15 Moduri de a evita brandurile de hrană pentru câini rău

Industria alimentară pentru animale de companie este bogată în bani și, uneori,, înșelătorie. Acest lucru forțează proprietarii de animale de companie să fie vigilenți atunci când alegeți cele mai bune alimente pentru câini pentru animalele de companie. Una dintre modalitățile de a alege alimente de câine de înaltă calitate pe cont propriu (și nu se bazează pe alții) este prin citirea etichetelor, recunoscând semnele de mâncare de câine rău și știind exact ce să evite.

Un loc bun pentru a începe este să vă imaginați ce nutriție este cea mai bună pentru dvs Câine individuală. De exemplu, de lucru și câini atletici au nevoi nutriționale diferite decât câinele mediu de companie. Este recomandat să vă consultați VET sau Canine Nutritionist în loc de forumuri online. Pentru a vă începe, iată câteva sfaturi despre cum să evitați alegerea mărcilor de mâncare rău pentru câini.

1. Căutați termenii "platou", "cină" sau "Entrée"

Pentru ca un brand comercial de hrană pentru câini să fie etichetat ca "platou", "cină" sau "Entrée", trebuie să conțină cel puțin 25% a ingredientului numit în titlu (fără a include apă). De exemplu, "Mâncarea câinilor de cină din Turcia" trebuie să aibă cel puțin 25% Turcia.

Dacă sunteți în căutarea unei alimente cu sursă de proteine ​​unică sau o proteină specifică, aceasta este o regulă bună pentru a ține minte. Acest lucru nu înseamnă că alte surse de proteine ​​nu sunt prezente în alimente, dar se asigură că cel puțin sfert de alimente vor fi această sursă specifică de proteine.

2. & # 8220; Organic & # 8221; Nu înseamnă organic

Când alimentele umane sunt etichetate ca & # 8220; Organic, & # 8221; Trebuie să îndeplinească anumite specificații ca fiind prezentate de programul național organic al USDA. Din păcate, cu Programul Național Organic (NOP) nu a găsit încă o modalitate de a include alimente pentru animale de companie în orientările actuale pentru produsele alimentare ecologice. Acest lucru se datorează faptului că producătorii de alimente pentru animale de companie nu pot produce în mod fezabil alimente ecologice încă.

Asociația Oficialilor de Control al Fedicii Americane (AAFCO) spune ca Branduri alimentare pentru câini nu ar trebui să precizeze că au fost produse sub standarde ecologice sau au prezentat un sigiliu organic USDA pe ambalaj. Cu toate acestea, NOP spune că afirmând că mâncarea de animale de companie este 100% organică, făcută cu ingrediente organice sau este doar organică, nu este neapărat o minciună.

Totul este foarte confuz, dar ceea ce înseamnă cu adevărat? Aceasta înseamnă că nimeni nu poate fi absolut sigur că alimentele pentru animale de companie etichetate ca și # 8220; Organic & # 8221; sunt de fapt organice prin standarde tradiționale. Prin urmare, când Citirea etichetelor de hrană pentru câini, Nu te bazezi În formularea pe care o vedeți pe ambalaj, cel puțin nu până nu primim câteva reglementări mai bune.

3. Hrana pentru câini de prescripție nu este întotdeauna mai bună

Alimentele pentru câini de prescripție sunt frecvent recomandate de veterinarii pentru afecțiuni specifice la câini. Aceste alimente au anumite limitări nutriționale, dar ei Nu continui întotdeauna Ingrediente de calitate superioară. Este echilibrul ingredientelor pe care se concentrează.

De asemenea, în timp ce nu este mereu Cazul, veterinarii sunt uneori plătit la Promovarea alimentelor specifice de prescripție medicală, Și așa niste dintre ele își line buzunarele. Acest lucru nu înseamnă că brandurile de prescripție sunt într-un fel de mâncare de câine rău sau că nu sunt niciodată necesare. În unele cazuri, aceste formule sunt numai cele care se vor potrivi cerințelor nutriționale ale unui câine bolnav și sunt scumpe Pentru un motiv bun.

Linia de jos este, rămâneți vigilenți și în loc să acceptați orbește o alimente pe bază de prescripție medicală, Faceți o notă a ingredientelor și vedeți dacă puteți găsi o alternativă la acest Vet prescris brand scump în rândul alimentelor comerciale obișnuite, care sunt mai ieftine.

4. & # 8220; un singur ingredient & # 8221; Nu înseamnă întotdeauna un ingredient

O companie de produse alimentare pentru animale de companie poate revendica formula lor de hrană pentru câini să fie o rețetă "unică ingredientă" atâta timp cât 95% din alimente (fără a include apa) este compusă din acel ingredient unic.

Aceasta înseamnă că, din punct de vedere tehnic, un aliment publicat ca "hrană de carne de vită din Soley" poate include 95% carne de vită și 5% din "alte" ingrediente. Aceasta înseamnă că nu este de fapt un singur ingredient.& # 8221;

Deci, dacă sunteți în căutarea unei alimente cu adevărat unice ingrediente, probabil că nu există printre brandurile comerciale și probabil că este timpul să se ia în considerare gătit acasă sau hrănire brută.

5. Menționează ingrediente specifice într-o formulă de alimente pentru câini

O companie alimentară pentru animale de companie poate pretinde că mâncarea de câine este făcută cu un ingredient atâta timp cât cel puțin 3% din alimente conține acel ingredient specific. De exemplu, "carnea de vită cu trupe" Formula de alimente pentru câini trebuie să conțină doar 3% tripe.

Acest lucru nu este neapărat un lucru rău, dar este ceva care ar trebui să vă împingă pentru a acorda mai multă atenție etichetei de ingrediente a alimentelor dvs. de câine. Cel mai bine este să alegeți o marcă cu o singură sursă de proteine ​​de înaltă calitate, mai degrabă decât un aliment "cu" un ingredient care vă poate părea fantezie.

6. Avizele de celebritate nu înseamnă produse de calitate

Celebritățile sunt susținute de alimente mari de brand din stânga și chiar în aceste zile, dar aceste avizări nu se traduc în calitate, deci nu fi influențate de ei. Celebritățile sunt plătite să susțină aceste produse pentru animale de companie și foarte puține dintre ele (dacă există deloc) formare în medicina veterinară sau nutriția caninei.

Căutați o calitate alimentației și a ingredientului, mai degrabă decât fețele de celebritate, deoarece uneori, oricare ar fi faimoasa persoană care promovează poate fi o mâncare de câine rău pentru animalul dvs. de companie. Nu cumpărați mâncarea animalelor de companie pur și simplu pentru că fața lui Ellen Degeneres a spus așa.

7. Testarea calității aleatorie nu este ideală

Aceste zile, majoritatea companiilor trebuie să efectueze testarea calității pe alimentele lor de companie; Cu toate acestea, aceste procese de testare diferă pe baza fiecărui producător. Producătorii de alimente pentru animalele care efectuează doar teste aleatorii sunt mai mici decât ideale, deoarece nu testează fiecare lot de alimente pe care le produc înainte de expediere.

Alegeți un producător de alimente pentru animale de companie Testează fiecare lot a hranei lor de câine înainte de a intra în magazine pentru a evita o probabilitate mai mare de consum de alimente. În lumina nenumăratelor recheme recente pe alimentele de câine rău, nu puteți fi niciodată prea atent.

8. Evitați produsele din carne discutabile

Foarte puține companii de produse alimentare pentru animale de companie utilizează carne aprobată USDA. Nu este necesar să căutați acești producători, dar asigurați-vă că ați evitat alimentele câinilor care utilizează "4-D" carne. Cartele 4-D sunt carne de la animalele morți, moarte, persoane cu handicap sau bolnav.

Din punct de vedere legal, orice producător de alimente pentru animale de companie poate încorpora acest tip de carne în produsele alimentare pentru câini, cu excepția cazului în care își exportă alimentele în Europa. Europenii au Reguli mai stricte pe calitatea alimentelor de companie vândute, astfel aceste lucruri nu vor zbura acolo, în timp ce aceste lucruri sunt bine să vândă în u.S.

Vă recomandăm să evitați achiziționarea de la companii care nu sunt APHIS UE certificată. Practic, aceste alimente pentru animale de companie nu au fost aprobate pentru exportul european, deoarece acestea sunt considerate de o calitate suficientă, ceea ce înseamnă că acestea pot conține sursa de carne nesănătoasă.

9. Natural & # 8221; Nu este ceea ce credeți că este

"Natural" hrană pentru câini sunt de dorit, dar acest lucru poate fi de fapt înșelător. Ingredientele naturale sunt ceva care provine dintr-un animal sau o plantă sau care a fost minat. Asta înseamnă, Ingredientele naturale nu sunt în mod necesar ingrediente sănătoase, și chiar halca de câine rău pot fi naturale și # 8221;.

Pentru un exemplu extrem, produsele din carne bolnave sunt naturale, dar sunt puțin probabil să fie sănătoase. Prin urmare, în loc de a căuta alimente de câine "naturale", se concentrează asupra căutării de alimente cu ingrediente de înaltă calitate și sănătoase.

10. Secretul din spatele alimentelor PET Premium

Sunt nici un regulament care trebuie îndeplinite pentru ca o companie să-și revendice formula de hrană pentru câini ca "Premium". Alimentele de câine care sunt etichetate ca "Premium" sau orice variație a etichetei "Premium" sunt nu întotdeauna mai bine decât orice altă alimentație de companie acolo.

De fapt, în majoritatea cazurilor, termenul este pur și simplu folosit ca punct de vânzare pentru consumatorii de dupe. În loc să caute alimente pentru animale de companie etichetate ca "Premium", uitați-vă la ingredientele din mâncare și dacă este echilibrat din punct de vedere nutrițional.

De asemenea, citiți mai multe despre compania însăși, reputația lor și practicile de producție și motivele De ce alimentele lor este mai scump. Unii dintre ei merită, de fapt, Premium & # 8221; eticheta.

11. Rechemele regulate ar trebui să fie luate în considerare

Un număr de producători de alimente pentru animale de companie au fost vinovați de emiterea retragerii pe alimentele lor datorită contaminării. Să acorde o atenție deosebită unei companii alimentare pentru animale de companie care a emis reaminteri multiple sau regulate, în special în probleme similare. Acest model arată controlul calității lax și o eșec pentru a învăța de la retrageri anterioare.

Asta a spus: Înțelege ce reamintește înseamnă, Deoarece o amintire a alimentelor cu câine voluntar nu înseamnă că ar trebui să eviți Produsele companiei. Aceste lucruri se întâmplă în orice industrie și este mai bine să vă amintiți decât să ascundeți acest lucru. Evitați achiziționarea de alimente de câine rău numai de la companiile de produse alimentare pentru animale de companie care continuă cu același model de mai multe recheme peste și peste.

12. Evitați companiile de alimente secrete pentru câini

Companiile de alimente pentru câini care sunt secreți cu privire la ceea ce conțin alimentele lor, în care sunt făcute, în cazul în care ingredientele provin din sau cele care folosesc limbajul evaziv, ar trebui evitate. Când companiile ascund sau refuză informații, ei nu privesc binele consumatorului sau pentru sănătatea câinelui dvs.

O companie de mâncare bună pentru câini va fi fericită să ofere divulgarea completă a ceea ce este în mâncarea lor. De fapt, cu toate companiile de renume, le puteți numi și întrebați ceva legat de fabricarea lor. Deci, dacă îl apelați sau trimiteți-le trimiteți prin e-mail și găsiți că nu puteți obține informațiile necesare, găsiți o altă marcă de hrană pentru câini.

13. Evitați alimentele provenite din anumite țări

Este nu numai importantă pentru hrana pentru câini să fie făcut în SUA (sau în UE, Canada sau Noua Zeelandă), dar că ingredientele provin, de asemenea, dintr-un loc cu controlul adecvat al calității.

Companiile alimentare pentru câini care oferă ingredientele lor din țări cu reglementări LAX privind controlul calității, cum ar fi China ar trebui evitată. Controlul calității lax poate duce adesea la încorporarea ingredientelor stricate în produsele alimentare finale.

Chiar dacă nu sunt folosite alimente stricate, ingredientele subpar sunt aproape întotdeauna, și ceea ce face alimente de câine rău în cele din urmă. Pentru bucata de minte, lipiți cu Fabricat în Mâncarea câinilor din SUA branduri care doar sursa de la u.S., Canada, Uniunea Europeană și Noua Zeelandă.

14. Distrează-te cu produsele alimentare cu privire la ingrediente

Anumite ingrediente, cum ar fi BHA, MENADIONE COMPLEX BISULFITE BISULFITE, coloranți și conservanți artificiali ar trebui evitată. Anumite tipuri de coloranți artificiali au fost legați de cancer și nu au nici un motiv să fie în masa câinelui dvs.

În plus, complexul bisulfit de sodiu MENADIONE (vitamina K) sintetică) a fost legată la diferite boli la câini, inclusiv toxicitatea vitaminei K, sistemele imunitare slabe, alergiile și anemia hemolitică, dar unele branduri de hrană pentru câini rău includ această substanță.

Brandurile de calitate pentru câini de calitate nu vor avea ingrediente discutabile, în special substanțe toxice care au fost deja dovedite ca fiind dăunătoare pentru câini. Citiți etichetele de mâncare câine și asigurați-vă că recunoașteți toate ingredientele, apoi cercetați restul.

15. Scump nu înseamnă o calitate bună

Unii proprietari cred că, deoarece un aliment pentru câini este scump, trebuie să fie o calitate bună. Acest Psihologia este adevărată Pentru mulți oameni, dar Nu este pur și simplu cazul. Multe companii profită de acest defect psihologic uman și deliberată o depășire a hranei pentru câini rău pentru o zi de plată mai mare.

Adesea, această abordare este asociată cu un nume înșelător, cum ar fi "hrana pentru câini premium". În timp ce mâncarea de câine scumpă poate însemna cu siguranță și # 8220; mai bine & # 8221; În unele cazuri, nu este întotdeauna așa.

Pentru a vă asigura că alimentele de câine scumpe merită prețul, citiți ingredientele și alte revendicări pe sac. Utilizați sfaturile de mai sus privind evitarea alimentelor de câine rău, direcționați tehnicile de marketing înșelătoare și pur și simplu cumpărați cele mai bune hrană pentru câini pentru bani, unde puteți atinge locul dulce pe raportul de calitate a prețului vs.

Citiți următorul: Prețurile la alimente pentru câini - 30 de branduri de top de top și prețurile lor comparate

Doriți să împărtășiți acest lucru?

Cele 15 lucruri pe care trebuie să le știi pentru a evita alegerea alimentelor de câine rău

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 15 Moduri de a evita brandurile de hrană pentru câini rău