3 Boli canine legate de hrana pentru câini și nutriție

Ca oamenii preocupați de sănătatea noastră, Știm că există o legătură între mâncarea pe care o mâncăm și cum ne simțim. Același nivel de atenție ar trebui să fie aplicat dietelor câinilor noștri. Există trei boli foarte comune de câine care sunt legate de alimentele și nutriția câinilor pe care trebuie să le cunoașteți.

Boli de câine legate de hrana pentru câini

Proprietarii de animale de companie din buget sunt forțați să cumpere alimente pentru câini pe baza prețului și cât de bine este cunoscut marca (cât de bun este compania la marketing). Mulți uită importanța analizării ingredientelor specifice ale alimentelor și totul face ca câinele să se simtă în termen lung.

Există sute de diete diferite de mâncare, rețete și formule disponibile. Unii proprietari aleg să-și facă propriile hrană pentru câini de casă. Dar, indiferent de ceea ce faceți, acordați o atenție deosebită asupra modului în care aceste alimente și ingrediente afectează viața zilnică a câinelui este esențială, chiar dacă pooch-ul dvs. se bucură de mirosul și gustul lui Kibble.

Există modalități de a găsi Mâncare de bună calitate pentru bani Dacă faceți bine cercetarea. În acest articol, o să aruncăm o privire la cele trei cele mai comune boli de câini care au fost direct legate de alimentele de câini de calitate slabă sau de nutriție proastă. Știind despre acest lucru vă poate ajuta să faceți alegeri mai bune și să evitați problemele viitoare de sănătate la câinii dvs.

Boli de câine legate de hrana pentru câini

Aceasta este ceea ce arată secundar în hrana pentru câini
Așa arata produse secundare.

1. Alergiile și condițiile pielii

Există o mulțime de discuții despre cumpărarea alimentelor câinilor care nu au "umpluturi" cum ar fi porumbul, grâul sau soia. Cea mai mare parte a argumentului pentru aceasta este că umpluturile din hrana pentru câini fac ca câinele să se simtă plină fără a oferi nici o valoare nutrițională (mai mult mai târziu).

Dar de la a vorbi cu proprietarii de câini, înțeleg că pentru mulți care sunt pur și simplu nu un motiv suficient de puternic Pentru a cumpăra brandurile de mâncare mai scumpe, "Fancier", care pretind că nu au umpluturi sau pot fi mai sănătoase pentru câine.

Pericolul real cu aceste produse alimentare cu produse secundare și de cereale este că ele sunt de fapt contaminate cu insecte din recoltare, spori de mucegai din instalațiile de depozitare slabe și chiar acarienii de praf care se stabilesc în instalațiile de depozitare și prelucrare. Experții spun deja că sunt necesare mai bune practici de fabricare a alimentelor pentru animalele de companie.

Nutriții umplute goale folosite în hrana pentru câini sunt o parte din cea mai mică calitate pentru a începe. De obicei, este respingerea cărnii, a boabelor și a culturilor care nu sunt potrivite pentru propriul nostru, consum, consum, dar cumva etichetate pentru a fi potrivite pentru câini. Acești contaminanți pot fi găsiți în aproape toate alimentele câinilor și pot provoca boli de câini legate de alergii, cum ar fi:

  • Piele iritata
  • Roșu, ochii apoasă
  • SCALY, PĂMÂNT PATHY
  • Balding sau subțierea blănurilor
  • Roșeață sau infecții ale urechii

Ani de reacții alergice constante la alimente pot provoca piele înnegrită și răni necrotice. Dacă câinele dvs. a fost diagnosticat cu dermatită atopică, alergii sau are oricare dintre problemele de mai sus, ar trebui să vă uitați la calitatea alimentelor pe care o consumă Pooch.

"Dacă mergeți la acea traseu, trebuie să vă asigurați că studiul va fi publicat indiferent de rezultate și nu doar un fel de ascuns în cazul în care rezultatele nu sunt favorabile (către compania de alimente pentru animale de companie)."

Dr. Karen Becker a intervievat un nutriționist veterinar certificat de consiliu Dr. Danielle Conway care lucrează la un studiu pilot despre modul în care alimentele PET prelucrate provoacă boli de câini și alte probleme legate de animalele de companie (Video aici).

O mulțime de ele este, de asemenea, legată de produsele finale de glicare avansate (vârsta), care sunt compuși care sunt formați după alimentele de companie din uzina de producție au trecut prin prelucrarea căldurii. Aceasta poate fi cauza multor boli de câini legate de alimente datorită modului în care vârsta de procesare a câinilor.

2. Cancer

Cancerul este una dintre cele mai grave boli de câine legate de alimentele câinilor pe care le observăm în aceste zile. Deși nu există atât de multe cercetări asupra cauzelor cancerului canin, deoarece există cancer uman, în ultimele decenii au ieșit mai multe studii.

Mucegai pe câini trateazăSa constatat că una dintre cele mai mari cauze ale cancerului canin este, de fapt, alimentele pe care câinii noștri consumă și nutriția generală pe care o asiguram pentru câini. Multe lucruri sunt legate nu numai de fabricarea slabă și la un nivel ridicat de prelucrare, dar și Controlul de calitate slabă și practicile sanitare În fabricile de producție a alimentelor cu animale de companie, în conformitate cu Experții din industrie.

Alimentele care nu sunt controlate de calitate conțin niveluri ridicate ale următoarelor:

  • Sporii de mucegai - Prezența înaltă a lui Sporii de mucegai în hrana pentru câini creează Aflatoxin, care generează un nivel otrăvitor de substanțe chimice care încurajează creșterea cancerului. Cercetătorii cred că aceasta este cauza majorității morții premature și a cancerului la câini.
  • Pesticide - Deoarece multe dintre cerealele și culturile folosite în alimentele pentru animale de companie sunt de calitate mai scăzută, ele sunt adesea înmuiate în pesticide care nu dispar doar. Câinele dvs. ar putea consuma pesticide toxice, care au fost legate de tumorile cerebrale și cancerul osos la șoareci într-o serie de studii.
  • Coloranți și aditivi alimentari - Colorarea alimentelor ca albastru 1 și 2 au fost legate de studii la creșterea tumorală și Ridicați alte probleme de sănătate, dar totuși multe branduri de hrană pentru câini le folosesc în ingredientele lor, deoarece rămân aprobate de FDA.
  • Glutamatul monosodic (MSG) - MSG a fost, de asemenea, legată de reacțiile severe la om, iar constatările arată că cu atât mai mult MSG în hrana caninei, ratele mai mari de cancer la câinii care o mănâncă.

Deși uneori bolile câinilor și cancerul canin special au alte cauze, merită să privim ingredientele din alimentele dvs. de câine și înțelegerea mărcii și modul în care fabrica companiei produce alimente. Odată ce un câine are cancer, este deja prea târziu, astfel încât prevenirea (prin nutriție adecvată și sigură) este absolut cel mai bun vindecător aici.

3. Obezitate

Zahăr în alimente pentru câiniIn conformitate cu Asociația pentru prevenirea obezității animalelor de companie, Peste 60% din toți câinii sunt supraponderali sau obezi. Obezitatea caninei creează multe probleme, nu este o abundență de boli suplimentare de câini care ar putea fi foarte dificil de tratat.

Nutriția slabă și alimentele rele sunt cea mai frecventă cauză a obezității și a bolii legate de câine, dar este și cel mai ușor de prevenit. Scoarța Magazine are un articol extraordinar care explică acest lucru în detaliu chiar aici.

Obezitatea poate duce la alte boli de câini, cum ar fi:

  • Boala articulară degenerativă și osteoartrita
  • Boala cardiacă, inclusiv insuficiența cardiacă congestivă
  • Boală de rinichi
  • Boala hepatică și eșecul
  • Diabetul de tip 2 și rezistența la insulină
  • Hipotiroidismul

Prevenirea acestui lucru este posibil și nu foarte dificil. În timp ce exercițiile regulate sunt foarte încurajate, de asemenea, din alte motive, cel mai bun și mai simplu mod de a preveni obezitatea este de a alimenta tipul potrivit de alimente, precum și suma potrivită.

Data viitoare când te duci la cumpărături de mâncare pentru câini, caută acele ingrediente de umplutură cum ar fi porumbul, grâul și soia; Orice produse secundare sau mese de carne pe care compania încearcă să le ascundă (nu toate mesele de carne sau produsele alimentare sunt rele). Acestea sunt principii vinovați în epidemia de obezitate pentru animale de companie, dar, de asemenea, să se uite la ingrediente precum:

  • BHA / BHHT - BHA (hidroxianisol butilat) și BHT (hidroxitoluen butilat) păstrează grăsimile găsite în alimentele câinilor, dar sunt atât de chimice pe care alimentele nu le pot descompune, iar energia este stocată ca grăsime. Obțineți alimente pentru câini fără acești aditivi dacă puteți.
  • Carbohidrați - Multe mărci de mâncare pentru câini folosesc orez, cartofi dulci, porumb "organic" sau grâu și alți carbohidrați pentru a umple un câine fără a folosi carne de mare cost. Aceasta înseamnă că câinii noștri primesc carbiere, dar primesc puțin la nici o nutriție. Obțineți alimente pentru câini cu proteină din carne slabă. Am văzut personal o mare diferență de nivelurile de energie ale câinilor mei de când găsirea unui aliment care începe cu carne ca primul ingredient.
  • Zahăr - Unele alimente de câine și tratamente de câine au început să introducă un nivel ridicat de zaharuri "naturale" în lista lor de ingrediente. Acest lucru nu este atât de surprinzător, deoarece, desigur, face ca gustul alimentar să fie chiar mai bun. Dar câinii nu procesează bine niveluri ridicate de zahăr. Zahărul nu oferă nicio nutriție valoroasă și, astfel, suprasolicitarea este ușoară.

LEGATE DE: Cum să slăbiți un câine supraponderal + plan de dietă de 30 de zile

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 3 Boli canine legate de hrana pentru câini și nutriție