Brandul danez pentru animale de companie sperând să se extindă la nivel internațional

Brandul danez pentru animale de companie sperând să se extindă la nivel internațional

Bet Ransborg, fondator și CEO al Kingsmoor, Puneți apelul luna trecută pentru ca distribuitorii să-l ajute să-și extindă marca dincolo de Danemarca pe piețele internaționale. Kingsmoor este cea mai importantă marcă de produse alimentare premium din Danemarca, iar acum Ransborg dorește să-și ia produsul pentru părinții de companie din întreaga lume. După 10 ani în afaceri, el simte că este momentul potrivit pentru a extinde marca.

Compania a formulat o linie premium de produse PET care sunt proiectate special cu ingrediente naturale și sezoniere. Linia lor de produse alimentare premium PET se numește pur, deoarece este 100% fără gluten, fără cereale și fără culori și conservanți artificiali. Kingsmoor folosește ingrediente de înaltă calitate și conservanți naturali pentru a-și face alimentele pentru animale de companie sănătoase.

LEGATE DE: Cele mai bune mărci de mâncare fără cereale

Toate rețetele Kingsmoor sunt, de asemenea, formulate cu ierburi proaspete, sănătoase, majoritatea fiind nativi în Danemarca. Aceste ierburi dau carnea o aromă delicată și o aromă minunată care atrage animalele de companie. Compania a fost înființată în 2005 de către Ransborg în micul oraș danez Bjerringbro. Când a dezvoltat câinele lui Ransborg Probleme de șold, Canina a început să caute și să mănânce plante și o coajă în mod regulat.

Ransborg și-a dat seama că câinele său era dornic de nutrienții găsiți în aceste surse naturale. A inspirat-o să creeze o hrană pentru câini nutritivă care se baza pe cele mai bune ingrediente pe care natura le-a oferit. Kingsmoor urmează aceleași standarde riguroase de siguranță alimentară care merge pentru toți alimente de consum În Danemarca. Facilitatea lor de producție a câștigat numeroase certificări de calitate și siguranță a alimentelor.

Ransborg este mândru de rădăcinile daneze ale companiei și de faptul că ei continuă să producă alimentele lor de companie în Danemarca. Acesta este motivul pentru care compania promite consumatorilor că vor folosi numai ingrediente de la furnizorii locali și regionali. Este important ca el să surprindă ingredientele la nivel local pentru a da înapoi economiei daneze și pentru a se asigura că ingredientele sunt sigure și sănătoase pentru animalele care vor consuma alimentele Kingsmoor.

Brandul danez pentru animale de companie sperând să se extindă la nivel internațional

Acum, Kingsmoor îl cheamă pe Langaa, Danemarca casa sa corporativă și toate produsele lor de companie și tratează sunt produse în OELGOOD, Danemarca. Ransborg spune că, ca parte a strategiei de expansiune a companiei, caută parteneriate și distribuitori pe noi piețe. Chiar acum produsele companiei se găsesc în PET Magazine de specialitate în jurul Danemarcei și sunt exportate și în Norvegia și Suedia.

Ransborg spune că el crede că acesta este momentul perfect pentru Kingsmoor să-și facă debutul în piața de animale de companie din întreaga lume. El spune că industria este acoperită cu multe tipuri diferite de produse PET Premium, deci este un moment ideal pentru ca compania să facă alimentele lor de companie de înaltă calitate la dispoziția unei audieri mai mari de proprietari de animale de companie.

LEGATE DE: Unde să găsiți mostre gratuite de alimente pentru câini

După cum sa menționat, linia lor premium de alimente pentru animale de companie este marcată ca Kingsmoor Pure și fac, de asemenea, o hrană obișnuită de câine sub eticheta originală. Al lor câine tratează sunt comercializate ca Morgooodias. Ransborg spune că compania se pregătește pentru tranziția pe piața internațională.

El spune că au optimizat organizația lor și au angajat un profesionist de vânzări foarte experimentați cu expertiză în industria alimentară internațională a animalelor de companie. El speră că aceste schimbări vor stabili etapa pentru creșterea Kingsmoor și expansiunea internațională.

Acum, mai mult ca niciodată, părinții de companie se concentrează pe hrănirea animalelor de companie o dietă de înaltă calitate, bogată cu beneficii nutriționale, ingrediente de cea mai bună calitate și este sigur pentru câinele lor. Cu alimentele cu animale de companie își amintește că apar în știri în mod regulat și multe boli canine fiind legate de o dietă săracă, părinții de companie sunt dispuși să cheltuiască mai mult pe hrană premium pentru a-și spori calitatea animalelor de companie. Poate Kingsmoor va fi următorul nume mare în mâncarea de animale premium & # 8230; doar timpul va spune.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Brandul danez pentru animale de companie sperând să se extindă la nivel internațional