De ce câinii latră la poștă electronică?

Are fido-ul tău în Cujo ori de câte ori poștașul sosește? Începeți să nu primiți unii din e-mailul dvs. și să suspectați că este datorită bărbatului sau femeii care se tem de poochia ta? Mulți proprietari au această problemă, dar de ce câinii latră la poștă și adesea încearcă să atace acești oameni? Iată de ce se întâmplă și câteva sfaturi despre cum să opriți comportamentul câinelui.

Este un fapt cunoscut, popularizat în filme și desene animate, că mulți câini acționează în jurul unui poștaș. Un sondaj de la U.S. serviciu poștal a arătat că cel puțin 500 de corespondenți din peste 6.000 de respondenți au devenit victime ale unui atac de câine în 2016. Agenția Guvernului și-a făcut în mod proactiv personalul său să fie supus seminarelor de siguranță pentru câini pentru a ști cum să se ocupe de o situație potențial periculoasă.

Dar de ce câinii latră la poștă și ce face tovarășii noștri de canini altfel să urăsc omul care vă oferă facturile și scrisorile atât de mult? Iată câteva motive posibile de mai jos.

Protejarea teritoriului

De ce câinii latră la poștă electronicăDe unde se află câinele, poștașul sau poșta poștală, precum și oamenii de utilitate și băieții de livrare și fete de la UPS sau FedEx, sunt infractorii și intrușii de pe gazonul lor. Este instinctul natural al câinelui de a-și proteja teritoriul, care are mâncarea și pachetul (familia).

Privind înapoi Istoria câinilor (și lupi), acest comportament datează din cele mai vechi timpuri, când canini și strămoșii lor au răsturnat în sălbăticie într-o lume necivilizată. Natura lor teritorială asigură siguranța peșterilor lor. Domesticirea a mai stimulat natura lor de protecție, deoarece câinii au lucrat alături de săteni. Ei ar bloca să-și alerteze stăpânii atunci când simt o amenințare sau un pericol.

Pericol străin

Câinii transformă agresiv spre poștă, pentru că el este un străin. Chiar dacă persoana continuă să se întoarcă pentru a vă trimite poșta, câinele nu văd cu adevărat relația stabilită de poștă cu dvs., deoarece persoana care vă livrează scrisorile și alte bunuri nu rămâne mai mult timp. Mailmanul nu este ca un prieten, care este, de asemenea, un străin pentru câinele dvs., pe care îl întâmpinați în casa dvs. în timpul unei vizite scurte.

În plus, din perspectiva câinelui, motivul pentru care câinii latră la poștă Calea pe care o vedeți este că lătratul său face ca poșta să-ți părăsească casa imediat, așa că este condiționată. Acest lucru dă câinelui un sens că el a protejat cu succes de străin.

LEGATE DE: 5 moduri de a rezolva problema de lătrat a câinelui

Comportamentul armat

Vorbind de condiționare, un ciclu este creat de fiecare dată când câinele latră la poștaș și frunzele poștale. Aceasta consolidează comportamentul la câini, care sunt creaturi de obicei.

De asemenea, provoacă un tip de hormon care face comportamentul dependent la câini, Potrivit unui studiu publicat în Frontiere în psihologie. Astfel, așa cum se repetă acest ciclu, ați putea observa că câinele începe să blocheze minute înainte ca poștașul să sosească de fapt, deoarece animalul a învățat să observe și indiciile anticipative.

Făcând prieteni cu poștașul

Cum să obțineți un câine pentru a opri lătratul la poștăProprietarii responsabili, totuși, învață câinii lor de companie pentru a tempera comportamentul lătratului și agresiunii, deoarece ar putea declanșa o situație periculoasă cu cineva care se rănește serios. Acum, că știi de ce câinii latră la poștă, este cel mai bun pentru ca câinii tăi să se antreneze mai devreme. Socializează-le și arată cum să se comporte în jurul altor persoane, indiferent dacă este prietenul tău sau un străin.

Dacă nu ați avut șansa de a vă instrui câinele pentru a socializa cu oameni diferiți ca un catelus, puteți să vă învățați animalul de companie pentru a învăța să vă placă poștașul prin asociere pozitivă în câțiva pași simpli pe care trebuie să o repetați.

Mișcați câinele departe de fereastră sau de ușă, astfel încât el nu va vedea prea multă din poștă care se apropie și devine prea reactivă. Dacă animalul dvs. de companie rămâne calm sau ascultă comanda dvs. pentru a "sta" sau "rămâne", apoi recompensați animalul cu tratamente sau cookie-uri de câine ori de câte ori poștașul este acolo. Continuați să faceți această armătură pozitivă până când vedeți o schimbare a comportamentului câinelui.

S-ar putea, de asemenea, să vă ajute să cereți oamenilor care fac livrări la domiciliu pentru a da câinelui dvs. un cookie sau o doggie tratați data viitoare când se întorc. Așezați tratamentul în căsuța poștală și lăsați-l pe poștaș să știe despre asta, ca să o poată duce la câine. În timp util, câinele dvs. va începe să-și rămână coada ori de câte ori se apropie poștașul.

În cele din urmă, nu lăsați niciodată câinele dvs. să se libească în curte dacă nu a învățat să vă asculte indicii când vine vorba de poștă. Fiți răbdători și fiți în concordanță cu antrenamentul dvs., în special cu câinii mai în vârstă.

Cunoașterea și înțelegerea de ce câinii latră la poștă și modul în care mintea lor lucrează din perspectiva protecției și condiționării pot ajuta proprietarii să remedieze această problemă mult mai rapid și mai eficient.

Citiți următorul: De ce câinii fură lucrurile și cum să o oprească

PIN-ul și împărtășiți cu alți proprietari de câini:

Răspunsul real de ce câinii latră la poștă

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » De ce câinii latră la poștă electronică?