Înțelegerea alimentelor pentru câini: știți ce este acolo?

Știind Înțelegerea alimentelor de câineexact ceea ce este în mâncarea câinelui tău este esențială dacă încercați să oferiți animalele dvs. de companie cu cea mai bună calitate a dietei posibile și asigurați-vă viața sănătoasă și longevitatea. Din păcate, schemele de comercializare a produselor alimentare de astăzi fac ca alimentele pentru câini cu adevărat dificil și proprietarii de animale de companie sunt lăsați confuz.

De-a lungul anilor, industria alimentară pentru animale de companie a fost un subiect de multe controverse, Procese și dezbateri. Aceasta înseamnă că proprietarii de câini ar trebui să intre mereu la totul despre alimentele animalelor de companie.

Voi merge prin factorii importanți de luat în considerare atunci când luați cele mai bune alimente pentru câinele dvs. și ce contează cel mai mult. Câteva lucruri pe care trebuie să le luați în considerare mai întâi atunci când alegeți mărcile comerciale de mâncare:

  • standardele la care se desfășoară alimente pentru animale de companie;
  • defalcarea ingredientelor, inclusiv definiția termenilor;
  • Formele disponibile de produse alimentare și beneficii ale acestor forme.

Declarații privind pachetele de alimente pentru câini

Multe formule de mâncare pentru câini vor avea declarația "Complet și echilibrat"Pe ambalajul lor. Potrivit FDA și MCM-ul lor subsidiară, pentru a include o declarație și # 8220;Complet și echilibrat& # 8221; Pe hrană pentru animale de companie, marca trebuie să completeze studiile de hrănire AAFCO sau să conțină nivelurile fiecărui nutrient așa cum este specificat de Aafco.

Deși multe Top branduri de alimente pentru câini va trimite adesea publicarea oficială AAFCO, este important să rețineți că AAFCO nu este un organism de conducere. Este vorba de standardele nutriționale științifice și de cercetare pe care multe mărci de produse alimentare legitime de animale de companie urmăresc să se întâlnească.

Deși este luată în considerare o dietă care completează studiile de hrănire AAFCO Declarații privind pachetul de alimente pentru câiniComplet și echilibrat pentru nutriție pentru animalul dvs., rețineți că AAFCO recunoaște doar patru etape de viață:

  • Creştere
  • întreținere
  • Gestaţie
  • Lactație

Aceasta înseamnă că în prezent nu există diete geriatrice, senior sau de pierdere în greutate aprobate AAFCO. Chiar dacă există un producător de alimente pentru animale de companie care marchează produsele lor ca Dog alimente pentru seniori sau hrană pentru câini pentru stomac sensibil, acestea sunt nu aAfco-aprobat.

În plus, dietele terapeutice specifice veterinare nu sunt încă recunoscute de publicație. De fapt, dietele de hrană pentru câini de prescripție au fost sub foc în ultima vreme, cu companii alimentare pentru animale de companie care luptă împotriva proceselor. Citiți mai multe despre Controversa alimentară pe bază de prescripție medicală aici.

Acum că înțelegeți ce termenul "complet și echilibrat și # 8221; înseamnă, să vorbim despre regulile și regulamentele pentru etichetarea alimentelor pentru animale de companie. Citirea câinilor Etichete alimentare este modul în care majoritatea proprietarilor de animale de companie primesc informații despre dieta caninei care își hrănesc câinele. De aceea este atât de important să știți Dacă aveți încredere în revendicări scrise pe etichetă.

Cât de multă proteină este de fapt în hrana pentru câini?

Proteine ​​în alimente pentru câiniProducătorii de alimente pentru animale de companie au fost de mult timp angajând anumite trucuri pentru a merge în jurul cerințelor de etichetare a alimentelor cu câini, dar mulți proprietari de animale de companie nu sunt conștienți de aceste gimmicks. Ca rezultat, câinele dvs. poate deveni de fapt mai puțină proteină (pentru că există de fapt carne mai puțin reală) decât tu ești condus să crezi.

Pentru a începe cu, pentru a interpreta ingredientele enumerate pe pachetele de alimente pentru câini, este important ca proprietarii de animale de companie să poată interpreta definițiile titlurilor și numelor acordate ingredientelor menționate. Toate titlurile de pe pachetele de alimente pentru animale de companie trebuie să îndeplinească cerințele monitorizate de AAFCO.

Definițiile titlurilor ingredientelor nu trebuie să varieze niciodată de la definiția AAFCO.

Utilizarea numelor ingredientelor pe etichetele de alimente pentru câini indică conținutul acestui ingredient în rețetă. De exemplu, dacă vedeți termenul "# 8220;Pui"Folosit pe un pachet de mâncare pentru câini, acea marcă trebuie să conțină Cel puțin 70% pui în total sau mai puțin de 95% din greutatea totală a ingredientelor, mai puțină apă.

& # 8220;Pui& # 8221; vs & # 8220;Cina de pui& # 8221; vs & # 8220;Cu pui de pui& # 8221; - Care este diferența?

Diferența este de fapt destul de semnificativă.

Folosind un termen precum "Cina de pui"Produsul trebuie să conțină Cel puțin 10% pui în totalul produsului și cel puțin 25% cu maximum 95% din greutatea totală a tuturor ingredientelor, mai puțină apă.

Folosind termenul "Cu pui de pui"Implicația este că există doar un indiciu subtil de pui detectat de gust. Prin urmare, numai în acest caz 3% din totalul produsului este nevoie să fie pui.

Iată o foaie de înșelătorie rapidă pe aceste trei termeni de pachete de labare a produselor alimentare:

Afirmație Procent
& # 8220;Pui& # 8220; Cel puțin 70%
& # 8220;Cina de pui& # 8220; Cel puțin 10%
& # 8220;Cu pui de pui& # 8220; Cel puțin 3%

În ceea ce privește greutatea alimentelor câinelui, acesta trebuie să fie întotdeauna listat pe partea din față a etichetei pachetului de alimente pentru animale de companie în partea de jos a panoului de afișare principal; Cu toate acestea, aceasta este rareori problema cu proprietarii de animale de companie.

Cum să interpretați proteinele și sursele de carne?

Ce este în hrana pentru câiniProteina și sursele de carne sunt principalul ingredient în majoritatea mărcilor de alimente câine, iar toți proprietarii de animale de companie vor să se asigure că caninii lor primesc suficientă carne de la kiblele lor. Când utilizați termenul "# 8220;Carne& # 8221; La etichetele pachetului de mâncare pentru câini, există orientări atente, producătorul trebuie să urmeze.

În primul rând, "Carne"Poate fi folosit numai pentru produsul derivat dintr-un specii de mamifere.

Producătorul de alimente pentru animale de companie poate include, de asemenea, speciile care au fost folosite ca sursă de carne. Dacă producătorul alege să nu, carnea trebuie să fie provenită numai de la oi, porci, capre sau bovine. Orice altă sursă de carne utilizată în alimentele de câine, cum ar fi vânzarea sau bizonul trebuie să fie întotdeauna numit.

Există câteva moduri diferite în care producătorii pot lista surse de proteine ​​pe etichetă, inclusiv:

& # 8220;Carne& # 8220; - Aceasta este în primul rând carnea țesutului muscular al animalului, care este din mușchiul scheletic, limba, inima sau esofagul. Poate include, de asemenea, alte țesuturi care ar fi găsit, de obicei, cu carne precum grăsimile și epidermul, garle, nervul și vasele de sânge.

Deși această carne poate include reduceri mai puțin atrăgătoare, acesta nu include osul sau produsele alimentare și este similar cu ceea ce ar fi achiziționat pentru consumul uman.

& # 8220;Produse secundare din carne& # 8221; - Acest lucru este alcătuit în principal din organe comestibile, inclusiv părți ne-renderete, dar curate ale animalului, cum ar fi ficat, sânge și os, stomacuri și intestine și splină. Acestea sunt adesea produse din carne care nu pot fi considerate potrivite pentru consumul uman regulat.

Produsele secundare din carne sunt adesea considerate neapărat; Cu toate acestea, studiile le-au arătat că sunt sigure și Foarte nutritiv la câini. Ei nu includ părul, coarnele, dinții și copitele.

& # 8220;Păsări de curte& # 8220; - Acesta este în primul rând mușchiul, pielea și osul păsării, fără a include pene, capete, picioare și entrailuri. Cu toate acestea, acest lucru poate include spatele, gâtul și osul păsărilor.

& # 8220;Păsări de curte& # 8221; - Acestea sunt părțile curate nerealizate ale carcasei de păsări, inclusiv capete, picioare și viscere. Produsele secundare de păsări ar trebui să fie la fel de libere de conținutul fecal și de materia străină, deoarece o bună practică din fabrică permite, conform reglementărilor.

De asemenea, citiți: Mărci de mâncare scumpe de mâncare - sunt în valoare de costul ridicat?

Ceea ce este făcută carnea în hrana pentru câini?

Offal Carne ByProductsCarnea redată este un ingredient comun în alimentele de câine. Procesul de redare a cărnii este conceput pentru a folosi căldura la distruge bacteriile cauzatoare de boli și aplicarea presiunii pentru a elimina conținutul de apă și grăsimi.

Procesul de redare lasă un ingredient ridicat atât în ​​proteine, cât și în minerale. Acest produs poate fi dintr-o serie de animale. Spre deosebire de "Carne"Produsele, producătorul de produse alimentare PET nu trebuie să precizeze speciile de derivare, care a fost cauza multor controverse și Dezbateri între proprietarii de animale de companie.

Ori de câte ori hrana pentru câini include carnea redată ca ingredient, veți vedea cuvântul și # 8220; masă & # 8221; pe etichetă. Există mai multe modalități de a lista și denumi aceste alimente pentru câini:

& # 8220;Mâncare din carne& # 8220; - Sunt ingredientele care au fost prestate de la țesutul de mamifer pentru a produce sursa de carne care exclude orice sânge adăugat, păr, copite, corn, ascunde garnituri, gunoi de grajd, stomac și rumen, cu excepția ceea ce poate fi inclus accidental în ciuda bunelor practici.

& # 8220;Carne și masă de oase& # 8220; - Aceasta descrie țesutul care a fost prestat de la țesuturile de mamifere și poate include osul. EXCLUDE SIGURANȚĂ A se adaugă sânge, păr, copite, corn, ascunde garniturile, gunoiul de gunoi, stomac și rumen, cu excepția accidental, în ciuda bunelor practici.

& # 8220;Mese sub-produs& # 8221; - Acesta este produsul secundar al cărnii care a fost prestat de la țesuturile de mamifere și poate include osul. Exclude sânge adăugat sânge, păr, copite, corn, ascunde garnituri, gunoi de grajd, stomac și rumen, cu excepția celor incluse accidental, în ciuda celor mai bune practici. Se acceptă că, deoarece această formă include și alte carcase, subproduse, cum ar fi sânge, copite și păr pot fi găsite și.

& # 8220;Păsări de păsări de curte& # 8220; - Acest termen descrie părțile prestate și solate ale carcasei de păsări, inclusiv capete, picioare și viscere. Ar trebui să fie la fel de liber de conținutul fecal și de materia străină, deoarece o bună practică din fabrică permite.

& # 8220;Masa de curte& # 8220; - Acest lucru este în primul rând mușchiul, pielea și osul păsării redate și măcinate pentru a forma o masă uscată fără a fi includerea penelor, a picioarelor și a întreprinderilor. Acest lucru poate include, totuși, spatele, gâtul și osul.

LEGATE DE: Prețurile la alimente pentru câini - 30 de branduri de top și valoarea lor în comparație

Tipuri de alimente pentru câini (forme)

Tipuri de alimente pentru câiniAlimentele de câini complete și echilibrate sunt disponibile în Trei tipuri populare. Primul și cel mai popular tip de mâncare de câine este Kibble uscate. Aceasta este cea mai comună formă de hrană pentru animale de companie, deoarece este mai ieftină de fabricare și cea mai ușoară de a da animalelor de companie. Conține niveluri ridicate de materie uscată (90%) și nivel scăzut de apă (10%).

Mâncarea cu câini uscată Kibble este procesată pentru a distruge bacteriile și toxinele, iar apoi mâncarea este fabricată într-o formă ușor digerabilă. Pentru a crește palatabilitatea, alimentele de câine Kibble este adesea acoperită cu grăsime. Beneficiile acestei forme de alimente pentru animale de companie includ un punct de preț mai mic, o durată lungă de valabilitate și beneficii pentru sănătatea dentară în timpul ingestiei.

Cel de-al doilea tipul cel mai popular este conserve cu mâncare pentru câini. Acesta conține niveluri ridicate de apă (68% -78%) și niveluri scăzute de materie uscată (22% -32%). Este ideal pentru animalele de companie care suferă de deshidratare, boală de rinichi sau alte condiții care determină o sete crescute.

Majoritatea veterinarilor recomandă adesea hrană pentru câini umedi pentru canini cu multe probleme de sănătate. Conserve cu mâncare pentru câini este mai scump, dar adesea conține cantități mai mari de produse din carne, păsări de curte și produse secundare de animale. Apa adăugată este de fapt benefică pentru câini cu anumite condiții de sănătate și alimente pentru câini umede pot fi mai ușor de digerat pentru unii.

Mâncare umedă moale este cel mai puțin popular tip de hrană pentru câini și este rar cumpărat de proprietarii de animale de companie, cu excepția cazului în care există un motiv specific (cum ar fi starea de sănătate a câinelui). Mâncarea de câine umedă moale conține 25% -40% apă și 60% -75% substanță uscată. Aceste alimente sunt foarte convenabile și adesea extrem de gustoase pentru animalele de companie, totuși, acestea pot fi una dintre cele mai scumpe branduri de produse alimentare. Acestea sunt o dietă ideală pentru animalele de companie care afișează anorexia.

Cereți un veterinar: Hipoalergenic hrana de câine funcționează într-adevăr și de ce?

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Înțelegerea alimentelor pentru câini: știți ce este acolo?