Ce e în neregulă cu câinele meu? Cele 5 cele mai bune verificatori simptome online

Este normal să fii îngrijorat de câinele tău Dacă observați unele schimbări în sănătatea sau comportamentul său. Dacă problema nu apare urgentă, știind ce este în neregulă cu câinele dvs. vă poate ajuta să abordați mai bine problema și să-l ajutați să devină bine mai repede înainte de a face o excursie la veterinar.

Deci, data viitoare când te întrebi, și ce e în neregulă cu câinele meu?# 8221;, încercați un checker de simptome canin pentru a vă ajuta să identificați problema potențială. În timp ce verificatorii simptomelor de câine online nu ar trebui să fie un înlocuitor pentru o verificare VET, acestea pot oferi în continuare o înțelegere și sfaturi valoroase. Deci, aici sunt câteva dintre cele mai bune verificatoare de simptome pentru câini pe care îi puteți găsi online.

PETMD Set simptome Checker

PETMD Set simptome Checker

Marele lucru despre PETMD este faptul că au o bază de date foarte extinsă pentru informația de sănătate a animalelor de companie, probabil mai mare decât orice alt site. Acestea sunt, de asemenea, parte dintr-o rețea mondială de medicii veterinari care creează conținut pentru acest site web, ceea ce înseamnă că informațiile lor sunt livrate de profesioniști și pot fi de încredere.

Checkerul lor de simptome este extrem de ușor de utilizat. Tot ce trebuie să faceți este să alegeți tipul de companie pe care îl aveți, câine în acest caz și apoi faceți clic pe partea corpului afectat. După ce selectați partea corpului, veți vedea o listă cu posibilele afecțiuni din dreapta. Verificați simptomele pe care le afișează câinele dvs. și veți obține o listă de articole legate de aceste simptome.

Acest lucru vă poate oferi o idee despre posibilele probleme medicale pe care le are câinele dvs. PETMD are mai mult de 2.000 de articole despre probleme de sănătate pentru animale de companie, care este mai mult decât suficient pentru a vă începe. În timp ce există și alte simptome bune, Petmd este probabil cel mai bun.

Vets4pets Simptom Checker

Vets4pets Simptom Checker

În timp ce acest site nu are o mulțime de conținut mare despre sănătatea câinilor, deoarece nu există articole care să citească, are un checker de simptome foarte bun. Deoarece se ocupă de multe animale de companie diferite, trebuie să selectați mai întâi tipul de animal de companie.

Odată ce ați ales câinii, puteți alege apoi simptomele. Cu toate acestea, puteți selecta doar un simptom în acel moment și există doar aproximativ 30 de simptome pe care le puteți alege. Când alegeți simptomul, veți obține întrebări suplimentare. După ce le răspundeți, veți primi sfaturi despre pașii următori și dacă situația pare urgentă, vă vor oferi locația celui mai apropiat veterinar.

CHECKERUL SIMPLICILOR PETWEBMD

CHECKERUL SIMPLICILOR PETWEBMD

Aceasta este o parte a verificatorului de simptome binecunoscut pentru oameni, WebMD, dedicat animalelor de companie. Este plin de conținut uimitor și puteți găsi informații legate de sănătate pe acest site.

În ceea ce privește verificatorul lor de simptome, este foarte extins și vă permite să alegeți din mai multe simptome, sortate prin ordine alfabetică. Cu toate acestea, verificatorul vă permite doar să alegeți un simptom în acel moment.

Când selectați simptomul, veți ajunge la articol despre acest simptom, posibile cauze și opțiuni de tratament.

Checkerul simptomei vă permite, de asemenea, să răsfoiți posibilele condiții de sănătate și probleme de comportament, încă o dată în ordine alfabetică.

Antrenamentul animalului de companie Checker

Antrenamentul animalului de companie Checker

Anterior cunoscut sub numele de largă, acest site este, de asemenea, o resursă excelentă pentru proprietarii de câini când vine vorba de sănătatea prietenilor lor blană. Există multe articole excelente scrise de medicii veterinari și personalul lor care se concentrează asupra problemelor de sănătate canine și oferă o mulțime de înțelegere.

Checkerul simptomelor este similar cu cel de pe PetswebMD, dar nu este la fel de extins, deoarece listează doar aproximativ 20 de simptome comune. Cu toate acestea, acest lucru este suficient în majoritatea cazurilor și când nu este, ar trebui să luați în considerare oricum să mergeți la veterinar.

Când găsiți și alegeți simptomul pe care îl întâmpină câinele dvs., veți deschide un articol util cu posibilități de sănătate și sfaturi despre pașii ulteriori.

K9-Wellbeing Simpty Checker

K9-Wellbeing Simpty Checker

Acesta este un alt site web unde puteți găsi informații fiabile privind sănătatea caninei. Cu toate acestea, aceste informații nu sunt susținute de veterinari precum Petmd, care nu înseamnă că nu este de încredere, dar nu are un pic de credibilitate.

Checkerul lor de simptome are o mulțime de simptome enumerate. Cu toate acestea, puteți căuta doar un simptom la un moment dat, care nu vă oferă întotdeauna cele mai exacte rezultate. Simptomele sunt organizate în ordine alfabetică și fiecare simptom are o listă de mai multe legături cu articolele despre cele mai frecvente probleme de sănătate asociate cu acel simptom.

Citiți următorul: 25 cele mai grave simptome de sănătate a câinelui care nu pot fi ignorate

PIN-ul și împărtășiți cu alți proprietari de câini:

Ce

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Ce e în neregulă cu câinele meu? Cele 5 cele mai bune verificatori simptome online