15 Cele mai bune mărci de mâncare pentru câini în 2021

15 cele mai bune branduri de alimente pentru câini

Alegerea celor mai bune alimente pentru câini Brandul pentru animalul dvs. de companie necesită uneori punerea încrederii în expertiza producătorilor de alimente pentru câini în a veni cu formulări specifice de rasă, care oferă cel mai bun profil nutritiv posibil pentru animalul dvs. de companie. Din păcate, ca toate lucrurile din viață, nu toți producătorii de alimente câine au același etos atunci când vine vorba de fiabilitatea și siguranța produselor și de încredere în mărci de brand. Acestea fiind spuse, am venit cu o listă a celor 15 cele mai bune mărci de mâncare pentru câini disponibile în prezent pe piață. Acest lucru ar trebui să vă ofere o idee generală despre ce fel de mâncare de câine pe care o dați la câine ori de câte ori alegeți oricare dintre aceste mărci.

Blue Buffalo Brand

Buffalo albastru

Clasat în mod constant ca unul dintre cei mai buni producători de animale de companie din lume, Blue Buffalo și-a făcut amprenta în inimile multor părinți de companie din cauza modului în care se uită la câini și pisici. După cum spune marca, animalele de companie nu sunt "deținute"; ele sunt membri neprețuiți ai familiei. Ca atare, se poate aștepta ca fiecare formulare de alimente de câine care iese din bucătăriile Bufalo Blue este ca o masă care este destinată unui membru foarte apreciat al familiei.

De la utilizarea celor mai selectați ingrediente la formularea unei diete speciale necesare câinilor bolnavi, Blue Buffalo reușește să sfideze șansele de a fi o companie de hrană pentru animale de companie de familie la una care merge acum la toe cu marci comerciale mari. Buffalo-ul albastru se mândrește întotdeauna de cereale, ingrediente artificiale, și formulări de dietă de uzură gratuită. Compania are, de asemenea, dentare câine mestecând și tratează pentru a ajuta la completarea îngrijirii generale a animalelor de companie moderne. Blue Buffalo este considerat unul dintre cele mai bune mărci de mâncare câine în primul rând din cauza accentului lor pe ceea ce este potrivit pentru animalul dvs. de companie.

Verificați-ne complet Blue Buffalo Dog Dog Review.

În legătură cu o postare: Cea mai bună chews dentară pentru câini

Caracteristici cheie

  • Proteine ​​animale ca ingredient principal
  • Cele mai bune ingrediente naturale și sănătoase
  • Grau fără granule, fără gluten
  • Formularea de dietă a ingredientului limitat

Gustul mărcii de alimente sălbatice

Gust de sălbăticie

Numele spune totul. Gustul sălbatic este prin unul dintre cele mai bune mărci de mâncare de câine de pe piață, în primul rând datorită preluării sale unice pe ce câinii moderni trebuie să se hrănească. Atât variantele alimentare umede și uscate ale mărcii, vin cu proteine ​​animale extrem de neobișnuite, cum ar fi Bison, Buffalo, Venison, Miel, Salmon și mult mai mult. Ceea ce este mai atrăgător este că societatea utilizează regiuni geografice pentru a crea variații tematice în selecția alimentară a câinelui. Are versiunea înaltă Prairie pentru cei care doresc să sărbătoare pe Buffalo, Venison și Bison.

Streamul Pacific se mândrește cu somonul, Muntele Sierra vine cu Lamb, zonele umede trăiesc Turcia și Duck, pădurea de pin vine cu miel și venison, iar Canyonul de Sud-Vest oferă câinelui tău un gust de mistreț sălbatic. Râul Canyon vă dă păstrăvului câinelui, în timp ce Appalachianul este întotdeauna o alegere bună pentru Venison, Duck și Lamb. Acesta este marca de mâncare câine pe care o doriți să dați animalelor de companie care să fie deja să prezinte alergii alimentare legate de pui și carne de vită.

În legătură cu o postare: Cele mai bune alimente pentru câini pentru alergii

Citiți-vă Gustul revizuirii alimentelor pentru câini sălbatici Aici.

Caracteristici cheie

  • Diete ancestrale din regiunea geografică
  • Proteine ​​animale unice, noi, hipoalergene
  • Formula fără gluten și cereale
  • Carbohidrați sănătoși, sănătoși ca sursă de energie

Nutro Food Marca

Nutro

Nutro mărci produsele alimentare pentru câini ca fiind curate în mod natural. Ele sunt cele mai cunoscute pentru crearea unor rețete de alimente relativ simple pe care părinții de companie le pot avea încredere în îndeplinirea cantităților potrivite de nutrienți. Acest brand alimentar pentru câini utilizează ingrediente non-GMO provenite numai de la producători și furnizori creditori și reputați. Esențialele sănătoase sunt perfecte pentru toate rasele și etapele de viață, în timp ce formularea fără cereale, după cum se poate aștepta, este ideală pentru câinii cu alergii de gluten.

Nuttro are, de asemenea, ingrediente limitate, tocană consistentă și formulări de frontieră sălbatice care se laudă cu noi proteine ​​animale, cum ar fi Venison. Versiunea MAX vine cu pui organic, ferma, în timp ce formularea ultra are un amestec unic de somon, miel și pui pentru o dezvoltare optimă a creierului la puii. Atât Max, cât și Ultra sunt specifice pentru puii. Nuttro a fost pe piață de aproape un secol, oferind lumi de câine cu diete simple și de încredere, care pot aduce cele mai bune din rasa lor.

Citiți-vă Nutro Dog Food Review.

Caracteristici cheie

  • Proteine ​​animale de înaltă calitate ca prim ingredient
  • Formularea non-GMO, fără gluten
  • Diete simple, dar intenționate de câine
  • Toate ingredientele sunt ușor de recunoscut

echilibru pur

Echilibru pur

Acest brand de hrană pentru câini este perfect pentru părinții de companie care necesită un echilibru bun de grăsimi și proteine, folosind ingrediente de calitate premium, dar fără eticheta de preț heefty a unor branduri de hrană pentru câini de high-end. Este de fapt un produs al Walmart, profitând pe deplin de acoperirea excepțională a gigantului de vânzare cu amănuntul atât pentru marketing, cât și pentru distribuție. Acest lucru îl face ușor accesibil, deoarece trebuie doar să vizitați cel mai apropiat Walmart în zona lor. Prețul său prietenos deoparte, balanța pură provine ca o alternativă bună, mai ales dacă doriți varietate în dieta animalului tău.

Deși într-adevăr nu este nimic remarcabil care să poată stabili cu adevărat echilibrul pur, în afară de restul concursului, utilizează ingrediente real și naturale ca sursă principală a proteinelor sale. Selectarea proteinelor din carne nu poate fi la fel de extinsă ca și în alte mărci. Acest lucru nu a atenuat dorința unor părinți de companie în utilizarea mărcii pentru nevoile lor nutriționale ale animalului lor. În unele formulări, noi carbohidrați sunt incluse pentru a merge cu formula fără granule, de asemenea.

Verificați-vă Pure Balance Dog Review Food.

Caracteristici cheie

  • Formulare bine echilibrată
  • Proteine ​​animale reale ca prim ingredient
  • Carbohidrați sănătoși
  • Accesibilitate și prețuri prietenoase

Wellness Brand natural pentru animale de companie

Wellness natural pentru animale de companie

Filozofia hranei pentru animalele de companie naturale de wellness este fundamentată în convingerea că nutriția este fundamentul vieții sănătoase pentru fiecare organism viu, om și animale de companie incluse. Această filozofie este foarte evidentă în insistența mărcii asupra utilizării numai ingredientelor naturale SANS de umplutură și puful pe care mulți producători de alimente câini au pus în formulările lor respective. Wellness Naturals este de fapt doar o parte a unei linii lungi de produse din hrana pentru animale de companie Wellness, care include, de asemenea, nuclee, sănătate completă, trufood și simplu.

Această din urmă formulă se mândrește cu ingrediente limitate, făcându-l o masă ideală pentru câinii care sunt supuși unei diete de eliminare. TruFood este Wellness "Luați bunuri delicioase și tratează că sunt perfecte pentru scopuri de armare pozitive. Sănătatea sa completă este linia de produse care a câștigat o recunoaștere largă între părinții PET avid pentru asigurarea unei sănătăți optime pentru câini, datorită selecției sale largi de formulări naturale fără cereale.

Caracteristici cheie

  • Carne reale și proteine ​​animale ca ingrediente principale
  • Rețete sănătoase concepute pentru o sănătate optimă de canină
  • Sunt ușor digerabile și ingrediente folosite de țesuturi
  • Formulări fără cereale fără ingrediente inutile

Brand de alimente din Hill`s Dieta

Dieta de știință a lui Hill

Dacă există un lucru pe care părinții și veterinarii de animale de companie le iubesc despre dieta științifică a lui Hill, atunci ar fi încântarea sa pentru a crea diete foarte specifice care să răspundă la rase specifice de câini, precum și pentru anumite tipuri de boli canine, cum ar fi diabetul, displazia șoldului și Condiții gastrointestinale, doar pentru a numi câteva. Aceasta este, de asemenea, una dintre cele mai puține mărci de mâncare câinilor care nu cred neapărat în existența alergiilor de gluten la câini, cu multe dintre formulările sale care conțin soia, grâul și / sau porumb, precum și alte cereale și boabe potențial alergenice.

Din acest motiv, produsele alimentare de la Hill`s Diet Dog Dog, de asemenea, atrage, de asemenea, părinții de companie care nu au probleme cu privire la acordarea animalelor de companie aceste ingrediente. În timp ce acest fapt despre dieta științifică a dealului poate supăra părinții de companie, formularea sa unică de diete de prescripție medicală specifică pentru boală și canin este pur și simplu ceva ce chiar veterinarii recunosc cu ușurință ca ingenioși.

Citiți-vă Hill`s Science Diet Dog Review Food.

Caracteristici cheie

  • Formulări foarte specifice pentru rasele de câine, dimensiunile și condițiile
  • Diete de prescripție medicală formulată veterinar pentru câini
  • Preparate bine echilibrate
  • Proteinele animale nu pot fi întotdeauna 1Sfingredient

Rachael Ray Nutrish Brand

Rachael Ray nutrish

Linia nutrisică de hrană pentru câini este de fapt o colaborare între cheful de celebritate și personalitatea TV Rachael Ray și producătorul de produse alimentare de companie Ainsworth Pet Nutrition. Retetele incluse în formulare sunt inspirate de aceleași rețete pe care celebritatea le-a formulat. În ciuda etichetei de preț heftier, părinții PET iubesc nutrish din cauza sortimentului larg de hrană pentru câini care prezintă doar proteine ​​animale de calitate superioară ca ingredient principal. Ingredientele sunt naturale, cu accent pe utilizarea numai reală, nu pe ingrediente.

Linia nutrisică a lui Rachel Ray vine cu Venison, Turcia, Salmon și Miel, în plus față de puiul și carnea de vită mai obișnuită. Suprafața sănătoasă și fructele și legumele sănătoase sunt, de asemenea, adăugate în loc de cerealele alergene, precum și alte ingrediente care pot conține gluten. Linia nutrish are, de asemenea, diete de specialitate care pot veni la îndemână pentru părinții de companie care pot avea câini cu cerințe nutriționale foarte specifice. Acesta este un brand pe care îl puteți fi, de asemenea, mândru de susținerea ca parte a încasărilor din fiecare produs vândut merge la îngrijirea animalelor de companie în adăposturi.

Citiți-vă Rachael Ray Dog Review Food.

Caracteristici cheie

  • Proteine ​​animale de înaltă calitate ca prim ingredient
  • Ingrediente sănătoase și naturale
  • Formulările de dietă de specialitate disponibile
  • Renumit adăpost pentru animale de companie filantropie

Purina Pro Plan Brand

Purina Pro Plan

Una dintre cele mai bune lucruri despre Purina Pro Plan Plan de mâncare este că vin în 4 variante diferite care satisfac cerințele specifice ale câinilor. Savurarea este, în principiu, a mărcii, pentru o nutriție optimă de canină pe o bază zilnică. Focusul este în primul rând adaptat la câini cu nevoi speciale sau unice, cum ar fi cele care pot avea obezitate, Diabet, sau Chiar și artrita sau oricare alte anomalii comune. Varianta sportivă este, în principiu, modalitatea Purina Pro Plan de a sprijini stilul de viață al unui câine de lucru foarte activ și sportiv pentru a le oferi nutrienților necesari pentru rezistență și forță.

Mintea strălucitoare a Planului este perfectă pentru cățeluși, deoarece este destinată promovării optime dezvoltarea creierului la câini. Celelalte știri bune despre linia de plan Purina este că folosește întotdeauna proteine ​​animale de înaltă calitate pentru a merge cu gama de carbohidrați sănătoși, fructe și legume bogate în antioxidanți și acizi grași sănătoși. Pe măsură ce brandul crede în dieta croitorie a unui câine pentru a-și îndeplini cerințele de nutrienți, părinții de companie se pot baza întotdeauna pe produsele Purina Pro Plan pentru a-și da câinii de nutriție de care au nevoie.

În legătură cu o postare: Cel mai bun ulei de somon pentru câini

Verificați-vă Purina Pro Plan Planul de revizuire a produselor alimentare.

Caracteristici cheie

  • Ingrediente de calitate superioară cu carne de animale ca surse de proteine
  • Cu ușurință carbohidrați bogați și antioxidanți
  • Fără umpluturi, soia, porumb, grâu
  • Nu există ingrediente artificiale

Brand natural Brand

Echilibru natural

Balanța naturală se mândrește cu capacitatea de a centrarea nu numai a alimentelor gustoase pe care câinii le iubesc, ci și dietele complete din punct de vedere nutrițional și bine echilibrate, care pot oferi Câini cu digestie mai sănătoasă, o mai bună gestionare a greutății, îmbunătățirea simptomelor alergice și multe altele. Echilibrul natural vine cu diete de specialitate care au conținut ridicat de proteine, formularea strict vegetariană și preparate fără cereale.

Alegerea lor de proteine ​​animale include pui, venion, miel și somon. Este destul de limitat în comparație cu alte branduri de alimente câine care oferă, de asemenea, proteine ​​noi, dar ar trebui să fie luate în considerare că adaugă și leguminoase, cartofi dulci și orez brun în formulările lor. În plus, fiecare lot de alimente pentru câini este testat cu atenție pentru siguranță înainte ca acestea să fie trimise pentru distribuție. Balanța naturală oferă părinților PET o alternativă bună la alte mărci, mai ales dacă cineva caută ceva mai prietenos pe buzunar, dar un loc de muncă uimitor la satisfacerea nevoilor nutriționale ale câinilor.

Citiți-vă Balanță naturală Revizuirea alimentelor.

Caracteristici cheie

  • Proteine ​​animale de înaltă calitate ca prim ingredient
  • Diete de specialitate Pentru nevoile canine specifice
  • Granule sănătoase, leguminoase, linte, legume și fructe
  • Produse alimentare cu dog testate de siguranță

canidae

Canidae

Canidae este un brand relativ nou pentru câini, care a început doar la churningul alimentelor delicioase și nutritive pentru câini în 1996. Este o afacere de familie care a crescut substanțial de-a lungul anilor, formulând și fabricarea unei varietăți de alimente canine care utilizează ingrediente naturale care s-au dovedit a fi bine iubite de câini înșiși. Cel mai bun lucru despre Chidae este că ei nu exclude toate ingredientele lor.

Ei cresc multe dintre ingredientele lor, astfel încât acestea pot asigura cea mai mare calitate și valoarea nutritivă a fiecărui ingredient pe care l-au pus în formulările lor. Formularea sa pură folosește carne proaspătă sau peşte ca ingredient principal, în timp ce petitul pur conține numai 8 ingrediente, ceea ce îl face foarte potrivit pentru puii care trebuie încă să dezvolte integritatea digestivă. Formularea ancestrală pur este ideală pentru câinii care necesită cantități mai mari de proteine ​​animale de calitate superioară, deși sub varianta de soare este ceea ce părinții de companie consideră cea mai bună dietă pentru câinii de la orice rasă și vârstă.

Citiți detaliatul nostru CANIDAE Dog Food Review.

Caracteristici cheie

  • Proteine ​​animale premium ca prim ingredient
  • Toate formulările fără cereale
  • Diete limitate de ingredient și de specialitate pentru diverși câini
  • Majoritatea ingredientelor sunt cultivate de marcă

origine

În legătură cu o postare: Grați de mâncare fără cereale

Origine

O filială a Marte, pedigree a produs alimente de câine de înaltă calitate la prețuri foarte accesibile din 1957, deși din punct de vedere istoric, rădăcinile sale pot fi de fapt urmărite până la 1932. Compania este considerată unul dintre liderii de pe piață în formulările de mâncare pentru câini la nivel mondial, deși supremația sa este acum contestată în general. Pedigree furnizează nu numai soiuri alimentare pentru câini umede și uscate, ci și canin tratează că pot fi folosite pentru o varietate de scopuri. Utilizează numai ingrediente de înaltă calitate în formularea sa.

Singurul dezavantaj este că pedigreea este încă puternic înrădăcinată în trecutul său că nu se poate îndepărta de la puii tradiționali, de miel, carne de vită și de pește, deși diferitele rețete pe care au fost utilizate aceste ingrediente s-au îmbunătățit destul de dramatic. Rămâne o alegere bună mai ales dacă nu vă deranjează să vă dați porumbul de companie, grâul sau soia.

Mesaje similare: cel mai bun câine tratează și Cel mai bun hrană pentru câini uscați

Caracteristici cheie

  • Proteine ​​ridicate, formulări moderate de grăsimi
  • Conține porumb, grâu și soia în multe preparate
  • Proteine ​​animale ca prim ingredient
  • Nu sunt incluse ingrediente artificiale

Merrick Food Brand

Merrick

Compania crede cu tărie că animalele de companie nu au nevoie doar de hrană; ei merită doar cel mai bun pe care omul le-ar putea da posibil. Acest lucru a motivat companiei să colaboreze cu furnizori de încredere și de încredere și de producători locali pentru a le oferi ingredientelor sigure mai proaspete și certificate în mod corespunzător pentru a pune în fiecare pachet care se rostogolește din bucătăria Merrick. În inima mărcii de mâncare Merrick Dog este folosirea acum iconică a proteinelor animalelor demontate, asigurându-se că fiecare bucată de carne care poate fi plasată în fiecare ambalaj este plină de substanțe nutritive și de spargere cu arome.

Compania are mai mult de 200 de produse nutriționale PET, dintre care multe sunt cu nutraceutice sănătoase, cum ar fi glucozamina, chondroitina, prebiotica, și probiotice. Fiecare ingredient este, de asemenea, selectat cu atenție pentru a reflecta nevoile nutritive în schimbare ale anumitor câini. Acestea au rețete de backcountry care oferă retete excepționale de dietă ancestrală la câini; Ceva părinții de companie ar dori să dea. Merrick este de departe unul dintre cele mai bune branduri de mâncare de câine pe care părinții de companie îl încredințează atunci când vine vorba de o nutriție de calitate superioară la un preț mai prietenos decât mărcile exclusive.

Citiți-vă Merrick Dog Food Review.

Caracteristici cheie

  • Deconectarea proteinei animale premium ca prim ingredient
  • Proteine ​​ușor digerabile și carbohidrați sănătoși
  • Nutraceuticals și botanicii incluse în multe rețete
  • Nu există ingrediente artificiale și substanțe

Fromm Brand Brand

De la

Fundația Family Family Pet Alimente oferă o bucată de rețete de alimente pentru câini artizan, care sunt destul de unice în ele însele, rămânând adevărate la idealurile de nutriție optimă de canină. Această marcă de mâncare câine oferă 4 linii de produse diferite care satisfac nevoile diferitelor canini. Produsele sale de patru stele sunt ușor de recunoscut datorită stilului lor gourmet de pregătire, oferind câinilor un gust de o masă somptuoasă, dar la fel de nutritivă ar trebui să aibă gust.

Brandul se străduiește pentru varietate și oferă o pauză perfectă de la rutina zilnică a câinelui dvs. de mâncare de câine bland. The Heartland Gold este ceea ce oamenii numesc cel mai bun pentru toate etapele de viață, în timp ce încă se indulgând canini cu mese gourmet artizanice. Clasicul este cel mai bun pentru câinii care necesită o formulare cu adevărat echilibrată SANS Pregătirea fantezie. Pate este pentru iubitorii de varietate de hrană pentru câini umedă.

Postări asemănatoare: Cel mai bun alimente pentru câini umede și Fromm Dog Food Review

Caracteristici cheie

  • Carne proaspătă, pește, legume și fructe
  • Nutriție de cantină bine echilibrată și completă
  • Artisan Gourmet mese pentru câini
  • Loturi mici controlate de producție alimentară

ORIJEN MOD Brand

Orijen

Părinții PET care cred cu tărie în valoarea alimentelor de câine biologic adecvate pot avea încredere în Orijen pentru a oferi animalelor de companie unul dintre cele mai bune alimente pentru câini din lume. Orijen pledează puternic pentru utilizarea ingredientelor locale sau crescute pentru a merge în fiecare ambalaj. Acest brand de hrană pentru câini se mândrește cu rapoartele de integrare care permit ca câinilor să obțină cantitățile potrivite de proteine ​​și alte substanțe nutritive pe care altfel le-ar putea obține dacă vânează pentru propria lor mâncare în sălbăticie.

Orijen include, de asemenea, legume proaspete și fructe în fiecare formulare, oferind o alimentație mai echilibrată și mai adecvată din punct de vedere biologic pentru orice câine. Fiecare pachet conține 85% carne de calitate Premium, două treimi din care sunt proaspete în timp ce cealaltă a treia sunt carne deshidratată. De asemenea, incluse în formulare sunt carne de organe și cartilaj, în esență tipul de piese care alcătuiesc o pradă întreagă. Există linte, chickpeas și o varietate de alimente index scăzute de glicemie pentru un control mai bun al glucozei. Să-l rezumă, oferindu-i lui Oijen câinelui tău ca să-i dai o pradă întreagă să devoreze. Acesta este, în principiu, principiul oferind alimente brute câinilor.

Citiți detaliatul nostru Orijen Dog Food Review.

Caracteristici cheie

  • Formularea biologică adecvată
  • Rapoartele de integrare formate din până la 10 mese
  • 85% carne de înaltă calitate
  • Fără proteine ​​pe bază de plante

Wellness Core Food Brand

Corele de wellness

Linia de bază a preparatelor alimentare de la aceiași producători de naturaluri de sănătate este în primul rând orientată spre animalele de companie care necesită proporții extrem de mai mari de proteine ​​animale ușor digerabile, asigurând caracterul complet al aminoacizilor în fiecare formulare care iese din bucătării de wellness.

În legătură cu o postare: Hrană pentru câini de bază de la Wellness

Conținutul său ridicat de proteină și insistența asupra utilizării ingredientelor de calitate superioară, a tuturor boabelor și amidonului sănătos pentru a merge cu fructe și legume sunt ceea ce păstrează nucleul în inimile multor părinți de companie, precum și primii cronometri în domeniul părinților de companie. În comparație cu alte formulări bogate în proteine, însă, selecția de bază a proteinelor animale rămâne substanțial în urmă. Întrucât alte branduri includ deja bizon, bivol și mistreț sălbatic în formulările lor, bastoane de miez de wellness cu carne de vită și pui; Deși are Turcia, somon, Whitefish și Boar.

În legătură cu o postare: Cel mai bun alimente de câine de proteine ​​ridicate

Caracteristici cheie

  • Formularea alimentelor cu câini de înaltă proteină
  • Proteine ​​și carbohidrați digerabile cu ușurință
  • Disponibil în diverse diete de specialitate
  • Formularea fără cereale

Fiecare brand alimentar pentru câini are propriul său unic luat pe ceea ce poate fi considerat cel mai bun pentru animalul dvs. de companie. Există acelea care rămân adevărate la principiile unei diete ancestrale, în timp ce alții ar prefera să dea câinilor un homier să-și ia mesele. Indiferent de marca pe care o alegeți, veți avea în cele din urmă să alegeți marca care oferă cea mai bună nutriție pentru animalul dvs. de companie și în interiorul dvs.

Ce să căutați în mărcile de mâncare pentru câini

Alegerea unei mărci de mâncare cu adevărat mare poate fi extrem de dificilă, deoarece aproape orice altă marcă va avea aproape aceeași formulare. Aici puteți să vă folosiți bine nu vă folosiți. Puteți să vă sapa mult mai adânc în funcționarea interioară a diferitelor mărci de alimente, astfel încât să puteți identifica cu ușurință care ar trebui să luați în considerare ca fiind cele mai bune și care să stea departe de. Următoarele lucruri sunt ceea ce recomandăm în general prietenilor noștri ori de câte ori trebuie să aleagă o marcă de mâncare pentru câini.

  • Soliditatea ingredientelor

Producătorii de produse alimentare pentru câini sunt de așteptat să-și pună ingredientele, precum și o analiză garantată a ingredientelor în ambalajul lor. Dacă brandul pur și simplu nu are aceste informații, atunci îl puteți lovi deja din lista dvs.

Asigurați-vă că înțelegeți cum să citiți ingredientele. Acestea sunt aranjate în mod obișnuit în funcție de proporția lor în formulare. Astfel încât să vă puteți aștepta ca primul ingredient din listă să aibă cel mai mult în ceea ce privește suma relativă la restul ingredientelor. Ca atare, rețineți că câinii au nevoie de proteine ​​animale ca primul ingredient în hrana lor de câine, cu excepția cazului în care medicul veterinar ți-a spus în mod specific că câinele tău are nevoie de carbohidrați ca alimente principale.

Să fie în căutarea de umpluturi, de obicei sub formă de porumb, grâu sau soia sau alte ingrediente care pot avea foarte puțină valoare nutritivă. De asemenea, păstrați un ochi asupra ingredientelor artificiale, cum ar fi coloranți, conservanți și arome. Conduceți cu adevărat.

Învățați să calculați greutatea materiei uscate a compoziției nutritive. Analiza garantată va veni, de obicei, ca procente minime sau maxime. Pentru a calcula greutatea materiei uscate, trebuie să eliminați conținutul de umiditate. De exemplu, aveți un hrană pentru câini cu un conținut minim de proteine ​​de 25% și un conținut de umiditate de 10%. Scade 10% de la 100% pentru a obține 90%. Acum, împărțiți 25% cu 90% pentru a obține 27.78%. Aceasta înseamnă că mâncarea de câine conține de fapt 27.78% proteine ​​ca materie uscată, nu 25%.

  • Respectarea standardelor

Producătorii de alimente pentru câini sunt, de asemenea, de așteptat să specifice în produsele lor dacă rețeta este pentru toate etapele de viață, creșterea, suplimentar sau întreținerea. Din păcate, nu toate mărcile de mâncare câine vor pune clasificarea corespunzătoare în etichetele lor și într-adevăr nu vă puteți ajuta decât de ce. Nu putem spune să evităm aceste mărci, dar dacă este orice indicație, un producător de produse alimentare PET care nu pune o clasificare adecvată pentru rețetă este o indicație a lipsei de înțelegere a producătorului sau a ignorării totale a standardelor.

  • istoria companiei

Unele companii de hrană pentru animale de companie sunt relativ noi în afaceri, astfel încât acesta va fi destul de dificil de a măsura încrederea brandului lor. Există, de asemenea, cele care au fost în afaceri timp de mai multe decenii, dar nu sunt cu adevărat populare sau sunt foarte greu de surprinzător. Există mărci de mâncare câine care sunt sub corporații multinaționale gigante. În general, trebuie să acordați întotdeauna atenție istoriei companiei și să fiți în căutarea unor aspecte legate de produsele de consum, cum ar fi plângerile și altele asemenea.

  • Istoria rechemării alimentelor pentru câini

Este foarte rar pentru ca producătorul de alimente pentru animale de companie să nu aibă niciunul dintre produsele sale să fie rechemat. Acesta este motivul pentru care mărcile de hrană pentru câini care nu au nici o istorie de amintiri de mâncare câine sunt într-o poziție mult mai bună pentru a comanda respectul din lumea iubitoare de câine. Un brand de hrană pentru câini care a fost în afacere de ceva timp și nu a avut încă o amintire a produselor sale poate fi considerată una dintre cele mai bune, deoarece se ocupă cu adevărat de calitatea și siguranța formulărilor lor de alimente pentru câini.

mâncare pentru câini

3 lucruri de știut înainte de a face cumpărături pentru cele mai bune alimente pentru câini

Acum că am împărtășit cu dvs. lucrurile pe care să le căutați într-un brand de mâncare câine, următorul pas logic este de a identifica cele mai bune alimente pentru câini. Iată trei lucruri pe care trebuie să le cunoașteți înainte de a comanda primul sac de mâncare pentru câini.

  • Vârsta și etapa de viață

Ar trebui să fie clar până acum că alegerea celor mai bune alimente pentru câini este în mare parte dependentă de vârsta și stadiul de viață al animalului dvs. de companie. Acest lucru se datorează faptului că diferiți câini din întreaga durată de viață și în diferite etape de dezvoltare vor avea cerințe de nutrienți diferite.

De exemplu, puii necesită mai multă proteină și carbohidrați, plus proporția corectă de calciu și fosfor pentru a se asigura că acestea vor avea substanțe nutritive necesare pentru a construi mușchii și organele, combustă activitățile lor fizice crescute și pentru a asigura oase mai puternice și bine dezvoltate, respectiv. Ele necesită, de asemenea, substanțe speciale care vor fi cruciale în dezvoltarea creierului, a ochilor, a hainei și a pielii.

Același lucru este valabil și cu câinii seniori. Funcționarea lor fiziologică nu mai poate fi la fel de eficientă ca atunci când erau mai tineri. Ca atare, pot necesita mai puține calorii în timp ce crește aportul de proteine. Ei vor beneficia, de asemenea, mai mult cu alimentele pentru câini care au substanțe pentru a ajuta la îmbunătățirea mobilității.

Ați putea dori, de asemenea: Senior Dog Alimente

Câinii gravidă, precum și câinii de îngrijire medicală vor urma de obicei dieta unui catel, deși o formulă specială pentru lactare și câini însărcinați este ideală.

Ați putea dori, de asemenea: Mâncare pentru câini pentru câinii gravide

  • Rasă și dimensiune

Există această noțiune că câinii mănâncă același fel de mâncare. La urma urmei, sunt doar câini. Dar adevărul este că diferite rase vin cu nevoi diferite atunci când vine vorba de o nutriție optimă. Unele sunt mai predispuse la alergii, astfel încât alegerea unei diete de ingredient limitat sau a unui hrană pentru câini cu ingrediente mai puțin alergene este o necesitate.

Câinii mari au cerințe diferite de la cele mai mici. Ratele mici și de jucărie au rate metabolice foarte rapide și, prin urmare, vor beneficia mai mult de o dietă de înaltă calorii. Nu puteți da aceeași dietă de înaltă calorii la rasele mari și uriașe, deoarece doriți să crească într-un ritm mai normal.

Așadar, păstrați-vă în minte rasa și mărimea câinelui dvs. ori de câte ori alegeu mâncarea drept pentru animalele de companie.

Ați putea dori, de asemenea: Mâncare de câine de rasă mare

  • Nivelul de activitate și sănătatea

Al treilea lucru pe care trebuie să-l cunoașteți înainte de a cumpăra un hrană pentru câini este nivelul de activitate și starea de sănătate a animalului dvs. de companie. Dacă este foarte activă, atunci te duci pentru un hrană pentru câini care conține doar cantitățile potrivite de calorii pentru a servi drept combustibil pentru activitățile sale. Trebuie să subliniem "sumele corecte" pentru că trebuie, de asemenea, să fii foarte atent să nu dai mai multe calorii decât ceea ce câinele tău poate arde; ca nu o transformi într-un câine obez.

Dacă animalul dvs. de companie vine cu artrită, alergii cutanate, sensibilități de gluten, diabet sau orice altă afecțiune medicală, cel mai bine este să discutați cu medicul veterinar, astfel încât să aveți o înțelegere mult mai bună în ceea ce privește tipul de hrană pentru câini pe care trebuie să o faceți Cumpără. Cu toate acestea, există alimente de câini care sunt formulate special pentru anumite scenarii, cum ar fi gestionarea greutății, diabetul, displazia de șold și artrita și mult mai mult.

Există anumite mărci de mâncare pentru câini pentru câini de dimensiuni specifice?

Am menționat în secțiunea precedentă că unul dintre lucrurile pe care trebuie să le cunoașteți înainte de a cumpăra o mâncare de câine este rasa și dimensiunea animalului dvs. de companie. Iata de ce.

Câini mari, Mai ales puii, sunt la risc pentru tulburările ortopedice de dezvoltare, cum ar fi displazia șoldului. Ca atare, rata lor de creștere ar trebui să aibă permisiunea de a continua la o rată mult mai lentă decât rasele mai mici de câini. Acest lucru trebuie să se asigure că oasele și articulațiile vor avea timp să se dezvolte, în loc să le furnizeze mai degrabă sarcini de nutrienți care conduc la o creștere și dezvoltare foarte rapidă. Au nevoie de alimente care sunt mai puține niveluri dens și ușor mai scăzute de calciu și fosfor.

Ați putea dori, de asemenea: Mâncăruri mari de cățeluș

Pe de altă parte, câinii mai mici au metabolism foarte rapid. Ca atare, ei își pot consuma cu ușurință magazinele de energie în câteva ore. Dacă acest lucru nu este alimentat, acesta poate duce la hipoglicemie. Acest lucru poate duce la slăbiciune, tremură musculară, letargie, convulsii și chiar moarte. Ratele de câine mai mici necesită alimente de câini dens de energie de 3 până la 4 ori pe zi. În plus, stomacurile jucăriei și rasele mici de câine sunt mult mai mici decât câinii mari. Asigurați-vă că o singură servire a hranei pentru câini mai multe calorii decât o servire similară a alimentelor mari de câine de rasă, nu aveți nevoie să oferiți mai multe porții câinelui dvs. mic.

Iată o informație îngrijită pentru a vă aminti: câinii mici au nevoie de aproximativ 40 de calorii pentru fiecare kilogram de greutate corporală. Câinii mari au nevoie doar de 22 de ani.5 calorii pe kilogram de greutate corporală.

Ați putea dori, de asemenea: Mâncare pentru câini pentru rasele mici

În ceea ce privește brandurile de hrană pentru câini care au formulări pentru câini de dimensiuni specifice, majoritatea mărcilor pe care le-am prezentat în această listă au formulări pentru rasele mici și mari. Acestea includ bivolul albastru, wellness, echilibru natural, canionae, pedigree, Merrick, Family Family Family și Core Wellness. În mod surprinzător, doar o singură marcă de alimente pentru câini oferă formule specifice dimensiunilor în toate clasificările de dimensiuni ale câinilor (jucării, mici, medii, mari și gigantice) - Purina Pro Plan. Gustul nutristului sălbatic, Rachael, și echilibrul pur asigură doar rase mici. Atât dieta științifică a lui Nuttro și Hill, au formulări pentru rase de jucărie, mici și mari, în timp ce Orijen are doar o singură rețetă concepută special pentru rasele mari de câini.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 15 Cele mai bune mărci de mâncare pentru câini în 2021