4 Moduri cele mai bune de a opri lătratul câinilor

Câinii care coacăază excesiv de neplăcere familiei și vecinilor lor. Din păcate, aceasta este o problemă de comportament comun la câini. Nu te poți aștepta ca câinele tău să tacă tot timpul, dar le poți folosi cele mai bune modalități de a opri lătratul câinilor Pentru a limita cantitatea de timp, câinele dvs. își petrece yapping.

Câinele dvs. are nevoie să lage pentru a comunica. Motivele comune pentru lătrat includ frică, plictiseală, entuziasm și protecție. Dacă câinele tău scapă când cineva vine în casa ta, nu-l poți vina pentru asta. Ea încearcă doar să-și protejeze pachetul.

Dacă câinele dvs. scapă mai mult decât ploochul mediu, poate exista o problemă de bază care trebuie abordată. Anxietate de separare, Depresia sau o nevoie compulsivă pot determina un câine să scadă mai des. Cele mai bune modalități de a opri lătratul câinilor nu vor funcționa decât dacă abordezi mai întâi orice probleme posibile subiacente.

Consultați medicul veterinar pentru sfaturi dacă credeți că câinele dvs. se latră din cauza unei probleme de sănătate mintală. Nu se va întâmpla peste noapte, dar dacă stați în concordanță cu eforturile dvs., veți vedea progresul. Dacă toate celelalte eșuează, puteți consulta întotdeauna un antrenor profesionist de câini care are experiență de această problemă.

4 moduri cele mai bune de a opri lătratul câinilor

cele mai bune modalități de a opri lătratul câinilor

1. Îndepărtați motivația

Dacă există ceva care întotdeauna provoacă câinele dvs. la coajă, ca oamenii care merg pe stradă sau veverițele din curte, faceți ceea ce puteți pentru a elimina motivația. Desigur, nu puteți împiedica oamenii să meargă dincolo de casă sau să oprească veverițele să intre în curte, dar puteți să vă împiedicați câinele să le vadă.

Adăugați perdele sau nuanțe la ferestrele dvs. Dacă este posibil, scoateți capacitatea câinelui de a vedea fereastra cu totul. De exemplu, la casa noastră avem un pat de câine înălțat în fața ferestrei imaginii din camera noastră de zi (pe care le puteți vedea în ghidul meu video de mai sus). Mutarea patului ar elimina capacitatea câinilor noștri de a privi acea fereastră.

S-ar putea să trebuiască să obțineți creativi. Dacă câinele dvs. sare în sus pentru a privi fereastra, găsiți un tip de baricadă (poate a Pet Pet) care îl va împiedica să acceseze fereastra. Poate dura un pic de ingeniozitate și câțiva dolari, dar eliminarea motivației este una dintre cele mai rapide și cele mai bune modalități de a opri lătratul câinilor.

În plus, dacă puteți scăpa de motivația de a coaja, nu va trebui să faceți nici o pregătire comportamentală!

2. Formarea comportamentului

Dacă nu puteți elimina motivația de a coaja, va trebui să lucrați Formarea comportamentului. Dacă câinele dvs. scapă la alte animale de companie din casa dvs. sau latră excesiv atunci când oaspeții vin să viziteze, va trebui să lucrați la corectarea comportamentului nedorit.

În videoclipul de mai sus, folosesc exemplul oamenilor care vin să viziteze casa ta. Voi rămâne cu același exemplu pentru acest articol. Vrem ca câinii noștri să lage ca un avertisment când cineva vine în casa noastră. Cu toate acestea, uneori lătratul poate fi excesiv, iar vizitatorii îl pot considera ca fiind amenințători sau agresivi.

În primul rând, va trebui să veniți cu a Cue verbal pentru a lăsa câinele dvs. să știe când trebuie să înceteze la lătrat. Folosesc cuvântul & # 8220; suficient.& # 8221; Care dă semnalului că recunosc că cineva este aici și nu mai trebuie să scadă.

Odată ce ați dat Cue, va trebui să vă redirecționați animalul către un a Zona aleasă cum ar fi patul de câine sau altă cameră. Utilizați un tratament sau jucărie că câinele dvs. place într-adevăr să-l distragă de la vizitator și să-l conducă în zona dorită.

În timp ce l-au condus la locul ales, utilizați a comandă verbală cum ar fi "du-te la culcare" sau "mergeți în jos."Lăudați-l când ajunge acolo și asigurați-vă că continuați lauda dacă se află acolo, în timp ce oaspetele dvs. intră în casă. Apoi, folosiți o altă idee verbală pentru a-i spune când este bine să veniți să salutați oaspeții.

Nu se va întâmpla peste noapte, dar dacă sunteți consecvenți, câinele dvs. va realiza în cele din urmă ceea ce ar trebui să facă atunci când un vizitator sosește: Bark pentru a vă avertiza, du-te în zona sa desemnată și apoi așteptați până când vizitatorul intră în casă pentru a le saluta.

DE ASEMENEA: 20 cele mai discutate câine rase care coaja de multe ori

urlă câine

3. Preveniți plictiseala

Uneori, câinii scoarcă să ardă energia excesivă sau să atragă atenția când ei sunt plictisiti. Dacă câinele dvs. scapă când este lăsat singur sau lăsat într-o cutie, se poate datora plictiselii. Asigurați-vă că l-ați lăsat să aibă destul timp să joace și să ardă excesul de energie înainte de a-l părăsi.

Dacă câinele dvs. scapă de tine să încerce să vă atragă atenția pentru a ușura plictiseala, petreceți ceva timp cu el. Oferiți o mulțime de jucării și mestecați pentru a distra fido atunci când nu aveți timp să jucați. Jucării puzzle sunt o modalitate perfectă de a oferi stimulării mentale câinilor și de a păstra interesul câinelui dvs. Dacă câinele dvs. este ocupat, el nu va lăuda să se distreze.

4. Ignorați comportamentul

Uneori, niciuna dintre aceste moduri cele mai bune de a opri lătratul câinilor va funcționa. Unele rase de câine sunt mai zgomotoase decât altele. Unii câini iubesc doar să se exprime prin lătrat.

În această situație, va trebui să ignorați comportamentul. Acest lucru vă va învăța pooch-ul că lătratul nu-l va face ceea ce vrea el. Dacă îi dați atenție (chiar o atenție negativă, cum ar fi cercetarea), el va realiza că lătratul vă atrage atenția.

Ignorați comportamentul până când câinele nu se oprește la lătrat. Când el este liniștit, recompensați-l cu un tratament. Dacă începe să lage din nou, ignorați-o și așteptați până când el este liniștit. Îl face treptat să stea liniștit pentru perioade mai lungi de timp înainte de a-și primi răsplata.

Citiți următorul: 6 Instrumente umane pentru a obține câini pentru a opri lătratul

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 4 Moduri cele mai bune de a opri lătratul câinilor