20 Cele mai discutate câine rase care coaja de multe ori

Doar pentru că o rasă de câine este cunoscută ca fiind vocală, nu le face mai puțin populare. Dacă aveți nevoie de o canină vocală sau încercați să stați departe de unul, atunci această listă este pentru dvs. Mai jos sunt cele mai discutate rase de câine, care sunt cunoscute de latră foarte mult.

Vorbind și câinii puternici sunt probabil să fie mai puțin potriviți pentru a trăi în clădiri de apartamente, dezvoltări de locuințe sau orașe interioare. Dacă locuiți într-un oraș sau un oraș care are restricții de zgomot care includ câini de lătrat, este posibil să fie necesar să luați în considerare rase mai silențioase in schimb.

Știința lătratului la câini

A fost revendicată că lătratul la câini nu are valoare funcțională și este pur și simplu un produs secundar al domesticirii. Cu toate acestea, studiile recente au contestat aceste afirmații și dovedite că lătratul este de fapt a mod ca câinii să comunice (1, 2). Cel mai frecvent, o coajă este folosită ca o modalitate de avertizare, salut sau de joc legat (3).

Cercetătorii au observat, de asemenea, că Barks diferă între diferite rase, și ocazional chiar și în rândul câinilor individuali și frecvența coajului va fi adesea oriunde între 160 Hz și 2630 Hz (4, 5). Toți câinii pot distinge între aceste frecvențe diferite de lătrat și pot reacționa în consecință cu ce celălalt câine comunică (6).

Oamenii de știință au descoperit cum Diferitele rase au modele diferite de lătrat, și să folosească lătrat în căile lor, inclusiv cât de des latră și cât de probabilă o rasă de câine va folosi lătratul ca o modalitate de comunicare, spre deosebire de alte metode (7). De exemplu, rasele precum Basenji, Shar-Pei sau Chow-Chow sunt mult mai puțin probabil să coacă și vor refuza adesea comunicarea, fie vor folosi alte modalități de a-și demonstra emoțiile.

Cele mai multe rase de câine de vorbă sub 25 de lire sterline

20 de rase de câini de discuții

1. Chihuahua

Acești câini Sassy (imaginea de mai sus) au o reputație pentru a fi yappers. Care nu este adevărat, deoarece nu coacă mai mult decât multe alte rase. Cu toate acestea, ele sunt protectoare și au un Yap strident când simt că ei sau proprietarii lor sunt amenințați.

Socializarea corectă începând de la catelus va ajuta la reducerea lătratului neplăcute. Ca majoritatea raselor, au nevoie de proprietari care îi mențin ocupați și să ofere o atenție deosebită pentru a le menține de la comportamente nedorite.

Cairn Terrier

2. Cairn Terrier

O rasă tradițională de prindere a verminării, acești pui vor lătra la veverițe, pisici, păsări și orice altceva care se mișcă. Ei au, de asemenea, o mulțime de energie și vor deveni tare și distructiv atunci când sunt plictisiți.

Aceste blănuri fac cel mai bine în case cu adulți activi sau copii. Doar asigurați-vă că aveți un gard robust și leșie pe măsură ce acești câini iubesc să pună o urmărire. Ele sunt independente și mai grele pentru neexperimentat să se antreneze.

Miniatura Schnauzer

3. Miniatura Schnauzer

Creat pentru a ajuta la fermă, acești câini mici sunt curajoși și robust. Au fost obișnuiți să omoare șobolanii și să urmărească toate viermele. Acești puii mici iubesc la coajă. Deși au o istorie de a fi tenace, ei sunt încă iubitoare și afectuoase.

Nu este agresiv, aceste rase de câine de discuție fac bine cu copiii care le pot purta și pot împiedica lătratul excesiv. Deși, ei încă mai iubesc cu Yap în timpul jocului de joc.

Terrier scoțian

4. Terrier scoțian

La fel ca mulți terori, face "Scottie" Un câine de ceas mare. Dacă sunteți în căutarea unui câine mic fără coaja stridentă, atunci aceasta este rasa pentru dvs. În loc de yaps înalte, are o coajă sănătoasă și puternică.

Creat pentru a vâna rozătoare, el încă îndeplinește acest scop astăzi. Aceste pooches, de asemenea, iubesc să sapă, așa că fi pregătit. La fel ca omologul său de desene animate, el este curajos și încrezător.

West Highland White Terrier

5. West Highland White Terrier

Inițial cunoscut sub numele de Terrier Roseneath, acesta este un alt câine mic, cu o personalitate mare. Inițial folosit pentru a vâna rozătoare și joc mic, ca și alți terori, "Westie" mai bine cu un gard și o lesa securizată.

La mulți, aspectul lor umplute de animale merită efortul necesar pentru a îmblânzi aceste rase de câine cele mai discutate. Pentru a fi cu adevărat fericită, are nevoie de o curte sau de plimbări, astfel încât să-și poată exercita curiozitatea și coardele sale vocale.

Yorkshire Terrier

6. Yorkshire Terrier

"Yorkie" este cunoscut ca o lătrat excesiv, de fapt, se potrivește stereotipului micului, gleznei de yappy. Acest lucru nu înseamnă că nu poate fi instruit să se ocupe de aceste dorințe. Aventuros și curios, acești câini trebuie să fie întotdeauna supravegheați atunci când în interior sau în afara.

Dimensiunea lor mică le face susceptibile la răniri și atacuri de către alte animale. Cu toate acestea, această nevoie oferă, de asemenea, mai multe oportunități de a instrui Terrierul Yorkshire împotriva lătratului neplăcerilor.

Beagle

7. Beagle

Acest câine are mai mult de spus decât doar câinele tipic. Acești câini de parfum vor da mult timp, Baying Howls când sunt pe miros. Ei vor ridica, de asemenea, urletul de la alți câini din vecinătate, trenuri sau alte zgomote.

Un fapt distractiv Despre beagle este că dacă începeți să urâți, așa că vor. Ei au un al treilea sunet, golful scurt (un tip de yip) pe care îl folosesc atunci când sunt fierbinți pe traseul pradă.

Dachshund

8. Dachshund

De asemenea, cunoscut ca un "dachsie", numele lor literal înseamnă câine badger. Acești câini mici au fost crescuți în Germania pentru a vâna ... Ați ghicit-o și # 8230; Badgers. Deși acești câini mici sunt populari din cauza aspectului lor unic, ei nu au temperamentul câinilor de familie.

Aceste rase de câine cele mai discutate sunt încă câini de vânătoare la inimă și iubiți lătratul, săparea și urmărirea. Ele sunt independente, dar cu un pacient, antrenor experimentat, pot reduce aceste dorințe.

Terrier de șobolan

9. Terrier de șobolan

Aceste canini musculare sunt fără teamă. Ei pot trăi până la 20 de ani, deci dacă nu sunteți pregătiți pentru acest tip de angajament, cel mai bine este să treceți la acest câine energic. Acești pui nu sunt numai energici, dar sunt tare.

Cu o coajă strălucitoare, întotdeauna le place să-și facă cunoscută prezența pentru a păstra nedoritele din teritoriul lor. Acești câini mici se adaptează bine la viața de viață, dar ei vor avea nevoie de socializare și de formare pentru a-și reduce necazurile.

Pomeranian

10. Pomeranian

Acești câini pufos au o expresie de alertă, plină de viață. Ei pot deveni foarte atașați de proprietarii lor care îi fac foarte vocali. Atunci când străinii și adesea se apropie de copii, au o mârâie mică, ceea ce înseamnă: "Lăsați-mă în pace".

Când au auzit vreun zgomot care amenință, ei latră cu un strigăt înalt. Necunoscut pentru mulți, această rasă este în familia "Spitz" cu Huskies, Malamutes și Akita. Ei vin într-o varietate de culori.

Miniatura Pinscher

11. Miniatura Pinscher

Contra credinței populare, "min PIN" nu este un miniatural Doberman, deși printre alte coloring, poate avea colorarea unui Doberman. Este un câine curajos și va da chase cu Large-ul său puternic și energia non-stop.

Un artist de evacuare cunoscut, nu ar trebui să fie niciodată în afara lesa, chiar și într-o zonă împrejmuită. Nu numai că acest lucru va avea nevoie de socializare și de formare pentru a reduce la lătratul neplăcerilor, dar va avea nevoie de formare de ascultare de la un antrenor experimentat.

Cele mai multe rase de câine de vorbă între 25-60 de lire sterline

Cele mai multe rase de câine de vorbă între 25-60 de lire sterline

12. Shepherd australian

Imaginați mai sus, "Aussie" face un câine grozav pentru o familie în aer liber. Ei iubesc apa, jocul și învățarea. Acești canini fac dragoste la coajă, dar vorbesc și în alte moduri. Cu woo-uri și whining, ei vor face cunoscute dorințele lor.

Știu din experiență că proprietarii de obicei învață să interpreteze aceste sunete, ceea ce face ca câinii să pară să-i facă mai tare. Când sunt plictisit, acești pui vor deveni și mai vocali și distructivi.

American Fox Hound

13. American Fox Hound

Ca majoritatea câinilor de câini, această rasă are, de asemenea, o colecție de coajă, Yips, Bays și Howls. Nu este recomandat pentru viața orașului, această canină are nevoie de spațiu pentru a trăi viața câine - fiind vocal, săpare, urmărire și jocul.

Asta nu înseamnă că nu pot fi instruiți să curgă comportamentele neplăcute, dar sunt independente și încăpățânate cu un antrenor experimentat și dedicat. Aceste rase de câine cele mai vorbite nu sunt recomandate Pentru primii proprietari.

Basset Hound

14. Basset Hound

Acești câini de parfum nu pot fi opriți pe traseu, dar altele decât aceștia, sunt liniștiți și în mișcare lentă. Aspectul lor droopie este avatarul perfect pentru această personalitate. Ele sunt foarte sociale și au nevoie de oameni.

Dacă sunt lăsate de-a lungul prea mult, ei își vor face cunoscutoarea cunoscută cu urlă. Coaja lor este tare și mică, călătorind pe distanțe lungi. În timp ce se adaptează bine la viața de viață, ei vor avea nevoie de antrenament de control al scoarței pentru a menține vecinii fericiți.

American English Coonhound

15. American English Coonhound

De asemenea, cunoscut sub numele de Redtick Coonhound, aceasta este o rasă populară în Statele Unite ale Americii. Robustă și sănătoasă, sunt minunați pentru tot felul de vreme și iubesc să fie afară.

Împreună cu această iubire vine această rasă de câini Dragostea de lătrat. Ei sunt foarte prietenoși și nu coacă pentru protecție, dar din fericire. Foarte sensibili, au nevoie de formare consecventă, dar delicată, pentru a reduce orice lovitură de neplăcere. Antrenamentul dur îi face trist și înfricoșător.

Cele mai multe rase de câine de vânătoare cântărind 60 de kilograme

Ciobănesc german

16. Ciobănesc german

De obicei se gândește ca o rasă agresivă, prefer să spun că sunt rezervate. Păstorul german are nevoie de spațiu și "mei" și să se agraveze dacă copiii, alți câini și chiar adulții sunt în fața lor.

Ei vor bloca pentru a păstra alte lucruri de la invadarea spațiului și crescând pentru a avertiza pe alții Ei sunt gata să se joace. Ei iubesc, de asemenea, la coaja atunci când sunt încântați și energizați. Acești canini participă, de asemenea, la lătratul plictisiturii - scări scăzute, scurte, care sunt distanțate.

Alaskan Malamute

17. Alaskan Malamute

Aceasta este o rasă pe care o veți vedea în spectacole de divertisment, canale YouTube și piese de puf. Canini în această rasă sunt pui de viață. Ei vor fi cu adevărat fericiți într-un loc în care pot juca, vorbitori și "vorbi".

În timp ce nu scad, Discuția lor include jgheaburi joase (nu mârâie), yips, golfuri, urle, suspine și snorts. Nu le puteți antrena niciodată să fie total tăcuți și nu vor fi fericiți dacă încercați.

Rottweiler

18. Rottweiler

"Rottie" este cel mai fericit atunci când este dat o slujbă de a efectua. Ele sunt active și inteligente și trebuie să fie ocupate pentru a evita agresivitatea și comportamentele de plictiseală cum ar fi lătratul. Acești câini giganți sunt teritoriali și nu se tem să-i avertizeze pe ceilalți cu mârâie și lătrat.

De fapt, ei au nevoie de formare de lider și de socializare, începând cât mai curând posibil. Ei pot fi învățați să rămână tăcuți ca și când își îndeplinesc locurile de muncă ca ghid și câini de poliție.

Copoi

19. Copoi

Acești câini de parfum sunt ușor de mers pe jos și mellow, făcând animale de companie de familie și animale de căutare și salvare. Ele sunt tenace pe traseu, nu renunțând niciodată și alergând pe alții cu urle, golfuri și laturi.

Aceste rase de câine cele mai tanari sunt inteligente și pot fi instruite în afara lătratului neplăcute, dar sunt încă câine. Au nevoie de timp de zi cu zi pentru a face activitățile câinelui de lătrat, urling și roaming în jur. Ei nu folosesc doar gura pentru a vorbi și a avea nevoie de jucării de mestecat.

Siberian Husky

20. Siberian Husky

Ca și alți câini "spitz", "Husky" are multe de spus. Ei vor umple viețile proprietarului lor cu conversația plină de viață a Yips, Whines, Woos Woos, urle, Barks și multe altele. Aceste blănuri nu doresc nimic mai mult decât să comunice cu ceilalți.

Energetic și mare cu copii, se descurcă bine într-o familie activă, în aer liber. Doar asigurați-vă că sunt ținute în condiții de vreme caldă. Haina lor dublă este făcută pentru a le menține cald în temperaturi artic.

MAI MULT: 6 sfaturi de lătrat de câine pentru a vă liniști pe câinele

4 alte motive pe care câinii latră

4 alte motive pe care câinii latră

Știm deja că câinii latră ca o modalitate de comunicare ceva. Odată ce vă dați seama ce # 8220; ceva și # 8221; este - motivul pentru un lătrat de câine - puteți găsi o modalitate de a pune capăt acestuia. Niciun câine nu va fi tăcut tot timpul, dar lătratul poate fi redus.

Plictiseală

Când câinii sunt plictisiți, ei vor găsi modalități de a se distra. Acest lucru poate fi prin mestecarea pantofilor dvs. preferați, marcând teritoriul lor (peeing) sau așezat la o fereastră care latră. Asigurându-vă că animalul dvs. are exerciții zilnice, mestecați jucării și noi activități, Puteți reduce această formă de zgomot.

Frică

Câinii se sperie și ei. Ei vor lătra și vor mârâi pentru a încerca să sperie ceea ce este care este intimidarea ei. Care ar putea fi vecinul, sunetul ușii mașinii sau sacul de hârtie suflă peste stradă. Prin socializare și introducerea puilor dvs. la cât mai multe experiențe posibil de la o vârstă fragedă, bebelușul dvs. va fi mai încrezător și să scadă mai puțin.

Entuziasm

Ca și copiii, caninele vor face zgomot când vor fi încântați. În timp ce unii "vorbesc" pot fi instruiți, animalul dvs. de companie va lătrânge pentru un moment în care copiii ajung acasă, când scoateți lesa sau când sosește noua lor "Bark Box". Acest lucru este OK. Câinii trebuie să se poată exprima uneori, dar încă oferă cursuri, astfel încât entuziasmul nu iese din mână.

Agresiune

Nu se poate refuza că câinii sunt agresivi. Contrar credinței populare, câinii de la orice rasă pot deveni agresivi. A evita comportamente agresive, Nu vă antrenați câinele folosind pedeapsa fizică.

Socializați-le de la o vârstă fragedă pentru a vă asigura că sunt acasă cu multe situații diferite. De asemenea, utilizați formarea de pachete de lider și ascultare pentru a le spune că oamenii sunt întotdeauna "câine alfa".

Citiți următorul: 10 cele mai bune rase de câine pentru primii proprietari

Doriți să împărtășiți acest lucru?

Cele 20 de rase de câine cele mai vorbite

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 20 Cele mai discutate câine rase care coaja de multe ori