Este ulei de menta de menta pentru caini?

Ajutând câinii să rămână fericit și sănătos este crucială pentru toți câini de prieteni acolo. Câinii noștri sunt cei mai buni prieteni, așa că vrem să facem ceea ce este chiar lângă ei, precum și putem. Acest lucru implică adesea căutări de modalități de îmbunătățire a calității vieții lor în moduri din ce în ce mai inventive și neobișnuite.

Recent, remedii naturale pentru tratarea bolilor a devenit mai populară. Proprietarii au căutat uleiuri esențiale pentru ajutor în tratamentul Condiții cum ar fi artrita precum și pentru păstrarea liberă a câinilor lor, precum și mirosul bun.

În legătură cu o postare: Cele mai bune uleiuri esențiale pentru purici

Un ulei, în special, a făcut o mulțime de titluri de câine. În acest ghid, ne uităm la uleiul de mentă, utilizările sale și dacă uleiul de mentă este sigur pentru câini de utilizat. Investigăm dacă este printre cele mai bune uleiuri esențiale pentru purici, iar tratamentul acestora este dat că atât de mulți proprietari se uită la ulei de mentă pentru a-și suporta caninii acestor dăunători plictisitoare.

Ulei de mentă esențială

Este ulei de mentă pentru câini de utilizat?

Uleiul de mentă este sigur pentru ca oamenii să folosească, dar care nu înseamnă imediat că este sigur ca câinii să folosească. De fapt, există o bogăție de cercetare, care indică faptul că este o substanță toxică pentru prietenii noștri blană. Plus juriul este în afara cât de eficient este ca tratament de purici oricum - dacă asta este ceea ce căutați pentru a fi.

Faptul că este nesigur este probabil surprinzător pentru mulți dintre noi, având în vedere că este o substanță naturală din surse. Cu toate acestea, doar pentru că ceva este natural, nu urmează neapărat că este bine ca câinii să ingerați. Un bun exemplu de acest lucru ar fi dacă câinii tăi trebuiau să mănânce struguri. Ei ar fi foarte prost într-adevăr. Este bine să aveți în vedere acest lucru atunci când vă uitați la orice tratamente alternative, cum ar fi uleiurile esențiale. Uleiul de mentă este un exemplu primar ca o întreagă serie de alte remedii naturale pe care oamenii le pot mânca fericit.

În plus, una dintre principalele probleme legate de remedii naturale, cum ar fi uleiul de mentă, este lipsa de reglementare din jurul producției sale. Pe scurt, dacă este organic sau natural, acesta poate aluneca adesea în cadrul radarului procedurii de licențiere și nu este necesar să îndeplinească standardele stricte pe care le fac produsele farmaceutice regulate. În timp ce nu urmează neapărat că toate remediile naturale sunt rele pentru câini, trebuie să aveți grijă și timp pentru a cerceta orice efecte secundare înainte de a le oferi. Veterinarii devin din ce în ce mai preocupați de creșterea utilizării uleiurilor esențiale, mentă sau altfel, din cauza acestei lipse de reglementare.

Dar ce zici de ulei de menta pentru purici?

Uleiul de mentă este în prezent inclus ca unul dintre cele mai bune uleiuri esențiale pentru purici. Proprietarii de câini sunt dornici să o folosească în locul substanțelor chimice dure care sunt incluse în tratamentele tradiționale de purici disponibile. Speranța este de a neglija necesitatea de a pune astfel de substanțe aspre asupra câinilor noștri, blana și pielea lor.

Popularitatea sa a văzut o creștere a acestei utilizări, deoarece oamenii au folosit-o mult timp ca un insectă repellent. Cercetarea care înconjoară eficacitatea sa este variată, totuși. Unele studii au arătat că este bine să se folosească alături de alte uleiuri esențiale pentru a păstra dăunătorii departe. Alții au arătat puțin beneficii pentru ao folosi.

Un fapt este clar, totuși, uleiul de mentă nu va ucide puricii. Deci, în timp ce unele tratamente de purici care sunt făcute folosind ulei de mentă, ucid purici, nu este uleiul de mentă care ucide dăunătorii. Va fi alte ingrediente pe care producătorul le include inteligent. În plus, nu este clar cât de mult este nevoie de o concentrație pentru ca uleiul să fie eficient sau chiar cât de des trebuie aplicat.

Din păcate, acesta va fi doar atunci când regulamentul din jurul testarea uleiurilor esențiale se schimbă, că cercetarea și concluziile ar deveni mai clare cu privire la ceea ce ar fi faptele reale care înconjoară uleiul de menta în repellente de purici.

câine dalmatian pe podea

Ce se întâmplă exact dacă folosesc ulei de mentă pe câinele meu?

Din nou, având în vedere lipsa de reglementare care înconjoară utilizarea uleiului de mentă pe câini - fie într-un tratament pentru purici, fie pe cont propriu - este puțin neclar.

Unele dintre riscurile care au fost enumerate în legătură cu uleiul de mentă încep cu condiții mici ca a iritatie de piele sau pur și simplu mirosul supărător nasul sensibil al câinelui. Aceste reacții minore, din păcate, se pot înrăutăți atunci când uleiul este ingerat, pe care câinii sunt probabil să o facă atunci când se aplică ceva din cauza tehnicii lor de îngrijire a auto-îngrijirii lor. Dacă, prin urmare, câinii consumă suficient prin îngrijire sau chiar prin mâncarea accidentală într-o cantitate mare într-un alt mod, ei pot continua să devină letargică și să aibă vărsături, ambele se pot dezvolta în alte probleme mai grave.

Există, de asemenea, problema fundamentală a infestării purice pe care câinele dvs. îl abordează și suferă, ceea ce probabil că nu ar fi adresat sau rezolvat oricum de ulei de mentă. Acest lucru este deosebit de problematic dacă uleiul de mentă pe care l-ați aplicat la câinele dvs. le-a dat o iritare a pielii. Câinele dvs. va fi și mai înclinat să se zgârie și poate să se zgâlțâie atât de rău încât pielea se rupe.

Acest lucru se deschide până la infecții ulterioare. Pentru că, dacă câinele dvs. are purici, puricii pot, de asemenea, să se răspândească și de alte probleme bacteriene sau chiar și virale. Dacă câinele dvs. are o durere deschisă care a început prin zgâriere, acest lucru poate fi predispus la dezvoltarea în ceva mai rău.

Este mentana este rau pentru caini?

Doar pentru că uleiul de mentă ar putea fi toxic pentru câinele dvs., nu înseamnă neapărat că frunzele de mentă derivate sunt rele pentru câinele dvs. Sau o face?

Din păcate, în cazul mentălui, se întâmplă. Menta a fost mult timp considerată toxică pentru câini de către ASPCA. Acesta este motivul pentru care un ulei esențial de mentă este considerat toxic pentru câini, deoarece rezultă, în mod esențial, consumând o doză concentrată de mentă.

Dacă câinele dvs. ar mânca un număr mare de frunze de mentă, el sau ea este probabil să devină foarte prost într-adevăr. Acest lucru este ceva de vizitat dacă doriți să crească ierburile în planta dvs Grădină acasă și se află într-o zonă pe care câinele dvs. este liber să acceseze. Pentru câțiva câini, va fi complet bine să le lăsați singuri afară pentru o vreme nesupravegheată, deoarece nu mănâncă totul în vedere. Cu toate acestea, o mulțime de câini mănâncă adesea lucruri pe care nu ar trebui să o facă și, dacă acesta este cazul cu a ta, este mai bine să le țineți un ochi dacă sunteți un cultor de menta dornici. Altfel, pur și simplu plantați într-o oală și puneți-o în sus.

Cu toate acestea, dacă câinele dvs. mănâncă o mică cantitate de planta dvs. de mentă, el sau ea va fi probabil bine. Este pur și simplu o plantă care să fie conștientă de faptul că ar putea provoca problemele dvs. de câine.

Ulei de mentă pentru câini

Peppermint Flea Sprayys

Cu toate acestea, dacă sunteți dornici să încercați ulei de mentă ca un repellent pentru purici, deoarece nimic altceva nu pare să facă truc, să vorbească cu veterinarul dvs. mai întâi despre care veterinarul dvs. a vazut a fi sigur. Apoi discutați cu ele în detaliu despre cum să aplicați spray-ul în siguranță, precum și ce este doza corectă. Cu ajutorul și îndrumarea lor, sperăm că veți putea să evitați reacții adverse în timp ce câștigând unele dintre beneficiile acesteia. S-ar putea să observați într-adevăr că puricile nu mai sunt atât de atrase de câinele dvs. și de blana lui. Spray-urile care conțin ulei de mentă ar putea fi utilizate în siguranță, deoarece conțin o astfel de concentrație scăzută.

Ulei de mentă și câini

Având în vedere că atât de multă cercetare care a fost efectuată în jurul utilizării uleiului de mentă ca medicament alternativ pentru câini este neconcludentă în cel mai bun caz, este probabil înțelept să-i dea o dana largă până când se găsesc răspunsuri definitive. Când vine vorba de sănătatea câinilor noștri, chiar dacă intențiile sunt onorabile, nu merită doar riscul de a folosi ulei de mentă dat fiind că este cunoscut ca fiind toxic atunci când este ingerat. Unii câini au stomacuri puternice, dar mulți nu pot fi uitați cu ușurință uneori când le vedem mestecând pe un baston sau alte elemente pe care le-au găsit.

Cu toate acestea, dacă sunteți încă dornici să utilizați ulei de mentă pe câinele dvs. - ca a repellent pentru purici sau orice alt motiv - este întotdeauna cel mai bine să faceți acest lucru sub îndrumarea veterinarului dvs.

Mai multe recenzii pentru produse de companie

Bifați repellent pentru câini
Testele ADN de câine
Tratamente de purici pentru câini
Colari de purici pentru câini
Dewrermers pentru câini
Uleiuri esențiale pentru purici
Pulbere și pulberi de covoare
Ulei de cânepă CBD pentru câini
Ceara de protecție la labe pentru câini
Bandaj lichid pentru câini

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Este ulei de menta de menta pentru caini?