Top # 29: de ce este alimente premium câine atât de scump?

Pe măsură ce mai mulți proprietari de companie realizează ingredientele artificiale În alimentele pentru animale de companie pot face câinilor și pisicilor, mulți dintre noi încep să caute produse de calitate mai bune și ingrediente. Astăzi mai mult ca oricând, alimentele de câine organice, naturale și umane sunt prima alegere pentru mulți proprietari, dar ceea ce face ca toate aceste alimente de câine premium atât de scumpe și merită costul?

În acest episod podcast, eu primesc înapoi PET Nutritionist Dr. Jennifer Adolphe, PhD de Petcurean pentru a arunca o lumină asupra calității diferitelor tipuri de alimente pentru câini și ceea ce face costurile lor sărituri. Am discutat anterior umanizarea alimentelor pentru animale de companie cu Dr Adolphe și a vorbit despre tendințele actuale din industrie. Această nouă conversație este strâns legată împreună pentru a informa proprietarii de animale de companie despre mărcile de hrană pentru câini de calitate premium și să expună unele dintre problemele de sustenabilitate în industria alimentară pentru animale de companie.

Ascultați episodul din videoclipul de mai sus și găsiți transcrierea completă de podcast mai jos. Pentru mai multe, vizitați postul acestui episod despre oficial Teoria animalelor de companie Website.

De ce este alimente de câine premium atât de scumpe?
(transcrierea podcast brut)

De ce este alimente de câine premium atât de scumpe

Hei baieti, am un mare interviu pentru tine azi. Dacă vă amintiți una dintre podcasturile mele anterioare, am vorbit cu dr. Jennifer Adolphe. Ea este nutriționitul de companie pentru Petcurean.

Petcurean este o companie de produse alimentare premium pentru câini și pisici și tocmai au lansat o nouă linie numită adună. Și se adună cu ingrediente certificate și organice și se concentrează și pe durabilitate. Sustenabilitatea este ceva în industria animalelor de companie pe care nu cred că o mulțime de părinți de companie sunt conștienți de, așa că am vrut să vorbesc cu dr. Adolphe astăzi despre durabilitate și # 8212; alimente ecologice, de calitate pentru animale, diferite tipuri de alimente de animale de mare calitate și de ce produsele sunt mai scumpe. De ce sunt puțin mai greu să vină. Cred că o mulțime de ori când ne gândim la o dietă pentru câinele nostru, evident că dorim să hrănim cea mai bună și cea mai bună calitate nutriție, dar, uneori, costul care doar depășește beneficiile pentru lipsa unui termen mai bun, pe care le vedem hrana de câine.

Așa că dr. Adolphe a vorbit cu mine astăzi din nou despre adunare, noua lor linie Ce face un alimente pentru animale de companie un aliment de animale de înaltă calitate & # 8212; Ce sunt lucrurile pe care ar trebui să le căutăm când cumpărăm alimente pentru animale de companie. Și apoi din nou despre sustenabilitate și acele ingrediente organice, sănătoase, naturale.

Așa că vă voi lăsa să ascultați interviul și apoi voi reveni.

Interviu cu Dr. Jennifer Adolphe, PhD

Samantha: Ultima dată am vorbit despre umanizarea hranei pentru animale de companie și vedem acea tendință în industria animalelor de companie acum. Așadar, vedem tot mai mulți proprietari de animale de companie care hrănesc cu o calitate naturală, organică și mai înaltă. Avem dietele Paleo pentru animalele de companie acum, așa că vedem că umanizarea. Poți să-i dai ascultătorilor doar o recapitare rapidă a acestei tendințe și de ce este atât de popular?

Jennifer: Da, cu siguranță, umanizarea animalelor de companie și a animalelor de companie pare să continue asupra creșterii și credem că este vorba de faptul că animalele de companie sunt considerate ca niște membri importanți ai familiei lor, iar oamenii doresc cu adevărat să-și hrănească animalele de companie în același mod se hrănesc cu ei înșiși.

Deci, există o mulțime de termeni pe care o vedem în lumea umană care se traduce în lumea animalelor de companie, inclusiv proteine ​​ridicate, dietă cu carbohidrați scăzută, dietă fără gluten sau dietă fără cereale, o dietă de ingrediente limitată sau în lumea umană acest lucru se traduce în Dieta curată a etichetei și dietele vegetariene devin tot mai populare.

Astfel încât oamenii doresc cu adevărat să-și hrănească animalele cele mai sănătoase alimente posibile. Și aceste tendințe care sunt văzute în tranziția lumii umane în lumea animalelor de companie. Unul dintre lucrurile de gând să se gândească, deși este dacă tendința se aplică cu adevărat animalelor de companie și încă mai trebuie să ne asigurăm că animalele de companie sunt hranei, nutrienții și toată nutriția pe care o cer, deoarece nu sunt oameni de furie și ei fac au cerințe nutriționale diferite. Și astfel este important să vă asigurați că mâncarea îndeplinește toate aceste cerințe.

Una dintre cele mai mari tendințe chiar acum atât în ​​lumea alimentară umană, cât și pentru animalele de companie, este sustenabilitatea, transparența și ingredientele organice. Așadar, vedem în știri aproape zilnic, povestiri despre condițiile meteorologice extreme, iar consumatorii doresc cu adevărat să obțină un control asupra asta. Astfel încât alegerile alimentare pe care le fac sunt o modalitate prin care pot face acest lucru, atât pentru ei, cât și pentru animalul lor, astfel încât să poată minimiza efectul lor ecologic.

Deci, în 2013, Petcurean a lansat o nouă marcă de alimente pentru animale de companie numite adună pentru câini și pisici. Procesul nostru de gândire în urma adunării a fost acela de a crea un nou fel de alimente pentru animale de companie care utilizează ingredientele cu un accent de sustenabilitate. Așa că am căutat fermierii, cultivatorii, pescarii să se concentreze cu adevărat pe durabilitate pentru a oferi ingredientele pentru adună. Și suntem cu adevărat încântați să lansăm acest produs.

Așadar, a ieșit acum timp de aproximativ un an și este cu adevărat interesant pentru a vedea cum oamenii sunt încântați de hrănirea animalelor de companie o mâncare care are un accent de sustenabilitate..

Samantha: Absolut, și știu, este făcut și din ingredient organic, și asta este un accent deosebit pentru o mulțime de proprietari de animale de companie, pentru că se uită la aspectul de sănătate. Dar ei nu se gândesc la aspectul sustenabilității de unde provin acele ingrediente și sunt din resurse durabile, folosim resurse pentru animalele noastre, care ar trebui să fie folosite pentru oameni, lucruri de genul asta sunt întrebări pe frontul durabilității.

Cred că este ceva care nu a venit destul de departe în lumină și am fost foarte încântat, să aud despre adunare și să aud că există acum o linie de hrană pentru animale de companie care se concentrează asupra acelei sustenabilitate. Este, așa cum ați spus, o tendință crescândă, așa că cred că în următorii câțiva ani, vom vedea mult mai mult pe durabilitate. Este cu siguranță devenind mai popular și cu siguranță mă aștept să văd că continuă să crească.

Jennifer: Da, aș fi de acord, este cu siguranță să se concentreze din ce în ce mai mult.

Samantha: Când folosim aceste ingrediente de calitate superioară, ingrediente organice, naturale și vă concentrați asupra ingredientelor care provin din surse durabile, aceasta crește cheltuiala alimentelor. Și, din nefericire, am auzit atât de mulți oameni tot timpul, când pun întrebări despre alimentele câinilor, se pare că se pare întotdeauna prețul.

O mulțime de oameni cumpără pur și simplu pe baza prețului, ei vor apuca cel mai ieftin lucru de pe raft pentru a-și hrăni animalele de companie. Deci, este un factor imens, desigur că suntem cu toții la bugete. Deci, puteți explica de ce aceste produse & # 8230; ele sunt mai scumpe, ar trebui să spun că prețul autocolantului este mai scump, motiv pentru care majoritatea oamenilor se uită la. Când vă uitați la costul real al alimentelor, puteți să vă hrăniți mai puțin din aceste diete de calitate superioară și lucruri de genul asta, cheltuielile nu sunt la fel de extreme, dar oamenii nu își dau seama. Deci, puteți vorbi puțin despre cheltuiala acestor produse?

Jennifer: Da sigur. Există mulți factori care intră în costul alimentelor, atât pentru oameni, cât și pentru animalele noastre, iar unul dintre factorii primari este tipul de ingrediente pe care le include alimentele. Și astfel ingredientele care sunt în hrană mai mare de animale de companie, costă mai mult decât unele dintre alimentele cu prețuri mai mici. De exemplu, un ingredient cum ar fi făina de pui, care este o proteină de carne cu o singură sursă, care este obișnuită în alimentele cu animale de companie, este semnificativ mai scumpă decât un ingredient similar, cum ar fi făina by-produs de păsări de curte.

Astfel încât unul dintre principalii factori care contribuie la costul alimentelor pentru animale de companie. Apoi, atunci când vă uitați la ingredientele certificate, cum ar fi fructele de fructe certificate organice sau marine, costul crește în continuare datorită cheltuielilor suplimentare de obținere a acestor certificări. Întregul lanț de aprovizionare trebuie să respecte aceste standarde care sunt stabilite de certificare și care implică, de obicei, cheltuielile pentru cultivator, agricultor, producătorul, în întregul lanț de aprovizionare pentru a respecta aceste standarde. Apoi, în plus față de faptul că, pentru a obține această certificare, auditorii terților trebuie să vină și să efectueze audituri pentru a asigura respectarea și există un cost, desigur, asociat și cu acest lucru. Deci, cu atât mai multe contacte este certificarea, cu atât mai mult costul este asociat cu acesta.

Deci, organic este de fapt o certificare implicată. Este un proces lung care trebuie respectat cu standardul organic. Așa cum puteți vedea, când faceți cumpărături pentru propriile dvs. alimente, alimentele ecologice sunt mult mai mari decât alimentele neecologice și care are de a face cu tipul de metode în creștere, auditurile de certificare efective, etc. Deci, atunci când vă uitați la alimentele pentru animale de companie la fel.

Deci, dacă aveți ingrediente organice în acea hrană, plătiți pentru această certificare și filosofia acelei limbi de organic și ați făcut această decizie pentru a vă alimenta animalele de companie un aliment mai mare datorită semnificației din spatele acestor ingrediente.

De asemenea, știm că cererea de ingrediente ecologice continuă să fie semnificativ mai mare decât oferta și știm cu toții din economia 101 că, atunci când cerem oferta în afara întinderii, că prețurile se ridică în sus. Deci, este un proces implicat pentru ca fermierii să treacă la creșterea organică, deci există o investiție semnificativă și investiții financiare și astfel se întâlnește în prețul autocolantului. Se referă într-adevăr pentru a face această decizie să hrănească un produs organic sau un produs premium cu acele ingrediente premium.

Samantha: Absolut. Ai făcut niște puncte foarte bune că cred că o mulțime de oameni nu se gândesc cu adevărat. Și este amuzant că atunci când cumpărăm pentru propria noastră mâncare la magazinul alimentar, luăm în considerare acele lucruri. Dar atunci când ne întoarcem și cumpărăm pentru mâncare pentru animale de companie, avem tendința de a nu gândim la fel de multe probleme de aprovizionare și de cerere, cum ar fi că creșterea costului alimentelor noastre de animale. Deci, niște puncte mari acolo.

Cred că celelalte lucruri pe care oamenii trebuie să le gândească, sunt și pot fi dificil de făcut, comparând prețul pe servirea mâncărurilor pe care le cumpărați în loc de doar prețul pe sac. Evident, saci rulează în diferite dimensiuni; Puteți cumpăra 25 de lire sterline sau 35 de kilograme de hrană pentru câini la un moment dat. Apoi, dimensiunea de servire, în timp ce o hrană de calitate inferioară, este posibil să trebuiască să hrănești 2 cupe o zi, un aliment de calitate superioară, nu trebuie să hrănești cât mai mult, astfel încât să poți alimenta doar 1 cană o zi Produsul mai scump și mai sănătos. Astfel încât costul pe servire este de fapt mult mai mic decât ceea ce ar fi cu un produs mai ieftin.

Jennifer: Da, și, de asemenea, pe această notă, ceva de gândit este că ne apropiem de aproximativ 50% din populația de animale de companie este supraponderală sau obeză. Care înseamnă cu adevărat că părinții de companie sunt tind să-și depășească animalele de companie. Deci, dacă luați ceva timp pentru a afla cantitățile ideale de alimente pe care PET dvs. trebuie să mențină o greutate corporală ideală "# 8212; și avem informații pe site-ul nostru la Petcurean.com despre noi avem ceea ce se numește diagrame ale scorului corpului pentru a ajuta părinții de companie să identifice dacă animalul lor de companie este la o greutate corporală ideală. Dar dacă puteți apela în cât de mult vă hrănești animalul de companie, probabil vă puteți tăia puțin, astfel încât să nu fie la fel de scump să vă hrăniți animalul de companie, deoarece vă hrăniți mai puțin alimente pentru a menține această greutate corporală sănătoasă.

Samantha: Absolut, obezitatea devine o epidemie pentru oameni și pentru oameni. Așa că întotdeauna, dacă am ocazia de a atinge obezitatea, întotdeauna încerc să devenim o astfel de problemă. Deci, doar pentru oricine este ca ascultarea care ar putea fi interesata sa se uite la diagramele de scoruri ale corpului, voi lega si pe site-ul nostru, asa ca pot face clic pe acolo si sa sari peste si sa vad aceste diagrame. Deoarece este atât de important să vă asigurați că obezitatea, care este un subiect imens pentru o altă zi, dar duce la atât de multe probleme de sănătate cu animalele de companie. De asemenea, evident, cheltuielile sunt un factor & # 8212; Dacă vă hrăniți mai puțin, nu plătiți la fel de mult pentru mâncarea dvs. Voi lega acest lucru, astfel încât oamenii pot obține aceste informații de la Petcurean.com, de asemenea.

Jennifer: Mare, da, și menținând o greutate corporală sănătoasă, păstrează și Pet mai sănătos, ceea ce ajută la evitarea cheltuielilor veterinare, de asemenea.

Samantha: Absolut.

Jennifer: Deci este multi-fațetă.

Samantha: Absolut. Acum, pentru a reveni la ingrediente, ingredientele de calitate superioară. Am văzut atât de multe rechemate de mâncare pentru animale de companie în ultimii ani, o mulțime de alimente pentru câini și o mulțime de câini tratează. A fost o mare problemă cu ingredientele provenite din țări care au reglementări limitate, cum ar fi China. Cred că a adus la lumină, iar o mulțime de părinți de companie își realizează acum că reglementările privind alimentele de animale de companie sunt mult mai puțin stricte decât pe alimentele umane. Cred că o mulțime de proprietari de animale de companie au avut ideea că guvernul reglementează hrana pentru animale de companie, astfel încât ei trebuie să-l regleze în același mod în care reglementează alimentele umane, care este absolut neadevărată. Cred că o mulțime de amintiri sunt un fel de aducând la lumină. Sunt reglementările pentru ingrediente organice / sănătoase / naturale mai stricte decât reglementările privind alimentele pentru animale de companie realizate cu ingrediente de calitate inferioară?

Jennifer: Deci, reglementările pentru alimentele de animale de companie sunt la fel de tipul de alimente sau tipul de ingrediente. Dar ceea ce este diferit între ingredientele certificate și ingredientele necertificate, cum ar fi un ingredient certificat organic, este că ingredientul certificat organic trebuie să treacă printr-un alt nivel de examinare. Și că, pentru a obține această certificare, echipa de aprovizionare trebuie să fie supusă unui audit terț pentru a asigura respectarea standardelor organice. Deci, deși regulamentele în sine nu se schimbă, procesul de obținere a certificării pentru ingrediente este diferită.

Și doar pentru a clarifica, în SUA, sunt de fapt implicați reglementări pentru alimentele de animale de companie și știm ca o industrie, există întotdeauna loc pentru îmbunătățiri atât în ​​regulamentele alimentare umane, cât și pentru animalele alimentare și siguranța alimentară. Dar Asociația Oficialilor de Control al Fedicii Americane în parteneriat cu FDA se stabilește regulamentele pentru alimentele pentru animale de companie. Deci, atunci când alegeți un hrană pentru animale de companie, este important să luați în considerare tipul de lucruri de siguranță alimentară pe care compania o are pentru a asigura producția de alimente de înaltă calitate și sigure. Astfel încât să se uite la site-ul companiei sau să le contacteze direct pentru aceste informații este importantă.

Altceva de luat în considerare, este că companiile care exportă în jurul lumii la o mulțime de țări diferite trebuie să îndeplinească standardele de reglementare ale tuturor acestor țări diferite. Fiecare țară are reglementări puțin diferite, deci dacă o companie exportă în întreaga lume, atunci aceasta adaugă doar la nivelul controlului de reglementare pe care produsul trebuie să îl supună. Și astfel, aceasta este o poliță de asigurare suplimentară din perspectiva consumatorului.

Deci, verificând acest lucru, în căutarea în producătorul din spatele câinelui sau alimentele de pisică este o modalitate excelentă de a asigura un nivel suplimentar de siguranță alimentară.

Samantha: Excelent. Asta e mare sfat. Dacă aveți, să spunem două pungi de mâncare pentru câini, una, pe etichetă, spune, Făcut cu ingrediente organice & # 8221; iar celălalt spune că, realizat cu ingrediente organice certificate, & # 8221; este același lucru sau diferit?

Jennifer: Termenul organic este un termen controlat, astfel încât să nu puteți utiliza termenul "Organic, & # 8221; fără ca ingredientul să fie certificat printr-un organism de certificare. Deci, dacă se spune, de exemplu, brânză organică, atunci este o brânză organică certificată. Sunt diferite și # 8230, reglementările organice sunt un pic mai complex și astfel reguli diferite despre modul în care puteți eticheta un produs, în funcție de cantitatea de conținut organic în alimente. Dar termenul și # 8220; Organic & # 8221; în sine este un termen controlat. Deci, nu aveți voie să o utilizați dacă nu este un ingredient organic certificat.

Samantha: OK, excelent. Și ce ar trebui să fie conștienți de proprietarii de animale, în măsura în care etichetarea alimentară merge, atunci când caută o mâncare de bună calitate pentru câinele sau pisica lor? Care sunt unele dintre lucrurile pe care ar trebui să le cunoască și poate căutăm sau nu căutați?

Jennifer: Poate fi cu siguranță o sarcină descurajantă de a alege alimentele potrivite pentru animalul dvs. de companie. Petcurean, nu credem într-o filosofie unică pentru animale, pentru că fiecare câine și pisică are propriile sale nevoi unice. Un aliment considerat bine pentru un animal de companie nu poate face acest lucru atât de bine pentru altul. Așa că poți să-i spui! Privind la sac, revizuirea listei de ingrediente pe sac este un loc bun pentru a începe. Vorbiți cu compania. Fiecare ingredient ar trebui să fie selectat pentru a juca un rol nutrițional sau funcțional specific în alimente și este important să știți că alimentele pentru animale de companie trebuie să prezinte ingredientele în ordinea descrescătoare în greutate.

Astfel încât primul ingredient din lista ingredientelor, este ingredientul că alimentele conțin în cea mai mare cantitate. De asemenea, uitați dincolo de etichetă, evaluați compania din spatele mărcii. Asigurați-vă că alimentele sunt formulate de un nutriționist calificat, astfel încât acesta să furnizeze toate substanțele nutritive pe care le au nevoie de animalele de companie. Asigurați-vă că îndeplinește standarde extrem de de înaltă calitate și de siguranță. De asemenea, sunați la companie și vedeți cine puteți cere, cu cine puteți vorbi dacă aveți întrebări. Ei au oameni care vă pot oferi răspunsuri la întrebările dvs. și vă pot ajuta să selectați mâncarea potrivită pentru animalele de companie.

Pe site-ul nostru, Petcurean.Com Avem un Finder de Făiere, care este o resursă pe care o mulțime de oameni se întorc atunci când încearcă să aleagă mâncarea potrivită pentru animalele de companie. Avem, de asemenea, o echipă de specialiști în domeniul sănătății și nutriției, că oamenii pot vorbi de fapt în această epocă digitală și pot obține unele răspunsuri și unele ajutor și adresați câteva întrebări nutriționale legate de animalele de companie

Samantha: Deci, în cele din urmă, să vorbim puțin pentru că, desigur, așa cum am atins mai devreme, toată lumea se află într-un buget și mâncarea pe care o hrăniți animalul de companie este o parte importantă a bugetului dvs. de companie. Deci, pentru proprietarii de animale de companie care sunt pe un buget, care sunt unele dintre lucrurile sau câteva din lucrurile pe care le considerați absolut trebuie să aibă într-o mancare de animale de companie?

Jennifer: Așadar, alegerea unei alimente depinde într-adevăr de tipul de companie de companie, de rasa lor, de stadiul lor de viață, nivelul lor de activitate, sănătatea generală generală, indiferent dacă au probleme de sănătate. Deci este foarte greu să specificați specificul trebuie să aveți.

Este important să încercați să alegeți o mâncare care funcționează bine pentru animalul dvs. de companie. Citiți eticheta, căutați ingredientele. PET dvs. de companie are reacții alimentare adverse? Identificarea celor care pot fi provocatoare, dar privim la eticheta ingredientului pentru ingrediente pe care bănuiți-o, nu sunteți de acord cu câinele sau pisica dvs. este un prim pas. De asemenea, uitați-vă la analiza garantată pentru informații despre grame de proteine ​​și niveluri de fibre și conținutul de calorii.

Dacă câinele sau pisica dvs. transportă câteva kilograme suplimentare, este posibil să fie nevoie să luați în considerare o alimentație în greutate. Este, de asemenea, important să ne amintim că liniile directoare de hrănire de pe sac sunt într-adevăr doar un loc de început. Cerințele energetice variază dramatic de la un animal de companie la altul, chiar câinii sau pisicile care arată foarte asemănător în ceea ce privește greutățile și condițiile corpului pot avea cerințe foarte diferite de calorii. Astfel încât este important să ajustați cât de mult vă hrăniți pe baza greutății corporale și a condițiilor corpului, pentru că nu numai ghidurile de alimentare de pe sac.

Vizitați site-ul companiei. Pe site-ul nostru, avem informații detaliate despre produs și analiză nutrițională pentru Go!, Acum proaspete și adună marca. Deci, aceasta include informații nutriționale și ajută părintele de companie să aleagă alimentele potrivite pentru câinii și pisicile lor.

Poate fi un pic de încercare și de eroare pentru a găsi mâncarea ideală și funcționează bine pentru animalele de companie, dar în mod ideal mâncarea ar trebui să fie bine plăcută, să mențină o piele sănătoasă și haina, scaune moi, dar ferme și păstrează animalele de companie vibrante și sănătos.

Deci, într-adevăr nu credem în ingrediente bune, ingrediente rele sau o mâncare pentru toată filosofia, dar oferind într-adevăr o varietate de alimente diferite, astfel încât părinții de companie să aibă aleasă să găsească mâncarea care întâlnește nevoile animalelor de companie.

Samantha: Și care sunt unele lucruri - pentru că atât de mulți oameni își aleg mâncarea bazată pe preț numai - care sunt unele dintre lucrurile pe care le-ați recomanda proprietarilor de animale de companie să rămână absolut de când cumpără o mâncare pentru animalele de companie?

Jennifer: Din nou, nu sunt ingrediente foarte bune sau ingrediente rele. Ingredientele care sunt incluse în hrana pentru animale de companie trebuie să fie ingrediente hrănitoare și să fie aprobate, dar într-adevăr cel mai important factor în alegerea unui aliment cu animale de companie este de a găsi un aliment pe care câinele sau pisica dvs. individuală se dezvoltă.

Deci, din nou, ar trebui să aibă o greutate corporală ideală, să arate sănătoși, cu ochi strălucitori de coadă bucșă, strat moale și bucurați-vă de mâncare. Și dacă acești factori nu sunt îndeplinite, atunci nu rămâneți doar cu mâncarea pentru că credeți că este cea mai bună mâncare. Dacă oricare dintre aceste probleme este o preocupare, luați în considerare comutarea.

Amintiți-vă că o tranziție adecvată de la o mâncare la alta este importantă, astfel încât să nu faceți un fel de șoc a sistemului digestiv al animalelor și o tranziție adecvată poate ajuta cu adevărat animalele de companie să se adapteze la noua mâncare.

Deci, începeți prin adăugarea a aproximativ zece procente din alimentele noi la mâncarea actuală a animalelor de companie și doar creșterea faptului că într-adevăr treptat pe o perioadă de 10 zile până la 2 săptămâni pentru a vedea dacă noua mâncare va funcționa pentru animalul dvs. de companie. Poate dura câteva săptămâni pentru a determina cu adevărat dacă mâncarea funcționează bine pentru animalul dvs. de companie. Și din nou, poate lua un proces și o eroare pentru a găsi mâncarea care funcționează cel mai bine. Din nou avem un specialist în domeniul sănătății și nutriției care vă poate ajuta să determinați alimentele potrivite pentru animalele de companie și pot fi contactați prin intermediul site-ului nostru la Petcurean.COM.

Filozofia noastră este că vă vom ajuta să găsiți mâncarea potrivită pentru animalele de companie, chiar dacă nu este una dintre alimentele noastre, deoarece chiar dorim ca animalele să prospere și să găsească mâncarea care funcționează bine pentru ei.

Samantha: Minunat. Și din nou știți că cineva ascultă că este interesat să vorbească cu unul dintre nutriționiștii pentru Petcurean, mă voi conecta la site-ul dvs. și pot să sari acolo și să verifice acest lucru și, evident, verificați toate produsele pe care le oferiți și noua linie de adună care este formată din ingrediente organice și durabile certificate.

Sper că vă bucurați de informațiile de la Doctor Adolphe cât de mult am făcut-o. Este întotdeauna minunat să o ai aici pe teoria animalelor de companie. Ea este o multitudine de cunoștințe când vine vorba de nutriție pentru tovarășii noștri canini și felini.

Cred că durabilitatea este un lucru minunat pe care ar trebui să ne concentrăm asupra populației umane în creștere și cu populația în creștere a animalelor de companie. Este întotdeauna ceva ce trebuie să vă preocupați, sustenabilitatea resurselor noastre și cât timp vom fi capabili să continuăm să hrănim lucrurile pe care le hrănim animalele de companie și să mâncăm lucrurile pe care noi le mâncați și noi.

Podcast anterior: Top # 28 - puterea de vindecare a câinilor

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Top # 29: de ce este alimente premium câine atât de scump?