alimente. Un câine trebuie să mănânce!

80dogswell LiveFree Chicken Rețetă pentru adulți Dog Dog Alimente

Puiul și mâncarea de pui și de curcan sunt fundațiile pentru această formulă Kibble care include mazăre, ouă uscate, dovleac, fructe de padure, mere și verde cu frunze de grădină. Granul fără cereale și lipsite de coloranți și arome artificiale, acest produs include probiotice, antioxidanți și suplimente echilibrate. Un fel de salată de pui de friptură într-un nugget crocant și # 8230;

81Earthborn Holistic Holistic GRATUIT GRATUIT Plains Sărbătoarea Dog Dog Alimente

Această formulă Kibble începe cu masa de bizon și adaugă mazăre, tapioca și ou uscată, precum și semințe de in, boabe, mere și spanac și morcovi. Este bogat în vitamine, minerale și probiotice, de asemenea. Ar putea face ca câinii să se simtă ca și cum ar putea să ruleze câmpiile cu o turmă de bivoli și să nu fie niciodată foame sau obosiți.

82evo Turcia și Formula de pui Mare mușcături Drum Dimbă

Conținutul ridicat de proteine ​​este că acest hrană provine din curcanul real și puiul amestecat cu carne de pui, somon și mâncărime. Mai jos în carbohidrați decât multe alimente, amidonul Tapioca oferă carbohidrați sănătoși împreună cu roșii și morcovi, mere și chiar brânzeturi de cabană. Face cainii să spună "brânză, vă rog & # 8221;!

83Fromm Four Star Star Nutritionals Game gratis joc Bird Dog Dog Alimente

Duck, Turcia și făină de rață pune fundamentul acestei alimente kibbled, împreună cu ou uscat, pui, fazan, prepeliță, masă de pui și grăsime, și chiar niște brânză Wisconsin Cheddar. Acestea se combină cu legume de grădină robuste cum ar fi conopida și broccoli, și boabe și mere. Un fel ca Ziua Recunostintei pentru câinii de păsări!

84Great viață de cereale fără pui uscat dog hrana

Puiul de pui și ficatul de pui uscat prin congelare oferă miezul proteic al acestui hrană pentru câini uscați. Dovleac, squash și Jicama sunt incluse, precum și kale, broccoli, yams și fructe de padure. Majoritatea ingredientelor sunt uscate în congelare în loc de fierbere pentru a păstra valoarea nutrițională. Hunter-gatherer în fiecare câine ar putea găsi ceva care să-i placă în acest produs alimentar.

85HI-TEK NATURALS GRATUIT Fără mâncare de pui și cartofi dulci uscat

Acest aliment este egal în proteine ​​și carbohidrați care provin din făină de pui (și rață și somon), împreună cu ou, cartofi dulci, leguminoase, o varietate de ierburi, roșii și fructe de padure. Antioxidanții, probiotice și suplimente rotunjesc echilibrul. Un tip de bufet bun pentru pofta canines.

86InIa Turcia și cartofi dulci din cartofi dulciuri gratuite

Turcia, puiul și masa de la ambele tipuri de păsări împreună cu unele ou oferă proteine ​​în acest fel de mâncare doggie. O varietate de cartofi, mazăre, ierburi, legume de grădină și fructe, combinate cu vitamine, minerale și arome naturale naturale completează această rețetă. Câinii care-i plac păsările de curte vor merge cu bucurie.

87k9 naturală înghețată înghețată uscată

Acest hrană pentru câini brute are o listă scurtă și simplă a ingredientelor începând cu carne de pui și ouă și incluzând CHAR, varză, morcovi, conopida, broccoli, pere, mere și miel. Toate ingredientele sunt uscate în congelare în loc de gătit și trebuie să fie rehidratate prin înmuierea în apă înainte de a fi hrăniți la câine. Hidratarea amplă este importantă!

88LOTUS LMB Lambe Rețeta uscată Dog alimente

Nu fără cereale, dar pline de lucruri bune, cum ar fi mielul, peștele și ouăle combinate cu orez, secară, ovăz și orz, această mâncare are mai multe carbohidrați decât proteinele. Mere, dovleac și fructe de padure sunt, de asemenea, la bord, precum și cartofi dulci, spanac și morcovi. Mixul ingredientului include vitamine și minerale și probiotice. Pot caini caini spun si # 8220; Yum & # 8221;?

89Only PET NATURAL MAXMEAT MORICHEN MORICHING HOOVE DIN

Pui, pui, pui & # 8212; Carne, ficat, masă și masă de oase & # 8212; combinați cu chestii reci cum ar fi kelp, rodie și drojdie în acest amestec complet de cereale. Vitaminele și mineralele sunt incluse echilibrarea proteinei ridicate cu măsuri egale mai mici de grăsimi și carbohidrați. Acesta este locul în care carnivore se întâlnește cu erbivore și sunt fericiți împreună.

90nuttreco sănătoasă amestec de cereale gratuite Turcia și mâncarea de câini uscată

Masa de pui este ingredientul # 1 în acest produs alimentar, iar amestecul de proteine ​​este rotunjit cu carne de curcan, grăsime de pui, ou și rață. O mulțime de mazăre, fasole, fructe și legume de grădină oferă proteine ​​suplimentare, carbohidrați, antioxidanți și fibre, în timp ce un număr de ierburi și semințe augmentate suplimentele de vitamine și minerale. Un fel de magazin de produse alimentare de sănătate într-o pungă.

91 de cereale gratuite de cereale și mâncare uscată

Mazărea joacă un rol secundar în carnea de curcan și la masă în formula proteică a acestui hrană fără cereale. Această rețetă este, de asemenea, fără fructe și fără legume și ținută împreună cu tapioca. Este suplimentat cu unele vitamine și minerale și are mai multe carbohidrați decât proteinele. Acesta este pentru câinele de carne-no-legume (mazărea sunt leguminoase după toate).

92 PET cămară Holistic Choice Sommon Dog Hrană

Această rețetă de somon și orez include cartofi, ovăz, mei, sfeclă și o varietate de legume de grădină și verdeață cu frunze. Bogat în vitamine și minerale, antioxidanți și probiotice, acest produs este natural. Unii câini consideră că este mai ușor să digerați și să beneficiați de proteine ​​de pește pe carne sau de păsări de curte. Acest lucru ar putea fi peștele care le lipsește.

93Simply hrăniți cereale gratuite pentru adulți

Puiul și mâncarea de pui sunt ingrediente una și două, iar mazărea uscată oferă o proteină suplimentară. Ele sunt amestecate cu o mare varietate de produse uscate, nu gătite, tomate și cartofi, morcovi, spanac, dovleac și afine. Este inclusă o completare completă a vitaminelor. Este pur și simplu alimente pentru câini.

94% sold bilanț de cereale GRATUIT Salmon și reteta de mazare Produse uscate pentru câini

Salonul și masa de somon sunt primele ingrediente aici, iar mazărea și proteina de mazare și Tapioca au înaintat primele cinci. Făină suplimentară de pește și unele grăsimi de pui combină cu o gamă de legume, semințe de floarea-soarelui și cartofi pentru a completa vracul Kibble. Vitaminele abundă. Câinii prietenosi de pește vor lega pentru el.

95spring Naturals Cereale Free Somon Cina uscata Dog alimente

Somon, mazăre de mazăre, mazăre și ouă uscate sunt principalele ingrediente de una din aceste alimente care sunt completate cu alfalfa, cartofi, spanac, roșii, fructe de padure și caise. Minerale și vitaminele abundă, iar câțiva aditivi interesanți ca Greens de păpădie oferă beneficii antioxidante. Caise și păpădie, wow! Bătătură!

96Încercul de soare Free Adult cu mâncare uscată de miel

Masa de porc este ingredientul, iar carnea de miel vine la șase, cu o varietate de mazăre și o grăsime de pui între ele. ALFALFA ȘI FLAXSEED urmează și precede un amestec solid de vitamine și minerale cu o grămadă de fructe, legume și ierburi care aduc coada. Dacă câinele nu este un iubitor de veggie, acest mâncare ar putea să-și închidă coada.

97 Victor de cereale Free Active Câine și Puppy Formula de câine uscate

Pentru câinii mari și câinii pentru copii, masa de carne de vită, făina de pui și grăsimea și făina de porc oferă cea mai mare parte a mixului de proteine. Acestea sunt incluse cu cartofi dulci și mazăre, precum și o gamă de legume gătite și uscate. Probioticele sunt incluse în această rețetă, precum și vitamine / minerale. Este o mâncare cu viață plină pentru o viață de câine.

98 de ferme de împământare a pământului gratuit cu carne de porc, carne de vită și mâncare uscată de miel

Masa de porc este proteina # 1 cu mazăre la 3, iar carne de porc, carne de vită și miel care vin la 7, 8 și 9 respectiv 9. Cartofi uscați, cartofi dulci și mazăre joacă roluri timpurii, iar unele verzi și fructe de padure sunt împrăștiate pe toată lista de ingrediente, care este bogată în vitamină și minerale. Free-free și probiotic îmbunătățit în jurul acestei diete pătrat.

99ZIGNATURII PĂRĂRII ȘI MÂINI DE SIMONĂ FORMULAR DE CÂȘTIGĂ DE CÂȘTIGĂ

Pește & # 8212; Pădurea și masa de somon & # 8212; sunt nucleul acestei mese fără cereale. Mazărea și năuturile oferă proteine ​​și carbohidrați suplimentari și vitamine ample, minerale și câțiva morcovi și fructe de padure termină rețeta. Deoarece este greu să înveți un câine cum să zboare pește, s-ar putea bucura de capturarea acestei mese în zbor!

100young din nou alimente uscate de câine

Făină de pui și concentratul de proteine ​​de porc sunt la centrul de proteine ​​pentru acest aliment care au inclus cartofi, roșii, mese de pește și uleiuri și unele grăsimi de păsări de curte. Suplimentele naturale și vitaminele, mineralele și probioticele fac parte și din lista ingredientelor. Un câine vechi trebuie să iubească ideea de a fi din nou tineri!

101Pinncle de cereale gratuite de pui și legume uscate

Puiul și masa de pui combinate cu fasole și mazăre Garbanzo creează fundația pentru acest produs alimentar fără cereale și fructe. Bogat în antioxidanți, probiotice și suplimente, o varietate de lucruri bune cum ar fi semințele de in și masa Kelp completează rețeta. Câinii le place să fie la vârful totul, și acest lucru ar putea să-i facă acolo.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 101 Cele mai populare branduri de mâncare câine din lume