Câinele meu mănâncă prea repede: 5 moduri de a le încetini

Câinele meu mănâncă prea repede: x moduri de a le încetini

Câinii au o reputație proastă când vine vorba de mâncare. Ei sunt cunoscuți că mănâncă aproape orice și majoritatea câinilor pot mânca un castron de kibble mai repede decât majoritatea adulților pot mânca o mușcătură de sandwich! Desigur, acest lucru depinde și de o serie de factori. În primul rând, rasa câinelui. Anumiți câini, cum ar fi Labradors sunt fete lacomi și băieți și le place să urce rapid mâncare. Ei vor fi câinii care se uită la voi când vă mâncați cina, chiar dacă tocmai au mâncat o masă. Alți câini, cum ar fi Huskies, știu când să se oprească. Acești câini tind să mănânce numai când se înfometează și se opresc când stomacul lor este plin.

Mâncarea rapidă poate provoca o multitudine de preocupări de sănătate și, din acest motiv, este bună practică să-ți înveți câinele cum să mănânce încet. Există anumite metode pe care le puteți încerca, pentru a vă instrui partenerul de canine să-și ia timpul.

Continuați să citiți pentru a afla mai multe ..

Problema cu mâncarea rapidă

Câinele tău mănâncă prea repede? S-ar putea să nu o vedeți ca o problemă, dar pot exista complicații medicale care apar atunci când un câine urca în jos alimentele sale. La nivel de bază, mâncarea de viteză poate provoca sufocarea. Dacă câinele dvs. își mănâncă cina la viteza fulgerului, atunci ei se pot gaura pe mâncarea lor și pot obține bucăți de alimente blocate în gât - ceea ce ar putea fi fatal.

Indiferent de cantitatea de alimente pe care câinele dvs. îl consumă, dacă mănâncă repede, sunt susceptibili să ia în aer în același timp. Acest lucru poate provoca durere și disconfort semnificativ și poate provoca chiar vărsături și regurgitare. În cazuri extreme, acest lucru poate duce la o afecțiune neplăcută, numită Blotat (sau dilatare gastrică-Volvulus sau GDV). Această condiție apare atunci când intestinele unui câine se extind și se răsucesc și pot pune viața în pericol. Ar trebui să bănuiți vreodată că câinele dvs. are umplut, atunci va trebui să contactați imediat un medic veterinar.

Câine cu mâncarea lui

De ce câinele tău mănâncă atât de repede?

Puppy-ul meu mănâncă prea repede ce pot face?

Aceasta este una dintre cele mai frecvente întrebări adresate de proprietarii de câini și primul lucru pe care ar trebui să-l analizați este motivul pentru care ar putea mânca atât de repede.

După cum am menționat mai devreme, pot exista multe motive pentru care un câine își poate mânca mâncarea prea repede. Ar putea fi în natura lor - anumite rase, indiferent de mărime, pot fi cu adevărat lacomi! S-ar putea, de asemenea, să coboare la formarea pe care o avea ca un catelus. Dacă câinele dvs. a trebuit să-și împărtășească mâncarea cu o mulțime de alte cățeluși, atunci vor învăța să mănânce super rapid. Dacă aveți mai mult de un câine în casă, acest comportament poate continua.

Există mai multe motive medicale pentru care un câine ar putea mânca rapid. Boala lui Cushing, Diabet, și viermii paraziți pot crește foamea și pot cauza mâncarea.

Soluții simple

Cum poți încetini câinele mănâncă?

Iată câteva soluții pe care le-ați putea lua în considerare ..

Mese mai mici

Dacă prietenul tău cu patru picioare mănâncă rapid mese, atunci una dintre cele mai ușoare soluții este să le hrănească mai puțin alimente, dar mai des. Acest lucru va reduce impactul mâncării rapide, deoarece acestea nu vor fi prezentate cu un castron mare de alimente. Dacă în prezent în prezent hrăniți câinele O dată pe zi, de ce nu le hrăniți de două ori sau de mai multe ori, dar cu o porțiuni mult mai mici.

Câinii de hrană separat

Dacă aveți mai mult de o canină în casă, atunci ei pot vedea mese ca o competiție. Pentru a diminua stresul și a crea un mediu alimentar mai relaxat, încercați să vă alimentați separat câinii. Dacă câinele dvs. nu are o altă canină în jurul lui Kibbles, el poate învăța să încetinească. Deoarece mâncarea rapidă poate fi cauzată de stres, ar trebui să creați o zonă relaxantă în care câinele dvs. poate mânca în pace. Acest lucru ar trebui să fie departe de alți membri ai familiei și câini, dacă este posibil. Creați un spațiu cu a Mat de hrană pentru câini, Bowl de dimensiuni generoase și au întotdeauna apă proaspătă disponibilă. Dacă animalul dvs. de companie mănâncă super rapid, atunci ar putea dori chiar să vă uitați în special Dog alimente pentru flatulență, Pentru a susține un sistem digestiv sănătos și pentru a reduce gazul suplimentar și balonarea.

Bowluri de câine de alimentare lentă

Credeți sau nu, dar castronul pe care îl utilizați poate afecta cât de repede va mânca câinele dvs. Faceți cercetarea și examinați-vă Bowluri de câine de alimentare lentă care poate fi un schimbător absolut de joc atunci când vine vorba de viteza în care mănâncă câinele tău. Aceste boluri au fost concepute special pentru a crea un obstacol între câinele dvs. și alimentele. Ei tind să vină în numeroase forme și dimensiuni. Cel mai frecvent tip de boluri de hrană pentru câini lent au un model texturat central, cum ar fi un labirint sau noduli ridicați în care sunt plasate kibbles. Este practic imposibil ca un câine să mănânce rapid folosind aceste tipuri de boluri, pe măsură ce câinele va trebui să se concentreze și să-și folosească limba pentru a obține kibblele din castron.

În legătură cu o postare: Alimentatoare automate de câine

Alimentatoare de puzzle

Acestea sunt similare cu Câine de câine deasupra, dar ei creează și mai mult o provocare pentru câinele dvs. Bonusul adăugat al acestor tipuri de alimentatoare este acela că acestea ajută la prevenirea plictiselii. Dacă v-ați întrebat vreodată cum să opriți un câine de a mânca prea repede, încercați această soluție și nu veți fi dezamăgiți. Sunt disponibile diferite tipuri de alimentatoare de puzzle - iar unele arată doar ca obișnuite jucării pentru câini - Dar principala diferență este că puteți plasa mâncare de câine / tratează în interiorul jucăriei și câinele dvs. va trebui să-și dea seama cum să-i scoată din deschidere. Aceasta este o modalitate excelentă de a-ți instrui câinele să mănânce mai încet și să-și iau în același timp creierul Doggo.

Faceți un joc

Nu aveți nevoie neapărat de boluri speciale sau jucării pentru a încetini mâncarea. Puteți face doar un joc din mese și obțineți prietenul dvs. de blană implicat într-un pic de joc. De ce să nu ascundeți alimentele în jurul casei, așa că trebuie să "vâneze" pentru kiblele lor? Din nou, acest lucru nu numai că alimentele sunt consumate prea repede, dar va păstra și animalul de companie ocupat.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Câinele meu mănâncă prea repede: 5 moduri de a le încetini