Să vorbim: câte calorii au nevoie de câini pe zi?

Câte calorii au nevoie de câini pe zi

Câte calorii au nevoie de câini pe ziDin păcate, este imposibil să se calculeze corect exact Câte calorii au nevoie de câini pe zi. Există atât de multe variabile! Gândiți-vă la ceea ce este nevoie pentru a calcula calorii ale omului. Experții utilizează înălțimea, greutatea, nivelul de activitate, orele de somn, rata metabolică și mai mult pentru a calcula exact câte calorii pe care persoana trebuie să o mănânce în fiecare zi. Putem controla multe dintre variabilele care influențează cerințele noastre de calorii, dar nu putem face același lucru pentru câinii noștri.

Da, puteți obține însoțitorul de pe canapea și o plimbare pentru o plimbare, dar puteți controla nivelul de activitate în timpul zilei în timp ce vă aflați la locul de muncă? Poți controla cum multe ore doarme în fiecare zi? Poți controla iarba, bug-urile și alte lucruri pe care le mănâncă în timp ce este afară?

Nu numai că, dar puteți calcula rata metabolică a câinelui? Cum rămâne cu indicele de masă corporală? Deși este posibil să nu putem obține o cifră exactă, puteți răspunde la întrebarea Câte calorii au nevoie de câini pe zi, cu o estimare corectă.

Dacă intenționați să vă hrăniți puii pe baza nevoilor sale calorice, cel mai bun lucru de făcut este să consultați medicul veterinar pentru a obține cea mai exactă estimare posibilă.

Clasat: Top 15 cele mai bune branduri de hrană pentru câini cu conținut scăzut de grăsimi

Să vorbim: câte calorii au nevoie de câini pe zi?

Câte calorii pentru un câine

Mulți proprietari de animale de companie vor să știe câte calorii au nevoie de câini pe zi, dar nu sunt conștienți de modul de a face calculul. Dacă decideți să calculați nevoile calorice ale animalului dvs., nu uitați să utilizați numărul doar ca o estimare.

LEGATE DE: Top 10 cele mai bune branduri de mâncare pentru o sănătate optimă

Mai întâi trebuie să monitorizați greutatea câinelui, starea corpului și sănătatea generală și bunăstarea pentru a face ajustări alimentare atunci când este necesar.

Este, de asemenea, important să căutați sfatul veterinarului dvs., mai ales dacă câinele dvs. are condiții de sănătate. Practic, fiecare boală de sănătate poate fi afectată pozitiv sau negativ de dietă, deci nu doriți să faceți nicio modificare fără a fi 100% sigur că este cea mai bună alegere pentru FIDO.

Pasul 1: Găsirea RER

Găsirea nevoilor calorii câinilorToți câinii au o cerință de odihnă de odihnă (RER), care este, în esență, energia pe care corpul lor trebuie să le îndeplinească sarcini de bază, cum ar fi respirația, digestia și funcția inimii. In conformitate cu Universitatea de Stat din Ohio Centrul Medical Veterinar, există o ecuație simplă care vă poate ajuta să găsiți câinele dvs. RER.

În primul rând, va trebui să vă dați seama cât de multe kilograme cântărește câinele dvs. Puteți introduce cu ușurință greutatea câinelui în kilograme în orice motor de căutare pentru a găsi informațiile de conversie.

Voi folosi boxerul nostru de 5 ani, care este în prezent la o greutate sănătoasă, ca exemplu. Ea cântărește 60 de lire sterline, care este de aproximativ 27 kg. Ridicați acest număr la puterea 3/4. 27 la puterea 3/4 este de aproximativ 12.

În cele din urmă, luați acest număr și îl înmulțiți cu 70 de ani. Câinele de sex feminin de 60 de lire sterline, ar avea nevoie de aproximativ 840 de calorii pe zi doar pentru a-i satisface RER.

Acum, acest număr va fi efectuat dacă animalul dvs. este nu este spayed sau sterilizat și va varia, de asemenea, în funcție de starea de greutate a câinelui dvs.

Pasul 2: Calculați nevoile zilnice de energie

Dog calorie ardeOdată ce ți-ai dat seama de pupul tău, Centrul Medical Veterinar de la OSU spune că poți folosi aceste informații pentru a calcula nevoile zilnice de energie ale câinelui. Când majoritatea proprietarilor de câini vă întreabă câte calorii au nevoie de câini pe zi, ei se gândesc de obicei la acest număr.

Părinții de animale de companie vor să știe cât de multă energie a câinelui lor arde într-o zi, dar, după cum puteți spune că nevoile calorice totale ale lui Canine sunt mult mai complexe decât asta.

RER-urile câinelui dvs. pot fi înmulțite cu anumiți factori pentru a vă oferi o estimare a nevoilor sale zilnice de energie. Nevoile dvs. reale ale câinelui dvs. ar putea varia cu până la 50% din acest calcul, astfel încât aceste numere ar trebui să fie utilizate numai ca punct de plecare. Observarea îndeaproape a câinelui dvs. și monitorizarea greutății sale vă va spune dacă calculele trebuie ajustate.

Iată o masă foarte utilă:

Adult pentru adulți = 1.6 x rer
Adult intact = 1.8 x rer
Inactivă / obeză predispusă = 1.2-1.4 x rear
Pierdere în greutate = 1.0 x RER pentru greutatea ideală
Creștere în greutate = 1.2-1.8 x RER pentru greutatea ideală
Active, câini de lucru = 2.0-5.0 x rer
Puppy 0-4 luni = 3.0 x rer
Catelus 4 luni la adult = 2.0 x rer

Acest tabel de mai sus furnizat de centrul medical veterinar de la OSU prezintă etapele de viață cunoscute și factorii corespondenți utilizați pentru a estima nevoile zilnice de energie pentru câini:

Pasul 3: Efectuarea ajustărilor

Ajustări la dieta de câine și calorii

Odată ce ați dat seama cât de multe calorii au nevoie de câini pe zi, nu ați terminat. După cum am menționat, acesta este doar un punct de plecare. Veterinarul dvs. va privi, de asemenea, starea musculară a animalelor de companie pentru a fi sigur că primește suficientă proteină.

Este important ca câinele să mănânce dreptul drăguț de alimente și nu doar dreptul Cantitate. Câinii care sunt mai activi vor necesita un alt tip de alimente decât câinii de rang înalt care trăiesc un stil de viață mai sedentar.

Când alegeți o dietă pentru câinele dvs., caloriile nu sunt singurele lucruri pe care trebuie să le luați în considerare.

Lucrul cu un nutriționist canin ar fi o idee excelentă dacă sunteți preocupat de nevoile dietetice ale animalului dvs. de companie. Vor lucra cu tine Pentru a selecta o dietă și calculați cerințele de hrănire pentru nevoile specifice ale câinelui. Atunci te ridică să faci restul.

Nevoile dietetice ale câinelui vor fluctua pe tot parcursul vieții sale. După cum îmbătrânește, metabolismul său va încetini. Nivelul de activitate poate varia mult peste cursul vieții sale. Este responsabilitatea noastră ca proprietarii de animale de companie să se uite la câinii noștri îndeaproape pentru a vedea cum dieta lor își îndeplinește viața de zi cu zi.

Câinele tău nu poate vorbi. Dacă nu primește suficientă mâncare pe tot parcursul zilei, nu-ți poate spune că e foame. Dacă el este prea mult, cu siguranță nu vă va spune nici asta. Va trebui să urmăriți corpul său pentru schimbări și să vă ajustați dieta în consecință.

Acum e rândul tău!

Vă hrăniți animalul pe baza cerințelor sale calorice? Cum ați decis ce dietă ar fi corectă pentru câinele dvs? Dacă ați discutat dietele canine cu medicul veterinar sau cu un nutriționist canin, ne-ar plăcea să auzim despre experiența dvs. Să vorbim!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Să vorbim: câte calorii au nevoie de câini pe zi?