5 Pași pentru a calma un câine hiper

5 pași pentru a calma un câine hiper

Câinii sunt bine-cunoscuți pentru a fi energiciți cu cozile lor de vânt și gâfâitul lor, dar există anumite rase care sunt excesiv de active, să spună cel puțin. Există multe cazuri de proprietari de câini care sunt atât de copleșiți de nebunia poochesului lor pe care nu îl pot descurca. Acesta este unul dintre motivele pentru care unii pui încearcă să fie abandonați la adăposturi de animale Pentru că își dau seama că nu pot trăi cu un câine hiperactiv.

De ce este câinele dvs. hiperactiv?

Există multe motive pentru care anumiți câini sunt prea energici. Nu întotdeauna pur și simplu o rezistență de a asculta oamenii lor, uneori câinii sunt pur și simplu copleșiți de tot în jurul lor. Ei au atât de mult să vadă, să audă și să se joace, inclusiv lucruri de zi cu zi, avem tendința de a ignora, ca zgomotul orașului, fluturii care zboară în jurul și multe altele. Acest lucru diminuează capacitatea lor de a concentra și de a urma comenzile.

Un alt motiv pentru a fi hiperactiv este de fapt lipsa de exercițiu. Unele rase de câine necesită o mulțime de exerciții, astfel încât să se poată concentra și să-și urmeze oamenii. În astfel de cazuri, chiar și plimbări zilnice nu sunt suficiente pentru a elibera toată energia pentrată.

Oamenii își pot conduce, de asemenea, animalele de companie în hiperactivitate atunci când nu reușesc să consolideze comportamentul calm. A fi activă este bună, dar dacă își răsplătesc puii pentru această acțiune, îi încurajează să acționeze mereu sălbatic. Acesta este unul dintre motivele pentru care Instruirea cu ascultare este cu atât mai important dacă aveți un câine hiperactiv.

În cazuri mai grave, câinii Hyper afișează mușcătura necorespunzătoare. Dincolo de incapacitatea de a rămâne calm, ei nu pot să afișeze auto-controlul. Deci, dacă vreți vreodată să păstrați viața cu un câine atât de sălbatic, de înaltă energie, este necesar să se gestioneze comportamentul și să-l antrenezi pentru a fi mai calm și relaxat.

Ce declanșează hiperactivitatea?

În timp ce oamenii sunt atât de repede pentru a diagnostica oameni hiperactivi cu ADHD, Aceasta nu este o condiție care afectează canini. De cele mai multe ori, hiperactivitatea este cauzată de caracteristicile specifice ale rasei de câine, lipsa exercițiului și stimularea mentală și comportamentul condiționat. Din păcate, acest lucru poate duce la o respirație sporită și la o frecvență cardiacă mai mare, o sănătate slabă și agitație. Ei rămân într-o stare de stres sau excitare pentru o perioadă mai lungă de timp, ceea ce este rău pentru corpurile lor.

  • Câini Jumpy, sau cei care reacționează chiar și la cel mai mic număr de stimuli din cauza stării lor constante de stres, pot fi declanșate de tot. Zgomotele zilnice cum ar fi berea unei cești de cafea poate fi ceva înfricoșător și poate duce la bâzâire.
  • Anxietate de separare De asemenea, declanșează hiperactivitatea caninilor. În unele cazuri, câinii sunt traumatizați de absența oamenilor că aceștia prezintă un comportament nedorit atunci când ați plecat.
  • Dietă joacă, de asemenea, un rol în comportamentul hiperactiv al puiilor. La fel ca și cu copiii, oferindu-le prea mult zahăr poate duce la neliniște și comportament sălbatic care poate duce chiar la agresiune. Alți factori de risc includ conservanți, coloranți artificiali și aditivi care contribuie la hiperactivitate. În aceste cazuri, sectorul dietei ar putea aduce unele îmbunătățiri.
  • Lipsa de rutină zilnică poate duce la confuzie și frustrare din partea de animale de companie canine. Câinii se simt mai puțin anxioși și nesigură când știu ce să se aștepte în timpul zilei. Acest lucru poate duce la acțiuni nedorite și chiar distructive, deci este bine să se stabilească când se hrănește, formarea, exercitarea se întâmplă în timpul zilei.
  • În anumite situații, câinii ar putea suferi de boli necunoscute cum ar fi diabetul, tumorile sau chiar malnutriția care îl conduc la afișarea agresiunii și a comportamentului aberant. O verificare de către VET poate exclude această posibilitate.

VET sau un specialist al comportamentului animalului poate ajuta la identificarea declanșatorilor comportamentului hiperactiv al puilor pentru ao aborda. Va trebui să descrieți acțiunile sale și cât de mult exercițiu are în fiecare zi. Trebuie să includeți și cât de multă interacțiune socială și de joc are și cum vă răspundeți la dumneavoastră și alți oameni la hiperactivitatea sa. De fapt, modul în care reacționați față de comportamentul câinelui dvs. poate întări și acțiunile nedorite. Formatorul ar putea, de asemenea, să vă respecte și câinele la domiciliu pentru a putea identifica abordarea corectă a antrenamentului de ascultare și a altor tehnici de calmare necesare pentru a vă gestiona pooch-ul executiv.

5 pași pentru a calma un câine hiper

1. Să ofere suficient exercițiu

În trecut, câinii ar fi implicați în vânătoare sau ajutați în jurul fermei, ceea ce înseamnă că au avut mult timp să alerge și să elibereze orice energie suplimentară. Rapid înainte până în prezent, pooches trăiesc cu oamenii lor în apartamente sau cu spațiu foarte restricționat. Mai rău, oamenii lor sunt atât de ocupați cu munca și viața urbană, așa că nu primesc suficient timp. Un câine care are atât de mult energie mai presus, va fi greu să se concentreze atunci când este instruit. Acesta este motivul pentru care primul pas este de a intensifica întotdeauna exercițiul zilnic.

Nu este suficient să faceți o plimbare liniștită timp de 10 minute sau să lăsați puii să alerge în jurul curții. PET dvs. trebuie să fie angajat activ în tot timpul. O idee bună este să mergeți la un parc de câine sau să vizitați un prieten cu o pooch și o curte pentru a permite animalelor de companie să ruleze și să se joace unul cu celălalt. Dacă aveți o bicicletă sau a câine treadmill, le puteți exercita, de asemenea, în siguranță pentru a elibera excesul de energie.

În legătură cu o postare: Cele mai bune cărucioare pentru câini

2. Utilizați armarea pozitivă

Uneori, proprietarii de câini întăresc din greșeală comportamentul nedorit și, după un timp, se manifestă ca hiperactivitate. Acest lucru se poate întâmpla atunci când vă dați atenție câinelui atunci când vă sare pe dvs. sau la lătrat la voi. Este, de asemenea, o greșeală să o hrăniți atunci când este hiper sau să o puneți pe lesa atunci când este nebună. În plus, încurajarea jocului dur și lăsându-l din ușă când se zgârie, poate, de asemenea, să vă înveți că acest astfel de comportament este acceptabil. Uneori, poate fi, de asemenea, copiii dvs. care consolidează hiperactivitatea atunci când se află în afara controlului.

În legătură cu o postare: Cea mai bună ușă electronică de câine

Trucul este de a urmări pentru consolidarea comportamentelor greșite. În anumite cazuri, va trebui să utilizați instrumente cum ar fi Câine PlayPens, leashes sau teters, și chiar ușile sau Porțile de câine pentru ao învăța că acțiunile specifice sunt inacceptabile. Cu toate acestea, este important să rețineți că câinii care suferă de anxietate de separare nu vor lua pentru a rămâne într-un stilou cu ușurință.

În legătură cu o postare: Cea mai bună lesa de câini

3. Instruiți comportamentul potrivit

Puii înfloresc când sunt instruiți corespunzător. Rularea în jurul sălbăticii nu este un semn bun pentru câini, deoarece le face nesigure și anxioși când intră în situații noi sau nedorite. Cu toate acestea, atunci când suferă de formare a ascultării, au încredere în omul lor pentru a le îndruma cu privire la modul de a acționa și, de asemenea, învață să-și controleze impulsurile și anxietatea lor.

Există diferite exerciții de instruire pe care le puteți utiliza pe un câine hiperactiv, de la pur și simplu folosind clicuri și tratamente pentru a rămâne calm pentru ao învăța să stea și să aștepte cu răbdare pentru tine. Dacă pooch-ul dvs. este puțin mai în vârstă și a fost folosit la o lipsă de structură și de rutină, instruirea poate fi un pic mai dificil, dar nu este imposibil. În astfel de cazuri, vă puteți referi la un antrenor de animale pentru sfaturi sau vă puteți ajuta să transformați comportamentul hiperactiv al câinelui.

4. Utilizați aromoterapie

Există, de asemenea, alte opțiuni pentru câinii hiperactivi, cum ar fi aromoterapia, care sa dovedit a fi reușită pentru a le calma. Există unele mixuri de esențe naturale care au fost concepute pentru a vă relaxa atât pe oameni cât și puii. De exemplu, ele conțin lavandă și mușețel, care sunt perfecte pentru animalele de companie stresate sau anxioase. Acestea pot fi pulverizate pe hainele sau bandanalele dvs. special pentru câine. Partenerul cu câteva lovituri lungi pe spate și veți fi surprins de cât de repede se calmează animalul dvs. de companie.

În legătură cu o postare: Suplimente de calmare pentru câini

5. Utilizați suplimente de calmare

În anumite situații, ar putea fi necesar să se utilizeze suplimente sau medicamente care sunt cunoscute pentru a calma câinii hiperactivi. Ele sunt utilizate în mod normal împreună cu formarea de modificare a comportamentului, astfel încât poochia să poată concentra și să efectueze comportamentul dorit. Există destule produse acolo pentru a alege, inclusiv opțiuni homeopatice sau pe bază de plante și medicamente anti-anxietate pentru cazuri extreme.

În timp ce mulți proprietari de câini se află la această opțiune, nu înseamnă neapărat drogarea animalului tău de companie. Unii sunt doar câini tratați care au ingrediente naturale care le pot calma. PET-ul dvs. fiind într-o stare de stres constant și anxietate este greu nu doar pentru dvs. datorită lătratului constantă sau de plâns, dar îi dăunează și corpului său. În astfel de situații, utilizarea suplimentelor de calmare este cea mai bună soluție.

În legătură cu o postare: Cele mai bune alimente pentru câini organici

Este destul de obișnuit ca proprietarii de câini să nu observe animalele lor de companie în mod constant prea hiperactiv până când este prea târziu. La urma urmei, puii sunt văzuți că sunt nebuni și mulți oameni întăresc doar acest comportament, deoarece este drăguț sau amuzant. Cu toate acestea, nu este bun pentru dvs. și nici animalul dvs. de companie pentru a încuraja comportamentul hiperactiv și, prin urmare, este necesar să se schimbe acest lucru cât mai curând posibil.

În legătură cu o postare: Cel mai bun câine tratează

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 5 Pași pentru a calma un câine hiper