Top 9 cel mai bun câine sănătos tratează

Există mai multe scopuri care tratează pentru câini servesc, Nu cel puțin din care este pentru antrenamentul câinilor, munca comportamentală sau pur și simplu pentru a recompensa și strica câinele. Dar există două lucruri importante pentru a ține minte: este mai bine dacă sunt calorii scăzute și sunt sănătoși. În mod ideal, cu Cel mai bun câine sănătos tratează conține și ingrediente naturale și organice.

Cele mai bune câini sănătoși trateazăPe măsură ce mai mulți proprietari de animale de companie devin conștienți de sănătatea animalelor de companie și ce rol important joacă dieta, producătorii încep să plătească mai multă atenție și să producă doar cele mai bune câini sănătoși tratați cu ingrediente organice și naturale, care sunt scăzute în calorii. În 2018, există mult mai multe de ales decât a fost acum un an. De fapt, Unele studii au găsit că acum este mai bine să rămâi cu tratate comerciale sănătoase pentru câini decât de casă, deoarece sunt bine optimizate din punct de vedere nutrițional pentru câini.

Mulți câini tratează recenzii acolo Prioritizați aspectul greșit și alegeți produsele populare (între proprietarii de animale de companie) pe baza calității ingredientului. Dar pentru a alege cel mai bun câine tratează că sunt sănătoși pentru animalul dvs. de companie, este vital să le alegeți USDA Ingrediente certificate. Prin intermediul legilor americane, ele inspectează produse, companii și practicile lor cu standarde stricte.

Mai jos vom discuta mai multe despre cum să alegeți cele mai bune câini care sunt sănătoși și am folosit sfaturi și sfaturi de la veterinari și orientări de la mai multe studii și site-uri universitare pentru a veni cu factori de rangitate pentru cei mai buni câini sănătoși tratamente și după Analizând sute de ele, a reușit să găsească nouă opțiuni care se potrivesc facturii. Aici sunt primele cinci ponturi, cu mai jos mai jos:

Brand de câine sănătos Preț Făcut Calitate Rating
ROCCO & ROXIE Gourmet jerky tratează $$. $ Statele Unite ale Americii A+ 5 stele
Newman`s Primum Premium tratează organic $$. $ Statele Unite ale Americii A+ 5 stele
Zuke`s Mini Naturals Reteta de pui trateaza $$ Statele Unite ale Americii A 4 stele de jumatate
Plata de pui organic tratează $$ Statele Unite ale Americii A 4 stele de jumatate
Greens Dental tratează (nu toate-naturale) $$. $ Statele Unite ale Americii B+ 4 stele

* Faceți clic pe produsul cel mai bun pentru câini pentru mai multe informații și prețuri sau derulați mai jos pentru mai multe detalii și câini tratează recenzii.

Ceea ce face cel mai bun câine sănătos să se trateze pentru câinele dvs?

Există două lucruri principale pe care veterinarii avertizează proprietarii de animale de companie să aibă multă atenție atunci când aleg cele mai bune câini sănătoși tratează: calorii și ingrediente specifice. La fel ca noi, câinii iubesc tratează și câteodată le putem depăși. Deoarece tratamentele pentru câini sunt atât de mici și au plecat în câteva secunde, este mult prea ușor de oferit prea mult, ceea ce adaugă în mod substanțial la limita de calorii generală a câinelui și prezintă unele riscuri.

Ceea ce face cel mai bun câine tratat

Conținutul caloric în tratamentul câinilor

Este mai bine să păstrați tratamentele la 10% din calorii zilnice ale câinelui.

Aceasta înseamnă că va trebui să faceți matematica, dar numai o dată sau de două ori, pe măsură ce treceți la noi tratamente de câini și alimente noi pentru câini. După aceea, urmăriți întotdeauna ce tip de cel mai bun Câine sănătoase tratează utilizați și câte calorii conțin fiecare dintre ele și cât de des ați răsfățat fiditul. Alegerea câinilor cu câini cu conținut scăzut de calorii este cheia, iar unele - ca Zuke ", menționate mai jos - pot conține cât mai puțin de 2-3 calorii pe mini-ul lor. Pentru câini, este încă o recompensă și o experiență plăcută, indiferent cât de mică este tratamentul.

Nu vă confundați totuși - ceva care poate arăta calorii scăzute nu este neapărat. De exemplu, multe lucruri care bâzâie bully, din cauza modului în care sunt fabricate, sunt tratate cu calorii reduse. Că nu este așa, și acest lucru a devenit recent a fost găsit într-un studiu realizat de dr. Lisa Freeman, unde au concluzionat că nu numai că conțin Mai multe calorii decât sa gândit inițial, dar și unii Bacteria dăunătoare (Freeman și colab. 2013). Trebuie să verificați analiza oficială garantată a câinelui tratează că ați cumpărat pentru a confirma conținutul de calorii.

Coerența câinilor tratează

"Oferind câinelui dvs. un tratat de oase ar putea duce la o excursie neașteptată la medicul veterinar, o posibilă intervenție chirurgicală de urgență sau chiar moarte pentru animalul dvs. de companie."- Dr. Carmele Stamper, DVM la FDA

Anumite tipuri de câini trebuie evitate și, în special, ceva prea greu. FDA a avertizat deja proprietarii de câini despre pericolele tratațiilor osoase și al altor mestecați care sunt foarte greu. Ce proprietari de animale de companie uită este că câinii, la fel ca noi, își pot deteriora dinții.

Acest lucru nu numai că provoacă probleme de sănătate viitoare în câinele dvs., dar vă costă în facturile VET și în îngrijirea suplimentară a dinților și, în cazuri rare, pot fi chiar fatale pentru câini. Când căutați cele mai bune câini sănătoși tratează, alegeți cele moi sau cele concepute special pentru sănătatea dentară a câinelui, cum ar fi Greens (menționat mai jos).

Calitatea ingredientelor în tratarea câinilor

Nu în ultimul rând, acordați atenție Ingredient Calitate. Cele mai bune tratamente pentru câini sănătoși vor avea, de obicei, mai puține ingrediente decât brandul mediu alimentar pentru câini, cu primele fiind un tip de sursă de carne de animal. De exemplu, primul brand cel mai bun pentru câini sănătoși este Rocco & Roxie, și conține numai carne de vită ca ingredient principal, cu restul fiind doar sigur pentru aditivi pentru câini. Alte tratamente specializate, cum ar fi greenii, pot fi concepute special pentru sănătatea dentară a câinelui, astfel încât acestea vor conține mult mai mult.

Întotdeauna alegeți câinele care sunt făcute în SUA. Unele țări, cum ar fi China, nu au orientări stricte de fabricație pentru producătorii de alimente pentru animale de companie, astfel că tratamentele nu pot fi sigure pentru câini.

În ceea ce privește ceea ce să evite, începeți cu orice aditivi artificiali și agenți cunoscuți că provoacă probleme de sănătate la câini. De exemplu, coloranții alimentari nu sunt inutile atunci când aleg cele mai bune tratamente de câine sănătoase și așa este glicerina (un conservant), deoarece unele studii au arătat pericolele lor. De asemenea, în timp ce unele mărci de câini tratează încă aceștia, conservanții BHT și BHA pot fi dăunători, Potrivit unor experți. Acestea fiind spuse, unii alți conservanți pot și ar trebui să fie folosiți pentru a evita slăbirea, dar numai atâta timp cât s-au dovedit a fi în siguranță pentru câini. Vitamina E și vitamina C sunt unele dintre acele puse care sunt permise.

Cele mai frecvente antioxidanți artificiali utilizați în industria alimentară pentru animale de companie sunt etoxichin, hidroxitoluenul butilat (BHT) și hidroxianizol butilat (BHA). Antioxidanții naturali utilizați în mod obișnuit includ tocoferoli (vitamina E), acid ascorbic (vitamina C), acidul citric și rozmarinul.& # 8221; - Dr. Katharine Hilleastad, DVM [sursă]

Cu cele de mai sus, ar trebui să puteți alege propriul set de cele mai bune câini sănătoși tratează. Dar dacă aveți nevoie de un loc pentru a începe, am trecut prin sute de tratamente pentru câinii disponibili pe piață, și-au scanat ingredientele, conținutul de calorii și consistența și au ales cele nouă câini sănătoși care se potrivesc cu factura.

2018`s Cel mai bun câine sănătos tratează (toate ingredientele naturale)

1 ROCCO & ROXIE Supply Co Jachete pentru câini

Cel mai bun câine sănătos tratează revizuireaOricine caută cele mai bune câini sănătoși tratează că sunt USDA organic certificat ar trebui să înceapă cu acestea mai întâi. Editorul nostru Samantha a examinat anterior această companie și produsul lor celebru în extinderea noastră Tratați video de revizuire.

ROCCO & ROXIE SUPPLY CO face ca câinele lor să se trateze de la carne de vită de mare calitate, de pui sau de curcan pe care ei l-au fumat timp de 15 ore, ceea ce dezvoltă o aromă și textura pe care o garantează că toți câinii îl vor iubi.

Aceste cele mai bune tratamente pentru câini sănătoși sunt făcute în SUA și nu includ conservanți artificiali sau umpluturi comune, cum ar fi soia, grâul, porumbul și glutenul, care se găsesc în multe tratamente obișnuite de câini. Fiecare sac din aceste tratate de câine gourmet conține aproximativ 25 de bastoane care sunt de 7 "până la 8", care pot fi date întregi sau rupte în bucăți pentru rase mai mici.

Analiza IngredientSguaranteed
Carne de vită americană, proteine ​​de orez, condimente, sare, zahăr, pudră de usturoi, sorbat de potasiu, aromă de fum de lemn natural.
Proteina brută 20.0% min
Grasimea brută 4.0% min
Fibră brută 2.0% max
Umiditate 25.0% max
20 kcal / stick

După cum puteți vedea din recenziile de mai sus, clienții sunt de acord că chiar și cei mai apropiați de câini iubesc orice tip de câini organici tratează, dar sunt chiar mai dornici să vă bucurați atunci când este oferit ROCCO & ROXIE Supply Co Treze peste alții. Deși eticheta de preț este un factor de descurajare pentru unii, alții insistă asupra faptului că aceste cele mai bune tratamente de câine sănătoase merită costul din cauza valorii produsului și acestea fiind USDA Organic certificat tratate. Clienții apreciază faptul că aceste câini naturale tratează nu lasă mirosul tipic și grăsimile pe mâini și, spre deosebire de alte tratamente, bastoanele jekky miros de fapt foarte plăcut în funcție de cele mai multe.

O preocupare că o cantitate mică de clienți are este că lista ingredientelor include atât usturoi cât și azotat de sodiu, ambele fiind considerate a fi toxice pentru canini. Un purtător de cuvânt al companiei asigură cititorii că cantitatea de fiecare este minimă (mai puțin de câteva uncii de azotat de sodiu pe o sută de kilograme de carne și mai puțin de 1% usturoi pe lot). El spune, de asemenea, că există rapoarte mixte în ceea ce privește dacă usturoiul este bine sau nu pentru animalele de companie, asigurându-se că o mică sumă nu este considerată o amenințare indiferent.

Pro:
  • USDA organic certificat
  • Miros foarte plăcut
  • Toți câinii le iubesc
Contra:
  • Scump
  • Conține unele usturoi

Câinele sănătoase tratează recenzii de la proprietarii de animale de companie: & # 8220;Am cumpărat cel puțin o duzină de tratamente diferite în ultimii ani. Să nu spun că câinele meu este pretențios, dar el are favoritele sale. Acestea au devenit tratamentul său preferat. El știe unde se află tratatele în dulapurile mele de bucătărie & # 8230;& # 8220;

2 Organics propriu Newman Dog premium tratează

Cel mai bun câine sănătos tratează revizuireaCel de-al doilea cel mai bun câine sănătos tratează pe listă vine de la o altă companie americană binecunoscută, care donează mari porțiuni de venituri la diferite organizații de caritate - Newman`s.

Organics Premium Dog tratează sunt câini organici în formă de inimă, crunchy, care vin într-o mare varietate de arome și dimensiuni, inclusiv cartoful dulce și cartof dulce, somon și cartof dulce, unt de arahide, pui și brânză.

Oferind o rețetă amestecată de ingrediente organice și naturale, propriile organice ale lui Newman Toate tratatele de câine naturale sunt fabricate în Canada și nu conțin arome artificiale, culori sau conservanți. Acestea sunt unul dintre cele mai sănătoase de câini pe care le puteți găsi pe piață și nu conțin grâu, soia sau porumb și sunt 70% organice.

Analiza IngredientSguaranteed
Făină organică de orz, unt de arahide, morcovi organici, mere organice, mese de pui, mese de trestie, grăsimi de pui (conservate cu tocoferoli mixte și lecitină), ovăz laminate, turmeric, făină de arahide, extract de rozmarin.
Proteină brută 11.0% min
Grasimea brută 8.0% min
Fibră brută 6.0% max
Umiditatea 10.0% max
22.8 kcal / trata

De la conexările de câine de mai sus, puteți vedea că clienții sunt de acord că aceste tratamente de câine premium sunt dimensiunea perfectă pentru formarea câinilor (în funcție de câine), deși unii clienți aleg să le rupă în două piese (pre-perforate) atunci când sunt utilizate ca fiind utilizate astfel de. Câinii cu probleme digestive par să mănânce aceste câini gourmet tratați fără nici o problemă, ceea ce le face o opțiune excelentă pentru canini cu burtă sensibilă.

Ca și în multe produse, comparațiile de prețuri confirmă faptul că proprietarii de animale de companie pot găsi aceste patru câini sănătoși cei mai buni pentru un preț mai bun pe Amazon și câțiva alți comercianți cu amănuntul online decât în ​​multe magazine de caramida si mortar. Ca și în multe alte produse legate de animale de companie, este ușor de observat la fața locului în care proprietarii de câini spun că câinii lor nu ar mânca aceste animale de companie sănătoase, dar acest grup pare să fie foarte mic pentru aceste tratamente specifice de companie. În afară de asta, nu am găsit niciun alt feedback negativ.

Pro:
  • Ingrediente organice certificate
  • Carne de clasa umană
  • Iubit de mulți câini
Contra:
  • Scump
  • Prea mic pentru câinii mari

Câinele sănătoase tratează recenzii de la proprietarii de animale de companie: & # 8220;Pot recomanda cu toată inima aceste tratamente! Amândoi câinii noștri le iubesc și, deși nu pot să-l voce, sunt sigur că sunt recunoscători pentru o susținere sănătoasă! Deși personal nu-l folosim, aș recomanda foarte mult verificarea & # 8230;& # 8220;

3 Zuke`s Mini Naturals Tratamente de formare umedă sănătoasă

Cel mai bun câine sănătos tratează revizuireaAl treilea din lista celor mai bune tratamente pentru câini sănătoși este de la Zuke, o altă companie faimoasă, care până acum sa străduit să-și păstreze clienții foarte mulțumiți. Varietatea este cheia când vine vorba Formarea lui Zuke tratează.

Aceste tratamente de câine organice sunt disponibile în pui, rață, unt de arahide, carne de porc, somon, iepure sălbatic, alimente de mare, exotice și un pachet de soi și în pungi de dimensiuni multiple din fiecare.

La numai 3.5 calorii pe tratament, aceste mici calorii scăzute de calorii sănătoase pentru câini sunt făcute cu carne reală care este excelentă atunci când este folosit pentru scopurile dvs. de formare pentru câini. Zuke Muugget Muugget se face în SUA, iar compania se mândrește pentru a se lipi de ei toate câinele naturale tratează Etichetă: Nu folosesc grâu, porumb sau soia, dar numai ingrediente naturale integrate.

Analiza IngredientSguaranteed
Pui, Orez de teren, măcinat abia, orz malț, glicerină vegetală, tapioca, cireșe, aromă naturală, gelatină, ulei de floarea-soarelui, sare, lecitină, acid fosforic, turmeric, acid sorbic (conservant), acid ascorbic (vitamina C), vitamina E Supliment, proteine ​​de zinc, acid citric (conservant), tocoferoli amestecați (conservanți), extract de rozmarin.
Proteină brută 10.0% min
Grasimea brută 7.0% min
Fibră brută 2.0% max
Umiditatea 30.0% max
2.3 kcal / trata, 3,251 kcal / kg

De la link-ul de mai sus, puteți citi că mulți clienți spun că aceste câine gourmet tratează perfect atunci când sunt folosite pentru a-și antrena câinii și, datorită dimensiunilor mici, ele sunt ușor de transportat atunci când se întâmplă pe plimbări sau la parcul de câine. Aceste tratate de câini fără cereale se spune că durează o lungă perioadă de timp, făcând o etichetă de preț mic mai mult decât rezonabil. Mulți clienți indică faptul că, atunci când nu sunt sigilate corect, câinele naturale Zuke se va usca și își vor pierde textura umedă; Prin urmare, asigurați-vă întotdeauna că ați sigilat sacul strâns!

Proprietarii de câini, având în vedere aceste cele mai bune tratate de câine sănătoase trebuie să știe că compania lui Zuke a fost recent achiziționată de conglomeratul Nestle Purina, ceea ce ridică îngrijorarea pentru unii proprietari de animale de companie. Cu toate acestea, Zuke`s`s își asigură clienții și spun că lucrează în mod independent și vor rămâne adevărați pentru istoria tuturor câinelui natural și nivelurile ridicate de satisfacție a clienților, continuând să creeze exact aceleași produse.

Pro:
  • Preț bun
  • Foarte scăzut calorie
  • Toate ingredientele naturale, integrate
Contra:
  • Se usucă repede

Câinele sănătoase tratează recenzii de la proprietarii de animale de companie: & # 8220;Soția mea și cu mine am cumpărat aceste tratamente într-o zi când am ieșit din tratatele noastre normale. Ele sunt mici, câinii noștri le iubesc și sunt mult mai bună decât multe mărci de magazine disponibile în mod obișnuit. Totuși, am avut câteva întrebări despre ingrediente & # 8230;& # 8220;

4 PLATO PET tratează puiul organic

Cel mai bun câine sănătos tratează revizuireaA patra opțiune ca cel mai bun câine sănătos tratează pe această listă, tratamentele lui Platon merită să ia una din aceste locuri de mai sus. Acești câini cu conținut scăzut de calorii, sunt o opțiune foarte sănătoasă pentru proprietarii de câini care doresc să-și antreneze animalele de companie.

PLATO PET tratează sunt realizate în SUA și fiecare animal de companie individual suferă o inspecție aprofundată privind calitatea și prospețimea înainte de a fi ambalate și expediate.

Aceste tratamente sănătoase pentru câini sunt realizate din pui de peste 90%, includ vitamine, antioxidanți și ingrediente naturale și nu conțin conservanți artificiali, arome sau organisme modificate genetic. Aceste tratamente de câini organice USDA sunt disponibile în ambele pachete de 6 uncii și 16 uncii.

Analiza IngredientSguaranteed
Pui organic, orez brun organic, sare, propionat de zinc, tocoferoli amestecați (conservanți), acid citric, extract de rozmarin, supliment de vitamina E, L-Ascorbyl-2fosfat (o sursă de vitamina C).
Proteine ​​brute 30.0% min
Grasimea brută 30.0% min
Fibră brută 1.0% max
Umiditatea 15.0% max
Zinc 100 mg / kg min
Vitamina E 100 UI / kg Min
Acid ascorbic 50 mg / kg min
29.06 kcal / tratat

După cum sa menționat în recenziile pe care le puteți găsi folosind linkul de mai sus, majoritatea clienților iubesc lista ingredientelor minime și foarte reglementate ale acestor tratate de câine gourmet, ceea ce asigură că animalul lor de companie este de a obține unul dintre cele mai înalte calități disponibile. Proprietarii de câini care au animale de companie cu intoleranță la gluten sau au palete pretențioase, în general, au avut cel mai mare succes cu utilizarea a cincea cea mai bună calitate a câinelui sănătos, spre deosebire de cele mai multe alte produse de pe piață.

Deși prețul este relativ accesibil și pare acceptabil pentru majoritatea părinților de companie, unii clienți recomandă ruperea fiecărui câine tratați în două bucăți pentru a obține și mai multă valoare pe sac. Câțiva clienți și-au exprimat preocupările legate de faptul că câinele lor refuză să mănânce toate tratamentele de câine naturale, iar câțiva canini aveau și probleme de stomac după ce a tratat, inclusiv vărsături sau gaze. Cu toate acestea, aceste cazuri par a fi foarte rare. Alți clienți au menționat, de asemenea, că textura prăjită a acestor tratamente sănătoase de câini poate face o mizerie și că câinii lor ar prefera să se joace cu aceste animale de companie în loc să le mănânce de fapt.

Pro:
  • Accesibil
  • USDA organic certificat
  • 90% conținut de carne
Contra:
  • Nu toți câinii ca ei

Câinele sănătoase tratează recenzii de la proprietarii de animale de companie: & # 8220;Întotdeauna caut tratamente sănătoase pentru grâul meu și cele mai puține ingrediente cu atât mai bine. Am crezut că am găsit cel mai bun produs când am găsit pe Waggin Tren Chicken Jerky la Costco. Apoi am citit recenziile de pe Amazon și, bine, a speriat Crap `# 8230;& # 8220;

5 Greens Dog Dog tratează și mestecați câinele

Cel mai bun câine sănătos tratează revizuireaGreenii ca cea de-a cincea noastră dintre cele mai bune tratamente de câini sănătoase a fost, de asemenea, evaluată pe locul al doilea de către editorii noștri ca fiind mai bine cei mai buni pentru câini. Grezei Dog Dog tratează și mestecați câinele Sunt alegerea # 1 de către veterinari pentru mestecați dentari pentru câini, precum și unul dintre cele mai sănătoase câini tratează disponibilă astăzi.

Este important să menționăm că acestea nu sunt tratamente naturale de câine și sunt făcute pentru un motiv specific - problemele dentare ale câinelui. Greensiile sunt, în general, sigure și ușoare pentru caini să digeră și să ofere un mod simplu, scăzut în grăsimi pentru părinții câinilor de a menține sănătatea dentară în companionul (lor). Acestea sunt, de asemenea, adesea ca câinele recomandat.

Greens Healthing Trates pentru câini ameliorează proprietarii de animale de companie de a căuta câini de casă tratează rețetele datorită testelor lor riguroase și controlului calității. Acești mestecați câine servesc ca o modalitate de a promova dinți sănătoși și gingii, lupta împotriva tartrului, plăcii, respirației urâte și adaugă vitamine și minerale la dieta zilnică a câinelui. Aceste cele mai bune tratamente de câini sănătoase sunt disponibile în Jumbo, Mare, Regular, Petite și Tiny & # 8220; # 8221; și în cinci pachete de dimensiuni diferite (6, 12, 18, 27 și 36 uncii).

Analiza IngredientSguaranteed
Făină de grâu, gluten grâu, glicerină, gelatină, fibre de ovăz, apă, lecitină, aromă de pasăre naturală, minerale (fosfat de dicalcium, clorură de potasiu, carbonat de calciu, chelat de aminoacizi de magneziu, chelat de aminoacid de zinc, chelat de aminoacid de fier, aminoacid de fier Chelat, chelat de aminoacid de mangan, seleniu, iodură de potasiu), pomace de mere uscate, clorură de colină, suc de fructe, vitamine (acetat de tocoferol DL [sursa de vitamina E], supliment de vitamina B12, p pantotenat D-calciu [vitamina B5] , Supliment de niacină, supliment de vitamină A, supliment de riboflavină [vitamina B2], supliment de vitamina D3, biotină, clorhidrat de piridoxină [vitamina B6], mononit de tiamină [vitamina B1], acid folic), culoarea de turmic.
Proteine ​​brute 30.0% min
Grasimea brută 5.5 minute
Grasimea brută 7.0% max
Fibră brută 6.0% max
Umiditatea 15.0% max
Calciu 0.5 minute
Fosfor 0.4% min
Niacin 14 mg / kg min
3,119 kcal / kg, 26 kcal / trata

După cum puteți vedea din recenziile de mai sus, majoritatea proprietarilor de câini sunt de acord că caninii iubesc aceste respiratorii care se împrăștie de câini naturali, iar dinții curați rezultați și sănătatea generală dentară păstrați-i să se întoarcă mai mult. Mulți părinți de companie simt că prețul (care este considerabil mai ieftin pe Amazon decât oriunde altundeva) este ușor justificat de beneficiile utilizării zilnice a produsului.

Dacă căutați online, puteți găsi, de asemenea, veterinari Comentând la Marea Sănătate a dinților și gingiilor de câini care au în mod regulat acest produs. Ca și în cazul oricărui alt tratat de câini, proprietarii de animale de companie ar trebui să fie siguri să-și supravegheze câinele în timp ce el sau ea se mestecă pe acești câini de calorii scăzut tratează pentru a se asigura că nu sunt înghițiți întregi.

Fiți conștienți de faptul că, în timp ce majoritatea clienților sunt foarte mulțumiți de acești câini sănătoși tratează singuri, există o mulțime de dovadă înregistrată a loturilor sărace ale acestor câini tratați cu viermi albi care infesta sacul, cu ultima recenzie provenind din mai , 2015. Vă sugerăm să sunați mai întâi producătorul și să verificați întotdeauna pachetul complet înainte de a utiliza aceste tratamente cu câinele dvs.

Pro:
  • Dovedit a ajuta la dinți și gingii
  • # 1 VET Recomandat tratează
  • Toate ingredientele naturale cu vitamine
Contra:
  • Scump
  • Probleme de vierme potențiale

Câinele sănătoase tratează recenzii de la proprietarii de animale de companie: & # 8220;Am hrănit câinii noștri Bones Greenie de când au ieșit mai întâi și nu am avut niciodată o problemă. Am șefi germani, Dobermans și câini de câini de câini mijlocii. Toți iubesc GB-urile lor și găsesc asta pentru că Dobie și # 8230;& # 8220;

6 nose umede de câine organic tratează

NOZE umede organice tratați pentru câiniCel de-al șaselea cel mai bun câine sănătos tratează alegerea este o altă opțiune certificată USDA pe această listă. Puteți comanda aceste câini tratați în trei arome - Cheddar, unt de arahide și dovleac. Și ce alimente mai bune pentru câini este acolo decât unul făcut cu ingrediente de grad de oameni? Fără porumb, grâu, arome artificiale, conservanți, produse lactate sau subproduse de animale nu au intrat în prepararea acestor câini Nose umede. Fiecare pachet conține 14 uncii de tratate crocante.

Varianta de dovleac miroase de scorțișoară și ghimbir și este utilă pentru stomacurile ușor agitate. Nu conține ouă sau lapte care declanșează frecvent alergii și probleme gastrointestinale la câini. Proprietarii de câini care au cheltuit averi pe alergiile câinilor lor sunt în mod evident precizie față de alimentele cu animale de companie. Astfel, este o mare ușurare pentru ca ei să găsească un tratament care este atât de bine plăcut de câinele lor și funcționează bine cu sistemele câinelui lor.

Analiza IngredientSguaranteed
Făină de secară organică, ulei de canol organic, piure de dovleac organic, melasă de trestie organică, unt de arahide organice, scorțișoară organică, ghimbir organic
Proteine ​​brute 7% (min);
Grasimi brute 6% (min);
Fibre brute 5% (max);
Umiditate 9% (max)
18kcal / tratat

Clienții spun că câinii lor iubesc nose umede câini organici tratează. De asemenea, face o mare diferență pe care o simt în siguranță cu acest produs organic. Deoarece acest produs este realizat în SUA și este organic, animale de companie și proprietarii de animale de companie sunt fericiți.

Câinii de diferite rase iubesc acest biscuit, deci este la îndemână pentru a aduce în timpul antrenamentului. Nu au existat rapoarte de alergii sau reacții adverse. Au existat foarte puțini câini, care nu-i plăceau tratamentul și preferat alte mărci. În ansamblu, acesta este unul dintre cele mai bune tratamente sănătoase pentru câinii disponibili în furnizarea de animale de companie și magazinele online acum că, de asemenea, certificat USDA.

Pro:
  • Realizate cu ingrediente de grad de om
  • Fără porumb, grâu, arome artificiale, conservanți, produse lactate sau subproduse de origine animală
  • Varietatea dovleacului este excelentă pentru câini cu probleme digestive
Contra:
  • Nu toți câinii s-au bucurat de aceste tratamente, dar se pot spune pentru toate cele mai bune tratamente sănătoase pentru câini

Câinele sănătoase tratează recenzii de la proprietarii de animale de companie: Am încercat aceste lucruri în timp ce vizitat fiica mea în Wisconsin. Câinele meu are alergii alimentare și acesta este primul tratat pe care a reușit să mănânce în plus față de ea 94 de dolari pe bază de prescripție medicină. Acest tratat organic este favoritul ei din toate tratamentele pe care le-a încercat și ea le poate avea atâta timp cât lucrează!& # 8221;

7 Organicele lui Riley - Unt de arahide și melasă

Unturile de arahide de arahide ale lui Riley și melasa tratează pentru câiniRiley`s Organics a venit din nou cu o opțiune de mâncare excelentă pentru câini și rânduri ca al șaptelea cel mai bun câine sănătos tratează alegerea pe această listă. Ca și alte produse ale lui Riley, acest lucru se face în SUA și certificat organic de USDA. Aceste biscuiți de unt de arahide care linsează cu degetul sunt fabricate din cele mai bune ingrediente de grad de om. Nu există grâu, porumb sau ingrediente de soia, care sunt adesea sursa de alergii.

Aceste tratamente în formă de os nu conțin, de asemenea, conservanți, aromă artificială, colorare artificială, zahăr sau sare. Proprietarii de animale care trăiesc un stil de viață sănătos și practică obiceiuri alimentare sănătoase sunt foarte mulțumiți pentru a găsi un produs pentru animalele de companie care sunt aliniate propriilor lor alegeri alimentare. Companii lor canini se pot bucura acum de gustări sănătoase și organice, care nu sunt doar gustoase, ci și o sursă bună de carbohidrați, minerale și proteine.

Ingrediente
Unt de arahide organice, făină de ovăz organic, ovăz laminate ecologice, făină organică de arahide, melasă organică, lapte organic nonfat, ouă organice.

Proprietarii de animale de companie spun că câinii lor au câteva tratamente care lucrează pentru ei cu o lungă listă de branduri care provoacă o serie de tulburări și alergii. Se simt norocos că organicele din Riley - untul de arahide și melasa a câinelui tratează sunt sigure și bine iubite de majoritatea câinilor. Ei au un miros plăcut pe care mai mulți câini găsesc atrăgătoare și o mare textură crocantă.

Nu toate animalele de companie și proprietarii de animale de companie care au încercat aceste cele mai bune cele mai bune tratamente sănătoase pentru câini au mers pe nuci peste ei, deși. Au fost cei care ar fi preferat un tratament fără melasă, dar recunosc că aceasta este o alternativă convenabilă pentru tratarea de casă consumatoare de timp. Cele mai mari puncte de vânzare ale acestui tratat sunt ingredientele sale organice și naturale și apelul său evident la câini. Cumpărătorii consideră, de asemenea, în siguranță, provenind de la un brand de încredere.

Pro:
  • Făcute în SUA
  • Fabricat din ingrediente de gradul uman
  • Fără grâu, porumb, soia, conservanți, aromă artificială, colorare artificială, zahăr sau sare
Contra:
  • Unii câini nu au preferat aceste tratamente. Proprietarii îl încredințează aromei meselor, ca animalele de companie ca alte tratamente aromate de unt de arahide

Câinele sănătoase tratează recenzii de la proprietarii de animale de companie: Sunt destul de norocos să lucrez într-un birou prietenos de câine. O mulțime de oameni păstrează tratează la biroul lor și femeia care stă lângă mine are întotdeauna o pungă de Riley. Ea este laws-jos cea mai populară Doggie-destinație din clădire & # 8230;.& # 8221;

8 Plato Original Duck Dog tratează

Platon Original Duck tratează pentru câiniPlaton a produs un alt tratament pe bază de carne care este all-organic și total natural. Aceasta este făcută din carne de rață, orez brun, conservanți naturali și acid citric. Este fortificată și cu vitaminele E și C. Carnea de rață este o mare alternativă de proteine ​​pentru câinii care reacționează la alte carne, cum ar fi puiul. Acest produs alimentar conține 30% proteine ​​brute, grăsimi, fibre, fier și zinc.

Aceste cele mai bune tratamente sănătoase pentru câini sunt minunate pentru gustări, recompense și momeală de antrenament. Ei sunt cu siguranță unul dintre cei mai buni câini organici tratează și acolo. Majoritatea clienților care au cumpărat acest produs au câini care nu au putut lua pui sau alte produse din carne fără mâncărime și pierderea părului. Acest tratament non-GMO, organic și de rață este, de asemenea, mai ieftin decât multe dintre cele mai bune tratamente sănătoase pentru câini.

Analiza IngredientSguaranteed
Rață, orez brun, sare, propionat de zinc, supliment de vitamina E, L-ascorbyl-2fosfat (o sursă de vitamina C), tocoferoli amestecați (conservanți), extract de rozmarin, acid citric.
Proteine ​​brute 30.0% min
Grasimea brută 25.0% min
Fibră brută 0.05% Max
Umiditatea 15.0% max
Fier de 220 mg / kg min
Zinc 100 mg / kg min
Vitamina E 100iu / Kg Min
Acid ascorbic 50 mg / kg min
3.49 kcal / g, 29.09 kcal / tratat

Alergiile de câine și alte tulburări cauzate de rezultatul gresit al alimentelor la costurile VET ridicate, astfel încât cumpărătorii de Platon Original Duck Dog tratează au fost, în general, foarte recunoscători pentru a le găsi pe piață. În comparație cu peștii tratează, această variantă nu are nici un miros, deci este minunat pentru a ține în interiorul buzunarului atunci când este dată ca o recompensă surpriză sau folosită ca instruire.

Este posibil să nu fie o idee bună să stocați mai multe pungi, deoarece problema principală cu cele mai bune două câini sănătoși tratează alegerea este că câțiva proprietari de animale de companie au observat câteva matrițe formate în sacii mai în vârstă. Ele pot deveni, de asemenea, grele și uscate cu atât sunt stocate, în loc de moale și de chewy ca granola. În afară de asta, animalele de companie au iubit aceste tratamente, iar proprietarii se simt siguri că sunt hrănitoare și sigure pentru câinii lor.

Pro:
  • Fabricat din carne de rață, orez brun, conservanți naturali și acid citric
  • Fortificată cu vitaminele E și C
  • Carnea de rață este o mare alternativă de proteine ​​pentru câinii care alergic sau sensibil la sursele de proteine ​​tradiționale, cum ar fi puiul și carnea de vită
Contra:
  • Cele mai bune tratamente sănătoase pentru câini nu păstrează bine - un cumpărător a observat că mucegaiul crescând în saci mai vechi de tratamente și unii cumpărători au comentat că devin din greu și uscați după ședință pentru o vreme

Câinele sănătoase tratează recenzii de la proprietarii de animale de companie: Câinele meu a suferit testarea alergiei cu o lună în urmă pentru a determina de ce a fost atât de mâncărime și să-și piardă părul. Acum are fotografii alergice și veterinarul a recomandat să-i limităm dieta la Duck & # 8230;.& # 8221;

9 # 1 Premium Pui Jekky Dog tratează

# 1 Premium de pui jerky tratează pentru câiniNimic nu ar putea fi mai simplu sau de mentier, decât acest tratament Emmy este cel mai bun. Este ultima opțiune, dar nu cea mai mică de pe lista noastră de câini sănătoși, care este făcută dintr-un singur ingredient - certificat USDA, grad de pui de pui. Aceste benzi subțiri au fost deshidratate, conservate în mod natural și ambalate cu bunătatea naturală a cărnii pure pentru caini să se bucure. Ei fac un mare stimulent pentru câinii care suferă de formare sau pentru a-și completa dieta. Acesta este un produs al SUA și garantat gratuit de aditivi sau conservanți.

O pungă conține 8 uncii de benzi subțiri de pui, cu o garanție de bani în cazul în care animalele de companie nu o iubesc. Clienții au plăcut acest tratament asemănător cu bacon pentru câinii lor. Ei descriu tratamentul ca benzi de carne crocante pe care le sparge adesea în jumătate sau mai mici în funcție de dimensiunea și apetitul câinelui.

Analiza IngredientSguaranteed
100% USDA Grad un piept de pui.
Proteina brută 68.0% (min)
Grasimea brută 2.0% (min)
Fibră brută 2.0% (max)
Umiditate 25.0% (max)

Din moment ce # 1 Premium Chicken Jeky câine tratează este un produs unic ingredient, este mult preferat de proprietarii de câini și câini pretențioși care reacționează la o mulțime de lucruri. Acest lucru eliberează proprietarii de a-și îngrijora să identifice ingredientele care pot provoca reacții adverse în animalele de companie.

Unii cumpărători care se așteptau ca carnea să fie "jefui" au fost destul de dezamăgiți să găsească benzile de a fi crocante. După ce a fost supus transportului și manipulării, benzile sunt adesea rupte în jetoane și proprietarii de animale de companie nu-i plac foarte mult. O îmbunătățire a acestui domeniu va câștiga cu siguranță nodul celor mai mulți cumpărători. În general, clienții au plăcut ideea unui tratament realizat dintr-un singur ingredient care a fost certificat sigur de agențiile de reglementare.

Pro:
  • Fabricat dintr-un singur ingredient - certificat USDA, de grad de pui de pui
  • Conservat în mod natural
  • Produs in SUA
  • Garanția banilor înapoi Dacă câinele dvs. nu va mânca aceste cele mai bune tratamente sănătoase pentru câini
Contra:
  • Nu textura jerky - sunt crocante, care nu toți proprietarii de câini au plăcut
  • Transportul maritim a provocat unii proprietari să primească un pachet care a avut o mulțime de chipsuri sparte în loc de benzi

Câinele sănătoase tratează recenzii de la proprietarii de animale de companie: Pui # 8220 este foarte pretențios, dar iubește acest pui jerkic. El este primul câine pe care l-am deținut vreodată că nu va mânca nimic pe care-l dai. El îi place doar mâncarea naturală, care norocoasă pentru el este tot ce o vom da, așa & # 8220; natural & # 8221; El iubește acest pui jerky & # 8221;

Citiți următorul: 15 Branduri de top pentru câini - Kibble uscate (2018 Update)


Dezvăluire: Putem câștiga comisioane afiliate fără costuri pentru tine de la link-urile de pe această pagină. Acest lucru nu a afectat evaluarea produselor noastre. Citiți mai multe aici si gaseste Dezvăluirea completă aici.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Top 9 cel mai bun câine sănătos tratează