Comparând costurile de livrare a alimentelor cu câini proaspeți vs. Magazin-cumpărat kibble

Știind cât de mult va costa în fiecare lună pentru a vă alimenta câinele un anumit tip și / sau un brand de alimente, bazat pe greutatea câinelui, este important pentru orice proprietar de animale de companie dintr-un buget. Poate fi dificil să bugetați cu precizie prețul meselor PET dacă nu cunoașteți câte un tip de costuri de opțiune alimentară pe lună, pe greutatea și cerințele câinelui dvs.

Prețurile diferitelor tipuri de alimente de câini variază drastic. Cu toate acestea, cea mai clară diferența există între costul de hrănire a unui câine alimente proaspete de la un serviciu de livrare și prețul magazinului a cumpărat Kibble că proprietarii de câini pick-up la bacanie locală sau cumpăra online.

În mod tradițional, hrănirea hranei de câine Kibble sau de casă au fost singurele două opțiuni pe care le-au avut proprietarii de animale de companie. Dar, recent, piața a evoluat pentru a include a Servicii de livrare a alimentelor pentru câini Ca un concurent nou, mare pentru a cumpăra produsele cumpărate. Am analizat chiar și câteva astfel de servicii pentru a testa modul în care lucrează și ce alimente de câine proaspete pe care le livrează, inclusiv cele trei cele mai populare: Nomnomnow, Ollie, Petplate și Câinele fermierului.

Recenzii ale serviciilor de livrare a produselor alimentare proaspete

După tone de investigații jurnalistice și rapoarte științifice în ultimii ani, care au dezvăluit deplorabilul Calitatea multor Comercial Bad Bad Dog Brands, mai mulți proprietari, având în vedere trecerea la un serviciu de livrare a alimentelor proaspete de grad de grad. Dar cel mai mare dezavantaj al acestor servicii este costul lor - Notisarțial, mâncarea de câine proaspătă este mult mai scumpă decât Kibble cumpărate de magazin. Dar cât mai scump este și este prețul merită? Asta o să aruncăm o privire la acest articol.

Costul livrării produselor alimentare proaspete

Mai jos este o listă cu șapte cele mai populare servicii de livrare a alimentelor pentru câini în U.S., Costurile lor lunare și orice abordare a companiilor pot fi difuzate. Înainte de a vă uita la diagramă, există câteva note importante pentru a păstra în minte:

1) lunare Intervalele de preț prevăzute în graficul de mai jos sunt costurile aproximative ale costului fiecărui serviciu de livrare de masă pe lună, pe baza prețului de fiecare companie pe fiecare categorie de taxe dimensiune principală de câini (mici, mijlocii, rasele de talie mare).

2) Informațiile gama de prețuri se calculează pe baza cantității aproximative, în lire, de mâncare pentru câini proaspete că fiecare categorie de diferite cântărească câine necesită pe lună, determinată în funcție de dimensiunea lor.

3) În sensul prezentei diagrame, prețurile reflectă costurile cantităților necesare de alimente proaspete pentru câini pentru următoarele categorii de câini:

  • Câini mici de rasă: cântărind între 5 și 20 de lire sterline.
  • Câini de rasă medie: cântărind între 21 și 60 de lire sterline.
  • Câini de rasă mare: cântărind între 61 și 100 de kilograme.

4) Puteți face clic pe linkurile incluse care sunt furnizate pentru a vizita fiecare site-ul companiei Fresh Dog Alimentar Livrare pentru a afla mai multe despre ingredientele specifice incluse în diferitele tipuri de mese pe care le oferă, reduceri, oferte, programe de livrare, costuri de expediere și multe altele.

Numele companiei Prețul lunar Oferte / reduceri
Nomnomnow
(Revizuirea noastră Aici)
Câine mic: 136 dolari.00
Câine medie: $ 230.00
Câine mare: 368 dolari.00
* 50% în afara primei comenzi.
* Perioada de judecată garantată de 30 de zile.
* Transport gratuit.
Spot & Tango Câine mic: 70 de dolari.00
Câine medie: $ 280.00
Câine mare: 360 de dolari.00
* 50% în afara primei comenzi.
* Perioada de probă de două săptămâni.
* Transport gratuit.
Ollie
(Revizuirea noastră Aici)
Câine mic: $ 84.00
Câine medie: 240 $.00
Câine mare: 320 $.00
* 50% în afara primei comenzi.
* Transport gratuit.
Plăci Pet
(Revizuirea noastră Aici)
Câine mic: $ 120.00
Câine medie: $ 260.00
Câine mare: $ 300.00
* Cutia de încercare de 1 săptămână este de 75% reducere.
* 35% din prima comandă.
* Gratuit la transportul rezonabil.
Pupa de bacanie Câine mic: $ 102.00
Câine medie: 185 $.00
Câine mare: $ 300.00
* 10% în afara unui pachet de fabrică 3LBS.
* 20% reducere la prima comandă.
* $ 9.99 de transport maritim în u.S.
Câinele fermierului
(Revizuirea noastră Aici)
Câine mic: $ 111.00
Câine medie: 192 dolari.00
Câine mare: 274 dolari.00
* 20% reducere la prima comandă.
* Rambursabil 1Sf Ordin.
* Transport gratuit.
Produsele naturale ale lui Darwin Câine mic: $ 66.00
Câine medie: 198 dolari.00
Câine mare: $ 304.00
* 10LB pachet de alimente pentru 14 dolari.95 pentru clienții de prima dată.
* Costul de expediere inclus în prețul alimentelor, bazat pe greutatea și locația livrării (livrare gratuită în Portland și Seattle).

Costul alimentelor comerciale comerciale cumpărate / Kibble

Mai jos este o listă de cinci branduri de calitate primară de calitate superioară (kibble uscate) în u.S., Prețul lor pe kilogram de hrană pentru câini și costul lunar total bazat pe dimensiunea câinelui. Înainte de a vă uita la diagramă, iată câteva note pentru a ține minte:

1) Gama de prețuri per kilogram de hrană pentru câini este dată datorită faptului că prețul pe kilogram al fiecărei alimente poate varia în funcție de distribuția comerciantului de la.

2) Gama de prețuri a costului lunar total pe care îl calculează pe mărimea unui câine se bazează pe greutatea alimentelor uscate pe care cele trei categorii de dimensiuni ale câinelui diferite necesită pe lună, în general. Aceste informații sunt apoi traduse în prețul pe kilogram al fiecărui tip specific de mărci de alimente câine care sunt incluse în diagramă și ce prețul pe lira este egal cu fiecare molie, pentru fiecare dintre cele trei categorii de câini.

3) Iată cantitățile de alimente de câine uscate pe care fiecare categorie de câini vor avea nevoie, pe lună:

  • Câini mici de rasă: care cântărește între 5 și 25 de lire sterline, nevoie de aprox. 2 până la 8 kilograme de hrană pentru câini uscați pe lună.
  • Câini de rasă medie: care cântărește între 26 și 50 de kilograme, nevoie de aprox. 8 până la 16 kilograme de hrană pentru câini uscați pe lună.
  • Câini de rasă mare: care cântărește între 51 și 100 de kilograme, au nevoie de aprox. 16 până la 24 de kilograme de hrană pentru câini uscați pe lună.

4) Utilizați prețul pe kilogram și # 8221; informațiile furnizate în diagramă pentru a calcula cantitatea specifică de alimente pentru câini pe care le cunoașteți Pooch. Având gama totală de preț a fiecărui tip de alimente de câini uscați pentru fiecare categorie de dimensiuni de rasă calculată pe lună vă permite să comparați cu ușurință și eficient prețurile totale ale unei varietăți largi de magazin Kibbles versus servicii de livrare a mesei menționate mai sus.

Numele de marcă & Formulă Preț per lb Preț pe lună
Acana Granat gratuit
Formula pajiștilor
$ 2.40 - $ 4.00 Câine mic: $ 4.80 - 32 USD.00
Câine medie: 19 $.20 - $ 64.00
Câine mare: $ 38.40 - $ 96.00
CANIDAE GRATUIT FREE
Formula pură
$ 2.25 - $ 2.50 Câine mic: $ 4.50 - $ 20.00
Câine medie: 18 $.00 - $ 40.00
Câine mare: 36 de dolari.00 - $ 60.00
Castor și pollux Organix
Formula de pui de pui & brun
$ 1.60 - $ 2.00 Câine mic: $ 3.20 - 16 $.00
Câine medie: $ 12.80 - 32 USD.00
Câine mare: $ 25.60 - 48 USD.00
Evo
Formula de hering / somon
$ 2.27 - $ 2.52 Câine mic: $ 4.54 - 20 $.16
Câine medie: 18 $.16 - 40 $.32
Câine mare: 36 de dolari.32 - $ 60.48
Wellness Complet Health
Formula de pui & fulgi de ovăz
$ 1.57 - $ 1.83 Câine mic: $ 3.14 - $ 14.64
Câine medie: $ 12.56 - 29 USD.28
Câine mare: $ 25.12 - 43 $.92

Doriți să împărtășiți acest lucru?

Comparăm costurile de livrare a alimentelor cu câini proaspeți vs. magazin cumpărat kibble

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Comparând costurile de livrare a alimentelor cu câini proaspeți vs. Magazin-cumpărat kibble