10 Motive pentru că câinele dvs. Ar putea fi aruncat

10 motive pentru că câinele dvs. ar putea fi aruncat

Vărsăturile la câini este adesea luată ca un semn al unei probleme în tractul digestiv al prietenului nostru blană. Pentru unii părinți de companie un câine care aruncă, de obicei, nu este o cauză de îngrijorare, mai ales dacă încetează imediat după. Cu toate acestea, în cazul în care vărsăturile au persistat de ceva timp și este însoțită de alte manifestări clinice, cum ar fi semne de deshidratare și anomalii de electroliți, atunci este într-adevăr cauza unei mari îngrijorări. Dar lucrul este că pot exista o sută și un alt motiv pentru care câinele dvs. ar putea fi aruncat. Iată 10 dintre ei.

1. Consumul de melci și melci

Unul dintre motivele cele mai probabile pe care animalul dvs. îl aruncă este că a mâncat un slug, o moluște mai puțin de coajă, care este destul de obișnuită în curțile noastre, împreună cu melcii. Unii câini au un talent pentru mâncarea de bare și melci care îi transformă în versiunea lor de escargot. În timp ce slugii și melcii nu sunt cu adevărat periculoși, problema este atunci când ei pornesc vierme parazitare cunoscută sub numele de Angiostrongylus Vasorum. Parazitul este mai frecvent cunoscut sub numele de pulbere și poate provoca haos în vasele de sânge ale câinelui care alimentează copacul pulmonar. Acest lucru poate duce la o varietate de alte manifestări, nu numai vărsături severe și diaree.

câine se simte bolnav

Câinele dvs. ar putea arunca din moment ce corpul încearcă să scape de slugii și / sau melcii pe care a ingerat-o. Acest lucru este valabil mai ales dacă aceste organisme au ingerat momeli slabe, deoarece aceste substanțe chimice pot irita burta câinelui. La rândul său, iritarea căptușelii gastrice sau intestinale provoacă spasme în mușchii tractului digestiv care conduce acțiunea crescută de propulsie.

Ideea este că ori de câte ori câinele dvs. se întâmplă să mănânce slugs sau melci din curtea din spate, există o tendință ca să vadă în încercarea de a scăpa de substanțele iritante din interiorul tractului său digestiv. Dacă vedeți alte manifestări, cum ar fi dificultăți de respirație, slăbiciune, paloare sau tendințe crescute de sângerare, există o mare șansă ca animalul dvs. de companie să aibă deja o infecție cuworm. Ia notă de faptul că aceasta este o infecție foarte gravă care poate rezilia în pierderea vieții animalului dvs. de companie.

2. Alergiile alimentare, intoleranța alimentară sau schimbarea alimentelor

Orice Schimbați dieta câinelui poate duce la Stomacul de culori care se pot traduce cu ușurință în aruncarea dvs. de companie. Desigur, acest lucru trebuie luat în lumina altor manifestări clinice sau contextul pe care a avut loc vărsăturile.

Diferitele alimente de câini au o formulă diferită în cea mai mare parte pe ingredientele care sunt utilizate. Există unele ingrediente care sunt mai greu de digerat decât altele care pot duce la tulburări de stomac. Un stomac deranjat se poate manifesta ca diaree și, desigur, vărsături sau chiar grețuri ca tractul digestiv al câinelui încearcă să scadă materialul alimentar.

Există, de asemenea, cazuri atunci când un câine este dat un aliment complet diferit din ceea ce este obișnuit. Dacă schimbarea dietei se face brusc, există o posibilitate ca Sistemul digestiv al câinelui poate să nu aibă timp să se adapteze complet la noua formulare. Acum, adăugați prezența ingredientelor alergene în noua formulare și este destul de ușor să vedeți de ce câinele dvs. va arunca în sus.

Din acest motiv, părinții de companie sunt sfătuiți să dea câinilor lor noi tipuri de alimente treptat. Împărțirea alimentelor de câine în sferturi, prima săptămână poate fi compusă din 75% alimente curente de câine și 25% din noul hrană pentru câini. Dacă nu există reacții până la părinții animalelor de companie pot continua cu o compoziție de 50-50 în a doua săptămână. Dacă încă nu există reacții, 75% din alimentele câinelui ar trebui apoi să fie compuse din noua formulare pentru a treia săptămână. Dacă câinele nu gătește cu succes cea de-a doua săptămână fără vărsături sau orice alt semn, poate fi hrănit cu noua formulă de alimente pentru câini care începe pe cele 4a săptămână.

Există, de asemenea, alimente umane care pot provoca câinele dvs. să arunce în sus. Acestea pot include ciocolată, ciuperci, struguri, gropi de fructe, avocado și stafide printre altele. În timp ce unii câini pot tolera aceste alimente în cantități foarte mici, într-adevăr nu există nici o idee dacă câinele dvs. poate accesa aceste produse alimentare pe cont propriu.

Ați putea dori, de asemenea: Dog alimente pentru alergii

3. Ingestia corpurilor straine

Câinii sunt naturali curioși. Acest lucru este valabil mai ales printre cățeluși. La fel ca copiii mici și preșcolari, puii și câinii minori iubesc să-și exploreze împrejurimile. Când acest lucru este combinat cu tendința lor naturală de a mesteca aproape tot ceea ce își pot pune în gură, puteți avea obiecte care își găsesc drumul în stomacuri.

Dacă obiectele sunt suficient de mici, acestea pot trece cu ușurință prin rectare și anusul, amestecat în scaun. Cu toate acestea, dacă este suficient de mare, poate provoca blocarea în tractul intestinal. Acest lucru poate provoca o varietate de probleme. Deoarece blocajul va crea o diferența de presiune pe laturile opuse ale obstrucției, o parte va avea mai puțină presiune în timp ce celălalt va avea o presiune crescută.

Din păcate, zona în care există o presiune sporită va fi în secțiunea dintre stomacul câinelui și blocajul. Creșterea presiunii în stomac și intestinele mici pot provoca propulsarea conținutului gastric, rezultând în îndepărtarea lor explozivă.

Câinii sunt cunoscuți să ia aproape orice. Din jucării din plastic la șosete la știfturi de păr, iarbă, bile mici, șiruri de caractere, ață dentară și chiar benzi de cauciuc. Câinii care iubesc să treacă prin căutarea gunoiului pentru propria lor versiune de trufe, în cele din urmă, ajungând la ceva ce pot împinge imediat în stomacuri.

Când aceste obiecte irită căptușeala digestivă pot provoca contracții foarte puternice care trimit aceste obiecte spre exterior în toate direcțiile. Dacă mișcarea este spre gura, ați vărsat vărsături. Dacă este spre rectul pe care l-ai primit canin de diaree.

4. Ingestia de substanțe toxice

Există o mulțime de substanțe care sunt deosebit de toxice pentru câini. Pasta de dinti umana, de exemplu, poate provoca iritatii gastrice si suparat, duc la vărsături și o serie de alte manifestări. Toxicitatea antigel este destul de comună, deoarece are un gust destul de dulce. Din păcate, nu lasă niciodată un sentiment dulce pentru burta câinelui tău. Produsele de curățare pot fi deosebit de periculoase pentru animalele de companie. Din păcate, de multe ori luăm ca pe modul nostru de păstrare a acestor produse în siguranță.

motive pentru care câinii aruncă în sus

Chiar și medicamentele umane pot aduce tulburări de stomac care pot duce la un episod de aruncare major pentru câinele dvs. Unii părinți de companie nu sunt destul de prudenți atunci când își depozitează medicamentele pe bază de prescripție medicală că mulți sunt lăsați pe tejghea care poate fi ușor accesată de câinele dvs. curios. Chiar și preparatele multi-vitamine pentru oameni pot crea destul de multă amestecare în tummurile câinelui nostru, făcându-i să renunțe.

Ideea este că, dacă vă uitați la casele noastre, puteți vedea instantaneu o mulțime de produse potențial toxice doar în așteptare. Bare de săpun, repellente de insecte și insecticide, și chiar și bleachul obișnuit de gospodărie pot fi găsite în aproape orice casă. Aceste produse pot răni serios căptușeala stomacului, conducând la mai multe probleme și nu doar vărsături la câini. Ca atare, este imperativ să păstrați toate aceste substanțe potențial toxice de la câinele dvs.

5. Ficatul sau boala vezicii biliare

Una dintre cele mai frecvente manifestări ale unei probleme în ficat sau chiar în vezica biliară este vărsăturile. În timp ce mecanismul exact este slab înțeles, boala hepatică poate duce la acumularea de substanțe toxice în sânge care poate declanșa centrul de vărsături din creierul câinelui.

Ficatul este un organ foarte important responsabil pentru sute de funcții diferite, deși funcția sa principală este în detoxifierea substanțelor din organism. Orice care își găsește drumul în sânge, indiferent dacă este inhalat și difuzat prin plămâni sau ingerat și absorbit în intestinele mici vor trece prin ficat în cazul în care va fi redat inofensiv. Odată detoxified, aceste substanțe "curățate" sunt apoi recirculate prin sânge și sunt excretate într-o varietate de moduri.

Un ficat care este bolnav înseamnă celulele hepatice individuale - hepatocitele - nu mai sunt capabile să-și îndeplinească funcția de detoxifiere la fel de eficient cum au făcut odată. Acest lucru duce la acumularea de substanțe toxice în sânge care poate declanșa centrul de vărsături în încercarea de a scăpa de astfel de substanțe. Din păcate, deoarece substanțele sunt deja în sânge, ceea ce va arunca câinele dvs. este un amestec de acizi gastric și particule de alimente.

Vezica biliară servește drept depozită pentru bilă, un fluid important al corpului în emulsificarea grăsimilor, astfel încât enzimele digestive să le piardă cu ușurință în jos. De aceea, dacă există o problemă în vezica biliară, cum ar fi inflamația sau prezența unei pietrii strălucitoare, vor exista cantități insuficiente de bilă în duodenum. Dacă există grăsimi în dieta câinelui, acest lucru nu va fi digerat corect, ducând la trecerea scaunelor grase.

Din păcate, prezența grăsimilor nedigerate în intestinele mici declanșează, de asemenea, reflexul vărsăturilor într-o încercare de a elimina aceste substanțe grase. Ca atare, vă puteți aștepta ca animalul dvs. să arunce și el.

6. Pancreatită

Pancreasul este important în două aspecte fundamentale. În primul rând, are o funcție endocrină prin care se produc atât insulina, cât și glucagonul. Diabetul, o problemă metabolică caracterizată printr-un nivel anormal de zahăr din sânge, poate fi urmărit la o disfuncție în mecanismul de insulină. În diabetul de tip 1, pancreasul nu produce insulină. În tipul 2, există insulină, dar poate fi insuficientă sau poate avea probleme cu funcționalitatea acestuia.

Deși nu este foarte comun, pot apărea vărsături Câini diabetici Din cauza unei varietăți de motive. Fluctuațiile nivelului de glucoză din sânge pot confunda procesele metabolice normale ale corpului, împiedicându-le să se adapteze la modificările într-o manieră mai eficientă. Acest lucru poate produce greață și vărsături. Acest lucru poate fi înrăutățit de gastropareză sau de "paralizia" sau slăbiciunea musculatura a tractului digestiv secundar la leziunile nervoase. Deoarece alimentele digerate nu se pot mișca eficient prin tractul intestinal, presiunea se construiește în tractul digestiv superior, rezultând vărsături.

În al doilea rând, pancreasul are, de asemenea, o funcție digestivă. Este responsabilă de producerea de enzime digestive, cum ar fi lipazele, proteazele, nucleazele și amilazele pentru a ajuta la digerarea grăsimilor, proteinelor, acizilor nucleici și carbohidrați, respectiv. În prezența Chimiei în duoden, aceste enzime sunt eliberate pentru a continua lucrarea începută de gură și stomac.

Dacă există o problemă în pancreas, nu va putea să producă aceste enzime digestive. Ce se întâmplă este că câinele dvs. nu va putea să-și digera alimentele în creștere a presiunii în intestinele mici și declanșarea vărsăturilor. Desigur, acest lucru este în plus față de o serie de alte semne și simptome.

7. Efectele secundare ale medicamentelor

Aproape orice alt medicament dacă este aprobat de FDA pentru uz veterinar sau nu are tendința de a provoca vărsături la câini. În general, orice medicament care poate irita stomacul poate produce greață și vărsături. Drogurile antiinflamatoare nesteroidiene sau analgezicele NSAID sunt notorii pentru a provoca tulburări gastrice care pot duce la vărsături. Acestea pot include ibuprofen și ketoprofen, doar pentru a numi câteva.

canin aruncând în sus

Durerile de durere narcotice, cum ar fi tramadolul, poate produce, de asemenea, vărsături la câini. Antibioticele și steroizii au, de asemenea, tendința de a-ți arunca câinele. Dacă animalul dvs. de companie primește chimioterapie de cancer sau chiar radioterapie, acesta va arunca de asemenea.

Este, prin urmare, foarte important ca aceste medicamente să fie administrate câinelui dvs. cu mesele sale pentru a ajuta la minimizarea iritației gastrice și a declanșării vărsăturilor. Ceea ce este clar este să urmați administrarea recomandată a dozei printr-un veterinar.

8. Infecții bacteriene și virale

Există multe cauze ale gastroenteritei la câini. Printre cele mai frecvente bacterii care pot provoca gastroenterita caninului include Clostridium perfrinde, specii de Campylobacter, Clostridum difficile, Escherichia coli și specii de Salmonella. Gastroenterita bacteriană rezultă din colonizarea tractului digestiv al acestor organisme bacteriene. Unul dintre efectele lor este inflamația tractului digestiv care poate accelera mișcarea peristaltică a intestinelor. Acest lucru poate radia pe întreaga lungime a tractului digestiv. Mergând în jos, poate produce una dintre manifestările clasice ale gastroenteritei, diaree. Aceeași acțiune de propulsie îndreptată în sus poate induce vărsături din cauza presiunii crescute în stomac.

Infecțiile virale ale intestinelor câinelui pot fi aduse prin rotavirusuri, coronavirusuri, parvovirusuri, astrovirusuri, virus de dezintegrare, reovirus canin și chiar herpesvirus, deși este rotavirusurile care sunt cel mai frecvent vinovat. Ele pot avea un mecanism diferit de cauzalitate a bolii, dar rezultatul final este aproape întotdeauna același. Acestea pot produce nu numai vărsături, ci și diaree secundar inflamației tractului intestinal.

9. Parazitismul intestinal

Viermi, viermi și viermii rotunzi, precum și ceilalți paraziți cunoscuți pentru a infesta intestinele câinelui pot face ca câinele să arunce în sus. Acestea ar trebui să fie diferențiate de infecțiile bacteriene și virale ale tractului gastrointestinal al câinelui, deoarece acționează pe o varietate de mecanisme care cauzează boala.

Viermii rotunzi, dacă sunt lăsați să crească și să se prolifereze, pot bloca intestinele mici care cauzează creșterea presiunii intragastrice și provocând vărsături. Prezența viermilor rotunzi în intestine poate, de asemenea, să irită căptușeala intestinală, creând o mișcare peristaltică crescută, care poate agrava greața și vărsăturile. Viermii sunt notorii pentru migrarea la plămânii câinelui unde pot crește într-o minge masivă. Unii dintre ei se întorc la intestinele câinelui prin intermediul limfaticii de a continua în călătoria lor. Acestea pot produce, de asemenea, vărsături din cauza iritației intestinale. Viermii sunt paraziți intestinali mari care pot forma cu ușurință o minge masivă, blocând potențial intestinele mici. Ele sunt cunoscute în cea mai mare parte pentru a umple aprovizionarea cu nutrienți a câinelui, astfel încât câinele să meargă grav subnutriți.

Simpla prezență a acestor paraziți în intestine poate declanșa deja un răspuns vărsat pentru a scăpa de tractul acestor vizitatori nedoriți. Cu alte cuvinte, vărsăturile pot fi atât un efect al activităților acestor paraziți, fie o reacție de către corpul câinelui pentru a scăpa de aceste organisme.

10. Boală de rinichi

Dacă ficatul este cel mai bine cunoscut pentru detoxifierea substanțelor înainte de a fi eliminate din corpul câinelui, rinichiul este considerat ultima linie de apărare care se asigură că aceste substanțe ieșesc de corpul câinelui. Când sângele merge la rinichi, trece printr-un mecanism de filtrare, astfel încât toate substanțele nedorite să fie filtrate, returnând un sânge relativ "curat" la restul circulației.

aruncarea câinelui

Dacă există o problemă cu capacitatea rinichiului de a filtra sângele, atunci aceste substanțe nu vor fi scoase din corpul câinelui. Majoritatea acestor substanțe conțin deșeuri azotate, cum ar fi uree. Prezența ureei în sânge, cunoscută sub numele de Uremie, poate declanșa centrul de vărsături din creierul câinelui pentru a încerca să scape de "toxine".

Dacă câinele dvs. prezintă semne de aruncare, ar putea însemna cu ușurință oricare dintre cele 10 lucruri pe care le-am împărtășit în acest articol. Dacă vărsăturile sunt persistente și este însoțită de alte manifestări, trebuie să contactați imediat medicul veterinar.

Ați putea dori, de asemenea: Dog alimente pentru boala renală

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 10 Motive pentru că câinele dvs. Ar putea fi aruncat