Cum să-ți faci ca câinele să arunce în sus

Cum de a face ca câinele să voteze
Vet-fapte-check-box

Făcând ca câinele dvs. să arunce probabil că nu se află în partea de sus a listei când vă gândiți la Fido prim ajutor, dar din păcate, această sarcină nu-atât de distractivă ar putea salva viața puilor într-o zi. Există câteva situații, cum ar fi puicul dvs. înghițind o toxină, care face ca golirea stomacului câinelui dvs. rapid de cea mai mare importanță.

Mai jos, vom explica cum puteți efectua această manevră de salvare și identificați câteva cazuri în care pot fi necesare vărsături care pot fi necesare și altele în cazul în care poate provoca mai mult rău decât binele.

Cum de a face ca câinele să arunce în sus: Takayways cheie

  • Este important ca proprietarii să știe cum să-și facă să vadă câinele în siguranță, ar trebui să apară vreodată. Dacă, de exemplu, câinele dvs. consumă ceva toxic, poate că ai nevoie să-l facă să vadă să-și scape corpul de substanțe periculoase.
  • Veți folosi 3% peroxid de hidrogen pentru a vă face ca câinele să arunci în sus. Vrei să dai câinelui tău 1 linguriță de peroxid de hidrogen pentru fiecare 5 kilograme de greutate corporală a câinelui, cu o masă de 3 linguri.
  • Nu induceți niciodată vărsături fără a consulta mai întâi un medic veterinar sau linia de asistență pentru otravă PET. Unele substanțe toxice sau altfel periculoase pot provoca vătămări suplimentare dacă apare vărsături.

Ce folosiți pentru a vă arunca câinele?

Utilizați peroxidul de hidrogen pentru a face voma câinelui

Înainte de a începe, știți că trebuie contactați întotdeauna medicul veterinar sau Linia de asistență pentru otravă PET Înainte de a induce vărsături în puii voștri Pentru a evita agravarea situației. Nu fiecare câine este un candidat canin adecvat pentru tratamentul la domiciliu.

Nevoie de ajutor veterinar rapid?

Nu aveți acces ușor la un veterinar? Poate doriți să luați în considerare Obținerea de ajutor de la JustAnswer & # 8212; un serviciu care oferă acces imediat virtual-chat la un veterinar certificat online.

Puteți discuta problema cu ei și chiar împărtășiți videoclipuri sau fotografii dacă aveți nevoie. VET online vă poate ajuta să determinați ce ar trebui să fie următorii pași.

În timp ce vorbește cu propriul dvs. VET & # 8212; care înțelege insulele și ieșirile din istoria câinelui dvs. "# 8212; este probabil ideal, Justanswer este o opțiune bună de rezervă.

Odată ce veterinarul sau linia telefonică de control al otrăvurilor PET ți-a dat lumina verde pentru a provoca vărsături, veți avea nevoie de o soluție de peroxid de hidrogen 3% pentru a administra oral. Peroxidul de hidrogen este un iritant gastrointestinal, motiv pentru care declanșează vărsături în pooch-ul tău.

Doar fiți sigur Evitați să utilizați concentrații mai puternice, deoarece acestea pot fi toxice și cauzează mai mult rău.

Recomandarea generală a dozei este de 1 linguriță (de aproape 5 mililitri pentru prietenii noștri metrici) de peroxid de hidrogen pentru fiecare 5 kilograme de greutate corporală cu o lingură de 3 (45 mililitri) Dozaj maxim pentru câinii mari. 

Cum să vă faceți ca câinele să arunce în caz de urgență: Procedura

Odată ce ați dat toate celelalte pentru a continua prin intermediul liniei dvs. de asistență medicală veterinar sau a otrăvitorului de companie, trebuie să începeți "# 8212; Timpul este esențial.

Cea mai ușoară modalitate de a administra peroxidul este prin intermediul unui baze de curcan sau o seringă orală mare. Scopul pentru spatele gurii puilor, dar nu introduceți niciodată instrumentul în gâtul câinelui dvs. pentru a evita rănirea accidentală a puilor.

Pupul tău poate face niște gimnastică Doggo pentru a evita acest lucru, deci Păstrați o altă persoană în standby ca ajutor în păstrarea calmei este ideală. În timp ce acest lucru nu este plăcut pentru dvs. sau câinele dvs., trebuie făcut, deci să comite și să obțină locul de muncă complet cât mai repede posibil.

Dușându-l în o mulțime de laudă odată ce a înghițit cu succes peroxidul, dar înțelege că poate să nu fie foarte mulțumit de întreaga încercare.

Peroxidul de hidrogen va dura aproximativ 10 până la 15 minute pentru a lovi cu piciorul. Dar, odată ce începe, pacientul tău poate să vadă de peste 45 de minute, deci este important să-l duceți într-o zonă pe care nu o deranjează să fii murdară, cum ar fi în aer liber sau în garaj.

Rămâi cu câinele în acest timp și monitorizați-l să-l împiedice să re-ingestie orice material vărsat. Dacă el nu va vomita după 15 minute, dați-i o altă doză.

În timp ce monitorizează câinele, Rămâneți atenți pentru semne de necazuri. Acest lucru ar putea include lucruri precum vărsături excesive dincolo de fereastra de 45 de minute, sufocare, letargie, diaree, sau simptome de Blotat. Oricare dintre acestea trebuie raportat imediat medicului veterinar.

Odată ce câinele dvs. termină vărsăturile, veți dori să mergeți mai departe și să vizitați medicul veterinar pentru a verifica dacă pooch-ul dvs. este OK. Nu oferiți animalului dvs. de companie sau apă până când vi sa dat lumină verde să facă acest lucru.

Țineți minte că atunci când vărsa dvs. de câine, este posibil să trebuiască să colectați o porțiune pentru testarea medicului veterinar. Acest lucru este mai ușor de făcut folosind o bucată de carton îndoit și o pungă de plastic sau ziplock.

De ce ați face ca câinele să voteze?

motive pentru a face voma câine

Știm că nu este cea mai plăcută activitate, dar știind cum să provoace vărsături este o abilitate vitală de a avea în caseta de instrumente de cunoștințe Doggo. Motivul principal pe care l-ați face pe câinele dvs. Vomit este să elimine ceva otrăvit din sistemul său înainte de a fi absorbit.

Acest lucru ar putea include toxine cum ar fi:

De ce Isn`t Mereu în siguranță pentru a vă face ca câinele să voteze

Don `clasa =

În timp ce faceți ca câinele dvs. vom fi de ajutor în anumite situații, poate provoca vătămări grave dacă este făcută în scenariul greșit. Acesta este motivul pentru care verificarea cu medicul veterinar sau cu linia telefonică PET otrăvitoare în prealabil este atât de critică.

Provocând câinele dvs. la vărsături poate provoca pericole suplimentare

Unele elemente pot deveni mult mai periculoase (chiar moarte) dacă vor fi încurajate vărsături, inclusiv:

  • Bateriile, Pe măsură ce substanțele chimice caustice pe care le conțin pot scurge și arde esofagul sau gura al animalului dvs. atunci când vă întoarceți.
  • Orice alte substanțe chimice caustice sau corozive, cum ar fi bleach, curățători de scurgere, produse de îndepărtare a varului sau detergenți (Notă: Există o diferență între a câine de înghițire săpun versus detergent).
  • Obiecte ascuțite care pot tăia esofagul sau gura, cum ar fi obiecte metalice sau potential lemn (care se poate sparge).
  • Obiecte care pot provoca sufocare, inclusiv bucăți mari de obiecte plastice sau în formă ciudate.

Alte momente de inducere a vărsăturii nu este recomandată

Condiția câinelui dvs. poate, de asemenea, să-l excludă să-l vărsească, făcând acest apel la controlul veterinarului sau la controlul otrăvitorului PET esențial în prevenirea rănirii accidentale sau mai rău.

Acest lucru ar putea include cazuri ca:

  • Câinele dvs. este letargic, confiscat sau nu răspunde
  • Peste patru ore au trecut din moment ce puiul tău a mâncat substanța
  • Vărsămintele apar deja fără intervenție
  • Înghițirea sau respirația este dificilă pentru pooch-ul dvs
  • Câinele dvs. a avut recent o intervenție chirurgicală
  • Câinele dvs. suferă de megaophagus 
  • Riscul de aspirație este prea mare (în special în rahycefalii sau "rase" cu fața în față))

***

În mod ideal, niciunul dintre noi nu va trebui vreodată să folosească această metodă pe cei patru subsoluri, dar este încă bine să știți doar în cazul în care blana lovește ventilatorul.

Ați trebuit vreodată să-i faceți pe câini-ul să-și arunce cookie-urile? Ce a lucrat pentru tine? Cum face acum el acum? Spuneți-ne în comentarii.

">
Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să-ți faci ca câinele să arunce în sus