Sfaturi de instruire atunci când utilizați gulere electrice de șocuri

Sfaturi de instruire atunci când utilizați gulere electrice de șocuri

Nici o altă problemă nu a împărțit lumea iubitorilor de câini decât utilizarea sau neutilizarea, de coliere de șocuri electrice pentru ascultarea câinelui scopuri de instruire. Pe de o parte a diviziunii sunt cele care spun orice formă de energie electrică, fie că este o mică joltă sau moderată în intensitate, ar trebui să fie întotdeauna considerată ca un mod foarte inuman de a trata cel mai bun prieten al omului. Pe cealaltă parte a gardului sunt acele asemănate pentru utilizarea integrală a gulerelor de șoc electric ca mijloc de corectare a comportamentului nedorit și de a insufla ascultarea în caninele lor de companie.

Experții spun că, În timp ce un guler de șoc poate fi un instrument excelent pentru formarea câinilor, nu este singurul instrument disponibil pentru proprietarii de câini și formatorilor. În plus, nu ar trebui să fie niciodată privită ca un tratament miracol care va ajuta la eliminarea tuturor problemelor comportamentale la câini. Următoarele sunt câteva sfaturi de instruire atunci când utilizați gulere electrice de șoc, astfel încât să fiți mai împuterniciți despre cum și când să utilizați aceste dispozitive în mod eficient.

Începeți întotdeauna cu ascultarea și formarea comportamentului fără guler

Chiar înainte de a începe să puneți gulerul de șoc în jurul gâtului animalului dvs. de companie, ați putea dori să oferiți mai întâi metode tradiționale de formare a câinilor care nu amenință. Experții recomandă utilizarea gulerului de șoc nu ca un instrument de instruire all-inclus, cu o singură dimensiune. De fapt, ceea ce recomandă este ca acesta să fie folosit în cazuri de comportament extrem și numai ca un mijloc de ultimă instanță. Acest lucru este de a vă asigura că metodele care nu sunt amenințătoare au o șansă mai întâi de a-și lucra farmecul asupra comportamentului problemei animalului dvs. de companie.

Predarea sau instruirea unei povestiri despre un anumit comportament fără a utiliza gulerul ar trebui să fie primul lucru pe care orice proprietar de companie responsabil ar trebui să facă. De exemplu, dacă doriți să vă antrenați mutt-ul pentru a veni la dvs. odată ce vă numiți numele, este adesea mult mai sigur pentru ca animalul dvs. să învețe acest lucru fără a fi nevoie să experimenteze joltul, vibrația sau surprinderea pe care gulerul de șoc livra. Adevărat, aceste dispozitive oferă o varietate de metode corective care variază de la un sunet de beep, vibrații sau chiar mai multe niveluri de electricitate statică. În timp ce vă puteți gândi că acestea nu sunt dăunătoare pentru canini pur și simplu pentru că nu vă simțiți singură, este ilogic să comparăm experiențele lor cu a noastră. Pur și simplu pentru că electricitatea statică nu ne dăunează, nu înseamnă neapărat că nu aduce prea rău animalele de companie.

În exemplul nostru, dacă câinele dvs. răspunde la rechemarea dvs., credeți sincer că este necesar să utilizați un guler de instruire electrică? Tot ce veți avea nevoie vreodată este stăpânirea utilizării armăturii pozitive plus metodologia Clicker și ar trebui să vă ocupați destul de mult de antrenamentul câinelui. Dacă în cazul în care câinele dvs., în ciuda trainingurilor repetate utilizând armături pozitive și metode de non-amenințătoare, încă nu răspunde la o simplă rechemare, atunci este posibil să doriți să folosiți metode de formare aversive, cum ar fi aplicarea unui guler de șoc electric.

Reglarea gulerului de câine

Luați în considerare utilizarea unei alte metode aversive diferite

Există o varietate de metode de formare aversive; Nu numai utilizarea colierelor de șocuri electrice. Din nou, chiar înainte de a merge pentru tehnicile de antrenament aversiv, înțelegeți că studiile arată că tratarea câinilor noștri cu agresiune rezultă în cele din urmă la un câine agresiv. Din acest motiv, metodele de formare a câinilor aversive, care se bazează pe aplicarea unui lucru neplăcut sau chiar dureroasă câinilor noștri ar trebui să fie efectuate în mod corect.

Ca proprietarii de câini care utilizează tehnici de antrenament aversive, este imperativ să folosim doar nivelul corespunzător sau cantitatea de forță și folosim aceste tehnici la momentul corect. În plus, fără a deveni supra-zelos în utilizarea tehnicilor corective este o necesitate. De asemenea, este esențial să redirecționați sursa de corecție, astfel încât animalele noastre să nu asocieze tehnica aversivă ca provenind de la noi.

Acestea fiind spuse, înainte de a utiliza gulerul de șoc electric, ați putea dori să vă gândiți să angajați mai întâi metode aversive mai puțin amenințătoare, cum ar fi utilizarea funcției de vibrație a gulerului sau poate că apa în fața câinelui dvs. pentru a-și atrage atenția.

Folosind exemplul nostru în Instruirea animalului dvs. de companie Pentru a veni la tine când o spui, poate doriți să puneți mai întâi o lecție lungă pe care o puteți trage de fiecare dată când spui "vin". Mai devreme sau mai târziu, câinele dvs. va asocia lesa lungă cu cuvântul "Vino". Apoi puteți folosi gulerul electric împreună cu lesa lungă. Din nou, începeți întotdeauna cu comanda verbală. Dacă nu vă urmează, ați tras pe lesa în timp ce aplicați un șoc la cea mai mică setare. De-a lungul timpului, câinele dvs. învață să evite obținerea "șocului" urmând comanda dvs. Apoi, puteți șanta lesa lungă, dar încă lăsați gulerul.

În legătură cu o postare: Cea mai bună lesa de câine retractabilă

Faceți un efort de a învăța când să utilizați un șoc electric

Unul dintre cele mai importante lucruri pe care trebuie să le învățați ori de câte ori trebuie să utilizați un guler de șoc de câine pentru instruirea animalului dvs. de companie este momentul corect. Cât mai mult posibil, nu fi suprasalos ori de câte ori aveți gulerul în jurul gâtului animalului tău. Majoritatea proprietarilor de animale de companie cred că au toată puterea de a aplica o mare electrică statică corectivă pe animalele lor de companie cât de des, așa cum se gândesc este necesar. Aceasta nu este doar o reflectare a judecății rea, ci și înțelegerea slabă a ceea ce este gulerul de șoc electric și care sunt principiile de formare a câinilor aversiune.

Pentru a pune pur și simplu, trebuie să știți Când să utilizați gulerul de șoc și când nu o utilizați. Pentru mulți proprietari de animale de companie, un guler electric este adesea folosit în corectarea comportamentului rău la câini. Cu toate acestea, experții spun că acești canini ar fi putut să-și înceapă formarea de ascultare un pic mai târziu în viața lor, astfel încât aceste comportamente au fost deja interpretate de aceste mutts ca "normale". Prin urmare, părinții de companie de început ar trebui să-și facă ponderea de a-și pregăti câinii la începutul vieții pentru a ajuta la minimizarea dezvoltării comportamentului rău perceput ".

Unii proprietari folosesc, de asemenea, dispozitivul în predarea comenzilor lor verbale ale Pooches, ca în exemplul nostru de mai sus. În timp ce acest lucru poate avea valoare, este imperativ să înveți când trebuie să utilizați și să livrați electricitatea statică. Există o regulă nerostită atunci când vine vorba de utilizarea unor astfel de gadget-uri. Niciodata nu arata niciodata telecomanda gulerului la cainele voastra sau sa te lase vazut de către animalul de companie folosind telecomanda. În acest fel, pooch-ul dvs. nu va asocia niciodată gadgetul cu electricitatea statică și nu se va asocia cu dvs. Acesta este ultimul lucru pe care l-ați dori să-l întâmpinați, ca animalul dvs. să nu mai aveți încredere în tine.

În legătură cu o postare: Cel mai bun guler de șoc de câine

Câinii merg la o plimbare

Înțelegeți că aplicarea mai multor tensiune nu este neapărat echivalentă cu înțelegerea caninei

Există această noțiune că un jolt mai puternic livrat la un animal de companie va face imediat să-și amintească ceea ce este învățat. Dimpotrivă, livrarea unui jolț, fără a se consolida cu alte tehnici de antrenament comportamentale, nu este doar contraproductivă; Nu vă ajută pe animalul dvs. să învețe ce doriți să învățați, de asemenea.

Să ne punem așa. Dacă cineva ar fi să vă spună că trebuie să faceți un examen în psihologia medico-legală, dar în mod clar nu știți nimic despre această chestiune, veți eșua. Persoana care ți-a spus să ia examenul vă va da un șoc electric de fiecare dată când eșuezi. Dar, indiferent de câte ori veți lua testul, veți reuși încă pentru simplul fapt că nu știți nimic despre psihologia medico-legală și veți primi încă pedeapsa șocantă pentru că nu a eșuat. Persoana te-a învățat mai întâi despre elementele de bază ale psihologiei medico-legale? El ți-a spus doar să faci examenul și dacă nu reușiți, obțineți șocul vieții voastre. Crud, nu-i așa?

Ați putea dori, de asemenea: Citronella câine guler

Acesta este același lucru cu câinii. Oferind un șoc electric fără a le învăța ceea ce este pentru că îi pedepsi în mod esențial pentru că nu au ascultat comanda sau pentru că o face incorect, în timp ce nu am deranjat cu adevărat să-i învățăm sau să-i antrenăm.

Dacă trebuie să aplicați tensiunea, faceți-o în incremente

Din nou, dacă utilizarea unui guler electric este inevitabilă, trebuie să începeți mai întâi de la cele mai mici setări. Nu începeți vreodată să dați static la cea mai mare setare posibilă. Ar trebui să înțelegeți că Pooches au o abilitate ciudată de a se adapta la o varietate de stimuli stresant. S-ar putea să fiți capabil să livrați acum un șoc al vieții sale, dar mai devreme sau mai târziu, animalul dvs. de companie va crește deja obișnuit cu electricitatea că nu va mai funcționa. Începând cu cea mai mică setare posibilă, este modul de parcurs. Dacă observați că animalul dvs. nu mai răspunde, atunci puteți merge într-o crestătură.

Există o mulțime de controverse cu privire la utilizarea acestor dispozitive. În mod clar nu contează dacă sunteți pentru sau împotriva lui. Ceea ce contează cu adevărat este să-și petreacă timpul și efort în Instruirea câinilor noștri la o vârstă fragedă, deci nu trebuie să folosim astfel de dispozitive. În cazul în care trebuie, apoi ne bazăm pe aceste sfaturi de antrenament atunci când utilizați coliere de șocuri electrice ar trebui să vă ajute să ghideze acțiunile noastre.

Ați putea dori, de asemenea

Cel mai bun gard de câine electric

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Sfaturi de instruire atunci când utilizați gulere electrice de șocuri