Top 20 cele mai bune alimente pentru câini umede pentru păsări de câini și câini de adulți

Deși mâncarea de câini conserve este Mai scump decât Kibble uscat, este adesea o dietă superioară conform veterinarilor. Costul alimentelor conservate este citat în mod obișnuit ca motiv pentru care proprietarii de câini evită să-și hrănească brandurile de hrană pentru câini umede, astfel încât alegerea optimă poate fi amestecată Kibble uscate cu cele mai bune alimente pentru câini umede pentru a culege beneficiile ambelor lumi pentru puii tau.

Cele mai bune alimente pentru câini umede pentru cățeluși și câini adulți

De ce alimentele de câine umed este mai bine decât uscat Kibble?

Există mai multe beneficii pentru alimentele de câine conservate:

  • Conținut mai mare de apă pentru scaune și hidratare îmbunătățită
  • Conținut mai mare de proteine ​​și mai puțin umplutură
  • Conținutul de carbohidrați inferior și fără conservanți, arome
  • Este mai apetisant și gustos

Majoritatea proprietarilor de câini sunt de acord că puii lor vor prefera branduri alimentare pentru câini umed peste kibul uscat. Dar, cu costul mai mare al alimentelor conservate pentru câini, nu toți proprietarii de animale de companie pe un buget își pot permite. În acest articol, vom discuta despre avantajele și dezavantajele celor mai bune alimente pentru câini conservate, comparați-le să uscați Kibble și să listați cincisprezece dintre cele mai bune mărci de alimente pentru câini umede pentru cățeluși și câini adulți care sunt accesibil:

Conserve de mâncare pentru câini Preț Valoare Rating
Royal Canin 24-Canine nutriție de sănătate $$. $ $ 0.2 / oz Hrană pentru câini de 5 stele pentru cățeluși
Nuttro Small Braed Puppy Chicken $$$$$ $ 0.7 / oz 4 hrană pentru câini umedă de jumătate de stea pentru pui
Ultra catelus conserve de mâncare de catelus $$. $ $ 0.3 / oz 4 hrană pentru câini umedă de jumătate de stea pentru pui
Wellness Core Cereale gratuite Puppy Turcia $$. $ $ 0.21 / oz 4 hrană pentru câini umedă de jumătate de stea pentru pui
Wellness Complet Health doar pentru catelus $$ $ 0.18 / oz 4 hrană pentru câini umedă de jumătate de stea pentru pui

* Faceți clic pe cele mai bune alimente pentru câini umede pentru mai multe informații și prețuri sau derulați mai jos pentru mai multe detalii și recenzii și note.

Înainte de a ajunge la listarea celor mai bune alimente ieftine de câine umede pentru cățeluși, să comparăm pe scurt tipurile de alimente.

Alimente pentru câini umed vs uscat kibble: care este mai bine?

Alimente pentru câini umed vs uscat kibble: care unulCând vine vorba de compararea alimentelor de câine uscate cu alimente de câine umede, nu există nici un câștigător clar. Cu exceptia Conținut suplimentar de apă În alimentele cu câini conserve oferă hidratare suplimentară și îmbunătățește scaunele la câini. Nu toți câinii beau suficientă apă, schimbându-le astfel pe alimentele cu câini umede pot fi o soluție bună. Există un număr de Cele mai bune mărci de mâncare pentru câini conserve acolo, care sunt adesea foarte apreciate în mod special din acest motiv.

Unele dintre aceste mărci de mâncare cele mai bune pentru câini umede pentru cățeluși și câini adulți au o miros mai puternic, făcându-le astfel mai atrăgătoare și apetisante pentru câinele dvs.Conservele pentru câini sunt, de asemenea, mai ușor de mestecat și digest decât greu, uscat kibble. Acest lucru îl face o opțiune optimă pentru hrana pentru câini pentru câini de rang înalt cu sănătate dentară slabă, probleme de digestie sau cele care au pierdut unele dintre simțurile lor de miros sau pur și simplu nu doresc să mănânce suficient.

Conform Academiile naționale presa, alimentele cu câini umede conțin de obicei mai puțin carbohidrați și Concentrația mai mare a proteinei din carne În comparație cu alimentele cu câini uscați. Datorită modului în care alimentele cu câini conservate sunt ambalate, cele mai bune alimente pentru câini umede sunt mai puțin probabil să conțină conservanți, coloranți și arome.

De ce alimentele de câine uscate sunt mai populare decât alimentele cu câini conservate?

Este adevărat că Kibble uscat este primul Go-to Choice pentru majoritatea proprietarilor de animale de companie. De fapt, Studiile arată chiar că un proprietar de câine ar prefera adesea mărci de mâncare uscată de câine peste alimentele cu câini conservate. Cercetare ulterioară Compararea alimentelor cu câini uscați vs alimentele pentru câini umede confirmă faptul că este în primul rând datorită prețurilor. Și veterinarii sunt de acord că mărfurile din ambele lumi, eu.E. Amestecarea alimentelor de câine uscate cu cele mai bune alimente pentru câini umede, poate fi cea mai bună opțiune:

Desigur, alimentele uscate nu oferă atât de multă umiditate ca alimente umede, ceva care devine mai important ca un animal de vârstă, când un animal este bolnav și în climate uscate și fierbinți. În aceste cazuri, o dietă alimentară umedă poate fi mai practică. [& # 8230;] O altă opțiune este de a alege atât umede cât și uscate; amestecându-le împreună în același castron sau dând mâncarea umedă ca o tratare ocazională.& # 8221; - Veterinarieni la Petmd.COM

Mulți veterinari au observat că o mare majoritate de proprietari de catelus folosesc alimente conservate ca un tratament sau ca un topper / mixer alimentar pentru câini. Ei remarcă, de asemenea, că hrănirea celor mai bune alimente pentru câini umede poate fi benefică atunci când câinele este bolnav și / sau a pierdut apetitul, deoarece este mult mai atrăgător pentru câini decât uscat Kibble. În cele din urmă, este de până la tine să vorbești cu medicul veterinar pentru a decide dacă cea mai bună mâncare pentru câini umedă are dreptate.

Mai jos, am cercetat și am ales primele cinci cele mai bune hrană pentru câini umede pentru opțiunile pentru catelus (și adult) care ar funcționa pentru majoritatea câinilor. Cu toate acestea, dacă niciuna dintre aceste branduri nu pare să se potrivească cerințelor dvs. sau la gama de prețuri, avem încă zece opțiuni alternative fără descrierile din partea de jos a acestui articol.

Clasamente complete: Top 25 cele mai bune branduri de alimente (2018)

Care este cel mai bun brand alimentar pentru câini umed?
Cele mai bune 20 de alimente pentru câini umede pentru cățeluși (și câini adulți)

1

Royal Canin Canine Sănătate Nutriție Puppy Conserve alimente

Formula pentru adulți: Royal Canin Adult Beauty Conserve Mâncare

Rating5 steleRoyal Canin Canine Sănătate Nutriție Catelus Conserve de câine
mărimea: 24 x 5.8 canale OZ
Preț pentru valoare: $ 0.2 / oz

Analiza garantată:

  • Umiditate: 79%
  • Proteina: 8%
  • FAT: 4.5%
  • Fibră: 2%

Cu dietele lor formulate cu precizie, acesta este unul dintre cele mai multe mărci de alimente recomandate de câine pe piață. Acest top a evaluat cele mai bune alimente pentru câini umede de la Royal Canin Oferă o abordare cu trei ponderi a alimentației de sănătate canine. Nivelul său ridicat de energie consolidează creșterea și dezvoltarea catelului, vitamina și conținutul de minerale dezvoltă și consolidează sistemul imunitar al câinelui, iar uleiul de pește bogat în proteine, pulpa de sfeclă și alte proteine ​​extrem de digerabile susțin o funcție gastrointestinală sănătoasă.

Ingrediente: Apă suficientă pentru prelucrare, pui, carne de porc, ficat de carne de porc, făină de orez, gluten de grâu, pulpă de sfeclă simplă, celuloză pulbere, ulei de pește, caragenan, silico de sodiu aluminat, carbonat de calciu, arome naturale, tripolfosfat de sodiu, fosfat de potasiu , taurină, clorură de potasiu, vitamine [acetat de tocoferol DL-alfa (sursa de vitamina E), L-ascorbyl-2-polifosfat (sursa de vitamina C), biotina, mononitara de tiamină (vitamina B1), suplimentul niacin, p pantotenat D-calciu , supliment de riboflavină, clorhidrat de piridoxină (vitamina B6), supliment de vitamina B12, supliment folic, supliment de vitamina D3], mese minerale (oxid de zinc, sulfat feros, proteine ​​de zinc, sulfat de cupru, oxid mangan, selenit de sodiu, iod de calciu) (Tagetes ereda l.).

Acest produs alimentar oferă o nutriție completă și echilibrată, care este moale, ușor de mestecat și foarte digerabilă - perfectă pentru ca puii care tranzită la o dietă mult mai greu. Cumpărătorii iubesc acest hrană, deoarece este mai ușor ca puii lor să-și bată și să digeră. Unii au descoperit că este chiar eficient pentru tulburările alergice și mișcarea intestinului anormal.

Royal Canin Canine Sănătate Nutriție Puppy Conserve Dog Alimentele de câine este, de asemenea, rapid de pregătit - prin pur și simplu vărsarea conținutului într-un castron de hrănire și adăugarea de apă caldă dacă este dorită o consistență mai moale. În caz contrar, este gata să mănânce chiar din pachet. Aceasta numără o mulțime pentru părinții ocupați de animale de companie.

Pentru că este atât de gustos, puii tind să mănânce mai mult, dar proprietarii au prudență împotriva creșterii excesive în greutate. Este întotdeauna important să păstrați suma indicată pe ambalaj sau pe ce prescrie VET. Un client nefericit a remarcat faptul că produsul conține produse secundare de carne de porc. În general, acest produs de câine conservat primește nodul majorității clienților ca o componentă principală a dietei catelusului lor.

Pro:
  • Nivelul ridicat de energie consolidează creșterea și dezvoltarea catelului
  • Conținutul de vitamină și minerale dezvoltă și consolidează sistemul imunitar
  • Ulei de pește bogat în proteine, pulpă de sfeclă și alte proteine ​​extrem de digerabile susțin o funcție gastrointestinală sănătoasă
  • Oferă o nutriție completă și echilibrată
Contra:
  • Gustul său atrăgător determină câțiva câini să se suprasoliciteze
  • Un client a fost nemulțumit de adăugarea de subproduse de porc pe lista ingredientelor

Recenzii alimentare pentru câini umede de la proprietarii de animale de companie: & # 8220; acesta este un produs minunat pentru a vă începe puii, precum și mâncarea tare. Povestea pe care o voi spune despre Royal Canin este remarcabilă. Am un mic Yorkie care a avut alergii pentru 10 ani, am cheltuit mii de dolari pe test de alergie prin anii și fotografiile alergice și # 8221;

2nutro catelus medicină sănătoasă conservată

Formula pentru adulți: Nutro max adult conserve alimente

Nuttro catelus medicină sănătoasăRating4 stele de jumatate
mărimea: 24 x 3.5 cutii de oz
Preț pentru valoare: $ 0.7 / oz

Analiza garantată:

  • Umiditate: 82%
  • Proteina: 9%
  • FAT: 4%
  • Fibră: 1%

Acest hrană pentru câini conține ingrediente întregi și naturale, cum ar fi pui real, orez brun și ovaz. Fără arome artificiale, culori sau conservanți au intrat în producția acestui mare hărțuit de catelus de la Nutro. Este o mare sursă de grăsime, proteine, acid gras omega-6, acid linoleic și zinc pentru a susține creșterea și energia și pentru dezvoltarea pielii sănătoase și a stratului lucios.

Ingrediente: Bulion de pui, pui, ficat de carne de vită, ficat de pui, grâu, plasmă de carne de porc, orez de cereale integrale, orez complet brun, ulei de floarea-soarelui (conservat cu tocoferol mixt), amidon de porumb, morcovi uscate, orez de sol, sare, fosfat tricalcic, sodiu Fosfat, clorură de potasiu, drojdie uscată, carbonat de calciu, ulei de pește (conservat cu tocoferoli amestecați), culoare caramel, gumă xantan, metionină, gumă de guar, sulfat de zinc, sulfat feros, supliment vitamina E, oxid de zinc, pulpă de cicoare, ascorbat de sodiu , Clorură de colină, taurină, L-carnitină, proteine ​​de cupru, sulfat de mangan, selenit de sodiu, mononit de tiamină (vitamina B1), iodură de potasiu, supliment de vitamină A, supliment de vitamină D3, biotină, supliment de vitamină B12, supliment de riboflavină (vitamina B2 ).

Un pachet de varianta de rasă mică nutro conține 25 tăvi, fiecare conținând 3.5 uncii de alimente umede delicioase gata la hrană. Sunt disponibile și alte variante. Varianta Nuttro Puppy conține 12 cutii de alimente de catelus, fiecare poate cântări 12.5 uncii. Varianta adultului nutro este formulată pentru câinii adulți, iar un pachet conține 12 12.Cutii de 5 uncii.

Clienții care au cumpărat acest produs de ceva timp spun că nu au un timp dificil de a-și hrăni puii cu acest aliment. De fapt, puii sunt întotdeauna încântați de timpul de masă cu acest hrană pentru câini. Ei spun că Nuttro conserve de câine alimente - esențiale sănătoase miroase foarte bune chiar și pentru oameni și sunt încântați să-și găsească puii de mâncare premium. Alimentele de câine nutritive nu sunt întotdeauna atrăgătoare pentru câini și simt că acest produs cel mai bun pentru câini umed este o astfel de mare găsi.

Nu toți cumpărătorii folosesc acest lucru exclusiv pentru hrana câinilor lor. Unii găsesc o modalitate bună de a-și percepe mâncarea principală de mâncare uscată și de a oferi variație în aromă. În sumă, câinii iubesc această mâncare, este făcută din ingrediente reale și naturale, conține substanțele nutritive că puii trebuie să crească sănătoși și nu conține ingrediente artificiale. Din aceste motive, cumpărătorii cred că au găsit cele mai bune alimente de câine umede pentru puii lor și vor continua să cumpere acest lucru până când tinerii lor vor avea nevoie de un alt fel de mâncare.

Pro:
  • Conține ingrediente întregi și naturale, inclusiv pui real, orez brun și ovaz
  • Nu există arome artificiale, culori sau conservanți
  • Sursă excelentă de grăsimi, proteine, acid gras omega-6, acid linoleic și zinc
Contra:
  • Unii proprietari de animale de companie au remarcat că câinele lor nu ar mânca acest hrană pentru câini
  • Câțiva cumpărători au recunoscut că acest produs și-a dat probleme gastrointestinale de companie

Recenzii alimentare pentru câini umede de la proprietarii de animale de companie: & # 8220; un lucru pe care nu-mi place în alimentele mele sunt culori artificiale, conservanți sau arome. Încerc să fac cele mai bune de animalele mele și să încerc să stau departe de alimentele cu junk. Cu siguranță sunt dispus să plătesc ceea ce îmi pot permite pentru a conduce cu ingrediente dăunătoare. Rețeta de pui de pui și orez nu va fi dieta principală a furtunii, ci mai degrabă "# 8221;

3nutro Ultra Puppy Holistic SuperFood conserve alimente

AdultNuttro Ultra Holistic Superfood hrană pentru câini umed Formulă: Nutro Ultra Adult Conserve Food

Rating4 stele de jumatate
mărimea: 24 x 3.5 cutii de oz
Preț pentru valoare: $ 0.3 / oz

Analiza garantată:

  • Umiditate: 78%
  • Proteina: 9%
  • FAT: 6.5%
  • Fibră: 1%

Acest produs alimentar pentru câini umed este disponibil în mai multe stiluri și formulări, inclusiv catelus, adult, rasă mică pentru adulți, rasă mare și senior. Fiecare dintre aceste variante de la Nuttro Ultra conține trei tipuri de surse de proteine ​​slabe, cum ar fi pui de înaltă calitate, miel și somon. Este îmbogățit cu fructe, legume, boabe întregi și ulei de floarea-soarelui pentru a oferi o sursă de alimente perfect echilibrată.

Ingrediente: Pui, bulion de pui, ficat de pui, morcovi, spanac, rosii, miel, somon, produs de ou, orez brun, hering, afine, afine, ulei de floarea-soarelui, fosfat tricalcic, clorură de potasiu, caragenan, pulpă de sfeclă simplă, , Bere uscate uscate, arome naturale, ulei de pește, carbonat de calciu, gumă uscată, gumă xantan, făină de alfalfa, proteine ​​de zinc, proteine ​​de fier, pomace de afine, pomac de afine, avocado uscat, guma guar, dovleac uscat, vitamina E supliment , Acid ascorbic, clorură de colină, L-carnitină, taurină, proteine ​​de cupru, proteine ​​de mangan, proteine ​​de cobalt, selenit de sodiu, mononit de tiamină, iodură de potasiu, biotină, vitamină un supliment, supliment de vitamină B12, supliment de riboflavină, supliment de vitamină D3

Acest produs cel mai bun pentru câini umed este ambalat cu antioxidanți pentru a promova un sistem imunitar puternic. Sursele sale de proteine ​​premium și aminoacizii esențiali construiesc un sistem muscular slab și un conținut de acid gras de omega mare suportă pielea și haina sănătoasă.

Majoritatea clienților au început pe această linie de produse cu varianta pentru pui. Ele sunt extrem de mulțumiți de cât de sănătoși și activi au crescut poochesul lor. Acest lucru le-a determinat să exploreze celelalte produse produse de acest brand. Folosind Nuttro Ultra Holistic SuperFood hrană pentru câini pentru adulți și câini de rang înalt, au aflat că aceste formule au lucrat perfect și. Câini cu probleme medicale, au beneficiat de acest produs premium, inclusiv câini cu artrită și alergii sau cele care au suferit o intervenție chirurgicală.

Câțiva câini nu au găsit această atmosferă de câine, deși ar mânca atunci când sunt amestecate cu masa lor obișnuită. Un cumpărător a fost destul de nefericit pentru că a cumpărat un lot rău online, deși el este atât de convins de valoarea produsului pe care o continuă să o cumpere de la magazinul său de furnizare a animalelor de companie. În ansamblu, clienții cum ar fi conținutul acestui aliment și cred că este esențial pentru sănătatea bună a animalelor de companie.

Pro:
  • Disponibil în mai multe stiluri și formulări, inclusiv catelus, adult, rasa adulta, rasa adulta si senior
  • Îmbogățită cu fructe, legume, cereale integrale și ulei de floarea-soarelui
  • Ambalate cu antioxidanți pentru a promova un sistem imunitar puternic
  • Mulți proprietari de companie încep cu formula de catelus și continuă să hrănească acest lucru cel mai bun alimente pentru câini umede pe tot parcursul câinilor lor
Contra:
  • Câțiva proprietari au remarcat că câinele lor nu-i plac acest produs
  • Un cumpărător a raportat achiziționarea unui lot rău prin intermediul unui comerciant cu amănuntul online

Recenzii alimentare pentru câini umede de la proprietarii de animale de companie: Mi-am pornit Fururbabiile cu Nutro, acum 14 ani și apoi a trecut. Cel mai recent, seniorul meu a început să experimenteze probleme comune și am pus-o înapoi pe nutro. Mă simt bine, știind că acest produs este un hrană pentru câini de brand premium, iar Brangirl se bucură de legume și de sosul ușor. Dar cel mai important pentru mine este "# 8221;

4Wellness Core Core Puppy Natural Break Free Conserve Dog Alimente

Formula pentru adulți: Hellness Core adult conserve naturale conserve

Rating4 stele de jumatateWellness nucleu naturale de cereale fără conserve umed alimente câine
mărimea: 12 x 12.5 cutii de oz
Preț pentru valoare: $ 0.21 / oz

Analiza garantată:

  • Umiditate: 78%
  • Proteină: 12%
  • FAT: 8%
  • Fibră: 0.5%

Bunastare alimentele cu câini cu conserve umede sunt vândute la același preț pentru toate soiurile sale. Ea vine în diverse preparate adecvate pentru nevoile unice de câine, cum ar fi hrană pentru catelus și gestionarea greutății adulților. Este, de asemenea, disponibil în alegerile gustoase ale (a) Turcia și pui, (b) Whitefish, somon și hering, (c) carne de vită, venison și miel, și (d) Turcia, carne de porc și rață.

Ingrediente: Turcia, ficat de pui, pui, bulion de curcan, hering, masa de pui, ulei de pește Menhaden, caragenan, guma de guar, morcovi, cartofi dulci, kale, broccoli, spanac, patrunjel, mere, afine, flax, clorură de potasiu, sare, Extract de rădăcină de cicoare, extract de rădăcină YUCCA, Kelp uscat, masă de alfalfa, proteine ​​de fier, proteine ​​de zinc, clorură de colină, supliment de vitamina E, proteine ​​de cobalt, proteine ​​de cupru, proteine ​​de mangan, selenită de sodiu, mononit de tiamină, biotină, vitamina un supliment, iodură de potasiu , Supliment de vitamina B12, supliment de vitamina D3, supliment de riboflavină.

Pachetele sunt disponibile în 12 bucăți de 12.Cutii de 5-Oz și 24 de bucăți de cutii de 6 oz. Costumii preferă acest lucru cel mai bun alimente pentru câini umede, deoarece există loc pentru varietate fără a compromite calitatea. Acest hrană pentru câini a fost un factor esențial pentru recuperarea câinilor cu diferite probleme de sănătate, inclusiv pietrele vezicii urinare, diareea, lipsa apetitului și respirația urâtă.

După comparând ingredientele de bază de miezuri naturale de boabe fără cereale umede, cu alții, inclusiv cele aprobate de veterinari, au fost convinși că această marcă era deasupra restului. Pentru ei, cea mai fiabilă testament la bunătatea acestui hrană pentru câini este o mare sănătate și energie a câinilor și haine lucioase care sunt invidia constantă a altor proprietari de animale de companie.

Cumpărătorii sunt de acord că costă un pic mai mare decât alte alimente pentru câini, dar considerând că opțiunile mai ieftine conțin ingrediente artificiale, subproduse din carne, porumb și alte componente discutabile, acești proprietari de animale de companie sunt dispuși să plătească prețul mai mare. În general, cumpărătorii continuă să cumpere acest brand fie ca masa principală a câinilor lor, fie ca un supliment amestecat cu masa obișnuită a animalelor de companie. Atâta timp cât acest hrană pentru câini îi ajută pe câini, acești clienți cred că chiar și eticheta de preț mai mare merită.

Pro:
  • Disponibil în multe arome, astfel încât să puteți da câinelui dvs. o varietate
  • Toate soiurile sunt vândute la același preț
  • Cumpărătorii spun că acest produs a ajutat câinii cu pietre vezice urinare, diaree, lipsa apetitului și respirația urâtă
Contra:
  • Mai scumpe decât multe alte branduri de mâncare pentru câini umede

Recenzii alimentare pentru câini umede de la proprietarii de animale de companie: Câinele meu are o mulțime de alergii și acest produs conservat gratuit de cereale este de înaltă calitate și ușor tolerat. Este un pic mai scump, dar obțineți o valoare aici. Nu am văzut niciodată sau am auzit de niciun fel de recheme cu acest brand. Am hrănit acest lucru câinelui meu de peste 8 ani și # 8221;

5 Wellness Puppy Puppy Health Natural Conserve Food

Formula pentru adulți: Wellness Complete Sănătate Adult Natural Conserve Mâncare câine

Rating4 stele de jumatateWellness Complete Sănătate naturală umedă alimente câine
mărimea: 12 x 12.5 cutii de oz
Preț pentru valoare: $ 0.18 / oz

Analiza garantată:

  • Umiditate: 78%
  • Proteina: 9%
  • FAT: 7%
  • Fibră: 1%

Aici vine o linie completă de hrană pentru câini sănătoși pentru toate etapele din viața de mutt. Există și arome diferite disponibile cu cele mai bune alimente de câine umede, pentru a bate monotonia aceleiași mese de câine care a dat o zi și zi. Acest hrană de câine de la Bunastare este vândut la același preț pentru diferitele soiuri disponibile, și anume: Puppy, Senior, Pui și Cartofi dulci, Miel și Cartofi dulci, Cartofi dulci, Turcia și cartof dulce, Venison și cartof dulce și cartofi dulci și cartofi dulci.

Ingrediente: Pui, bulion de pui, somon (o sursă naturală de DHA, acid docosahexaenoic), cartofi dulci, orz de masă, morcovi, fulgare la sol, ulei de canola, mere, pere, banane, gumă de guar, clorură de potasiu, sare, caragenan, proteine ​​de fier , Proteine ​​de zinc, clorură de colină, supliment de vitamina E, proteine ​​de cobalt, proteine ​​de cupru, proteine ​​de mangan, supliment de riboflavină, selenit de sodiu, mononit de tiamină, supliment vitamina A, suplimentul de vitamina B-12, iodură de potasiu, biotină, vitamina D-3 supliment.Plus vitaminele și mineralele este un produs conservat în mod natural.

Este vândut în pachete de 12 (12.5-oz poate) și 24 (6-oz pot). Proprietarii de animale de companie care și-au hrănit puii acest produs alimentar atestă bunătatea sa. De asemenea, a avut importanță că tranziționarea la alimente adulte și alimente de rang înalt sub aceeași marcă a fost foarte ușoară. Făcând acest lucru, ele au asigurarea că câinele lor primește aceeași calitate și o valoare nutrițională holistică adecvată pentru vârsta lor și la nivelul energiei.

Chiar și câinii care fuseseră hrăniți hrană pentru câini de mai mulți ani au trecut frumos la această mâncare. Fără îndoială, acest lucru este un mod mult mai convenabil de hrănire a câinilor decât alimentele crude. Și proprietarii de animale de companie sunt prea fericiți că nu compromită sănătatea câinelui lor atunci când au optat pentru a trece la Wellness Complete Sănătate Natural Hear Conserve Hrană pentru câini.

Unii proprietari de animale de companie care au comandat acest lucru online au fost dezamăgiți să primească cutii deteriorate. Dacă numai acel aspect al achiziției lor ar fi rezolvat, ar fi complet mulțumiți de acest produs. Cu excepția acestei probleme în manipulare, clienții apreciază foarte mult acest produs deoarece este fabricat din ingrediente autentice, oferă o nutriție optimă și vine în arome delicioase care sunt foarte atrăgătoare pentru câini.

Pro:
  • Linia completă a alimentelor sănătoase pentru câini pentru toate etapele din viața animalului dvs. de companie
  • Disponibil în multe soiuri, astfel încât să puteți hrăni câinele diferit arome
  • Trecerea de la hrana pentru catelus la hrana pentru adulti si hrana pentru adulti la alimentara de senior este foarte usor, deoarece este acelasi marca
Contra:
  • Unii proprietari de câini care au achiziționat acest lucru cel mai bun alimente pentru câini umede online au primit cutii deteriorate

Recenzii alimentare pentru câini umede de la proprietarii de animale de companie: Câinele nostru a mâncat alimente pentru câini conservate de ani de zile. El îl iubește și este foarte sănătos și plin de energie. În ultimele două luni am cumpărat mai multe cazuri de alimente pentru câini, atât de la Amazon, cât și de la magazinul local de animale de companie, care s-au schimbat complet în consistență și # 8221;

15 cele mai bune alimente ieftine de câine umede ca alternative

Lista de mai sus a celor mai bune alimente pentru câini umede pentru pui (și câini adulți) a fost selectată pe baza cercetării, consultărilor și evaluării aprofundate a fiecărui brand alimentar pentru câini conserve. Cu toate acestea, unii proprietari pot găsi cele cinci opțiuni particulare de alimente de câine conservate care nu sunt potrivite pentru catelul lor sau în afara gamei lor de prețuri. Dacă acest lucru este cazul pentru dvs., faceți o privire la mai multe opțiuni de cele mai bune alimente ieftine de câine umede, care pot fi mai bune:

Merrick Classic Hearppy Plate (13.2 oz / ambalaj de 12)6. Merrick Classic Heart Puppy Plate
(13.2 oz / ambalaj de 12)

  • Analiza garantată: Proteină 10.30% / grasime 5.50% / fibră 1.40% / umiditate 81.00%
  • Adult: Merrick Classic Break Free Turducken

Om nou7. Formula proprie a lui Newman pentru cățeluși
(12.7 oz / ambalaj de 12)

  • Analiza garantată: Proteina 8% / grasime 5.5% / fibră 1% / umiditate 78%
  • Adult: Formula de pui de pui & Brown Brown

Albastru homestyle catelus hrană (12,5 oz / ambalaj de 12)8. Albastru homestyle catelus hrană
(12.5 oz / ambalaj de 12)

  • Analiza garantată: Proteina 10% / grasime 7.5% / fibră 1.3% / umiditate 78%
  • Adult: Albastru Homestyle Adult Food

Albastru Wilderness Puppy Hear-Found Dog (12,5 oz / ambalaj de 12)9. Albastru Wilderness Puppy Food fără cereale
(12.5 oz / ambalaj de 12)

  • Analiza garantată: Proteină 10.5% / grăsime 9% / fibră 1.5% / umiditate 78%
  • Adult: Albastru Wilderness Free Adult Adult

Întregul ferme de ferme Puppy Rețetă (12,7 oz / ambalaj de 12)10. Întreaga ferme de fermă Puppy Rețetă
(12.7 oz / ambalaj de 12)

  • Analiza garantată: Proteina 9% / grasime 6.5% / fibră 1.4% / umiditate 78%
  • Adult: Ferme de pământ întregi rețetă pentru adulți

Deal11. Hill "stiinta de dieta catelus hrana
(13 oz / ambalaj de 12)

  • Analiza garantată: Proteina 7.4% / grasime 5% / fibră 1.5% / umiditate 78%
  • Adult: Hill`s Dieta dieta pentru adulti

Nuttro Max Puppy Formula (12,5 oz / ambalaj de 12)12. Nutro Max Puppy Formula
(12.5 oz / ambalaj de 12)

  • Analiza garantată: Proteină 9% / grăsime 6% / fibră 1% / umiditate 78%
  • Adult: Nutro max hrană pentru adulți

IAMS PROACTIV HEALANCE HAPPY Mâncare (13 oz / ambalaj de 12)13. IAMS proactiv de sănătate
(13 oz / ambalaj de 12)

  • Analiza garantată: Proteină 7% / grăsime 4% / fibră 1.5% / umiditate 84%
  • Adult: IAMS proactiv de sănătate hrană pentru adulți

Echilibru natural original Ultra cateppy Formula (13 oz / ambalaj de 12)14. Echilibrul natural original Ultra cateppy formula
(13 oz / ambalaj de 12)

  • Analiza garantată: Proteină 9.5% / grăsime 8% / fibră 1.5% / umiditate 78%
  • Adult: Echilibru natural original Ultra întreg corpul de sănătate

Purina Pro Plan Focus Puppy Entreege Classic (13 oz / ambalaj de 12)15. Purina Pro Plan Focus Puppy Entree Classic
(13 oz / ambalaj de 12)

  • Analiza garantată: Proteină 10% / grăsime 7% / fibră 1.5% / umiditate 76%
  • Adult: Purina Pro Plan Focus Adult

Acum este rândul tău să te strecori. Încercați să dați oricare dintre aceste alimente de câine conservate la canin și cum a reacționat? Câinele tău era fericit cu comutatorul în dietă, sau l -a urăște? Vă rugăm să partajați observațiile dvs. cu alți proprietari de animale de companie din comentariile de mai jos!


Dezvăluire: Putem câștiga comisioane afiliate fără costuri pentru tine de la link-urile de pe această pagină. Acest lucru nu a afectat evaluarea produselor noastre. Citiți mai multe aici si gaseste Dezvăluirea completă aici.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Top 20 cele mai bune alimente pentru câini umede pentru păsări de câini și câini de adulți