Cum să citiți cu exactitate etichetele de hrană pentru câini

Este imperativ ca proprietarii de câini să știe cum să citească etichetele de hrană pentru câini. Din păcate, reglementările din industria alimentară pentru animale de companie sunt foarte lenitor. Există multe lacune care pot fi folosite pentru a face ca etichetele de hrană pentru câini să pară atrăgătoare și de a înșela proprietarii de animale de companie, așa că trebuie să rămânem vigilenți pentru că multe boli au fost legate de alimentele cu câini de calitate slabă.

Hrănirea câinelui dvs. un aliment sănătos și nutrițional pentru câini este cel mai bun lucru absolut pe care îl puteți face pentru sănătatea lor. Va ajuta la bunăstarea generală a câinelui și va preveni apariția unor probleme viitoare de sănătate. Cu toate acestea, achiziționarea alimentelor de câine pe baza cuvintelor mari, cu caractere aldine pe etichetă nu vă vor primi întotdeauna o hrană de înaltă calitate.

Așa cum am explicat mai jos, există multe lacune în reglementările privind etichetarea alimentelor pentru animale de companie care permit companiilor să scrie termeni descriptivi, cum ar fi & # 8216;natural& # 8216;Holistic& # 8216;, și & # 8216;alimente premium& # 8216; pe etichetele lor. Trebuie să știți care sunt acești termeni de fapt înseamnă, cât de mult și # 8220; ei poartă și cum să citească cu exactitate etichetele de hrană pentru câini și să găsească informațiile corecte despre ambalajul alimentelor pentru animale de companie, astfel încât să știți că vă hrăniți cu o dietă care este sănătoasă.

Cum să citiți etichetele de hrană pentru câini

Cum să citiți etichetele de hrană pentru câini

1. Ingrediente pe etichetele de hrană pentru câini

La fel ca și mâncarea făcută pentru consumul uman, producătorii de alimente pentru animale de companie trebuie să prezinte toate ingredientele utilizate în realizarea produselor lor după greutate.

Lista ingredientelor de hrană pentru câini începe cu cele mai grele ingrediente, motiv pentru care auziți întotdeauna experții spun că sursa de proteine ​​ar trebui să fie primul ingredient enumerat. Aceasta înseamnă că majoritatea greutății sunt alcătuite de sursa de proteine.

Din păcate, aceasta este o concepție greșită comună.

Carnea în alimentele de câine este făcută din aproximativ 75% apă. Aceasta înseamnă că, fără greutatea apei, carnea nu poate face de fapt partea superioară a listei. Mesele de carne (cum ar fi făina de pui) au avut cea mai mare parte a apei și a grăsimilor, astfel încât proteina este mai concentrată.

Un alt truc folosit de producătorii de alimente pentru animale de companie este ruperea anumitor ingrediente pentru a Puneți-le mai jos Pe lista de ingrediente pentru etichetarea produselor alimentare.

De exemplu, eticheta pachetului de alimente a câinelui dvs. poate avea o listă de ingrediente care numește porumbul de porumb, tărâmul porumbului și glutenul porumbului separat. Dacă au grupat împreună toate ingredientele de porumb, s-ar fi putut clasifica în partea de sus a listei.

Acesta este motivul pentru care este extrem de important să citiți lista de ingrediente pentru etichetarea alimentelor pentru câini, tot drumul până la capăt.

Există câteva ingrediente pe care le veți vedea pe o etichetă alimentară pentru câini pe care trebuie să o acordați o atenție deosebită. Și, nu numărați cuvintele pe care nu le puteți pronunța, care este ceea ce mulți proprietari de animale de companie sfătuiesc în mod eronat să facă.

Presupunem că aceste cuvinte complexe și unice sunt ingrediente artificiale sau substanțe chimice. Cu toate acestea, adesea sunt de fapt ingrediente naturale care sunt folosite ca conservanți.

Cele mai comune ingrediente în hrana pentru câini

2. Cele mai comune ingrediente în hrana pentru câini

Iată câteva dintre cele mai frecvente ingrediente din hrana pentru animale de companie și ceea ce pot și nu pot conține conform Asociația oficialilor americani de control al feedului (AAFCO):

1. Carne - Carnea curată a unui animal sacrificat. Carnea poate include mușchiul scheletic, diafragma, limba, esofogusul, pielea și grăsimea, inima, sinew (tendoane și ligamente) și vasele de sânge și nervii care se găsesc în mod normal în carne.

2. Produse secundare din carnePărțile curate ale unui animal sacrificat, care nu includ carnea. Produsele secundare ar putea include carne de organe, cum ar fi ficatul, lungurile, rinichii, splina și creierul. Acestea pot include, de asemenea, os, sânge, țesut gras și stomac și intestine dacă conținutul a fost eliminat. Acest lucru nu include coarne, dinți, păr sau copite.

O notă despre subproduse: Adesea auzim că produsele subproduse din alimentele câinilor sunt rele și nu ar trebui să cumpărăm alimente de câine care le conțin. Cu toate acestea, carnea de organe, cum ar fi ficatul și rinichii, sunt foarte benefice și de fapt au o valoare nutrițională ridicată pentru câini.

3. Păsări de curte - Acestea sunt părți curate de păsări sacrificate, inclusiv picioare, capete și organe interne. Acest lucru nu include pene.

Mâncăruri din carne și păsări de curte, așa cum sa explicat aici (Pdf), nu trebuie doar să fie carne. Acestea pot include, de asemenea, unele produse secundare. Dar acest lucru nu este ceva de scurgere, deoarece aceste ingrediente pot avea de fapt o mulțime de valoare nutrițională. Ei, de asemenea Adăugați o aromă că câinele dvs. va iubi.

Culorile artificiale, conservanții și umpluturile sunt ceea ce aveți nevoie pentru a evita când învățați cum să citiți cu precizie etichetele de hrană pentru câini. Pentru a fi incluse în alimentele pentru animale de companie, acestea trebuie să fie aprobate de FDA sau, în general, recunoscute ca fiind în siguranță de către câini.

Ce înseamnă asta, exact?

Aceasta este una dintre acele lacune despre care am vorbit. Este mai bine să cercetați orice ingrediente enumerate pe eticheta alimentară pentru câini pe care nu o înțelegeți. O căutare rapidă Google vă va spune dacă ingredientul este artificial sau natural și de ce este inclus în alimentele câinelui tău. Veți vedea, de asemenea, informații despre posibilele efecte secundare ale ingredientului, dacă există vreunul.

Un alt truc pe care producătorii îl folosesc este ceea ce le permite să ascundă unii dintre conservanții utilizați în produsele alimentare pentru câini. Cu excepția cazului în care alimentele sunt Allolly SUA a făcut, Există modalități pe care unele lucruri nu le vor face pe etichetă.

În timp ce nu fac totul, producătorii sunt Numai necesar pentru a lista conservanții pe care îi adaugă la produs. Dacă ingredientul este provenit de departe și a fost procesată de compania de aprovizionare care utilizează conservanți, producătorul de alimente pentru câini nu are nevoie să le listeze.

Lucruri de căutat pe eticheta alimentară pentru câini

3. Lucruri de căutat pe eticheta alimentară pentru câini

Așa cum vă arăt în videoclipul de mai sus, există anumite lucruri pe care trebuie să le căutați atunci când învățați cum să citiți cu precizie etichetele de hrană pentru câini.

În primul rând, asigurați-vă că există o AFCO nutrițională declarație undeva pe ambalaj.

În fotografia de mai sus, puteți vedea că mâncarea câinelui mă hrănesc câinii mei îndeplinește nivelul nutrițional stabilit de AAFCO pentru Câini din toate etapele de viață.

În timp ce multe alimente pentru câini vor avea aceeași declarație, unele alimente pentru animale de companie sunt potrivite doar pentru a satisface nevoile dietetice ale catelusilor, câinilor adulți, animalelor de companie sau femele însărcinate.

De asemenea, toate etichetele de hrană pentru câini sunt obligate să prezinte cantitatea minimă de proteine ​​și grăsime în alimentele de câine, precum și procentul maxim de umiditate și fibre.

Aceasta se numește Analiza garantată.

În fotografia de mai jos, puteți vedea un eșantion de informații despre aceste informații. De obicei, veți vedea Calorie Numărul pe servire enumerate aproape de analiza garantată pe eticheta alimentară pentru câini.

Analiza garantată asupra etichetelor de hrană pentru câini
Afișarea analizei garantate și a conținutului de calorii pe eticheta alimentară pentru câini.

4. Trucuri de marketing pentru etichetarea alimentelor pentru câini

De asemenea, vreau să împărtășesc câteva lucruri pe care ar trebui să le aveți grijă la învățarea cum să citiți etichetele de mâncare pentru câini. Mulți oameni caută pur și simplu cuvintele mari cu caractere aldine, dar există mai mult acest lucru dacă doriți să vă asigurați că știți exact ce vă alimentați câinele.

Amintiți-vă că cuvintele mari de pe ambalajul de mâncare câine sunt doar un PoLy de marketing pentru a atrage atenția asupra produsului și pentru a obține proprietarii să presupună că sunt sănătoși, când nu pot fi de fapt; ei, în esență, nu înseamnă nici măcar nimic.

Tactica de marketing a producătorilor pentru etichetele alimentelor pentru câini includ cuvinte precum:

  • Holistic
  • Natural
  • Premium sau Super Premium
  • Organic
  • Clasa umană

Regulamentul privind Etichetarea produselor alimentare pentru animale de companie sunt foarte indulzi și variază pe țară. Mâncarea de câine nu este ținută la același standard ca și alimentele făcute pentru oameni. Prin urmare, nu există o mulțime de reguli cu privire la utilizarea produselor alimentare pentru animale de companie și nu pot avea aceste tipuri de cuvinte descriptive pe eticheta lor.

Când învățați cum să citiți etichetele de hrană pentru câini, este extrem de important să nu fiți aspirați de aceste trucuri de marketing.

Alimente de câine organice. De exemplu, nu există orientări specifice cu privire la ceea ce constituie un alimente de câine organice. În timp ce o etichetă poate afirma că un aliment este natural, care ar putea însemna asta majoritatea din ingrediente sunt naturale (dar nu toate).

Human de grad de hrană pentru câini. Carnea care a fost inspectată și considerată adecvată pentru consumul uman ar putea expira și poate fi deviată pentru utilizarea în alimentele de câine. În timp ce compania poate încă revendica Pentru a utiliza ingrediente de gradul uman, acestea pot folosi și carne rasă.

Același lucru este valabil pentru toate celelalte marketing & # 8220; Termeni & # 8221; folosit pentru etichetele de hrană pentru câini.

Lucrul de reținut este că pretențiile ca acestea sunt foarte greu de dovedit a fi exacte, deoarece reglementările pentru alimentele de animale de companie sunt atât de complicate și mai libere acum.

Păstrați aceste lucruri în minte și faceți propria dvs. cercetare asupra producătorului și a companiei de alimente pentru câini înainte de a efectua achiziția dvs.

Dacă compania pretinde că folosește ingrediente organice în alimentele lor de câine, faceți unele cercetări pe site-ul lor pentru a afla ce al lor Definiția organic este, unde și cum culturile sunt cultivate sau cum sunt ridicate animalele și unde sunt provenite ingredientele. Puteți să trimiteți întotdeauna prin e-mail sau să sunați la companie cu orice întrebări pe care le aveți încă fără răspuns.

Este o mică lucrare la început, dar odată ce găsiți câteva mărci potrivite de mâncare pentru câini pentru a vă hrăni animalul de companie, nu va trebui să faceți acest lucru de fiecare dată când vă cumpărați Kibble.

Comparând kibul uscat pentru alimentele umede

5. Comparând kibul uscat pentru alimentele umede

În cele din urmă, când învățați cum să citiți etichetele de hrană pentru câini, trebuie să știți cum să comparați alimentele cu conținut de umiditate diferit. Am discutat acest lucru cu un nutriționist canin și doctor în nutriție într-unul din mine Podcast Episoade aici.

După cum menționez în videoclipul meu, nu puteți compara nivelurile proteinelor și grăsimilor între diferite tipuri de alimente pentru câini fără a ști cum să convertiți listarea pe eticheta alimentelor câine în cantitatea de substanțe nutritive conținute în materia uscată.

Cele două cele mai populare Tipuri de alimente pentru câini sunt alimente de câine umede / conservate și uscate kibble.

În termenii lui Layman, Conservele de câine conserve include o mulțime de apă, De aceea este de asemenea denumită în mod obișnuit alimente pentru câini umede și # 8220;.& # 8221; Când scoateți conținutul de apă, mâncarea rămasă este substanță uscată ".& # 8221;

Deci, doar pentru că o cutie de mâncare de câine spune că conține 2 cesti de mâncare, nu înseamnă că câinele dvs. devine de fapt 2 cești de alimente; Mai mult de 50% din asta este doar apă. Nu este neapărat rău, atâta timp cât este ceea ce vă așteptați de la mâncarea animalelor de companie.

Kibble uscate are Foarte puțin conținut de umiditate, În timp ce alimentele cu câini conservate conțin în mod evident mult mai mult. Să spunem că un kibble uscat are un conținut de umiditate de 5% (puteți găsi această informație chiar pe etichetă). Asta înseamnă că 95% din kibble este materia uscată.

Uită-te la nivelul proteinei din secțiunea de analiză garantată a etichetei alimentare cu câini uscați. Să spunem că nivelul de proteine ​​este de 20%. Trebuie să împărțiți proteina de 20% prin materia uscată de 95%. Veți obține aproximativ 21% proteine ​​reale în cele din urmă.

Să facem același lucru cu un exemplu de alimente pentru câini conserve. Spuneți marca conservată de mâncare are 60% umiditate, deci este de 40% substanță uscată. Vom spune că această etichetă afirmă că există doar 10% proteine ​​în acest produs alimentar. Trebuie să luăm proteina de 10% și să o împărțiți de materia uscată de 40%. În cele din urmă, vedem că există o proteină de 25% în alimentele conservate pe o bază uscată.

În exemplul de mai sus, Conservele de câine conserve are mai multă proteine ​​pe kilogram, Chiar dacă eticheta alimentară câine face să pară că are mai puțin. Puteți utiliza aceeași ecuație pentru a compara nivelul de grăsime, conținutul de fibre și alte substanțe nutritive și ingrediente în alimentele câinelui dvs. atunci când învățați cum să citiți etichetele de hrană pentru câini pentru a asigura o precizie completă.

Citiți următorul: Mărci de mâncare scumpe de mâncare - sunt în valoare de costul ridicat?

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să citiți cu exactitate etichetele de hrană pentru câini